Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.198
Πόντοι
216
την ιουλια απο περιστερι πως την βρισκουμε? εχει δικο της χωρο?
Ναι έχει δικό της χώρο, αλλά πάει και κατ'οικον, 1 ώρα, 30€, πολύ καλό, δυνατό μασάζ, με εκτόνωση, δεν βγάζει ρούχα και δεν προσφέρει τίποτε άλλο, ούτε με έξτρα χρέωση.

Ας λέει Χαλάνδρι η αγγελία, Περιστέρι είναι.

Το τηλ. θα το δείτε αν πατήσετε εκεί που λέει, κλήση τηλεφωνου, πάνω δεξιά και κάτω αριστερά.

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.222
Πόντοι
4.280
Καλησπέρα. Γράφω πρώτη φορά παρόλο που βλέπω το σαιτ/forum χρόνια. Έτσι λοιπόν πρώτη φορά πήγα στην Αλίκη στον Χολαργό. Πολύ καθαρός χώρος. Μασάζ χαλαρωτικό(αισθησιακό). Στα του δεύτερου γύρου , τέλεια πιπα.
60 η 80;

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.145
Πόντοι
5.916

voxir

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2017
Like
45
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Γράφω πρώτη φορά παρόλο που βλέπω το σαιτ/forum χρόνια. Έτσι λοιπόν πρώτη φορά πήγα στην Αλίκη στον Χολαργό. Πολύ καθαρός χώρος. Μασάζ χαλαρωτικό(αισθησιακό). Στα του δεύτερου γύρου , τέλεια πιπα.
Mου στελνεις τηλ. σε πμ

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.222
Πόντοι
4.280
Έχει κάπου φωτός κ τηλέφωνο;

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.419
Πόντοι
736
Μμμμ.. Κατάλαβα! Κάτι τελευταίο.. Το καλαμάκι το κάνει με προφύλαξη μόνο; Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου συναγωνιστή! Ετοιμάζομαι για καταδρομική ..
Μύστες απαντάω εδώ για να καταλάβουμε τι λέμε, αναφέρομαι σ αυτή τη ξανθιά από Χαλάνδρι. Λοιπόν δε ξέρω τι και πως τα γούστα του καθενός και τα κριτήρια απλά αναφέρω ότι με ένα 50 κάνει τα πάντα εκτός κωλου. Επισκέφθηκα ο χώρος κακός πολύ η άλλη η χοντρή μαγείρευε στη κουζίνα τι άλλο να λέμε στη συνέχεια η ξανθιά με το κοντό μαλλί με τα ρούχα τρώγεται γι ένα μασαζ κ καλαμάκι, αρχικά σκέφτομαι να φύγω αλλά δυστυχώς άκουσα τη καυλα κ ερχόμουν κ από πολύ μακριά , ξεκινάμε με δυνατό μασαζ μ πιέσεις μετά από μισή ώρα πάμε στο παρασύνθημα χάιδεμα όρχεων κ ξεκινάμε καλαμάκι όπου ρουφάει βαθιά κάποια στιγμή γυρνάει αυτή στο κρεβάτι και της το καρφώνω στα γρήγορα με καποτα πάντα καμία συμμετοχή τη γυρνάω λίγο τσιμπουκομα π το έχει κ τα πετάω στη μούρη της. Σε γενικές γραμμές έχει το μασαζ λίγο το τσιμπουκωμα κ την ευγένεια τώρα σ θέμα σώματος μακριά κ αγαπημένοι χαλι . Βασικά έχω σιχαθεί τον εαυτό μου, σ όλα τα χρονια της καριέρας μου λίγες φορές τον σιχάθηκα εεε τώρα ναι είμαι ένας άθλιος καυλωμενος παιδιά μακριά αλήθεια ούτε τσάμπα ξανά ούτε ένα τσιμπουκι που το έχει δε ξέρω οι προηγούμενοι πως τη βρήκανε εγώ θέλω να ξεράσω μακριά

titos pilatios

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2021
Like
0
Πόντοι
0
Αν έχεις κάποιο τηλ παίχτη, θα το ήθελα.. Σε π.μ..
Φιλε μου αν εχεις το τηλεφωνο της Χαρας απο Γλυφαδα πριν πολλα χρονια και υστερα Μπακνανα θα το ηθελα κι εγω παρακαλω πολυ.

Gegr123

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2021
Like
4
Πόντοι
0
Γεια σας. Ειμαι πρωταρης και ψαχνω κοπελα με δικο της χωρο. Απο ηλικια ας ειναι απο 20 εως και 45-50. Αυτο που θελω ειναι να εχει δικο της χωρο χωρις αλλα προσωπα εκει, επειδη κομπλαρω λιγο. Θελω να παω και να συναντησω μονο αυτην. Προτιμω σε μασαζ που να προχωρα και λιγο παρακατω. Εχετε καμια προταση?

Danky88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2020
Κριτικές
1
Like
1.205
Πόντοι
201
Γαμιεται κιόλας ή όχι ? Αποτι κατάλαβα όχι ?

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.222
Πόντοι
4.280
Φανταζομαι πως ναι

modelo20

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2009
Κριτικές
2
Like
1.098
Πόντοι
81
Καλησπέρα παιδιά
Τι κάνετε?
Ξέρουμε τίποτα για την Ιουλία από περιστερι?
Ευχαριστώ

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.234
Πόντοι
5.595

Stories