Νέα

Μασαζερί - απόψεις και απορίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 268K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο προιόν προτιμάτε για μασάζ?

• Λάδι

Ψήφοι: 208 54,2%
  • Γαλάκτωμα

Ψήφοι: 92 24,0%
  • Τάλκ

Ψήφοι: 15 3,9%
  • Άλλο προιόν

Ψήφοι: 12 3,1%
  • Τίποτα

Ψήφοι: 18 4,7%
  • Δε κάνω μασάζ!

Ψήφοι: 39 10,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.857
Πόντοι
46.232
Μμμ... γεννας ιδεες και εσυ! Σκεφτομαι να πρωτοπορισω και να βαλω προγραμμα "KOUROU MASSAGE".          Εκπτωση 50% σε οποιον φερνει τις τυροπιτες απ'το "ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ" (καμια 20σαρια για full body)  :2funny: sorry  :offtopic:
:2funny: :2funny: :2funny:

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Μμμ... γεννας ιδεες και εσυ! Σκεφτομαι να πρωτοπορισω και να βαλω προγραμμα "KOUROU MASSAGE".          Εκπτωση 50% σε οποιον φερνει τις τυροπιτες απ'το "ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ" (καμια 20σαρια για full body)  :2funny: sorry  :offtopic:

images

Sorry αλλα δεν μου αρεσε το αστειο

Εγω απλα είπα οτι καποια στιγμη βαριεται ο πελάτης . Δικα σας ειναι τα μαγαζια καντε οτι θέλετε 

ΥΓ εκπτωση να δινετε σε οσους φερουν καμια σπαλομπριζολα ή καμια συκωταριά.

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
images

Sorry αλλα δεν μου αρεσε το αστειο

Εγω απλα είπα οτι καποια στιγμη βαριεται ο πελάτης . Δικα σας ειναι τα μαγαζια καντε οτι θέλετε 

ΥΓ εκπτωση να δινετε σε οσους φερουν καμια σπαλομπριζολα ή καμια συκωταριά.
Δεν ειχα προθεση να σε προσβαλω, απλα ηθελα να αστειευτω γενικα με το θεμα του νουρου και οχι προσωπικα με εσενα.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.751
Πόντοι
41.813
΄
 Τα κοριτσια ενδεχομενως να μην παιρνουν εξω ενα ενεργο πελάτη αλλα εναν πελάτη που πιθανότατα θα απευθυνθει αλλού .

Εξηγουμαι : παει καποιος μια , δυο τρεις σε ενα μασαζ με την ιδια κοπέλα. Την 3η φορα αρχιζει και βαριεται το μασαζ και θελει κάτι άλλο πχ ενα κωλλ γκιρλ . Γιατι η κοπελα να αφησει τον πελάτη να απευθυνθει σε ενα κωλλ γκιρλ και να μην τον παρει η ιδια ;;; Για το καταστημα ο κορεσμενος πελάτης ειναι παρελθον ετσι και αλλιως .
Μονη λυση τα μασαζ να προσφερουν ποικιλια με νουρου ντουρου κλπ

πολυ σωστος ο παικτης  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.751
Πόντοι
41.813

ευτυχως που κανει ζεστη σημερα γιατι κρυωσαμε με το <<αστειο>> σου.
βεβαια εχεις το λογο σου για να το κανεις.......

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
ευτυχως που κανει ζεστη σημερα γιατι κρυωσαμε με το <<αστειο>> σου.
βεβαια εχεις το λογο σου για να το κανεις.......
Χμμ... διακρινω αντιπαθειουλα! Για το χιουμορ μου δεν θα πω τιποτα, γιατι δεν περιμενω απ'ολους να το καταλαβουν. Το αλλο με το "λογο μου", το πηγες πιο μακρια απο οτι εννοουσα και σκεφτομουν εγω. Στρωματα φουσκωτα (για body to body) διαθετω ουτως η αλλως, στο τζελ θα κολαγα? Η γνωμη μου ως μασερ, (οχι ως επιχειρηση) ειναι οτι οσο αξιζει ενα body to body, με ζεστο λαδι απο εμπειρη θεραπευτρια, δεν αξιζει οποιοδηποτε αλλο ειδος (στο κομματι του αισθησιακου μασαζ). Επιχειρηματικα για το μελλον δεν το αποκλειω καθολου. Καθε πραγμα στον καιρο του! Να εισαι σιγουρος, οταν θα κανω επιθεση σε μαγαζι η πρακτικες μαγαζιων, δεν θα το παω "μεσω Λαμιας", θα γινει ευθεως.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Χμμ... διακρινω αντιπαθειουλα! Για το χιουμορ μου δεν θα πω τιποτα, γιατι δεν περιμενω απ'ολους να το καταλαβουν.

Το χιουμορ οντως δεν ηταν επιτυχημενο.

Αυτο που ελεγα εγω ηταν οτι περα απο το στερεοτυπό της πονηρης γκόμενας που θέλει να τα αρπάξει απο τον πελατη και να μην δωσει μεριδιο σε όσους την βοήθησαν να βρει τον πελάτη υπαρχει και ο πελάτης που απειλεί οτι θα φύγει επειση βαρεθηκε τα ιδια και τα ιδια ή θελει να πληρωνει λιγότερα  και το παει απέξω απέξω ή και κατευθειαν στην συνάντηση εκτός μαγαζιου . Βεβαια στο φόρουμ ευλογαμε τα γενια μας οποτε εμεις δεν φταιμε σε τιποτα αλλα τα κανουν ολα τα λάθη οι "π@@τανες οι γυναίκες" .

Επίσης μια και τεθηκε ενα αναλογο ζητημα σε άλλο νήμα. Ειναι αλλο πραγμα μια κοπελα να μαζευει τηλέφωνα με σκοπο να κανει συναντησεις εκτός μαγαζιου και άλλο να μαζευει τηλέφωνα για το επαγγελματικό  μέλλον της .

Το νουρου μουρου ειναι ενα παραμύθι ωστε να εχει ο πελατης να περιμένει κάτι νέο . Πολλοι πελατες οταν ακουσουν 120€ για νουρου θα αλλαξουν γνωμη . Καλύτερα 80€ και ας ειναι το στρωμα στρωμα θαλάσσης από τα Jumbo και το τζελ αντιηλιακό και απλα να εχεις κάνει κατι διαφορετικό.

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Βεβαια στο φόρουμ ευλογαμε τα γενια μας οποτε εμεις δεν φταιμε σε τιποτα αλλα τα κανουν ολα τα λάθη οι "π@@τανες οι γυναίκες" .

Επίσης μια και τεθηκε ενα αναλογο ζητημα σε άλλο νήμα. Ειναι αλλο πραγμα μια κοπελα να μαζευει τηλέφωνα με σκοπο να κανει συναντησεις εκτός μαγαζιου και άλλο να μαζευει τηλέφωνα για το επαγγελματικό  μέλλον της .
  Θα μου επιτρεψεις, λογο εμπειριας ( και λογο του οτι ειμαι 11 - 12 ωρες καθημερινα στο μαγαζι μου ), να ξερω να ξεχωρισω το "αρπακτικο" απο τη φιλοτιμη επαγγελματια. Για το νουρου νομιζω οτι απαντησα.

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Πανω απ ολα Υγεια...

Θα ηθελα να μαθω κατα πισον ειναι σωστο οι συνταξιουχοι να συγκαταλεγονται ως ΑΜΕΑ...

Τις αποψεις σας...

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Αν είναι ανω των 80 και θελουν και υποστήριξη τοτε ειναι ΑΜΕΑ!

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Αρκας, απαιχτος και παντα επικαιρος!!! 

Συνημμένα

• 106696-arkas.jpg
    106696-arkas.jpg
    12,1 KB · Εμφανίσεις: 17

davidpav

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
1
Αγαπητοι μου μορτηδες  μπορει να σβηστηκε  ποστ γιατι  θιξαμε μεγαλο ερωτα???? αλλα καλο ειναι να ξερει το σαιτ ποιοι δουλευουν για καποια μαγαζια με ψευτικες κριτικες οταν βγαινουν δημοσια οι μορτηδες και λεει ο ενας στον αλλον γραψε οτι ειναι ΤΣΕΧΑ  και ο αλλος απαντα ενταξει ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ   ε αυτο ειναι μεγαλη κοροιδια για ολους μας   γιατι ρε νεα σμυρνη οταν ησουν υποτιθεται στο δωματιο δεν την ρωτησες? εσυ που γραφεις σχετη  τσοντα απο πορνοπεριοδικα για  κριτικη????  μορτηδες  οφειλουμε να καταγγελουμε ψευτικες κριτικες που αγγιζουν το μυθο και τον ξεπερνουν ενταξει μεσιε .   το πιασαμε και εμεις το υπονοουμενο μορτη μου νεα σμυρνη  αλλα για το συγκεκριμενο ποστ σε κατηγγειλα οτι ολα ηταν φτιαχτα. παρτο αλοιως  γιατι εμεις παντα γραφουμε με ντοκουμεντα παληκαρακι μου .

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.857
Πόντοι
46.232
για ρίξε επιτέλους ένα ντοκουμέντο...όλα ακατάσχετα ψεύδη και λάσπες ρίχνεις...
έλεος πια .είσαι στο δωμάτιο και ξέρεις ότι είναι ψεύτικες οι κριτικές ?
άντε ρε μορτάκο στο μπαράκι σου να πιεις με τους υποτιθέμενους φίλους σου  κάνα πότο και άσε εμένα...
μην ασχολείσαι με μένα , αν δεν σου αρέσει απλά μην διαβάζεις.

davidpav

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
1
ρε μορτακο ετσι φιλικα γιατι κατα βαθος εισαι καλο παληκαρι , γιατι φερεσαι σαν τις γυναικουλες,  αφου παραπονεθηκες να σβησουν αυτα που κατηγειλα τωρα βγαινεις  να μιλησουμε δημοσια? ενταξει παληκαρακι μου σου ειπα εχω ντοκουμεντα γερα  οσο για την κριτικη εχω λαθος ?? πεστο βρε μορτη  εχω λαθος ετσι δεν εγινε? ολοι μπορουν να το διαβασουν  σου ειπαν να γραψεις και εγραψες οπως σου ειπαν

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.857
Πόντοι
46.232
έλα καλό βράδυ....δεν έχει νόημα να μιλάω μαζί σου....
γράψε ότι θέλεις, αλλά ή άνοιξε ένα θρέντ με ιστορίες για δράκους ή γράψε στις απόψεις...εδώ είναι για ενημέρωση , αλλά που να ξέρεις εσύ τι είναι αυτό.
καληνύχτες....

davidpav

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
1
γράψε ότι θέλεις, αλλά ή άνοιξε ένα θρέντ με ιστορίες για δράκους ή γράψε στις απόψεις...εδώ είναι για ενημέρωση , αλλά που να ξέρεις εσύ τι είναι αυτό.
καληνύχτες....
τωρα πραγματικα φερεσαι σαν κατινα η σαν τα ξεκολα  πρωτα παραπονιεσαι να σβησουν αυτα που κατηγειλα  και μετα βγαινεις για συζητηση.  γιατι αφου ειναι αληθεια  οσα γραφω. πατε να κανεται το ιδιο παραμυθι με το ιουλιανου αλα εκει σας εφαγε η μαρμαγκα  . τωρα  σε βαλανε να το προωθησεις ???? μου λες αν ημουν στο δωματιο .  ρε μορτακο μας περνατε ολους για μαλακες????? αφου  ηταν σχετη τσοντα . δεν μας πεφτει λογος ο ερωτας σου μετην  κατερνιω αλλα  να πρσπαθεις να προωθησεις αυτο μας πειραζει καταλαβες  αστο κανε αυτο που σου ειπα βοηθησετη αλοιως. ξερεις εσυ μην τα ξαναγραφω και παραπονεθεις παλι. παληκαρακι μου τα μασαντζιδικα δεν τα ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ  μεινε στα δελα και στα στουντιο  να ξαλαφρωνεις  οταν δεν σου καθεται η τσουπρα  φιλακια πολλα  καληνυχτες. μην παραπονεθεις παλι  . μου εδωσες την αδεια να γραψω ματσα μουτσα

davidpav

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
1
καληνύχτες....

μορτακο  μου φοβηθηκες για αυτα που εγραψα ,  ολα ομως ειναι αληθεια.γιαυτο σου λεω να προσεχεις  γιατι κατα βαθος εισαι αγαθιαρης καλο παληκαρακι και μπλεκεις επικυνδινα. μια γερικη συμβουλη απ αυτα που σου λεει.... ξερεις εσυ..... μην πιστευεις  ουτε το 1/3. το ξερω οτι εδω ειναι για ενημερωση , αλλα σωστη οχι κατα παραγγελια οπως κανεις εσυ . μιλαω για μασαντζιδικα . στα αλλα ..δελα  και στοθντιο εισαι πραγματι απιαστοσ μορτακο αλλα εδω στα μασαντζιδικα κανεις κριτικες κατα παραγγελια.  αντε  καληνυχτα  και παλι.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ρε μορτακο ετσι φιλικα γιατι κατα βαθος εισαι καλο παληκαρι , γιατι φερεσαι σαν τις γυναικουλες,  αφου παραπονεθηκες να σβησουν αυτα που κατηγειλα τωρα βγαινεις  να μιλησουμε δημοσια? ενταξει παληκαρακι μου σου ειπα εχω ντοκουμεντα γερα  οσο για την κριτικη εχω λαθος ?? πεστο βρε μορτη  εχω λαθος ετσι δεν εγινε? ολοι μπορουν να το διαβασουν  σου ειπαν να γραψεις και εγραψες οπως σου ειπαν
ηρεμα ρε συ φιλαρακι

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
για ρίξε επιτέλους ένα ντοκουμέντο...όλα ακατάσχετα ψεύδη και λάσπες ρίχνεις...
έλεος πια .είσαι στο δωμάτιο και ξέρεις ότι είναι ψεύτικες οι κριτικές ?
άντε ρε μορτάκο στο μπαράκι σου να πιεις με τους υποτιθέμενους φίλους σου  κάνα πότο και άσε εμένα...
μην ασχολείσαι με μένα , αν δεν σου αρέσει απλά μην διαβάζεις.
νεα σμυρνη πανιωναρα ποιοα η γνωμη σου για καλιροης 48;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom