Νέα

Μασαζερί - απόψεις και απορίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 273K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο προιόν προτιμάτε για μασάζ?

• Λάδι

Ψήφοι: 213 54,6%
  • Γαλάκτωμα

Ψήφοι: 92 23,6%
  • Τάλκ

Ψήφοι: 15 3,8%
  • Άλλο προιόν

Ψήφοι: 12 3,1%
  • Τίποτα

Ψήφοι: 18 4,6%
  • Δε κάνω μασάζ!

Ψήφοι: 40 10,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    390

davidpav

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
1
και δεν μας λες ρε καραμητσο ποια ειναι τα μαγαζια που ειναι καλα και σεβονται τον πελατη και ποια κανουν αρπαχτες αφου εσυ τα ξερεις ολα για να τα μαθουμε και μεις

εγω ο καραμητσος "γιοκα μου" που ειμαι και παπους βεβαια τα ξερω ολα, αν και δεν χρειαζεται και πολυ μυαλο να το καταλαβεις
παρακολουθα κριτικες ειδικα ενος μορτακου που γραφει κατα παραγγελια,σελιδες ολοκληρες  αναλογα τι κοκαλο του δωσουν και θα  τα βρεις τα τσαρδια  παντως μια γερικη γνωμη εκει που ακους πολες φανφαρες και νταβαντουρι απο υποτιθεμενους πελατες και απο ιδιοκτητες ..χεστο .. παλουκαρι μου .. χεστους πατοκορφα που λενε στο χωριο μου  και πηγαινε αλλου.
ωραια περνας εκει που δεν ακουγονται καθολου η λιγο. αντε νασαι καλα

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
εγω ο καραμητσος "γιοκα μου" που ειμαι και παπους βεβαια τα ξερω ολα, αν και δεν χρειαζεται και πολυ μυαλο να το καταλαβεις
παρακολουθα κριτικες ειδικα ενος μορτακου που γραφει κατα παραγγελια,σελιδες ολοκληρες  αναλογα τι κοκαλο του δωσουν και θα  τα βρεις τα τσαρδια  παντως μια γερικη γνωμη εκει που ακους πολες φανφαρες και νταβαντουρι απο υποτιθεμενους πελατες και απο ιδιοκτητες ..χεστο .. παλουκαρι μου .. χεστους πατοκορφα που λενε στο χωριο μου  και πηγαινε αλλου.
Πολυ τα μασας τα λογακια σου πολυξερε. Περιμενω ευθεια απαντηση σε αυτο που σε ρωτησα.

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Τι κρίμα οι βλάκες να είναι τόσο σίγουροι και οι έξυπνοι τόσο διστακτικοί!
Bertrand Russel   

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Σου εχω κι'αλλο!     Το βλάκα μπορείς να τον καταλάβεις από δυο ενδείξεις: μιλάει για πράματα που είναι γι' αυτόν άχρηστα και εκφράζει γνώμη για κάτι που κανένας δεν τον ρωτάει.
Πλάτων

anat190

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2012
Like
39
Πόντοι
1

επειδη τα παχεια τα λογια ειναι για τις κατινες, συμφωνα με αυτα που γραφεις τα μαγαζια diamond, καλιροης 48, βενιζελου & αχιλλεως, personal spa πατησιων 75-77, στουρναρη 29, γ λαμπρακη και αν μου διαφευγει κανενα αλλο επειδη γραφουν καθε μερα πελατες και ιδιοκτητες η αντιπροσωποι τους τα χεζουμε λογω πολλων φανφαρων και νταβατουργιων. και μην αρχισεις τα ετσι και γκιουβετσι γιατι αυτα ειναι καθε μερα με καθε τροπο στην επικαιροτητα.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
επειδη τα παχεια τα λογια ειναι για τις κατινες, συμφωνα με αυτα που γραφεις τα μαγαζια diamond, καλιροης 48, βενιζελου & αχιλλεως, personal spa πατησιων 75-77, στουρναρη 29, γ λαμπρακη και αν μου διαφευγει κανενα αλλο επειδη γραφουν καθε μερα πελατες και ιδιοκτητες η αντιπροσωποι τους τα χεζουμε λογω πολλων φανφαρων και νταβατουργιων. και μην αρχισεις τα ετσι και γκιουβετσι γιατι αυτα ειναι καθε μερα με καθε τροπο στην επικαιροτητα.
αυτα βεβαιως και τα ξεγραφουμε ειδικα το πανακριβο στην αχιλεως

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
τι πανακριβο η Αχιλλεως??... απο τα φθηνοτερα ειναι με 60 ευρω στα 45 λεπτα και στις 4 φορες η μιση δωρο... δηλαδη 3 Χ 60 + 30 = 210 οποτε 210/4 = 52,5 ευρω η επισκεψη στα 45 λεπτα...
να μη λεμε κι οτι θελουμε...

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
928
Πόντοι
96

Αν τα χεσεις όλα αυτα τα μαγαζιά τοτε αλλαξε κατηγορια (απά μασαζ σε βιζιτες πχ) ή (ακόμη καλυτερα ) βρες γκόμενα .

οπως λέει και ο λαός παντως "οπου ακους πολλα κερασια κρατα και μικρο καλαθί "  απο την αλλη οπου δεν ακους καθόλου για κερασια κρατα ενα μικρό καλάθι για καλό και για κακό . Γενικά κρατα μικρό καλάθι.

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Μπραβο, αλανθαστο το κριτηριο σου για να επιλεξεις μαγαζι!

Συνημμένα

• klap.jpg
    klap.jpg
    9,7 KB · Εμφανίσεις: 26

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Φιλε Zero οποτε βρεις χρονο και ορεξη, δεν κλειδωνεις κατι "Ποσειδωνος" - "Λαζαρακη" κλπ. να μην κανουν αδικα ανασκαφες καποιοι συμφορουμιτες που δεν παρακολουθουν και πολυ στενα το site?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.688
Πόντοι
42.697
Φιλε Zero οποτε βρεις χρονο και ορεξη, δεν κλειδωνεις κατι "Ποσειδωνος" - "Λαζαρακη" κλπ. να μην κανουν αδικα ανασκαφες καποιοι συμφορουμιτες που δεν παρακολουθουν και πολυ στενα το site?

ok φιλε θα το κοιτάξω
το Λαζαράκη μηπως δεν έχει κλεισει???

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Μπραβο, αλανθαστο το κριτηριο σου για να επιλεξεις μαγαζι!

Μάλλον αναφέρεται στο σχόλιο του Δαβίδ και δεν είναι δική του η άποψη ότι πρέπει να κλείσουν όλα αυτά τα μαγαζιά που αναφέρει. Επίσης μάλλον ειρωνεύεται ο SSGT για την ακρίβεια του Αχιλλέως. Μάλλον λέω...

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Μάλλον αναφέρεται στο σχόλιο του Δαβίδ και δεν είναι δική του η άποψη ότι πρέπει να κλείσουν όλα αυτά τα μαγαζιά που αναφέρει. Επίσης μάλλον ειρωνεύεται ο SSGT για την ακρίβεια του Αχιλλέως. Μάλλον λέω...
Τωρα που με εκανες να το διαβαζω πιο προσεκτικα παιζει να ειναι ετσι.

anat190

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2012
Like
39
Πόντοι
1

ισως να μην καταλαβατε η εγω δεν τα εγραψα σωστα.
αυτα που εγραψα πιο πανω ειναι σε παραθεση για τον davidpav ο οποιος αυτα τα μαγαζια τα υπονοει στο σχολιο του αλλα δεν τα γραφει. δηλαδη τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια ? ειναι κατι παραπανω απο προφανες οτι εχει αλλα συμφεροντα αυτος η καποιοι αλλοι που τον βαζουν.
η δικη μου αποψη ειναι εκ διαμετρου αντιθετη. εκει που περναμε καλλιτερα, γραφουμε και πιο συχνα.
συγνωμη για την παρεξηγηση.

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
αυτα που εγραψα πιο πανω ειναι σε παραθεση για τον davidpav ο οποιος αυτα τα μαγαζια τα υπονοει στο σχολιο του αλλα δεν τα γραφει. δηλαδη τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια ? ειναι κατι παραπανω απο προφανες οτι εχει αλλα συμφεροντα αυτος η καποιοι αλλοι που τον βαζουν.
η δικη μου αποψη ειναι εκ διαμετρου αντιθετη. εκει που περναμε καλλιτερα, γραφουμε και πιο συχνα.
Η συγνωμη ειναι δικη μου, να ειναι καλα ο hooligan που το επισημανε.

davidpav

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
1
μορτακο  , καλησπερα σου δεν ανεφερα κανενα μαγαζι  απο αυτα που ανεφερες εσυ τα περισσοτερα ειναι κυριλε  με ενημερωσεις λιγες  με απαντησεις σε πελατες η υποψηφιους πελατες, δεν ενοχλουν καθολου αντιθετα επικροτω αυτο που κανουν και τα συγχαιρω και εχω παει σε  ολα σχεδον και περναω περιφημα  και θα πηγαινω , ειπα για μαγαζια- η μαγαζι που βαζει φλουφληδες, νταβαντζηδες,  και ολο το κακο συναπαντημα  να γραφουν κριτικες κατα παραγγελια  με καθε λεπτομερια  αν διαβασεις στα θρεντς αυτων των μαγαζιων θα καταλαβεις τι λεω, επισης ειναι ανεπιτρεπτο  οτι γινεται στο δωματιο με καθε τσουπρα  να βγαινει στα φορα εδω στο σαιτ. ΓΝΩΣΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΤΣΟΥΠΡΑ, λοιπον παληκαρακι μου με ολο τον σεβασμο αν και δεν νομιζω να εχουμε την ιδια ηληκια  (εμουα 65 στα 66 παω) μην μου βαζεις λογια που δεν ειπα και ουτε θα πω ποτε . τα  μαγαζια αχιλεως ειδικα ειναι πολυ ενταξει η νατασσα  μακαρι να της εμιαζαν στο ενα τριτο καποιοι αλλοι επισησ  καλλιροης . λοιπον το ξεκαθαρησαμε παληκαρακι  . ναμαστε καλα  ναχουμε λεφτα να πηγαινουμε στα μαγαζια που ανεφερες  αλλα οχι εκει που κανουν  βουκινο τα των πελατων και βαζουν μορτακια για κριτικες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom