Εγω δεν πήρα κ.Λουτσε.
Παρακαλώ μην τα γενικεύουμε.
Εσείς φίλτατε, μήπως είσασθε ΗΔΗ φίλος?
Εγω δεν πήρα κ.Λουτσε.
Παρακαλώ μην τα γενικεύουμε.
...αυτό το τόσο γενικό αίτημα ...φιλίας το πήραν οι περισσότεροι απο μας μάλλον ήτανε διαφημιστικό ..μήνυμα ...ανοίξαμε ...και σας περιμένουμε
Αν ειχες πάρει παραπάνω ψηφους δεν θα φώναζες ;)
επειδή δεν με ξέρεις και καλό είναι να προσέχεις τι λες για εμένα.......
Υ,Γ δεν φώναξα όπως έγραψες,αλλα έκανα μια διαπίστωση...μην γίνεσαι εξυπνακιας Ελληνας!!
ρε μορτακο μου αυτα που εγραψα εγω και η παρεα ειναι 100% αληθεια δεν πιστευω να διαφωνεις και εχουμε και αλλα πολυ πιο πικαντικα αλλα προς το παρον ρε μορτακο θα σε αφησουμε να απολαυσεις το ειδειλιο πολλα ματσα μουτσα μορτακο αντε θα σε ψηφισει και η παρεα να πας 100% αυτοδυναμαλογικό δεν είναι............απο τότε που έγινε η ψηφοφορία πετάχτηκαν 2-3 παπάρες και άρχισαν και έγραφαν το μακρύ τους και το κοντό τους.....
δεν πειράζει καλή καρδία , μέχρι και ότι είμαι επικηρυγμένος είπαν απο τα μαγαζιά...εγώ μια χαρά συνεχίζω και πηγαίνω....ας ενημερώνουν αυτοί τώρα.
Χιουμορ εκανα αλλα δεν επρεπε αφου οντως δεν εχουμε καν διασταυρωθει σε καποιο νήμα οποτε οντως δεν σε ξέρω .
Στο αβαταρ μου ειναι ενας μεθυσμένος κλοουν* οποτε τα ποστ μου δεν εχουν μεγάλη σοβαρότητα .
Εχεις δικιο παντως οτι δεν ασχολεισαι με μασαζ και κακως σε βάλανε στην ψηφοφορια . Ειναι παλια η ψηφοφορία παντως και μάλλον δεν την πήρες χαμπαρι οταν πρωτοανοιξε .
Υγ Αποσυρω την πρόταση μομφης ( ;)) αφου από χθες τον ψηφισαν ακόμα 11 ατομα των νεα σμυρνη . Σεβομαι την ετυμηγορια του μπουρδελιακου λαου.
* βασικα ο κραστυ απο τους Σιμπσον ειναι ο οποιος κατα βαθος ειναι σκ@τοψυχος και υπολογιστης .
http://[URL unfurl="true"]www.matthewbarr.co.uk/simpsons/images/krusty.gif[/img[/URL]]
[/quote]
μέλι γάλα! :thumbsup:
μην χάσεις πετάχτηκες , στον γραπτό λόγο παρεξηγείτε το ύφος , λάθος το πήρες ..φυσικά και δεν είμαι το κέντρο του κόσμου.Έχεις πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου. Δεν είσαι το κέντρο του κόσμου, κύριε.
μην χάσεις πετάχτηκες , στον γραπτό λόγο παρεξηγείτε το ύφος , λάθος το πήρες ..φυσικά και δεν είμαι το κέντρο του κόσμου.
μορτη μου δεν φταιει ουτε η γαμ----- νη κριση ουτε αλλο τιποτα απλα ομορφα και ωραια τα μαγαζια που κανανε ντορο καταλαβαν οτι δεν τους παει πουθενα αυτο το ποταμακι και την κσνανε τουμπεκι ολοι οι αγαπουληδες και τωρα δουλευουν αθορυβως που λενε λουμοχτα με τηλεφωνακια με πμ και τα λοιπα και τα λοιπα και ετσι ειναι καλυτερα μορτη μου γιατι στα μασατζιδικα παει ο καθενας μας για τα δικα του ιδιαιτερα γουστα -- νομιζω???---- και οχι για του αλλου που γραφει κριτικη αληθηνη η της ψευτιας . καλη σου μερα παληκαρακι μου την ευχη μου να εχειςΡε "παιδια" έχω μια απορία:
Παλιότερα δεν προλάβαινα να διαβάζω για τα διάφορα μασατζίδικα, τα μασάζ κατ' οίκον κλπ.
Ειδικά αν είχα μέρες να μπω στο site κυριολεκτικά χανόμουνα...
Τώρα τελευταία, "άκρα του τάφου σιωπή" τα ποστ είναι μετρημένα στα δάχτυλα και η πληροφόριση-κριτικές ακόμη πιο λίγες.
Τι συμβαίνει και δεν υπάρχει κίνηση?
Πρέπει σε αυτούς που γράφαν να υπήρχαν και άτομα με ίδιο συμφέρον αλλά γινόταν συζήτηση και γενικά έβγαινε συμπέρασμα
Να φταίει η οικονομική κρίση δεν το νομίζω μια και υπάρχουν μασατζίδικα τα οποία δουλευουν χωρίς να γράφεται τίποτα σχετικό.
Επίσης υπάρχει και μεγαλος αριθμός ατόμων που είναι πελάτες κάπου και δεν είναι καν μέλη του bourdela
Καλή μέρα να έχεις και εσύμορτη μου δεν φταιει ουτε η γαμ----- νη κριση ουτε αλλο τιποτα απλα ομορφα και ωραια τα μαγαζια που κανανε ντορο καταλαβαν οτι δεν τους παει πουθενα αυτο το ποταμακι και την κσνανε τουμπεκι ολοι οι αγαπουληδες και τωρα δουλευουν αθορυβως που λενε λουμοχτα με τηλεφωνακια με πμ και τα λοιπα και τα λοιπα και ετσι ειναι καλυτερα μορτη μου γιατι στα μασατζιδικα παει ο καθενας μας για τα δικα του ιδιαιτερα γουστα -- νομιζω???---- και οχι για του αλλου που γραφει κριτικη αληθηνη η της ψευτιας . καλη σου μερα παληκαρακι μου την ευχη μου να εχεις
Παράθεση από: hooligan στις 18/10/12, 17:05
Το ρόστερ στην Ποσειδώνος είχε ανέκαθεν τρελά σκαμπανεβάσματα
Περα απο το χαβαλε, θα ηθελα να εκμεταλλευτω το βημα που μου δινει αυτο το forum, και να απευθυνθω στις "κοπελες" του χωρου. Ξερω οτι πολλες το παρακολουθουν. Απο τη στιγμη που εχουν γινει συνεταιροι στα εσοδα, (μισα-μισα στα περισσοτερα μαγαζια), ειναι απαραδεκτο να προσπαθουν να κλεψουν και απο τα εξοδα (στα οποια δεν συμμετεχουν), "βγαζοντας τους πελατες εξω". Ευθυνη δεν μπορει να αναζητηθει στον πελατη, που ουδολως τον αφορουν ολα αυτα, και η ψυχολογια του κυνηγου, τον ωθει να παρει τροπαιο. Μακροπροθεσμα δεν συμφερει ουτε τις ιδιες, γιατι χαλανε το ονομα τους και τα <<καλα>> μαγαζια ειναι δυστυχως λιγα. Ενα σοβαρο μαγαζι δαπανα αρκετα για την καθαριοτητα - αναλωσιμα - αγγελιες - ενοικια - λογιστες,ΦΠΑ (για οσους εχουν) - δημοσιες σχεσεις - ηρεμια και ασφαλεια κλπ. και δυστυχως τα εσοδα εχουν συρρικνωθει. Ετσι τα σκαμπανεβασματα πολλες φορες ειναι αναποφευκτα.
Περισσοτερο στα "σκαμπανεβασματα" ηθελα να αναφερθω.φιλε σωστά τα λές αλλα ΟΛΕΣ διαλέγουν και περνουν καποιους καλους πελατες εξω. ΟΛΕΣ
αλλες λιγους και αλλες περισσοτερους
ειναι αναποφευκτη αυτη η χασουρα για καθε μαγαζι
΄Ρε "παιδια" έχω μια απορία:
........
Τι συμβαίνει και δεν υπάρχει κίνηση?
Πρέπει σε αυτούς που γράφαν να υπήρχαν και άτομα με ίδιο συμφέρον αλλά γινόταν συζήτηση και γενικά έβγαινε συμπέρασμα
Να φταίει η οικονομική κρίση δεν το νομίζω μια και υπάρχουν μασατζίδικα τα οποία δουλευουν χωρίς να γράφεται τίποτα σχετικό.......
Περα απο το χαβαλε, θα ηθελα να εκμεταλλευτω το βημα που μου δινει αυτο το forum, και να απευθυνθω στις "κοπελες" του χωρου. Ξερω οτι πολλες το παρακολουθουν. Απο τη στιγμη που εχουν γινει συνεταιροι στα εσοδα, (μισα-μισα στα περισσοτερα μαγαζια), ειναι απαραδεκτο να προσπαθουν να κλεψουν και απο τα εξοδα (στα οποια δεν συμμετεχουν), "βγαζοντας τους πελατες εξω". Ευθυνη δεν μπορει να αναζητηθει στον πελατη, που ουδολως τον αφορουν ολα αυτα, και η ψυχολογια του κυνηγου, τον ωθει να παρει τροπαιο. Μακροπροθεσμα δεν συμφερει ουτε τις ιδιες, γιατι χαλανε το ονομα τους και τα <<καλα>> μαγαζια ειναι δυστυχως λιγα. Ενα σοβαρο μαγαζι δαπανα αρκετα για την καθαριοτητα - αναλωσιμα - αγγελιες - ενοικια - λογιστες,ΦΠΑ (για οσους εχουν) - δημοσιες σχεσεις - ηρεμια και ασφαλεια κλπ. και δυστυχως τα εσοδα εχουν συρρικνωθει. Ετσι τα σκαμπανεβασματα πολλες φορες ειναι αναποφευκτα.
Μμμ... γεννας ιδεες και εσυ! Σκεφτομαι να πρωτοπορισω και να βαλω προγραμμα "KOUROU MASSAGE". Εκπτωση 50% σε οποιον φερνει τις τυροπιτες απ'το "ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ" (καμια 20σαρια για full body) sorry΄
Μονη λυση τα μασαζ να προσφερουν ποικιλια με νουρου ντουρου κλπ