Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.020
Πόντοι
42.697
παιδεία σημερα επίσκεψη Καλλιρρόης δεν θυμάμαι αριθμό δίπλα στο βενζινάδικο στο 40 όροφο καλο μασαζ φουλ πρόγραμμα πενήντα χρόνο δυο με παζάρι στα 40 Γιούρο δεν τα κλαις τα λεφτα
Καλλιρόης 38 είναι το νούμερο.παλιο καλτ μαγαζι

koukos19

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Οκτ 2019
Κριτικές
38
Like
4.805
Πόντοι
2.846
Ακριβώς, πρώην λαδοκόρη και ως άνθρωπος "καλό παιδί" η Χαρά. Αλλά αμφιβάλλω αν ασκεί ακόμα το επάγγελμα. Ας ενημερώσει κανείς που ξέρει, αν έχει ακόμα επαφή μαζί της.
Στο Μπακνανά εργαζόταν;

Baby face

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Αυγ 2013
Κριτικές
24
Like
4.110
Πόντοι
1.666
Παίδες καλημέρα.Θυμάμαι πριν χρόνια που επισκέφθηκα για μια φορά την θεία Ελένη από Καλλιθέα ,μου είχε κανονίσει και είχε και μια φίλη της μαζί κοκκινομάλλα,σκυλί του πολέμου(δεν θυμάμαι όνομα)!Μήπως ξέρει κανείς αν παίζει ακόμα μόνη και τηλέφωνο επικοινωνίας?Ευχαριστώ

Στο Μπακνανά εργαζόταν;
Δεν είμαι σίγουρος, νομίζω Ομήρου, γιατί εγώ την γνώρισα πιο μετά, ως cg, κι όχι ως λαδοκόρη. Απλά μου το είχε αναφέρει.

greek45m

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Like
0
Πόντοι
0

Συνεννοηση ΜΟΝΟ απο mamba
Η κυρια μενει μονιμα στη Νεα Μακρη, εδω και 20 μερες περιπου ειναι στη Βουλγαρια, αγνωστο ποτε επιστρεφει.
Αυστηρα και μονο μασαζ με πετσετα, για τα γουστα μου πολυ καλο μασαζ, ''πεφτει ξυλο'', αλλα οχι τοσο πολυ σαν της Ιουλιας απο Περιστερι, για οσους γνωριζουν.
Χρονος μια ωρα, κοστος 30€.
Μη περιμενετε κανα σπα, ενα ισογειο σπιτι, αρκετα παλιο, οχι και οτι καλυτερο σαν πρωτη εικονα.
Χρησιμοποιει λαδι που δεν μυριζει και το απορροφαει το δερμα.
Μπανιο πριν και μετα, στο σπιτι σας.

Λοιπες πληροφοριες ΟΧΙ ΕΝΤΟΣ, ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ.

Οποιος δεν εχει mamba, να φτιαξει, ολο και κατι θα τσιμπησει..........
την ιουλια απο περιστερι πως την βρισκουμε? εχει δικο της χωρο?

nilo

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2021
Like
19
Πόντοι
0
Επίσκεψη Νέα Σμύρνη στην λουμπα 55 με 60 ετων μεγαλος χωρος αλλα εχει μια μυρωδιά σαν ψαριλα στο αγονα μασαζ καλο και στο δευτερο προγραμα πολυ καλο στα 40 εβρο εαν της δοσης 50 μπορεί να παρεις και ροδέλα αυτα καλημερα και μην πετατε λεφτα ειναι δυσκολη καιροί

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.245
Πόντοι
2.456
Επίσκεψη Νέα Σμύρνη στην λουμπα 55 με 60 ετων μεγαλος χωρος αλλα εχει μια μυρωδιά σαν ψαριλα στο αγονα μασαζ καλο και στο δευτερο προγραμα πολυ καλο στα 40 εβρο εαν της δοσης 50 μπορεί να παρεις και ροδέλα αυτα καλημερα και μην πετατε λεφτα ειναι δυσκολη καιροί
Σε σχέση με την θεία ελενη πώς είναι σε εμφάνιση;

cat1972

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2021
Like
22
Πόντοι
0
τηλεφωνο?

rouchat

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Like
53
Πόντοι
1
που τη θυμήθηκες έχω να πάω πολλά χρονιά
στειλε το τηλ αν μπορεις

AlexPap13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2021
Like
34
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά υπάρχει κάτι κοντά σε Κερατσινι με χώρο δικό της ;

nilo

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2021
Like
19
Πόντοι
0
Σε σχέση με την θεία ελενη πώς είναι σε εμφάνιση;
αυτα ειναι γουστα απο πρόγραμμα πολυ καλο και οικονομικά και στη θεια ελενη εχω κανει επίσκεψη καποτε καλη ηταν τωρα θελει 70 εχω και το τηλέφωνο της

Jelly Bean

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
53
Like
6.731
Πόντοι
7.636
Για ιδιαίτερα γούστα και καταστάσεις να φανταστώ η κυρία.Μασαζ πάντως πρέπει να ξέρει.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.443
Πόντοι
41.813
φιλε προσωπικα προτιμω να πεταξω στο δρομο 40-50 € παρα να αντικρυσω τη Λιουμπα
μπρρρρρρρ τρομος :confused: :confused: :confused:

koukos19

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Οκτ 2019
Κριτικές
38
Like
4.805
Πόντοι
2.846
Δεν είμαι σίγουρος, νομίζω Ομήρου, γιατί εγώ την γνώρισα πιο μετά, ως cg, κι όχι ως λαδοκόρη. Απλά μου το είχε αναφέρει.
Όχι τότε άλλη μάλλον λέμε
Θυμάμαι μιλφ από Μπακνανά

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.834
Πόντοι
736
Παίζει ακόμη σε διπλό η έχει αποσυρθεί
Ανεξάρτητη μετά από το πέρασμα της από την Μπακνανά , με Ελένη λίγο διάστημα , έχει φίλη ουκρανέζα για μερικά διπλά .Μελαχρινή ,ελληνίδα ,σπαστά μαλλιά ,πολύ καλό σώμα και υπηρεσίες η Χαρά

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.248
Πόντοι
2.306
Ανεξάρτητη μετά από το πέρασμα της από την Μπακνανά , με Ελένη λίγο διάστημα , έχει φίλη ουκρανέζα για μερικά διπλά .Μελαχρινή ,ελληνίδα ,σπαστά μαλλιά ,πολύ καλό σώμα και υπηρεσίες η Χαρά
Αν έχεις κάποιο τηλ παίχτη, θα το ήθελα.. Σε π.μ..

chromecast

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2017
Like
10
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Γράφω πρώτη φορά παρόλο που βλέπω το σαιτ/forum χρόνια. Έτσι λοιπόν πρώτη φορά πήγα στην Αλίκη στον Χολαργό. Πολύ καθαρός χώρος. Μασάζ χαλαρωτικό(αισθησιακό). Στα του δεύτερου γύρου , τέλεια πιπα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom