kostad1nos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4.541
- Πόντοι
- 456
δεν θα διαφωνησω μαζι σου .ειναι εντελως προσωπικη η γωνια που βλεπει ο καθενας μας τα πραγματα. ομως ...Συναγωνιστη συμφωνω σε πολλα, παρομοια σκεφτομαι κι εγω, για να κατευνασω τις "τυψεις" μου ωρες ωρες. Οσο καλα και να περασω με καποια κοπελα - και με καποιες εχω περασει σε επιπεδο gfe ερωτευσιμο κιολας- στο τελος της ημερας την βγαζω απο τη σκεψη μου και δεν ξεφευγω συναισθηματικα περα απο τη γυναικα μου. Ομως πολλες φορες σκεφτομαι πως θα νιωθαμε εμεις αν μαθαιναμε οτι και οι γυναικες μας ξεχαρμανιαζουν απλα με καποιον νταγλαρα , οποτε οι τυψεις μου επανερχονται. Οπως και να το κανεις, ειναι ενα ειδος απατης ολο αυτο.
αυτο δεν ειναι τυψεις , αδερφε .ειναι φοβος .ειναι διαφορετικο συναισθημα .ετσι καπως λειτουργει και στη θρησκεια. ποσοι πιστευουν και ποσοι φοβουνται το θεο και την υπαρξη του?ποσοι δεν κανουν κατι γιατι πιστευουν οτι δεν ειναι συμφωνο με τη θρησκεια τους ή ειναι οντως κακο και ποσοι φοβουνται τελικα οτι αν το κανουν και υπαρχει θεος πραγματι , θα τους "τιμωρησει" ?
οταν εχεις ξεκαθαρισει τι ζητας και τι πρεπει να παρεις ,τοτε δεν υπαρχει θεμα τυψεων . ακομη κι αν θες συνειδητα να απατησεις τη συντροφο σου . η ειλικρινεια πρωτα με τον εαυτο μας ειναι βασικη αρχη . εαν καταλαβαινεις οτι δεν μπορεις καλυτερα να μην αρχισεις ή συνεχισεις το συγκεκριμενο σπορ . εχει καταστραφει συναισθηματικα , ψυχολογικα και οικονομικα πολυς κοσμος απο αυτο.γνωμη μου ....
και για να ξανα αστειευτω (επειδη το ερωτημα του φιλου ειναι σοβαρο και θελει εκατονταδες γνωμες και σελιδες για να απαντηθει ακομη και για τους ειδικους του ειδους) , ποτέ δεν μπορεις να εισαι σιγουρος τι κανει η άλλη διοτι μπορει να ειναι το ιδιο ή και καλυτερη απο εμας στο να το κρυβει . απλα απαντησε μου ,τι νιωθει καποιος που το μαθαινει (φυσικα παντα τελευταιος ) ενω αυτος ητανε μια ζωή "κυριος" χωρις να τον βαραινουν οι τυψεις και ο φοβος ?
Τελευταία τροποποίηση: