Νέα

Μασαζερί - απόψεις και απορίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 268K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιο προιόν προτιμάτε για μασάζ?

• Λάδι

Ψήφοι: 208 54,2%
  • Γαλάκτωμα

Ψήφοι: 92 24,0%
  • Τάλκ

Ψήφοι: 15 3,9%
  • Άλλο προιόν

Ψήφοι: 12 3,1%
  • Τίποτα

Ψήφοι: 18 4,7%
  • Δε κάνω μασάζ!

Ψήφοι: 39 10,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
  Βλέπω λιγο πεσμενο το φόρουμ και επειδη δεν εχω τι να κάνω απόφασισα να αρχισω ενα flame war .

Παρατηρω οτι ενω βγαλαμε το Νεοσμυρνιωτη πανηφυρικα πιο εγκριτο μασαζορεπορτερ με ποσοστα 40%  τελικά εχει να ενημερωσει για μασατζίδικο σχεδόν 2 μήνες .  Τετοια απογοητευση ουτε ο ΓΑΠ που θα εφερνε τον σοσιαλισμο . Μαλλον πρεπει να ξαναγινουν εκλογές.

Παρακαλώ για τις απόψεις σας , παντα σε κόσμια πλαισια αλλα να μην το παρακάνουμε με την κοσμιότητα για να εχει και λίγο ενδιαφερον η αντιπαράθεση .

URL]]

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
εμενα γιατί με βάλατε μεσα?
στα μασαζ δεν εχω εμπειρία ούτως η αλλως!
να μιλάγαμε για call girls να πω οκ!

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
  κανεις δεν εχει ορεξη για http://[URL unfurl="true"]www.cristoferdelatorre.com/emoticonosgratis/emoticonos/haciedo-esgrima.gif[/img[/URL]]????

Παρατηρησα

α) οτι παρα την προταση μομφης που κατεθεσα ακόμα 4 μελη ψηφισαν το νεασμύρνη και απο τις 69 ψηφους πήγε στις 73

β) το συστημα κόλλησε και δεν μετρα σωστα τα ποσοστα το ποσοστο του nsmirni ειναι ανω του 50% . ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ .

Συνεχιζω να ζηταω νεες εκλογες ως άλλος Αλέξης Τσιπρας .

[QUOTE="alpula, post: 4443761"]
εμενα γιατί με βάλατε μεσα?
στα μασαζ δεν εχω εμπειρία ούτως η αλλως!
να μιλάγαμε για call girls να πω οκ!
[/quote]

Αν ειχες πάρει παραπάνω ψηφους δεν θα φώναζες  ;)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.857
Πόντοι
46.232
  Βλέπω λιγο πεσμενο το φόρουμ και επειδη δεν εχω τι να κάνω απόφασισα να αρχισω ενα flame war .

Παρατηρω οτι ενω βγαλαμε το Νεοσμυρνιωτη πανηφυρικα πιο εγκριτο μασαζορεπορτερ με ποσοστα 40%  τελικά εχει να ενημερωσει για μασατζίδικο σχεδόν 2 μήνες .  Τετοια απογοητευση ουτε ο ΓΑΠ που θα εφερνε τον σοσιαλισμο . Μαλλον πρεπει να ξαναγινουν εκλογές.

Παρακαλώ για τις απόψεις σας , παντα σε κόσμια πλαισια αλλα να μην το παρακάνουμε με την κοσμιότητα για να εχει και λίγο ενδιαφερον η αντιπαράθεση .

http://[URL unfurl="true"]www.beesource.com/forums/images/smilies/popcorn.gif[/img[/URL]]
[/quote]
λογικό δεν είναι............απο τότε που έγινε η ψηφοφορία πετάχτηκαν 2-3 παπάρες και άρχισαν και έγραφαν το μακρύ τους και το κοντό τους.....
δεν πειράζει καλή καρδία , μέχρι και ότι είμαι επικηρυγμένος είπαν απο τα μαγαζιά...εγώ μια χαρά συνεχίζω και πηγαίνω....ας ενημερώνουν αυτοί τώρα.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
λογικό δεν είναι............απο τότε που έγινε η ψηφοφορία πετάχτηκαν 2-3 παπάρες και άρχισαν και έγραφαν ............. ότι είμαι επικηρυγμένος είπαν απο τα μαγαζιά...εγώ μια χαρά συνεχίζω και πηγαίνω....ας ενημερώνουν αυτοί τώρα.

Αναμεσα στους 2-3 παπαρες ημουν και εγω -η ειρωνια ειναι οτι τελικα εγω εφαγα πόρτα σε καταστημα (χα χα aint irony a bitch).

Αν πηγαινεις πάντως και δεν ενημερωνεις τοτε πρεπει να παραδωσεις τον τιτλο .( :))

ΥΓ Ασχετο : μου εστειλε μυνημα φιλιας ενας masazboy  :new_shocked:. Νταξ δεν θα το γυρισουμε στα γεράματα .

resize.php

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.857
Πόντοι
46.232
εγώ δεν έγραφα για να πάρω κανέναν τίτλο.. ποσώς με ενδιαφέρει...ίσα ίσα πειράχτηκαν πολλοί με αυτοί την πρωτιά.....εγώ πάντως χαίρομαι πολύ.... από τότε που σταμάτησα να γράφω έχετε πήξει στις ενημερώσεις  :grin: :grin: :grin: πάντως ούτε οι υπόλοιποι που ήταν σε ψηλές θέσεις γράφουν....ίσως και καλά να κάνουν.

αυτός που λές ,έστειλε και σε μένα.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
εγώ πάντως χαίρομαι πολύ.... από τότε που σταμάτησα να γράφω έχετε πήξει στις ενημερώσεις  :grin: :grin: :grin:

Υπαρχουν ενημερωσεις και κριτικές . Το φορουμ ειναι που ερημωσε από κουβεντούλσ !

Αφου το φορουμ παρακολουθειται απο τα μαγαζια δεν εχει νόημα η ενημέρωση , ας ενημερωνουν κατευθειαν οι υπευθυνοι . Το κακό ειναι οτι δεν εχουμε ενα νημα να πουμε την μαλακία μας χωρις να μας πάρουν χαμπάρι.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.857
Πόντοι
46.232
  Υπαρχουν ενημερωσεις και κριτικές . Το φορουμ ειναι που ερημωσε από κουβεντούλσ !

Αφου το φορουμ παρακολουθειται απο τα μαγαζια δεν εχει νόημα η ενημέρωση , ας ενημερωνουν κατευθειαν οι υπευθυνοι . Το κακό ειναι οτι δεν εχουμε ενα νημα να πουμε την μαλακία μας χωρις να μας πάρουν χαμπάρι.
δύστυχος πολλά έχουν χειροτερέψει τον τελευταίο χρόνο στα θέματα του μασάζ...
καλό βράδυ.

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Κι' εμένα μου έκανε αίτημα.  Φίλοι......, αλλά μέχρι εκεί!!!

...αυτό το τόσο γενικό αίτημα ...φιλίας το πήραν οι περισσότεροι απο μας μάλλον ήτανε διαφημιστικό ..μήνυμα ...ανοίξαμε ...και σας περιμένουμε  :rolleyes: :2funny: :2funny:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
...αυτό το τόσο γενικό αίτημα ...φιλίας το πήραν οι περισσότεροι απο μας μάλλον ήτανε διαφημιστικό ..μήνυμα ...ανοίξαμε ...και σας περιμένουμε  :rolleyes: :2funny: :2funny:
Εγω δεν πήρα κ.Λουτσε.
Παρακαλώ μην τα γενικεύουμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom