You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασέζ με δικό τους χώρο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (3 μέλη και 45 επισκέπτες)
Μάγκες καμία για μασάζ και κάτι παραπάνω προς τα βόρεια υπάρχει;
Ευχαριστω
στεφανία και μαρία μαυρούλα Ν.Ιωνία
εχει πέσει περονόσπορος!
Upogeios
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 839
- Πόντοι
- 96
Το Viber είναι καλή ιδέα. Αλλά όχι σωστή πρακτική. Αφήνει πολλά ίχνη στο κινητό. Όπως όλα τα τσατ. Εγώ μιλάω για εδώ. Το site πρέπει να κάνει μια τέτοια ομάδα που να μην είναι φανερή παρά μόνο σε μέλη με πρόσκληση.
Αυτό προϋποθέτει όμως ότι το ίδιο το site δεν παίρνει θέση. Κάτι που δεν το ξέρει κανείς μας.
Τέλος πάντων. Κρίμα είναι όχι που χάθηκε η κοπέλα μόνο, αλλά που δε μπορεί ομάδα πάνω από 3 άτομα να συντονιστεί παρότι έχει κοινό σκοπό.
Αυτό προϋποθέτει όμως ότι το ίδιο το site δεν παίρνει θέση. Κάτι που δεν το ξέρει κανείς μας.
Τέλος πάντων. Κρίμα είναι όχι που χάθηκε η κοπέλα μόνο, αλλά που δε μπορεί ομάδα πάνω από 3 άτομα να συντονιστεί παρότι έχει κοινό σκοπό.
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.272
- Πόντοι
- 216
καποια στιγμη θα πρεπει να γινουν μερικα θεματα προσβασιμα μονο στους αξιους, μετρημενους και σοβαρους, θα μπορουσα πολλες φορες να κανω καυγα με αρκετους απο το site, επιλεγω τη σιωπη και γενικα μιλαω μονο οταν μπορω να προσφερω...
Η καταιγιδα που πηρε την Πευκιωτησα ειχε παρει και την Στεφανια οταν αρχισε, οπως και καθε νεα κοπελα.
Και ΔΕΝ ειναι μονο τα μαλακισμενα, ειναι πολλες οι ομαδες που κανουν ζημια ποικιλοτροπως!
να αλλαξουμε τηλ με πμ ομαδικη viber που ειναι και κρυπτογραφημενα με φωτο κλπ κλπ
Δυστυχώς χαμένος κόπος και χρόνος. Το είχαμε προσπαθήσει και στο παρελθόν με μερικούς παλιούς που πιστεύαμε πως δεν έκαναν στραβές με βάση την εδώ συμπεριφορά τους.
Πέσαμε έξω... Οι ίδιοι άνθρωποι που κατακεραύνωναν τους νεότερους για τέτοιου είδους μαλακίες και άθλιες συμπεριφορές, έβγαζαν τον κακό τους εαυτό μόλις τους δινόταν η ευκαιρία. Έτσι διαλύθηκε και αυτή η προσπάθεια.
Μακάρι να τα καταφέρουν οι νεώτεροι (χρονικά στο site) σε τέτοια προσπάθεια. Αλλά εξακολουθώ να κρατώ τις επιφυλάξεις μου...
Upogeios
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 839
- Πόντοι
- 96
Μακάρι να τα καταφέρουν οι νεώτεροι (χρονικά στο site) σε τέτοια προσπάθεια. Αλλά εξακολουθώ να κρατώ τις επιφυλάξεις μου...
Οχι, δεν ειναι εφικτο, θελει μια οργανωση περιπου οπως ειναι οι ομαδες στο ΦΒ, οπου βαζεις 3 κανονες ολους και ολους, και εχεις εναν κερβερο... Το εχω κανει με ομαδα που αριθμει 500 ατομα, δουλεψε και δουλευει ακομα. απλα δεν παρεκλινω στους κανονες ουτε για τον εαυτο μου τον ιδιο.
Αν θελουν ατομα της παρεας που εχουν δευτερο ΦΒ να κανουμε μια προσπαθεια, ισως να ηταν καλη ιδεα. Εκανα οσο εγραφα αυτες τις γραμμες μια μυστικη ομαδα στο ΦΒ, αν θελετε στειλετε ΠΜ οσοι ενδιαφερεστε για συμμετοχη.
Δεν θα ειναι active, μεχρι να φτιαξω τους κανονες, αλλα μπορουμε να το ξεκινησουμε!
στεφανία και μαρία μαυρούλα Ν.Ιωνία
εχει πέσει περονόσπορος!
[/quot
Ευχαριστώ φίλε Στεφανία δεν μου άρεσε, μπορείς να στείλεις pm για την άλλη στην Νέα Ιωνία πληροφορίες, ευχαριστω
Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
αστο καλυτερα..μαυρα χαλιαστεφανία και μαρία μαυρούλα Ν.Ιωνία
εχει πέσει περονόσπορος!
[/quot
Ευχαριστώ φίλε Στεφανία δεν μου άρεσε, μπορείς να στείλεις pm για την άλλη στην Νέα Ιωνία πληροφορίες, ευχαριστω
Vasilis9707
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2017
- Like
- 613
- Πόντοι
- 86
Ρε μάγκες καμια πληροφορία για την Μάρθα έχουμε; αξίζειοθ έστειλε 30 εύρο για μισή ώρα και 50 για Κόλο ισχύει;
erethis72
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7.230
- Πόντοι
- 1.336
Ρε μάγκες καμια πληροφορία για την Μάρθα έχουμε; αξίζειοθ έστειλε 30 εύρο για μισή ώρα και 50 για Κόλο ισχύει;
Νομίζω ότι κώλο δίνει ΜΟΝΟ με 100 στην ώρα! τα 30 ευρώ είναι για πίπα. Μασάζ δεν κάνει ουσιαστικά. Επίσης από ότι έμαθα είναι με το ρολόι.
Δεν έχω δοκιμάσει και δεν ξέρω αν θα δοκιμάσω με αυτά που άκουσα! Οπότε μη μου στείλετε pm γιατι δεν ξέρω κάτι περισσότερο!!
[/quot
Ποια είναι αυτή έχεις link?
Vasilis9707
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2017
- Like
- 613
- Πόντοι
- 86
94 σελίδα φίλος από άλλον συναγωνιστή την βρήκα και εγώ αγγελια από σάιτ γνωριμιώνΡε μάγκες καμια πληροφορία για την Μάρθα έχουμε; αξίζειοθ έστειλε 30 εύρο για μισή ώρα και 50 για Κόλο ισχύει;
[/quot
Ποια είναι αυτή έχεις link?
Vasilis9707
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2017
- Like
- 613
- Πόντοι
- 86
Gia misi wra masaz ispaniki.pipa 30e mazi me sex 50e an theleis kai kolo +20 Αυτά μου έγραψε στο Viber
artem82
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 22
- Like
- 1.387
- Πόντοι
- 1.011
από που είναι?Gia misi wra masaz ispaniki.pipa 30e mazi me sex 50e an theleis kai kolo +20 Αυτά μου έγραψε στο Viber
Δ
Διαγραμμένο μέλος 79062
Επισκέπτης
Καλημερα σε ολους ! Εχει κάποιος πληροφοριες - εμπειρια απο το nuru massage στο Κολονακι;
Αν καποιος μπορει να βοηθησει ας απαντησει εδω ή inbox
Upogeios
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 839
- Πόντοι
- 96
Καλημερα σε ολους ! Εχει κάποιος πληροφοριες - εμπειρια απο το nuru massage στο Κολονακι;
οχι σε αυτο το topic αρχηγε και αν θυμαμαι καλα, δεν ηταν πολυ καλα τα σχολια
pilotgr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 14
- Like
- 598
- Πόντοι
- 291
τι νουρου Κολωνάκι;όνομα μαγαζιου είναι;Καλημερα σε ολους ! Εχει κάποιος πληροφοριες - εμπειρια απο το nuru massage στο Κολονακι;
Upogeios
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 839
- Πόντοι
- 96
τι νουρου Κολωνάκι;όνομα μαγαζιου είναι;
Man. Αμα ρωτας τι ειναι το Νουρου, τι κανεις σ'αυτο το topic?!?
Κανε μια καλη και googlaρε το NURU λεγετε στα αγγλεζικα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 20