Νέα

Μασαζερί - απόψεις και απορίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 268K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο προιόν προτιμάτε για μασάζ?

• Λάδι

Ψήφοι: 208 54,2%
  • Γαλάκτωμα

Ψήφοι: 92 24,0%
  • Τάλκ

Ψήφοι: 15 3,9%
  • Άλλο προιόν

Ψήφοι: 12 3,1%
  • Τίποτα

Ψήφοι: 18 4,7%
  • Δε κάνω μασάζ!

Ψήφοι: 39 10,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
...αυτό το τόσο γενικό αίτημα ...φιλίας το πήραν οι περισσότεροι απο μας μάλλον ήτανε διαφημιστικό ..μήνυμα ...ανοίξαμε ...και σας περιμένουμε  :rolleyes: :2funny: :2funny:

Πιο πολυ "περιμενουμε να μας ανοιξετε" ήταν το μύνημα !!!

ΥΓ Τελικα οι ψηφοι στο σύνολο ειναι 191 κι οχι 153 που γραφει πιο πάνω  .Τα ποσοστα ειναι σωστα ,αρα προβλέπω κυβερνηση συνεργασιας ο κανενας με τον νεασμυρνη.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470

Αν ειχες πάρει παραπάνω ψηφους δεν θα φώναζες  ;)

επειδή δεν με ξέρεις και καλό είναι να προσέχεις τι λες για εμένα...πρώτα έγραψα το post,ύστερα ψήφισα αλλο μέλος και με εκπληξη διαπίστωσα οτι κάποιος με έχει ψηφίσει(ουτε εγω δεν ψηφισα τον εαυτο μου)αρα λοιπόν η πρόταση σου είναι άτοπη!

και ξανα λέω δεν εχω ιδέα απο μασαζ..να ηταν call girls να το συζητουσα!

Υ,Γ δεν φώναξα όπως έγραψες,αλλα έκανα μια διαπίστωση...μην γίνεσαι εξυπνακιας Ελληνας!!

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
επειδή δεν με ξέρεις και καλό είναι να προσέχεις τι λες για εμένα.......
Υ,Γ δεν φώναξα όπως έγραψες,αλλα έκανα μια διαπίστωση...μην γίνεσαι εξυπνακιας Ελληνας!!

Χιουμορ εκανα αλλα δεν επρεπε αφου οντως δεν εχουμε καν διασταυρωθει σε καποιο νήμα οποτε οντως δεν σε ξέρω .

Στο αβαταρ μου ειναι ενας μεθυσμένος κλοουν* οποτε τα ποστ μου δεν εχουν μεγάλη σοβαρότητα .

Εχεις δικιο παντως οτι δεν ασχολεισαι με μασαζ και κακως σε βάλανε στην ψηφοφορια . Ειναι παλια η ψηφοφορία παντως και μάλλον δεν την πήρες χαμπαρι οταν πρωτοανοιξε .

Υγ Αποσυρω την πρόταση μομφης ( ;)) αφου από χθες τον ψηφισαν ακόμα 11 ατομα των νεα σμυρνη . Σεβομαι την ετυμηγορια του μπουρδελιακου λαου.

* βασικα ο κραστυ απο τους Σιμπσον ειναι ο οποιος κατα βαθος ειναι σκ@τοψυχος και υπολογιστης .

URL]]

davidpav

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
1
λογικό δεν είναι............απο τότε που έγινε η ψηφοφορία πετάχτηκαν 2-3 παπάρες και άρχισαν και έγραφαν το μακρύ τους και το κοντό τους.....
δεν πειράζει καλή καρδία , μέχρι και ότι είμαι επικηρυγμένος είπαν απο τα μαγαζιά...εγώ μια χαρά συνεχίζω και πηγαίνω....ας ενημερώνουν αυτοί τώρα.
ρε μορτακο μου αυτα που εγραψα εγω και η παρεα ειναι 100% αληθεια δεν πιστευω να διαφωνεις και εχουμε και αλλα πολυ πιο πικαντικα  αλλα  προς το παρον ρε μορτακο θα σε αφησουμε να απολαυσεις το ειδειλιο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: πολλα ματσα μουτσα μορτακο αντε θα σε ψηφισει και η παρεα να πας 100% αυτοδυναμα

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
  Χιουμορ εκανα αλλα δεν επρεπε αφου οντως δεν εχουμε καν διασταυρωθει σε καποιο νήμα οποτε οντως δεν σε ξέρω .

Στο αβαταρ μου ειναι ενας μεθυσμένος κλοουν* οποτε τα ποστ μου δεν εχουν μεγάλη σοβαρότητα .

Εχεις δικιο παντως οτι δεν ασχολεισαι με μασαζ και κακως σε βάλανε στην ψηφοφορια . Ειναι παλια η ψηφοφορία παντως και μάλλον δεν την πήρες χαμπαρι οταν πρωτοανοιξε .

Υγ Αποσυρω την πρόταση μομφης ( ;)) αφου από χθες τον ψηφισαν ακόμα 11 ατομα των νεα σμυρνη . Σεβομαι την ετυμηγορια του μπουρδελιακου λαου.

* βασικα ο κραστυ απο τους Σιμπσον ειναι ο οποιος κατα βαθος ειναι σκ@τοψυχος και υπολογιστης .

http://[URL unfurl="true"]www.matthewbarr.co.uk/simpsons/images/krusty.gif[/img[/URL]]
[/quote]
μέλι γάλα! :thumbsup:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.857
Πόντοι
46.232
Έχεις πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου. Δεν είσαι το κέντρο του κόσμου, κύριε.
μην χάσεις πετάχτηκες , στον γραπτό λόγο παρεξηγείτε το ύφος , λάθος το πήρες ..φυσικά και δεν είμαι το κέντρο του κόσμου.

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Μπραβο και παλι μπαβο!!! Περασαμε απο την εποχη των αρπακτικων, στην εποχη των γλυκων απατεωνων. Οπως και να το δεις, ειναι μια εξελιξη και αυτο!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.857
Πόντοι
46.232
εσύ ξέρεις πολλά , αλλά το έχεις γυρίσει στην πλακίτσα....μάλλον καλά κάνεις.

davidpav

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
1
σαν παπους εχω μια απορια ???? σε μερικα μαγαζια εχει πεσει πολυ σιωπη --- μηδεν ενημερωση..... σχετος ταφος ρε παιδι μου..
τι να συμβαινει αραγε ???? ποιος ξερει?? ο ευρων αμηφθησεται που λενε.. :think: :think: :think: :think:

oollee_oollaa

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ρε "παιδια" έχω μια απορία:
Παλιότερα δεν προλάβαινα να διαβάζω για τα διάφορα μασατζίδικα, τα μασάζ κατ' οίκον κλπ.
Ειδικά αν είχα μέρες να μπω στο site κυριολεκτικά χανόμουνα...
Τώρα τελευταία, "άκρα του τάφου σιωπή" τα ποστ είναι μετρημένα στα δάχτυλα και η πληροφόριση-κριτικές ακόμη πιο λίγες.
Τι συμβαίνει και δεν υπάρχει κίνηση?
Πρέπει σε αυτούς που γράφαν να υπήρχαν και άτομα με ίδιο συμφέρον αλλά γινόταν συζήτηση και γενικά έβγαινε συμπέρασμα
Να φταίει η οικονομική κρίση δεν το νομίζω μια και υπάρχουν μασατζίδικα τα οποία δουλευουν χωρίς να γράφεται τίποτα σχετικό.
Επίσης υπάρχει και μεγαλος αριθμός ατόμων που είναι πελάτες κάπου και δεν είναι καν μέλη του bourdela

davidpav

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
1
Παλιότερα δεν προλάβαινα να διαβάζω για τα διάφορα μασατζίδικα, τα μασάζ κατ' οίκον κλπ.
Ειδικά αν είχα μέρες να μπω στο site κυριολεκτικά χανόμουνα...
Τώρα τελευταία, "άκρα του τάφου σιωπή" τα ποστ είναι μετρημένα στα δάχτυλα και η πληροφόριση-κριτικές ακόμη πιο λίγες.
Πρέπει σε αυτούς που γράφαν να υπήρχαν και άτομα με ίδιο συμφέρον αλλά γινόταν συζήτηση και γενικά έβγαινε συμπέρασμα
Να φταίει η οικονομική κρίση δεν το νομίζω μια και υπάρχουν μασατζίδικα τα οποία δουλευουν χωρίς να γράφεται τίποτα σχετικό.
Επίσης υπάρχει και μεγαλος αριθμός ατόμων που είναι πελάτες κάπου και δεν είναι καν μέλη του bourdela
μορτη μου δεν φταιει ουτε η γαμ----- νη κριση ουτε αλλο τιποτα απλα ομορφα και ωραια τα μαγαζια που κανανε ντορο καταλαβαν οτι δεν τους παει πουθενα αυτο το ποταμακι και την κσνανε τουμπεκι ολοι οι αγαπουληδες και τωρα δουλευουν αθορυβως που λενε λουμοχτα  με τηλεφωνακια με πμ και τα λοιπα και τα λοιπα και ετσι ειναι καλυτερα  μορτη μου  γιατι στα μασατζιδικα παει ο καθενας μας για τα δικα του ιδιαιτερα γουστα  -- νομιζω???---- και οχι για του αλλου που γραφει κριτικη αληθηνη η της ψευτιας . καλη σου μερα παληκαρακι μου την ευχη μου να εχεις

oollee_oollaa

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
μορτη μου δεν φταιει ουτε η γαμ----- νη κριση ουτε αλλο τιποτα απλα ομορφα και ωραια τα μαγαζια που κανανε ντορο καταλαβαν οτι δεν τους παει πουθενα αυτο το ποταμακι και την κσνανε τουμπεκι ολοι οι αγαπουληδες και τωρα δουλευουν αθορυβως που λενε λουμοχτα  με τηλεφωνακια με πμ και τα λοιπα και τα λοιπα και ετσι ειναι καλυτερα  μορτη μου  γιατι στα μασατζιδικα παει ο καθενας μας για τα δικα του ιδιαιτερα γουστα  -- νομιζω???---- και οχι για του αλλου που γραφει κριτικη αληθηνη η της ψευτιας . καλη σου μερα παληκαρακι μου την ευχη μου να εχεις
Καλή μέρα να έχεις και εσύ

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Παράθεση από: hooligan στις 18/10/12, 17:05

Το ρόστερ στην Ποσειδώνος είχε ανέκαθεν τρελά σκαμπανεβάσματα

Περα απο το χαβαλε, θα ηθελα να εκμεταλλευτω το βημα που μου δινει αυτο το forum, και να απευθυνθω στις "κοπελες" του χωρου. Ξερω οτι πολλες το παρακολουθουν. Απο τη στιγμη που εχουν γινει συνεταιροι στα εσοδα, (μισα-μισα στα περισσοτερα μαγαζια), ειναι απαραδεκτο να προσπαθουν να κλεψουν και απο τα εξοδα (στα οποια δεν συμμετεχουν), "βγαζοντας τους πελατες εξω". Ευθυνη δεν μπορει να αναζητηθει στον πελατη, που ουδολως τον αφορουν ολα αυτα, και η ψυχολογια του κυνηγου, τον ωθει να παρει τροπαιο. Μακροπροθεσμα δεν συμφερει ουτε τις ιδιες, γιατι χαλανε το ονομα τους και τα <<καλα>> μαγαζια ειναι δυστυχως λιγα. Ενα σοβαρο μαγαζι δαπανα αρκετα για την καθαριοτητα - αναλωσιμα - αγγελιες - ενοικια - λογιστες,ΦΠΑ (για οσους εχουν) - δημοσιες σχεσεις - ηρεμια και ασφαλεια κλπ. και δυστυχως τα εσοδα εχουν συρρικνωθει. Ετσι τα σκαμπανεβασματα πολλες φορες ειναι αναποφευκτα.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.147
Πόντοι
42.697
Παράθεση από: hooligan στις 18/10/12, 17:05

Το ρόστερ στην Ποσειδώνος είχε ανέκαθεν τρελά σκαμπανεβάσματα

Περα απο το χαβαλε, θα ηθελα να εκμεταλλευτω το βημα που μου δινει αυτο το forum, και να απευθυνθω στις "κοπελες" του χωρου. Ξερω οτι πολλες το παρακολουθουν. Απο τη στιγμη που εχουν γινει συνεταιροι στα εσοδα, (μισα-μισα στα περισσοτερα μαγαζια), ειναι απαραδεκτο να προσπαθουν να κλεψουν και απο τα εξοδα (στα οποια δεν συμμετεχουν), "βγαζοντας τους πελατες εξω". Ευθυνη δεν μπορει να αναζητηθει στον πελατη, που ουδολως τον αφορουν ολα αυτα, και η ψυχολογια του κυνηγου, τον ωθει να παρει τροπαιο. Μακροπροθεσμα δεν συμφερει ουτε τις ιδιες, γιατι χαλανε το ονομα τους και τα <<καλα>> μαγαζια ειναι δυστυχως λιγα. Ενα σοβαρο μαγαζι δαπανα αρκετα για την καθαριοτητα - αναλωσιμα - αγγελιες - ενοικια - λογιστες,ΦΠΑ (για οσους εχουν) - δημοσιες σχεσεις - ηρεμια και ασφαλεια κλπ. και δυστυχως τα εσοδα εχουν συρρικνωθει. Ετσι τα σκαμπανεβασματα πολλες φορες ειναι αναποφευκτα.

φιλε σωστά τα λές αλλα ΟΛΕΣ διαλέγουν και περνουν καποιους καλους πελατες εξω. ΟΛΕΣ
αλλες λιγους και αλλες περισσοτερους
ειναι αναποφευκτη αυτη η χασουρα για καθε μαγαζι

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
φιλε σωστά τα λές αλλα ΟΛΕΣ διαλέγουν και περνουν καποιους καλους πελατες εξω. ΟΛΕΣ
αλλες λιγους και αλλες περισσοτερους
ειναι αναποφευκτη αυτη η χασουρα για καθε μαγαζι
Περισσοτερο στα "σκαμπανεβασματα"  ηθελα να αναφερθω.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
........
Να φταίει η οικονομική κρίση δεν το νομίζω μια και υπάρχουν μασατζίδικα τα οποία δουλευουν χωρίς να γράφεται τίποτα σχετικό.......
΄
όπως λέει και ο davidpap ειδαν πολλοι οτι δεν βγαζει πουθενά η διαφημιση μεσα απο το σάιτ και το εκοψαν από την αλλη οπως λεει και ο aristo-telis πολλες κοπελες παρακολουθουν το φόρουμ οποτε χαθηκε η  εννοια του αντρικου καφενειου και η φαση αντι να ειναι "ελα Τακη να δεις τι μου συνεβη σημερα " εγινε "ελα Μαρια να δεις τι λεω για εσενα" . Καπου εκει πηραν και ολοι το φορουμ πολυ στα σοβαρά και χάθηκε ο χαβαλες

για να κανω κι λιγο τον συνηγορο αυτων που βαζουν τον διάολο μέσα σου .

Τα κοριτσια ενδεχομενως να μην παιρνουν εξω ενα ενεργο πελάτη αλλα εναν πελάτη που πιθανότατα θα απευθυνθει αλλού .

Εξηγουμαι : παει καποιος μια , δυο τρεις σε ενα μασαζ με την ιδια κοπέλα. Την 3η φορα αρχιζει και βαριεται το μασαζ και θελει κάτι άλλο πχ ενα κωλλ γκιρλ . Γιατι η κοπελα να αφησει τον πελάτη να απευθυνθει σε ενα κωλλ γκιρλ και να μην τον παρει η ιδια ;;; Για το καταστημα ο κορεσμενος πελάτης ειναι παρελθον ετσι και αλλιως .
Μονη λυση τα μασαζ να προσφερουν ποικιλια με νουρου ντουρου κλπ

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
΄

Μονη λυση τα μασαζ να προσφερουν ποικιλια με νουρου ντουρου κλπ
Μμμ... γεννας ιδεες και εσυ! Σκεφτομαι να πρωτοπορισω και να βαλω προγραμμα "KOUROU MASSAGE".          Εκπτωση 50% σε οποιον φερνει τις τυροπιτες απ'το "ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ" (καμια 20σαρια για full body)  :2funny: sorry  :offtopic:

Συνημμένα

• Κουρου.jpg
    Κουρου.jpg
    4,9 KB · Εμφανίσεις: 21

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom