maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
κορμι φιδισιοΕδω ρε σας εχω μπαλλαρινα, οκ πρωην μπαλλαρινα, κορμι λαμπαδα...
οι πατσες μου θυμιζουν τις στροφες του κολοσουρτη
κορμι φιδισιοΕδω ρε σας εχω μπαλλαρινα, οκ πρωην μπαλλαρινα, κορμι λαμπαδα...
πολλοι ξερουν ξεχνας ότι γινόντουσαν κ αναβασεις εκει?Έτσι ακριβώς είναι Φίλε αλλά όσοι δεν είναι από την Πελοπόννησο δεν ξέρουν τι είναι ο Κολοσουρτης
Για πόσο παλιά μιλάμε; Μπαλαρίνα plus sizeΕδω ρε σας εχω μπαλλαρινα, οκ πρωην μπαλλαρινα, κορμι λαμπαδα...
Καλημέρα σε όλους.
Το προφίλ στο fb: Κατερινα Μασαζακι Μασαζ πως δεν έχει αναφερθεί ακόμα;
Φαίνεται οπλοπολυβόλο αλλά δυστυχώς κινητό δε γράφει και δεν μπορώ να την κάνω αντ λόγω παντόφλας.
Έχω στείλει πμ αλλά δεν τα βλέπει λογικά αυτών που δεν έχει φίλους...
80 το μισαωρο ζηταγε αυτη 120 η ωρα οποτε μαυροΚάτι είχε γραφτεί πριν λίγο καιρό, κάτι για ενοικιαζόμενο χώρο από άλλη κοπέλα, κάτι τέτοιο. Δεν θυμάμαι πάντως κριτικές...
Πω ρε φίλε, με το που το διάβασα κατάλαβα ποια λές, είχα την ατυχία να πάω και εγώ και ακόμα κλαίω τα 50 ευρώ μου κλεφτεεεες ρεεεεεεπηγα εγω , οντως πιτιρικα 22-23... ψηλη 1,75 πλας θα ελεγα με ωραιο κορμι και φατσα 7 αρακι θα ελεγα στην καλυτερη, ερασιτεχνης καθως το μασαζ γινεται στο σπιτι της και σε παει βημα βημα τηλεφωνικως εως οτου φτασεις στην εξωπορτα που σου ανοιγει για ν ανεβεις στον οροφο...περιοχη σεπολια... εδω τελειωνουν τα θετικα... παμε στα αρνητικα... μασαζ με μαλακια 50, μασαζ και πιπα με προφθλακτικο 80, μασαζ και πιπα χωρις προφυλακτικο 100, μασαζ και σεξ 120.... μπανιο δεν εκανα, και καλα δεν ειχε ζεστο νερο... εκει ειδα πως παμε για ξεπετα και την ρωτησα ποση ωρα κανει μασαζ... μου απαντησε εεεε δεν κοιταω και το ρολοι... τελος παντων επειδη πηγα που πηγα πηρα το προγραμμα με το 50ρικο γιατι γνωριζ οτι θα κλαψω στο τελος οποτε θα εκλαιγα λιγοτερο... μασαζ γυρω στο δεκαλεπτο ενα τριψιμο στην πλατη και λιγο γαργαλητο στα ποδια... μου εκανε με τα εσωρουχα......δεν εβγαζε το σουτιεν γιατι μου ειπε για να το βγαλει παει στο επομενο προγραμμα με τα 80... βεβαια της το εβγαλα πλαγιομετωπικα και δεν ειχα προβλημα... μου τραβηξε μια μαλακια ξενερωτη... εγω οταν τον παιζω μονος μου το ευχαριστιεμαι περισσοτερο.Δεν θα ξαναπηγαινα...
μαρθα μασαζ με λογαριασμο κ στο ζοο?Καλημέρα. Πριν αρκετό καιρό είχε αναφερθεί μία Μάρθα κάπου στο Πειραιά νομίζω. Έχει δοκιμάσει κάποιος να μας πει εντυπώσεις;
μαρθα μασαζ με λογαριασμο κ στο ζοο?
μακρυ μαλλι καστανο σπαστο?
αν ναι μεινε μακρεια δεν λεει
καμια σχεση η κορμαρα στις φωτο
γωνιες στην λεκανη με παχακια κ κυταριτηδα
σαν υπηρεσιες δεν λεειαν κ υπομονετικη ειναι διεκπερωτηκη
Καλημέρα σε όλους.
Φαίνεται οπλοπολυβόλο αλλά δυστυχώς κινητό δε γράφει και δεν μπορώ να την κάνω αντ λόγω παντόφλας.
δεν ξερω που εειναι ο χωρος της αλλα παει κ σε ξενοδοχειααυτη που λεω αλλα κ αυτή που λεεω από πειραια ειναιαυτή που εχει χώρο στο Κερατσίνι λες φιλε?
Καλημέρα σε όλους.
Φίλε για να καταλάβω, γάμησε χωρίς προφυλακτικό;
Λοιπον συναγωνιστες μου, ειχα γραψει για την εν λογω μανταμ. Πηρε κολητος τηλεφωνο για ραντεβου. Τοπαιξε γνωστος και εκλεισε ραντεβου ευκολα και ξεκινησε. Τον παιρνει λοιπον τηλ. και του λεει που θαρθεις, ξερεις΄? λεει ναι στην γωνια με πατησιων εκει που ηρθα την αλλη φορα, οοοχι λεει θα ερθεςι στην αχαρνων. ο.κ ας ειναι ερχομαι. Παει και αντι να δει την θεια της φωτογραφιας βλεπει μια πολυ πιο νεα τυπισα, πιο ψηλη, μακρυ μαλλι, γενικα αλλο του ειχα πει αλλο ειδε. Αλλα λογω καυλας εκατσε, οχι οτι δεν του αρεσε, βεβαια. Λοιπον στα του αγωνα, μπανιο με πετσετα .. μαλλον χρησιμοποιημενη. Μασαζ ουτε για αστειο, πιπα ψηλο αγρια, εννοω του στυλ γουσταρω και λυσαω. Επιθετικη. Σουτιεν δεν εβγαλε. Ξεκινησε να κωλοτριβεται και οταν την ξαπλωσε συνεχισε να κωλοτριβεται με κατι γεφυρες και να τριβει το μουνι της κι αλλα τετοια. Ο τυπος ειχε τουμπανο κι εψαχνε καποτα αυτη δεν μασαγε του ελεγε ελα ... ελα!! Τη ρωτησε κανα δυο φορες τι λες, ετσι? χωρις? Αυτη του εκανε νοημα και καλα τι εγινε δεν τρεχει τιποτα μπες!!!! ΦΑΟΥΛ!!! μεγαλο. Τελος παντων γαμησε τελειωσε ντουζακι και τονπουλογλου.
Στο ανεβασμα επεσε σε ενα τυπο που κατεβαινε, λεει θα ειναι ενοικος ή συναγωνιστης, ΛΑΘΟΣ, ο τυπος ηταν κατω οταν εφυγε και περιμενε. Να σημειωθει επισης οτι το τηλεφωνο της τυπισας βαραγε συνεχεια και ερχοταν μυνηματα. Σπασαρχιδικα πραματα.
Εν κατακλειδι το νου σας. Ρωταμε απο πριν τι και ποια θα γαμησουμε!
αυτη ειναι εχει ωρο στο κερατσινι και εινια μπαζο μακρυαδεν ξερω που εειναι ο χωρος της αλλα παει κ σε ξενοδοχειααυτη που λεω αλλα κ αυτή που λεεω από πειραια ειναι
Φίλε για να καταλάβω, γάμησε χωρίς προφυλακτικό;