Νέα

Μασαζερί - απόψεις και απορίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 268K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο προιόν προτιμάτε για μασάζ?

• Λάδι

Ψήφοι: 208 54,2%
  • Γαλάκτωμα

Ψήφοι: 92 24,0%
  • Τάλκ

Ψήφοι: 15 3,9%
  • Άλλο προιόν

Ψήφοι: 12 3,1%
  • Τίποτα

Ψήφοι: 18 4,7%
  • Δε κάνω μασάζ!

Ψήφοι: 39 10,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
που βέβαια πέρνου και παράταση απο μισάωρο μέχρι ώρες αρκετές φορές...
παντως χρειαζεται να παραμενουν ανοικτα και παρα πολυ αργα το βραδυ αν δε γουσταρουν μπουλο...

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
εμενα το diamonds  πολυ μετριο το βρισκω εν τω μεταξυ δε περνανε ολες οι κοπελες οι ελευθερες οταν πας κει

Είναι τακτική αρκετών μαγαζιών (δεν ξέρω για το συγκεκριμένο) να σου δείχνουν πρώτα αυτές που δεν έχουν πολυδουλέψει και αν δεν γουστάρεις σου δείχνουν και τις υπόλοιπες. Όλα κρίνονται από το αν θα κάνεις κίνηση για πούλο σε αυτές τις περιπτώσεις.

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
εμενα το diamonds  πολυ μετριο το βρισκω εν τω μεταξυ δε περνανε ολες οι κοπελες οι ελευθερες οταν πας κει
To diamonds μπορεις να το βρισκεις και χειριστο, δικαιωμα σου, αλλα αυτο το "κουφο" με τις κοπελες! Μπορει οταν ηρθες (που αμφιβαλω), να ειχα καποιες στο μουσκιο να φουσκωσουν. :2funny:

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Είναι τακτική αρκετών μαγαζιών (δεν ξέρω για το συγκεκριμένο) να σου δείχνουν πρώτα αυτές που δεν έχουν πολυδουλέψει και αν δεν γουστάρεις σου δείχνουν και τις υπόλοιπες. Όλα κρίνονται από το αν θα κάνεις κίνηση για πούλο σε αυτές τις περιπτώσεις.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
To diamonds μπορεις να το βρισκεις και χειριστο, δικαιωμα σου, αλλα αυτο το "κουφο" με τις κοπελες! Μπορει οταν ηρθες (που αμφιβαλω), να ειχα καποιες στο μουσκιο να φουσκωσουν. :2funny:
ελα σου θιξαμε το παραρτημα

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
φιλαρακι υπαρχουν τοσα πολλα

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Φιλε hooligan αυτο δεν γινεται ΠΟΤΕ στο μαγαζι μου, σε σε σημειο μαλιστα να υπαρχουν παραπονα εκ των εσω, οτι δεν βοηθαω αυτες που δεν εχουν δουλεψει. Για μενα η καθε μια εχει την αξια της, και βεβαια η καλυτερη θα δουλεψει (και κατα συνεπεια θα αμειφθει) παραπανω.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

davidpav

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
1
μαγαζια που εχουν τετοια τακτικη αργα η γρηγορα  τα τρωει η μαρμαγκα το μαυρο σκοταδι. ειδικα τωρα θελει περισσοτερο σεβασμο στους πελατες. αλλα μερικα τα ενδιαφερει μονο η αρπαχτη.

davidpav

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
1

οταν κανεις κινηση για πουλο και σου φερουν αλλες τοτε ριξε και μερικα μπινελικια  και φυγε  στα σιγουρα  τετοια μαγαζια θελουν καταμαυρο  , οπως επισης  και μαγαζια που βαζουν φλουφληδες χαιβανια μορτακια  να γραφουν ψευτικες κριτικες  σχετη τσοντα και τους παροτρυνουν κιολας γαμωτο μου δημοσια να γραψουν με καθε λεπτομερια . α ρε "" καραμητροι "" σε λιγο θα βαρατε μυγες  , θα πλεκεται καλτσες για το χειμωνα.

anat190

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2012
Like
39
Πόντοι
1
οταν κανεις κινηση για πουλο και σου φερουν αλλες τοτε ριξε και μερικα μπινελικια  και φυγε  στα σιγουρα  τετοια μαγαζια θελουν καταμαυρο  , οπως επισης  και μαγαζια που βαζουν φλουφληδες χαιβανια μορτακια  να γραφουν ψευτικες κριτικες  σχετη τσοντα και τους παροτρυνουν κιολας γαμωτο μου δημοσια να γραψουν με καθε λεπτομερια . α ρε "" καραμητροι "" σε λιγο θα βαρατε μυγες   , θα πλεκεται καλτσες για το χειμωνα.

και δεν μας λες ρε καραμητσο ποια ειναι τα μαγαζια που ειναι καλα και σεβονται τον πελατη και ποια κανουν αρπαχτες αφου εσυ τα ξερεις ολα για να τα μαθουμε και μεις

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
μαγαζια που εχουν τετοια τακτικη αργα η γρηγορα  τα τρωει η μαρμαγκα το μαυρο σκοταδι. ειδικα τωρα θελει περισσοτερο σεβασμο στους πελατες. αλλα μερικα τα ενδιαφερει μονο η αρπαχτη.
συμφωνεις και εσυ

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
και δεν μας λες ρε καραμητσο ποια ειναι τα μαγαζια που ειναι καλα και σεβονται τον πελατη και ποια κανουν αρπαχτες αφου εσυ τα ξερεις ολα για να τα μαθουμε και μεις
θα σου πω ενα παραδειγμα καλλιροης 48

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
οταν κανεις κινηση για πουλο και σου φερουν αλλες τοτε ριξε και μερικα μπινελικια  και φυγε  στα σιγουρα  τετοια μαγαζια θελουν καταμαυρο  , οπως επισης  και μαγαζια που βαζουν φλουφληδες χαιβανια μορτακια  να γραφουν ψευτικες κριτικες  σχετη τσοντα και τους παροτρυνουν κιολας γαμωτο μου δημοσια να γραψουν με καθε λεπτομερια . α ρε "" καραμητροι "" σε λιγο θα βαρατε μυγες  , θα πλεκεται καλτσες για το χειμωνα.

Φίλε δε με ενδιαφέρει να τους βάλω χέρι αλλά να περάσω καλά. Αν μου δείχνουν αυτές που μένουν στο ράφι και δεν εμφανίζουν κάποιες που δουλεύουν πιο πολύ κάνουν δικό τους κακό γιατί δε θα υπάρχει επόμενη επίσκεψη. Εδώ έκανα μεταβολή στα city tours που πας με ραντεβού, ξοδεύεις χρόνο κλπ.
Όσο αφορά τις κριτικές δεν τις λαμβάνω ιδιαίτερα υπόψη και έχω πει πολλές φορές εδώ να επιλέγετε με βάση τα δικά σας γούστα. Τώρα αν πάει κάποιος να γαμήσει με βάση τι αρέσει σε κάποιον άλλο (έστω και στημένο) δεν του φταίει κανένας απολύτως.

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.002
Πόντοι
3.477

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    84,7 KB · Εμφανίσεις: 24

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
οταν κανεις κινηση για πουλο και σου φερουν αλλες τοτε ριξε και μερικα μπινελικια  και φυγε  στα σιγουρα  τετοια μαγαζια θελουν καταμαυρο  , οπως επισης  και μαγαζια που βαζουν φλουφληδες χαιβανια μορτακια  να γραφουν ψευτικες κριτικες  σχετη τσοντα και τους παροτρυνουν κιολας γαμωτο μου δημοσια να γραψουν με καθε λεπτομερια . α ρε "" καραμητροι "" σε λιγο θα βαρατε μυγες   , θα πλεκεται καλτσες για το χειμωνα.
Προσπαθω απο το πρωι να καταλαβω αν αυτα που γραφεις αφορουν το μαγαζι μου, η οχι. Αν οχι σου ζηταω εκ των προτερων συγνωμη για την ενοχληση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom