Θα συμφωνήσω, αλλά η θεια παρά την ηλικία της, είναι οαση οταν έχεις πλήθος λαδοκορες χωρίς φραπέ στα 50 γουαν..Τα 70 είναι πολλά περνας συμπαθητικά απλα .νομίζω με 50€ για 1 ώρα θα ήτανε super είναι επαγγελματίας σε όλα της
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασέζ με δικό τους χώρο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (1 μέλη και 48 επισκέπτες)
Τύπε γράψε για το γήπεδο που παίζεις μπαλα..εγώ παίχτη εκεί που παίζω μπάλα οι τιμές είναι ίδιες βρίσκουν και τα κάνουνε και μετά κρατάνε τις τιμές 70€ ;;; άλλος δουλεύει 2 μέρες για να τα πάρει
Gerrykirky
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2019
- Like
- 38
- Πόντοι
- 0
Ως ανέφερα, έκανα την καταδρομική στο Γαλατσι. Κυρία 50-55 ετών παχουλή. Μέτριο προς κακό μασαζ και εκτόνωση στο τέλος.
15 €.
κακή εμπειρία αλλά με 15€ δεν είχα περεταίρω απαιτήσεις, πήγαινα
Υπαρχει το τηλεφωνο της Ιουλιας;;Ευχαριστω
Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
ψαξε μερικες σελιδες πριν ειχα αναρτησει την αγγελια της...Υπαρχει το τηλεφωνο της Ιουλιας;;Ευχαριστω
ΚαλησπέραΔες πμ γιατι δεν ξέρω αν επιτρέπεται να ανεβάσω προφιλ από facebook εδώ . Επαγγελματικό προφιλ είναι αλλα για καλου κακου ας μην το ριξω δημόσια
Θα κατέβω κ εγώ Πάτρα την Πέμπτη κάθε πληροφορία δεκτή.
Ευχαριστώ
sbilios
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 385
- Πόντοι
- 21
λόγω ότι ακόμη δεν έχουν ανοίξει για ολους τους συμπαιχτες θα με συγχωρέσεις να μην απαντήσω ??Τύπε γράψε για το γήπεδο που παίζεις μπαλα..
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.541
- Πόντοι
- 2.256
Αυτό το να πετάτε έτσι κάτι στον αέρα και μόλις σας ζητάνε περισσότερες διευκρινίσεις να το παίζεται δήθεν και κρυψίνους είναι μεγάλη μαλακία.λόγω ότι ακόμη δεν έχουν ανοίξει για ολους τους συμπαιχτες θα με συγχωρέσεις να μην απαντήσω ??
Είτε πληροφόρησε σωστά την κοινότητα του φόρουμ ή μη πεις τίποτα εξαρχής.
Μύστες αν είναι εύκολο το τηλ της Ειρήνης. Έχω θέμα με τα Μιλφακια. Ευχαριστώ.Ελληνίδα η Ειρήνη; πιτσιρίκι η μιλφ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αν μπορεί κανείς και εδώ τηλ από ειρήνη κολωνακι
sbilios
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 385
- Πόντοι
- 21
αφου λέμε μαλακιες γιατι απλα προστατεύουμε τα μαγαζιά που περνάμε καλά δωσε 70 άρια στης θείες παίχτη μασημένη τροφή θελεται όταν ανοιξουνε ευχαρίστως να πωΑυτό το να πετάτε έτσι κάτι στον αέρα και μόλις σας ζητάνε περισσότερες διευκρινίσεις να το παίζεται δήθεν και κρυψίνους είναι μεγάλη μαλακία.
Είτε πληροφόρησε σωστά την κοινότητα του φόρουμ ή μη πεις τίποτα εξαρχής.
δώσε μια όμορφη επιλογή , εγώ δεν ξέρω .Πάντα αναρωτιόμουν γιατί να διαλέγουν τέτοιες κάποιοι όταν υπάρχουν τόσο άλλες όμορφες επιλογές? Για τα 20 ευρώ διαφορά? Γούστα είναι αυτά βέβαια αλλά το μόνο που φαντάζομαι εγώ σχετικά με αυτήν είναι ότι έχει έναν λογαριασμό εδώ με το όνομα ioanniskan
ξέρω θεία ελένη καλλιθέα , ιρινα κολωνακι , φωτεινη καλλιθέα, στεφανία-βικυ ,Ιουλία, όλες πασίγνωστες σε όλους.
επίσης ξέρω μια κυρία Λίτσα στη Θήρας, μια υπέρβαρη Ρωσίδα στο γαλάτσι , την μαύρη στη ν.ιωνια, που τις έχω αποκλείσει .
σίγουρα υπάρχουν πολλές ακόμα , κάποιες δεν θέλουν να ξανοιχτούν , εγώ δεν έχω μπάτζετ για σκαουτινγκ , και έτσι ξέμεινα.
για την μαυρουλα απο νεα ιωνια τι ξερουμε?δώσε μια όμορφη επιλογή , εγώ δεν ξέρω .
ξέρω θεία ελένη καλλιθέα , ιρινα κολωνακι , φωτεινη καλλιθέα, στεφανία-βικυ ,Ιουλία, όλες πασίγνωστες σε όλους.
επίσης ξέρω μια κυρία Λίτσα στη Θήρας, μια υπέρβαρη Ρωσίδα στο γαλάτσι , την μαύρη στη ν.ιωνια, που τις έχω αποκλείσει .
σίγουρα υπάρχουν πολλές ακόμα , κάποιες δεν θέλουν να ξανοιχτούν , εγώ δεν έχω μπάτζετ για σκαουτινγκ , και έτσι ξέμεινα.
pirateman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.609
- Πόντοι
- 496
Έχω πάει μόνο μια φορά άμα είσαι μερακλής και Τσαμπατζης καλά θα περάσεις.
Μια μαυρουλα παχουλή είναι.
Με 30€ στον παίζει στο τέλος και σε τρίβει μια ώρα. Πετάει και τα βυζιά έξω άμα γουστάρεις.
Ο χώρος είναι σε σπίτι παλιό Σε ένα μόνο κρεβάτι.
Με 30€ στον παίζει στο τέλος και σε τρίβει μια ώρα. Πετάει και τα βυζιά έξω άμα γουστάρεις.
Αν ειναι η Ευα απο Παλαιολογου μακρια. Παγοκολωνα και ειναι ικανη να σε βρισει διοτι την μπαλαμουτιασες.Θα βρεις απαντήσεις στο παρών νήμα 27 με 29 Ιουλίου 20. Εύη από Παλιολόγου, μάλλον. Εγώ που πήγα μια επίσκεψη, καλό σώμα, αδιάφορο πρόσωπο, αντιεπαγγελματική συμπεριφορά για αυτό και έφυγα, χωρίς δοκιμή!
sanitec67
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2015
- Like
- 181
- Πόντοι
- 0
Εχεις τηλεφωνο.ευχαριστωΈχω πάει μόνο μια φορά άμα είσαι μερακλής και Τσαμπατζης καλά θα περάσεις.
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.055
- Πόντοι
- 5.006
Έλα μαν ναι από τις παλιές εποχές αυτή λέμε ξέρεις εσύ .ΜΑΚΡΙΑ.βεβαια πριν μια δεκαετία εκεί με Έφη και τις άλλες είχε γίνει παιχνίδι και με Εύη.αλλα άλλες εποχές και άλλα χρήματα τότε.Αν ειναι η Ευα απο Παλαιολογου μακρια. Παγοκολωνα και ειναι ικανη να σε βρισει διοτι την μπαλαμουτιασες.
σε μενα αγορι μου το επαιξε ξινη. Και η φαση με το μπαλαμουτι εγινε στο κανουργιο μαγαζι στα σιδερα Χαλανδριου. Μου την ειπε την παρατησα συξυλη και εφυγα. Απο τοτε μαυρο σταθερα. Αυτη που λειπει ομως θυμασαι πια ειναι ... εχω χρονια να την ακουσω. Αραγε ασχολειται ακομα με το σπορ ????Έλα μαν ναι από τις παλιές εποχές αυτή λέμε ξέρεις εσύ .ΜΑΚΡΙΑ.βεβαια πριν μια δεκαετία εκεί με Έφη και τις άλλες είχε γίνει παιχνίδι και με Εύη.αλλα άλλες εποχές και άλλα χρήματα τότε.
Ελπιζω να εισαι καλα με την περπετεια που βιωνουμε.
αντε να αισθανθουμε τα παλια !!!
Χαρηκα που σε ακουσα
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.541
- Πόντοι
- 2.256
Εδώ είμαστε για να ενημερώνουμε αγορίνα. Όχι για να προστατεύουμε τα μαγαζιά.αφου λέμε μαλακιες γιατι απλα προστατεύουμε τα μαγαζιά που περνάμε καλά δωσε 70 άρια στης θείες παίχτη μασημένη τροφή θελεται όταν ανοιξουνε ευχαρίστως να πω
Τελευταία τροποποίηση:
DarkMatter94
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2021
- Like
- 179
- Πόντοι
- 1
alexandra_sailormoon
Τελικά παίδες η συγκεκριμένη κάνει μασάζ ή το σταμάτησε το άθλημα; Πως μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί της;Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.541
- Πόντοι
- 2.256
της στέλνεις μήνυμα στο ινσταγκραμ κι αν είσαι τυχερός κι ευθυγραμμιστούν οι πλανήτες, θα απαντήσει. Εμένα δε μου απάντησε.alexandra_sailormoon
Τελικά παίδες η συγκεκριμένη κάνει μασάζ ή το σταμάτησε το άθλημα; Πως μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί της;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις