Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Εγγρ.
5 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
217
Πόντοι
0
Έτσι ακριβώς είναι Φίλε αλλά όσοι δεν είναι από την Πελοπόννησο δεν ξέρουν τι είναι ο Κολοσουρτης

Kostaskostaras786

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα σας,ειμαι καινουργιο μελος και θα ηθελα εαν γινεται να μου στειλετε λινκ με μια βυζαρου θειτσα 40 εως 55 η οποια να κανει καλο μασαζ και εκτονωση στο τελος

Intruder1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2019
Like
2.048
Πόντοι
441
Καλημέρα σε όλους.

Το προφίλ στο fb: Κατερινα Μασαζακι Μασαζ πως δεν έχει αναφερθεί ακόμα;

Φαίνεται οπλοπολυβόλο αλλά δυστυχώς κινητό δε γράφει και δεν μπορώ να την κάνω αντ λόγω παντόφλας.

Έχω στείλει πμ αλλά δεν τα βλέπει λογικά αυτών που δεν έχει φίλους...

astra85

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Οκτ 2010
Κριτικές
65
Like
1.210
Πόντοι
3.067
Καλημέρα. Πριν αρκετό καιρό είχε αναφερθεί μία Μάρθα κάπου στο Πειραιά νομίζω. Έχει δοκιμάσει κάποιος να μας πει εντυπώσεις;

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
400
Πόντοι
36
Καλημέρα σε όλους.

Φαίνεται οπλοπολυβόλο αλλά δυστυχώς κινητό δε γράφει και δεν μπορώ να την κάνω αντ λόγω παντόφλας.

Κάτι είχε γραφτεί πριν λίγο καιρό, κάτι για ενοικιαζόμενο χώρο από άλλη κοπέλα, κάτι τέτοιο. Δεν θυμάμαι πάντως κριτικές...

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.222
Πόντοι
4.280
Κάτι είχε γραφτεί πριν λίγο καιρό, κάτι για ενοικιαζόμενο χώρο από άλλη κοπέλα, κάτι τέτοιο. Δεν θυμάμαι πάντως κριτικές...
80 το μισαωρο ζηταγε αυτη 120 η ωρα οποτε μαυρο

karkiller

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
239
Πόντοι
21
πηγα εγω , οντως πιτιρικα 22-23... ψηλη 1,75 πλας θα ελεγα με ωραιο κορμι και φατσα 7 αρακι θα ελεγα στην καλυτερη, ερασιτεχνης καθως το μασαζ γινεται στο σπιτι της και σε παει βημα βημα τηλεφωνικως εως οτου φτασεις στην εξωπορτα που σου ανοιγει για ν ανεβεις στον οροφο...περιοχη σεπολια... εδω τελειωνουν τα θετικα... παμε στα αρνητικα... μασαζ με μαλακια 50, μασαζ και πιπα με προφθλακτικο 80, μασαζ και πιπα χωρις προφυλακτικο 100, μασαζ και σεξ 120.... μπανιο δεν εκανα, και καλα δεν ειχε ζεστο νερο... εκει ειδα πως παμε για ξεπετα και την ρωτησα ποση ωρα κανει μασαζ... μου απαντησε εεεε δεν κοιταω και το ρολοι... τελος παντων επειδη πηγα που πηγα πηρα το προγραμμα με το 50ρικο γιατι γνωριζ οτι θα κλαψω στο τελος οποτε θα εκλαιγα λιγοτερο... μασαζ γυρω στο δεκαλεπτο ενα τριψιμο στην πλατη και λιγο γαργαλητο στα ποδια... μου εκανε με τα εσωρουχα......δεν εβγαζε το σουτιεν γιατι μου ειπε για να το βγαλει παει στο επομενο προγραμμα με τα 80... βεβαια της το εβγαλα πλαγιομετωπικα και δεν ειχα προβλημα... μου τραβηξε μια μαλακια ξενερωτη... εγω οταν τον παιζω μονος μου το ευχαριστιεμαι περισσοτερο.Δεν θα ξαναπηγαινα...
Πω ρε φίλε, με το που το διάβασα κατάλαβα ποια λές, είχα την ατυχία να πάω και εγώ και ακόμα κλαίω τα 50 ευρώ μου κλεφτεεεες ρεεεεεε

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Καλημέρα. Πριν αρκετό καιρό είχε αναφερθεί μία Μάρθα κάπου στο Πειραιά νομίζω. Έχει δοκιμάσει κάποιος να μας πει εντυπώσεις;
μαρθα μασαζ με λογαριασμο κ στο ζοο?
μακρυ μαλλι καστανο σπαστο?
αν ναι μεινε μακρεια δεν λεει
καμια σχεση η κορμαρα στις φωτο
γωνιες στην λεκανη με  παχακια κ κυταριτηδα
σαν υπηρεσιες δεν λεειαν κ υπομονετικη ειναι διεκπερωτηκη

erethis72

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Οκτ 2017
Κριτικές
6
Like
7.228
Πόντοι
1.336
μαρθα μασαζ με λογαριασμο κ στο ζοο?
μακρυ μαλλι καστανο σπαστο?
αν ναι μεινε μακρεια δεν λεει
καμια σχεση η κορμαρα στις φωτο
γωνιες στην λεκανη με  παχακια κ κυταριτηδα
σαν υπηρεσιες δεν λεειαν κ υπομονετικη ειναι διεκπερωτηκη

αυτή που εχει χώρο στο Κερατσίνι λες φιλε?

germanos73

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2019
Κριτικές
5
Like
278
Πόντοι
281
Καλημέρα σε όλους.

καλο κορμί ... 100+ εαν θέλεις να προχωρήσεις ...

Kostaskostaras786

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα σας...εαν καποιος εχει εμπειρια  απο την μιλφαρα που λεγετε παρθενος κολος στο κανεσεξ παρακαλω να μου πει....ευχαριστω

xymor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
520
Πόντοι
301
Καλημέρα σε όλους.

Την είχα πάρει πριν 1 χρόνο περίπου. Τρελό σώμα 10/10 με καλούτσικο πρόσωπο, ηλικία γύρω στα 35. Στο σεξ πολύ δυνατή και στο μασάζ μέτριο με χάδια. Γενικά callgirl οι υπηρεσίες (και η τιμή) και θυμάμαι είχα πληρώσει 120 € τότε για 2 γύρους. Στα 80 θα ήταν value for money και δεν θα την έβρισκες εύκολα για ραντεβού.

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.539
Πόντοι
2.256
Της είχα στείλει μήνυμα από τις 5 Αυγούστου. Δεν απάντησε ποτέ. Της έστειλα αίτημα φιλίας, το απέρριψε και δεν μπορώ να της ξαναστείλω (προφανώς με απέκλεισε κατά κάποιο τρόπο). Αν θέλει κάποιος ας μου στείλει με πμ το τηλέφωνό της.

karkiller

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
239
Πόντοι
21

Λοιπον συναγωνιστες μου, ειχα γραψει για την εν λογω μανταμ. Πηρε κολητος τηλεφωνο για ραντεβου. Τοπαιξε γνωστος και εκλεισε ραντεβου ευκολα και ξεκινησε. Τον παιρνει λοιπον τηλ. και του λεει που θαρθεις, ξερεις΄? λεει ναι στην γωνια με πατησιων εκει που ηρθα την αλλη φορα, οοοχι λεει θα ερθεςι στην αχαρνων. ο.κ ας ειναι ερχομαι. Παει και αντι να δει την θεια της φωτογραφιας βλεπει μια πολυ πιο νεα τυπισα, πιο ψηλη, μακρυ μαλλι, γενικα αλλο του ειχα πει αλλο ειδε. Αλλα λογω καυλας εκατσε, οχι οτι δεν του αρεσε, βεβαια. Λοιπον στα του αγωνα, μπανιο με πετσετα  .. μαλλον χρησιμοποιημενη. Μασαζ ουτε για αστειο, πιπα ψηλο αγρια, εννοω του στυλ γουσταρω και λυσαω. Επιθετικη. Σουτιεν δεν εβγαλε. Ξεκινησε να κωλοτριβεται και οταν την ξαπλωσε συνεχισε να κωλοτριβεται με κατι γεφυρες και να τριβει το μουνι της κι αλλα τετοια. Ο τυπος ειχε τουμπανο κι εψαχνε καποτα αυτη δεν μασαγε του ελεγε ελα ... ελα!! Τη ρωτησε κανα δυο φορες τι λες, ετσι? χωρις? Αυτη του εκανε νοημα και καλα τι εγινε δεν τρεχει τιποτα μπες!!!! ΦΑΟΥΛ!!! μεγαλο. Τελος παντων γαμησε τελειωσε ντουζακι και τονπουλογλου.
Στο ανεβασμα επεσε σε ενα τυπο που κατεβαινε, λεει θα ειναι ενοικος ή συναγωνιστης, ΛΑΘΟΣ, ο τυπος ηταν κατω οταν εφυγε και περιμενε. Να σημειωθει επισης οτι το τηλεφωνο της τυπισας βαραγε συνεχεια και ερχοταν μυνηματα. Σπασαρχιδικα πραματα.
Εν κατακλειδι το νου σας. Ρωταμε απο πριν τι και ποια θα γαμησουμε!
Φίλε για να καταλάβω, γάμησε χωρίς προφυλακτικό;

Baby face

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Αυγ 2013
Κριτικές
24
Like
4.110
Πόντοι
1.666
Φίλε για να καταλάβω, γάμησε χωρίς προφυλακτικό;

Ούτε η αγγελία φαίνεται πλέον, ούτε θυμόμαστε οι περισσότεροι για ποιά πρόκειται, μετά από 5,5 μήνες. Οπότε το αντιμετωπίζουμε ως μη γενόμενο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom