Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (1 μέλη και 45 επισκέπτες)

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.541
Πόντοι
2.256

Koronaki

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2014
Like
2.463
Πόντοι
446
Interesting comment, thanks. Since google translate doesn't do so well with Greek expressions, can you share: does she offer a happy ending? If so, how much was it? Thanks!

LOL with the Google translation of Peramatiotis comments????The answer is Yes! she offers hand job! Still laughing ?????

Just ignore them my friend!
Look up for a special Google translate Edition like the one I use for years .
It was developed around 1970-1975 but just came up the last 5 years!
So to answer you about the girls I don't know what my fellow fighters told you ..
"Ice coffee " , "straw " bla-bla .
Me us an old-fashioned
Greek ...."I cooked a fish on her leaps" if you know what I mean??
If not just pm me my friend!!! :2funny: :happy:

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.541
Πόντοι
2.256
Ίσως θα πρέπει εμείς να τον αγνοήσουμε τον τυπάκο που μας δουλεύει ψιλό γαζί. Τα κείμενά του είναι σα να του τα έγραψε ο Τσίπρος.

Περισσότερα εδώ https://www.bourdela.com/forum/threads/masatzidika-poy-frapas.40056/post-10390142

Αλλα κι εσυ βρε Koronaki έχεις το Google trasnlate που αναπτύχθηκε το 1970-1975;;;; χαχαχχαχαχαα Έκλαψα :2funny:

Koronaki

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2014
Like
2.463
Πόντοι
446
Ίσως θα πρέπει εμείς να τον αγνοήσουμε τον τυπάκο που μας δουλεύει ψιλό γαζί. Τα κείμενά του είναι σα να του τα έγραψε ο Τσίπρος.

Περισσότερα εδώ https://www.bourdela.com/forum/threads/masatzidika-poy-frapas.40056/post-10390142

Αλλα κι εσυ βρε Koronaki έχεις το Google trasnlate που αναπτύχθηκε το 1970-1975;;;; χαχαχχαχαχαα Έκλαψα :2funny:
Ναι και εγω για να τρολαρω το εγραψα αφου ειδα τα δικα σου και του Πατερ τα μηνυματα ? ? ? ?

Doctor17

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
170
Πόντοι
0
Ρρε βρε ..!!! Τι βλέπω;!!!!;!
Υπάρχει ακόμα αυτή; Η Layla iskander .Ενεργειακό μασάζ και τα @@ μας κουνιούνται. Πήγα μια φορά προ κορωνοϊου εποχή και έφαγα τόσο ξύλο που ακόμα τρέχω.
Όταν λέω ξύλο εννοώ ότι κάνει κάτι κινήσεις που κυριολεκτικά είναι σαν να τρως φάπες στο κεφάλι. Υποτίθεται ενεργειακό ξεμπλοκάρισμα και καλά......
Τότε χρέωνε 60€, 80€, και 100€ για 1 ώρα , 1μιση και 2ώρες , αντίστοιχα.
Ο χώρος της ήταν στην Καλλιθέα τότε. Δεν ξέρω που είναι τώρα. Καθαρός χώρος θυμάμαι. Έπαιξε αποστειρωμένη φραπεδιά στο τέλος αλλά τι να το κάνεις μετά από τόσες φάπες.
Χαχαχα συμφωνώ με το μυστη. Κ γω είχα πάει προ κορόνας στο σπίτι της Καλλιθέα. Ενημερωτικά δν είχα κ πολύ γνώση ότι παίζουν φραπεδιες κ τέτοια. Εκεί τα έμαθα. Πολύ καλο μασάζ. Αλλά έφαγα κ γω ξύλο. Όχι στο κεφάλι. Στο στέρνο με είχε πονέσει. Κάτι σε ένα τσακρα που είναι εκεί.
αλλα αντικειμενικά πολύ καλός χαρακτήρας η γυναίκα κ αντικειμενικά έφυγα πολύ χαλαρος από κει. Πιο πολύ συνέδρια ψυχοχαλαρωτική ( ήμουν κ μη γνωστής τότε) παρα να πας να ξεκαυλωσεις.

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.823
Πόντοι
4.496
Χαχαχα συμφωνώ με το μυστη. Κ γω είχα πάει προ κορόνας στο σπίτι της Καλλιθέα. Ενημερωτικά δν είχα κ πολύ γνώση ότι παίζουν φραπεδιες κ τέτοια. Εκεί τα έμαθα. Πολύ καλο μασάζ. Αλλά έφαγα κ γω ξύλο. Όχι στο κεφάλι. Στο στέρνο με είχε πονέσει. Κάτι σε ένα τσακρα που είναι εκεί.
αλλα αντικειμενικά πολύ καλός χαρακτήρας η γυναίκα κ αντικειμενικά έφυγα πολύ χαλαρος από κει. Πιο πολύ συνέδρια ψυχοχαλαρωτική ( ήμουν κ μη γνωστής τότε) παρα να πας να ξεκαυλωσεις.
So you ate wood too!!! ????

kleopass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2018
Κριτικές
10
Like
141
Πόντοι
290
προσωπικα δε θα εμπιστευομουν καμμια να μου τα ξυρισει. ενα τσακ πριν το τελος... ευχαριστω δεν θα παρω.
1641243257522.png
1641243322195.png
χαλια το ξυρισμα απο την Λι. Το εκανε βεβαια με αφρό ξυρίσματος και ξυραφάκι μιας χρήσης αλλά δεν εβρεξε λιγο την περιοχή να μαλακωσει και παρόλο που φορεσε γυαλιά πρεσβυωπιας πολλα σημεία τα αφησε ακαθαριστα.

whoknows45

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2021
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα...είμαι νέος στο χώρο και δεν έχω κάποιες επαφές για να σας προτείνω...μένω δυτικά προάστια...γνωρίζετε για γυναίκες σε αυτές τις περιοχές πέρα από Ιουλία;

gkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
6
χαλια το ξυρισμα απο την Λι. Το εκανε βεβαια με αφρό ξυρίσματος και ξυραφάκι μιας χρήσης αλλά δεν εβρεξε λιγο την περιοχή να μαλακωσει και παρόλο που φορεσε γυαλιά πρεσβυωπιας πολλα σημεία τα αφησε ακαθαριστα.
η υπολοιπη συναντηση πως πηγε?

• Like
Αντιδράσεις: gasper

Saruman White

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2021
Like
18
Πόντοι
0
Κάποια πληροφορία για εδώ?
Απλά μακριά. Η συγκεκριμένη θα πρέπει να σε πληρώσει για να σου κάνει μασάζ και όχι το αντίθετο. Έκανα την μαλακία και πήγα. Είναι χοντρή με τεράστια κοιλιά. Μοιάζει με τον Mancubus από Doom Eternal.

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.541
Πόντοι
2.256
Απλά μακριά. Η συγκεκριμένη θα πρέπει να σε πληρώσει για να σου κάνει μασάζ και όχι το αντίθετο. Έκανα την μαλακία και πήγα. Είναι χοντρή με τεράστια κοιλιά. Μοιάζει με τον Mancubus από Doom Eternal.
Συμφωνώ φίλε. Τα είχα γράψει κι εγώ όταν την είχα επισκεφτεί πριν απο καιρό. Είναι από τις περιπτώσεις που κλαις και τα 20€ που δίνεις

sailor69

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2021
Like
18
Πόντοι
0
Μιλάμε για τρόμο...το θυμάμαι κ ανατριχιάζω

Akatergastos Outlaw

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
5
Like
952
Πόντοι
81
Κόστος με φραπέδακι στα 60; το έκανε αισθησιακά; ή ξεπέτα;

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.195
Πόντοι
4.365
Λιούμπα... πρώτη φορά την είδα στο Βασίλη στο Μαρούσι. Πολύ καλή τότε. Γίναμε φίλοι την τιμούσα χρόνια. Είχα πάει και Νέα Σμύρνη στο ημιυπόγειο, έχω χάσει τηλέφωνα πια καθότι 5 χρόνια στα εξωτερικά...?
Αν το είχα θα την τιμούσα τώρα που θα έρθω για γιορτές

Συναγωνιστή ξέρω ότι ξεθάβω μήνυμα μετά από μήνα, αλλά άκουγα συνέχεια για την Λιούμπα και δεν ήξερα ότι ήταν στον κυρ Βασίλη.. Ωραίος ο τύπος τα λέγαμε.

Είχα κόλλημα με τη μουνάρα τη Νάνσυ και δεν θυμάμαι τίποτα άλλο από εκεί. Δώσε λίγο περιγραφή από τότε μπας και καταλάβω ποια ήταν..

sfakiot

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
26
Καλησπέρα από εμένα. Ήθελα να ρωτήσω πόσοι από εσάς είστε παντρεμένοι / σε σχέση και κάνετε το σπορ? Πως νιώθετε μετά? (τύψεις κτλπ)
Καμμια τυψη. Παντρεμενος 18 χρονια....

ekkrhktikos

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
369
Πόντοι
21
Καμμια τυψη. Παντρεμενος 18 χρονια....
Τι τυψεις φιλτατε ουτε καν
Κανεις ενα γαμησι και αν και μετα εχει τρεις μερες γκρινια ουτε δεκαλεπτο να ηρεμησεις αοο το χυσιμο μακριαααααα
Μολις χυσεις θυμουνται τα παντα και σε βαθος χρονου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom