Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (1 μέλη και 45 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Καλησπέρα! Με Grace στο Μαρούσι τι παίζει? Το έχει τεστάρει κάποιος?

Πήγα σχετικά πρόσφατα. Επιλογή αισθησιακού μασάζ με την κυρία που το έχει. (milf προς gilf αλλά καλόδιατηρημένο στο σώμα, πρόσωπο μέτριο)
Προσπάθεια ευχάριστου (λέμε τώρα) τελειώματος με τα χίλια ζόρια, τελικά μη επιτυ-χημένο.
Έχει καμιά άλλη εκεί ή μόνη της το τρέχει;

Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Κριτικές
21
Like
9.448
Πόντοι
6.246
Νέο Φάληρο σε ξενοδοχείο πίσω από το Μετροπόλιταν κάνει τις συναντήσεις. 100€ χρεώνει για τάντρα μασαζ
Αν ενδαφέρεται κάποιος λεφτάς να της τα δώσει, τότε η αγγελία είναι από το instagram αυτή.

Είναι βραζιλιάνα. Δεν μιλάει καλά τα ελληνικά αλλά τα καταφέρνει κάπως καλύτερα στο γραπτό λόγο
Πατρίτσια από lux μασάζ. Έχω γράψει και στο κατ’ οικον. Από μασάζ το κατέχει. Πολύ άνετη και ωραίο τυπακι. Φτάσαμε μέχρι φραπέ χωρίς μπλούζα με + 30€ αν θυμάμαι καλά. Την είχα πάρει από heaven massage τότε και πρέπει να έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος. Τώρα, για tantra massage που προσφέρει δεν έχω εικόνα. Να προσθέσω ότι έχει/ είχε τεράστια περιφέρεια, που δεν μου άρεσε οπτικά.

Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Κριτικές
21
Like
9.448
Πόντοι
6.246
Πατρίτσια από lux μασάζ. Έχω γράψει και στο κατ’ οικον. Από μασάζ το κατέχει. Πολύ άνετη και ωραίο τυπακι. Φτάσαμε μέχρι φραπέ χωρίς μπλούζα με + 30€ αν θυμάμαι καλά. Την είχα πάρει από heaven massage τότε και πρέπει να έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος. Τώρα, για tantra massage που προσφέρει δεν έχω εικόνα. Να προσθέσω ότι έχει/ είχε τεράστια περιφέρεια, που δεν μου άρεσε οπτικά.
Μια διόρθωση γιατί έφαγα σκάλωμα. Την πήρα αρχές Σεπτεμβρίου πρώτη φορά. Άρα άκυρο το πάνω από ένας χρόνος. Μετά από λάθος έγινε ρεπετισιον.

KaptKirk

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2021
Like
199
Πόντοι
0
Είναι όλες από τον ίδιο χρήστη στο κανεσεξ και φοβάμαι μην είναι μούφα :think:

aggxar

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
92
Πόντοι
1
καλησπερα σας συναγωνιστες..θα ηθελα μια μικρη βοηθεια στους γνωστες
καμια τιμια κορασιδα για μασαζακι και εξτραδακια;;;;απο αθηνα παρακαλω
σας ευχαριστω πολυ

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.482
Πόντοι
456
οταν υπαρχουν σε αυτη την ωρα και με τα ιδια χρηματα πολλες επιλογες και με περισσοτερα εξτρα , γιατι να το ρισκαρω ? με 80 ευρα εχω την καλυτερη του ειδους , την ελενα απο μπακνανα που ξερει κι απο μασαζ κι απο μαγειρικη ρε παιδια !!! προσωπικα , την τελευταια φορα την ειχα μια ωρα να με τριβει και δεν ειπε κουβεντα , πραγμα που καποιες αλλες δεν το κανουν με τιποτα σε μονοωρο προγραμμα και προτιμουν να ροκανισουν την ωρα διαφορετικα.

paularas9292

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2017
Like
74
Πόντοι
0
Μια διόρθωση γιατί έφαγα σκάλωμα. Την πήρα αρχές Σεπτεμβρίου πρώτη φορά. Άρα άκυρο το πάνω από ένας χρόνος. Μετά από λάθος έγινε ρεπετισιον.
Αυτή κατά 99% ήταν και σε ένα ταο-ταντρα που είχε σκάσει πριν 2 περίπου χρόνια και είχε χώρο στην Μαντζάρου 8 (νομίζω για το νούμερο). Πλέον πρέπει να έχει κλείσει γιατί το site πουλιέται (https://vymaps.com/GR/TaoMassage-Athens-2519086974775322/). Είχα κάνει μαζί της εκεί και ήταν όντως καλή σε γενικές γραμμές, γύρω στα 33 τότε (πριν 2 χρόνια), έκανε με κάτι φτερά και μαντήλια για να σε ερεθίσει και στο τέλος φραπεδιά. Ήταν με μαγίο μόνο κάτω (τοπλες) και το σώμα είναι αρκετά busty.

paularas9292

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2017
Like
74
Πόντοι
0
η Ιρίνα έχει χώρο σε ένα στενό στο κολωνάκι , έβαζε σταθερά αγγελία στη ΧΕ , δεν μπόρεσα να την βρω και δεν έχω άλλο στοιχείο επαφής , έχει και προφιλ εδώ μέσα , αλλά δεν γράφει ..
Ιρίνα προτείνεται για καλό μασάζ και εκτόνωση με φραπέ. Αλλά δεν αφήνει πιασίματα και επίσης έχει ξεφύγει σε ηλικία πλέον.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.527
Πόντοι
41.813
καλησπερα σας συναγωνιστες..θα ηθελα μια μικρη βοηθεια στους γνωστες
καμια τιμια κορασιδα για μασαζακι και εξτραδακια;;;;απο αθηνα παρακαλω
σας ευχαριστω πολυ
αρχισε το διαβασμα τυπε γιατι δεν σε βλεπω να παιρνεις ινφο ετσι.
η βοηθεια εδω συνηθως ειναι αμφιδρομη και εσυ τοσα χρονια μελος εδω μονο ρωτας :confused::confused:

Akatergastos Outlaw

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
5
Like
952
Πόντοι
81
Παιδιά καλησπέρα, για μια Ελβίρα Τσενα που είναι στο Ελληνικό ξέρει κανείς κάτι; Τη ρώτησα στο τηλέφωνο για εκτόνωση, μου είπε όχι, πως προσπαθεί να το κρατήσει "καθαρό " χωρίς να εκνευριστεί και ήταν ευγενέστατη. Έχει κάποιος εμπειρία; Συναγωνιστής που πήγε έκανε μόνο μασαζ, αλλά βέβαια δεν ζήτησε εκτόνωση. Ανήκει στα δεν;

Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
360
Πόντοι
21
Παιδιά καλησπέρα, για μια Ελβίρα Τσενα που είναι στο Ελληνικό ξέρει κανείς κάτι; Τη ρώτησα στο τηλέφωνο για εκτόνωση, μου είπε όχι, πως προσπαθεί να το κρατήσει "καθαρό " χωρίς να εκνευριστεί και ήταν ευγενέστατη. Έχει κάποιος εμπειρία; Συναγωνιστής που πήγε έκανε μόνο μασαζ, αλλά βέβαια δεν ζήτησε εκτόνωση. Ανήκει στα δεν;
Εχεις αγγελια μηπως κανω κανα κασκαντεριλικι?

KaptKirk

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2021
Like
199
Πόντοι
0
Σόρυ παιδία που ξανά ρωτάω αλλα καποιος που να έχει συναντήσει καμια απο αυτες;
Η # 3) είναι legit? νομίζω την έχω ξαναδει εδω μέσα παλιότερα, ψάχνω αλλά δεν βρίσκω τίποτα.

ευχαριστώ:happy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom