Σημερινή επίσκεψη στην Κανάρη στη Δάφνη για 1η φορά. Διαμέρισμα πολυκατοικίας σε μικρή απόσταση απο το Μακαρίου της Άννας. Στο τηλεφώνημα που έκανα δέχτηκα πολλές ερωτήσεις αλλά μου δόθηκε τελικά η διεύθυνση. Όταν έφτασα στην είσοδο ενημερώθηκα πως θα κατέβει η "υπεύθυνη' πρώτα να με ελέγξει...!!ακολούθησαν ερωτήσεις όπως τι δουλειά κάνω κ αν μπορώ να το αποδείξω (μα το Θεό..!!),που μένω, αν είναι παντρεμένος κλπ κλπ. Αφού πέρασα όλα τα τεστ ανεβήκαμε στο 4ο. Παλιο διαμέρισμα με βαριά επίπλωση. Οδηγήθηκα στο μπαλκόνι όπου οι 3 κοπέλες με ρόμπα κ εσωρούχα απο μέσα ήταν αραχτες σε καρέκλες. Η Μια, η Μελίνα κ νομίζω η Άννα ( η οποία ήταν η μόνη που δεν σηκώθηκε να την δω ή έστω να με κοίταξε).επέλεξα Μια κ ενημερώθηκα για κόστος 50 ευρώ χωρίς να γίνει αναφορά σε διάρκεια παρα τις ερωτήσεις μου.Η Μια είναι πιτσιρικα Ελληνίδα (Μια απο Ευθυμία μου είπε!!), μελαχρινή με μακριά μαλλιά, γατησια ματια και βυζαρες τεράστιες. Εδώ τελειώνουν τα καλά...Όχι ιδιαίτερα ψηλή αλλά νταρντανα (αυτο το καταλαβαίνεις καλά όταν είναι απο πάνω).Συμπαθητικό και αργό τσιμπούκι χωρίς προφυλακτικό, ενώ γλύφει και @@. Μεγάλα μουνοχειλα (υπήρχαν οσμές) δείχνει να απολαμβάνει να την γλύφουν. Λόγω κιλών δυσκολία στο ανοίξει καλά τα πόδια. Ωραία αίσθηση στα 4 ( δεν δίνει κωλο).αν και με αρκετά κιλά plus έχει ωραιο δέρμα και δεν έχει χαλάρωση στο κωλο.Ο χώρος μέτριος, ανοιχτή πετσέτα που μυριζε, πλαστικές παντόφλες. Ανοιχτό κάθε μέρα. Η Μια μονο τα Σάββατα και το επόμενο θα λείπει