kostad1nos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4.632
- Πόντοι
- 456
υποθετω οτι σε αυτην την ηλικια ,τουλαχιστον ,θα κανει καλο παστιτσιοΜήπως λέει και το φλιτζάνι ?
υποθετω οτι σε αυτην την ηλικια ,τουλαχιστον ,θα κανει καλο παστιτσιοΜήπως λέει και το φλιτζάνι ?
Πληροφορίες; λίγο χλωμό μου φαίνεται λόγω τιμής..Μ είπαν για μια Νέο κόσμο γύρω στα 50 π κάνει μάσαζ με μαλάκια στο τέλος..30€Ξερουμε κάτι;
Αυτά ξέρω..Αλλά λογικά χλωμό όντωςΠληροφορίες; λίγο χλωμό μου φαίνεται λόγω τιμής..
Κανε 3 ποστ για να σου πω λεπτομερειες σε p.m.Καλησπέρα. Επειδή έψαξα αρκετά αλλά δεν κατάφερα να το βρώ υπάρχει κάποιος που έχει το τηλ της Λιουμπα Νεα Σμύρνη? Ευχαριστώ.
Αν το βρεις θα με ενδιέφερε κι εμένα. Έχω χρόνια που το έχω χάσει...Καλησπέρα. Επειδή έψαξα αρκετά αλλά δεν κατάφερα να το βρώ υπάρχει κάποιος που έχει το τηλ της Λιουμπα Νεα Σμύρνη? Ευχαριστώ.
nikosathensclub έγραψε:
Μ είπαν για μια Νέο κόσμο γύρω στα 50 π κάνει μάσαζ με μαλάκια στο τέλος..30€Ξερουμε κάτι;
Όχι απαραίτητα. Και η Ιουλία κοντά στα 50 είναι και κάνει μασαζ με μαλακία με 30€. Ευπρόσδεκτες πάντως οποιεσδήποτε πληροφορίες υπάρχουν.Πληροφορίες; λίγο χλωμό μου φαίνεται λόγω τιμής..
Kαλημερααααα μπορεί καποιος να μου δωσει πληροφορίες για την Ιουλία ? περιοχή και τηλεφωνο ??? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .!!!
μηπως ξερεις ονομα δρομου οχι νουμερο? στειλε μου μυνημα ευχαριστωστο περιστερι ειναι κι ας γραφει η αγγελια χαλανδρι
Ναι σωστά, εδώ και χρόνια.στο περιστερι ειναι κι ας γραφει η αγγελια χαλανδρι
ευχαριστώ πολύ , επιφυλασομαι να ανταποδώσω .στο περιστερι ειναι κι ας γραφει η αγγελια χαλανδρι
μηπως ξερεις ονομα δρομου οχι νουμερο? στειλε μου μυνημα ευχαριστω
Κανε 3 ποστ για να σου πω λεπτομερειες σε p.m
Οκ. Σε ευχαριστώ.Κανε 3 ποστ για να σου πω λεπτομερειες σε p.m.
Ειμαι οκ. ThanxΟκ. Σε ευχαριστώ
Κανένας δεν έχει γράψει λεπτομερή περιγραφή για εμφάνιση και υπηρεσίες Tam… αν θελεις να πάρεις μαζεμένες πληροφορίες μέχρι κάποιος να γράψει λεπτομέρειες υπάρχει πάνω δεξιά ένας μεγεθυντικός φακός , τον πατάς και στην μπάρα γράφεις το όνομα που σε ενδιαφέρει ( πληροφορίες από το forum ) και αναζήτησή … εμφανίζονται ότι πληροφορίες έχουν γράψει φίλοι και μέλη . Έτσι μπορείς να έχεις μια ιδέα για ότι σε ενδιαφέρειΠαρακαλώ μπορώ να έχω περιγραφή κτλ της Ιουλιας?