Νέα

Μασαζερί - απόψεις και απορίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 268K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιο προιόν προτιμάτε για μασάζ?

• Λάδι

Ψήφοι: 208 54,2%
  • Γαλάκτωμα

Ψήφοι: 92 24,0%
  • Τάλκ

Ψήφοι: 15 3,9%
  • Άλλο προιόν

Ψήφοι: 12 3,1%
  • Τίποτα

Ψήφοι: 18 4,7%
  • Δε κάνω μασάζ!

Ψήφοι: 39 10,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Πτωματοφαγος δεν ειμαι, οποτε δεν θα μπορουσα να ειμαι φιλαρακι με κανενα απο τους τρεις σας!

Το σχόλιό μου σαφώς περιείχε χιούμορ. Μέχρι τώρα πάντα ήσουν ευγενείς οπότε επέτρεψέ μου να θεωρήσω το σχόλιό σου σαν ατυχές.

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Προς davidpav.
Σήμερα μου έγραψες πμ με το ίδιο περιεχόμενο και κατόπιν αυτού ανταλλάξαμε κάμποσα πμ. Σε τρία από αυτά που σου έστειλα σου γράφω: Για να ξεκαθαρίσουμε ποιός είναι ποιός το καλλίτερο είναι να συναντηθούμε εσύ, τα φιλαράκια σου, εγώ και εφόσον μου δώσεις το Ο.Κ. να πω και του μαριος καλος. Τα υπόλοιπα είναι για λαϊκή κατανάλωση και δημιουργία εντυπώσεων. παρόλο που στα δύο πμ μου από τα τρία απάντησες αυτό το θέμα δεν το έθιξες. Το γράφω λοιπόν και δημόσια αυτό. Όλοι, ο εις απέναντι του άλλου.   

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
και για τοθ λογου το αληθες πατερουλη ΟΛΥΜ Η ΜΑΡΙΟ ΚΑΛΟ  τωρα συνδεθηκες σαν ΜΑΡΙΟ΅ΚΑΛΟ΅1644 ΣΑΝ ΟΛΥΜ 1653 και σαν ΚΑΤΕΡΙΝΑ 1652
οποιος καταλαβε καταλαβε οως λες και εσυ μορτακο μου αρα σου λεω εισαι καμενο χαρτι  σταχτη στην κυριολεξια  αρε να τη θελεις :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

Αυτή την ώρα 16.09 είναι μέσα και εγώ και ο μάριος καλος και η κατερινα από ότι βλέπω. Αν είμαι σε όλους εγώ λες να έχω τρια μόνιτορ μπροστά μου ? τι είμαι η ερτ.

davidpav

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
1
Αυτή την ώρα 16.09 είναι μέσα και εγώ και ο μάριος καλος και η κατερινα από ότι βλέπω. Αν είμαι σε όλους εγώ λες να έχω τρια μόνιτορ μπροστά μου ? τι είμαι η ερτ.
ΑΝ  ηξερες εστω και τα βασικα απο υπολογιστες και  ιντερνετ και λοιπα δεν θα εγραφες αυτην την μακακια μορτακο γκεκε?
αλλα αφου εισαι ασχετος  την πατας και εγω ειμαι ποιο ασχετος απο εσενα αλλα εδω τα τζιμανια μου τα λενε ολα . οσο για την προσκληση που εστηλες σε πμ συμφωνω   αλλα οταν γινεις καλο παιδι :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: φιλουθκια μορτακο μου

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Το σχόλιό μου σαφώς περιείχε χιούμορ. Μέχρι τώρα πάντα ήσουν ευγενείς οπότε επέτρεψέ μου να θεωρήσω το σχόλιό σου σαν ατυχές.
Ολο αυτο που γινεται γυρο απο το ατυχο μαγαζι, εχει ξεφυγει εντελως και εχει μπει στη φαση του αηδιαστικου πλεον. Δεν γνωριζω προσωπα και πραγματα αρκετα, ουτε τη τυχον συμμετοχη - ευθυνη δικια σου, αλλα ελεος. Οταν ενα μαγαζι κλεινει υπαρχει ενας  μικροκοσμος γυρο του, που εστω και προσωρινα, υποφερει. Αν δεν ειναι διατεθειμενος ο αλλος, σταματατο εσυ. Λιγος σεβασμος δεν θα εβλαπτε.

davidpav

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
1
Πτωματοφαγος δεν ειμαι, οποτε δεν θα μπορουσα να ειμαι φιλαρακι με κανενα απο τους τρεις σας!
εγω δεν εχω καμια προθεση να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου γιατι ουτε καν σε ξερω και ουτε με εχεις ενοχλησει στο παραμικρο  και στο φιναλε δεν ειμαι τρελος νασαι παντα καλα παληκαρι μου

davidpav

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
1
Προς davidpav.
Σήμερα μου έγραψες πμ με το ίδιο περιεχόμενο και κατόπιν αυτού ανταλλάξαμε κάμποσα πμ. Σε τρία από αυτά που σου έστειλα σου γράφω: Για να ξεκαθαρίσουμε ποιός είναι ποιός το καλλίτερο είναι να συναντηθούμε εσύ, τα φιλαράκια σου, εγώ και εφόσον μου δώσεις το Ο.Κ. να πω και του μαριος καλος. Τα υπόλοιπα είναι για λαϊκή κατανάλωση και δημιουργία εντυπώσεων. παρόλο που στα δύο πμ μου από τα τρία απάντησες αυτό το θέμα δεν το έθιξες. Το γράφω λοιπόν και δημόσια αυτό. Όλοι, ο εις απέναντι του άλλου.   
μου αρεσει που γραφεις " θα το πω και στον ΜΑΡΙΟ ΚΑΛΟ αν μου δωσεις το οκ" τρελαθηκαμε τελειως  γιαυτο σου απαντησα και εγω δημοσιως οτι θια γινει οταν γινεις καλο παιδι (μεγαλο παιδι) , τωρα καλα λεει  ο αγαπητος "αριστο-τελης" πιστευω να το γραφω σωστα  πρεπει εδω να σταματησει  αυτο το νταβαντουρι  εξαλου το εχω υποσχεθει στο κατερινιω πραγματι υποφερουν καποια ατομα  εσυ δεν το καταλαβαινεις μολονοτι εισαι και ο αμεσα ενδιαφερομενος λοιπον εγω σταματαω εδω μορτακο ΟΛΥΜ Η ΜΑΡΙΟ ΚΑΛΟ οτιδηποτε σχετικα με το μαγαζι και την τσουπρα  κατερινιω  νασαι καλα τερμα  καλες δουλειες ναχεις παρατραβηξε  ειπασμε πολες αληθειες αναμφισβητητα  πολλα γεγονοτα ηταν εκατο τοις εκατο αληθηνα

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Οντως κόφτε το γιατι τόχετε ξεκατινιάσει.. Εδώ είπαμε να γράφουμε για θέματα και απορίες όχι να διαβάζουμε τους καβγάδες σας. Θα μου πείτε μη μας διαβάζεις αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν κάνετε κατάχρηση του χώρου.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.745
Πόντοι
41.813
Οντως κόφτε το γιατι τόχετε ξεκατινιάσει.. Εδώ είπαμε να γράφουμε για θέματα και απορίες όχι να διαβάζουμε τους καβγάδες σας. Θα μου πείτε μη μας διαβάζεις αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν κάνετε κατάχρηση του χώρου.

+1

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
μου αρεσει που γραφεις " θα το πω και στον ΜΑΡΙΟ ΚΑΛΟ αν μου δωσεις το οκ" τρελαθηκαμε τελειως  γιαυτο σου απαντησα και εγω δημοσιως οτι θια γινει οταν γινεις καλο παιδι (μεγαλο παιδι) , τωρα καλα λεει  ο αγαπητος "αριστο-τελης" πιστευω να το γραφω σωστα  πρεπει εδω να σταματησει  αυτο το νταβαντουρι  εξαλου το εχω υποσχεθει στο κατερινιω πραγματι υποφερουν καποια ατομα   εσυ δεν το καταλαβαινεις μολονοτι εισαι και ο αμεσα ενδιαφερομενος λοιπον εγω σταματαω εδω μορτακο ΟΛΥΜ Η ΜΑΡΙΟ ΚΑΛΟ οτιδηποτε σχετικα με το μαγαζι και την τσουπρα   κατερινιω  νασαι καλα τερμα  καλες δουλειες ναχεις παρατραβηξε  ειπασμε πολες αληθειες αναμφισβητητα  πολλα γεγονοτα ηταν εκατο τοις εκατο αληθηνα

Αμάν πια!!
Μας τα έχετε πρήξει!!
Το θέμα του νήματος είναι άλλο. Αν θέλετε να φαγωνεστε κάντε το με πμ. Εμεις οι υπόλοιποι δεν σας χρωστάμε τίποτα.

Μηπως μπορει κάποιος αντμιν να τους επαναφέρει στη τάξη?

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.745
Πόντοι
41.813
Αμάν πια!!
Μας τα έχετε πρήξει!!
Το θέμα του νήματος είναι άλλο. Αν θέλετε να φαγωνεστε κάντε το με πμ. Εμεις οι υπόλοιποι δεν σας χρωστάμε τίποτα.

Μηπως μπορει κάποιος αντμιν να τους επαναφέρει στη τάξη?

σωστος ο παικτης. +1 ακομα. μας τα χουν κανει τσουρεκια

eli35

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
30
Πόντοι
1
Ειχα μερες να μπω στο σαιτ και περιμενα να διαβασω τη συνεχεια του σιριαλ ολυμ - νταβιντπαβ αλλα εξαφανιστηκατε. Βρεθηκατε και μονομαχισατε? Γιατι με κρατατε σε αγωνια......

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ειχα μερες να μπω στο σαιτ και περιμενα να διαβασω τη συνεχεια του σιριαλ ολυμ - νταβιντπαβ αλλα εξαφανιστηκατε. Βρεθηκατε και μονομαχισατε? Γιατι με κρατατε σε αγωνια......

Αγαπητέ μου από την ημέρα που του έγραψα του μάγκα του μόρτη να συναντηθούμε εξαφανίστηκε. Μαλακία μου που δεν του το ζήτησα νωρίτερα. Πρόκειται για άτομο που έχει μπει με 4 νικ στο φόρουν και πιθανόν να είναι και με καινούργιο τώρα και να διαβάζει. Ασήμαντη προσωπικότητα τελικά.

davidpav

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
1
ρε μορτη αφου εισαι κολητος με ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΛΟ Η ΟΛΥΜ και την τσουπρα γιατι δεν συναντιεστε εσεις να τα πειτε ? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

davidpav

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
1
Αγαπητέ μου από την ημέρα που του έγραψα του μάγκα του μόρτη να συναντηθούμε εξαφανίστηκε. Μαλακία μου που δεν του το ζήτησα νωρίτερα. Πρόκειται για άτομο που έχει μπει με 4 νικ στο φόρουν και πιθανόν να είναι και με καινούργιο τώρα και να διαβάζει. Ασήμαντη προσωπικότητα τελικά.
γεροξεκουτη μορτακο ΟΛΥΜ  Η ΜΑΡΙΟ΅Σ ΚΑΛΟΣ  εδω ειμαστε συλεγουμε πληροφοριες   θα βγουνε πολλα στη φορα για παρτη σου κανε υπομονη

υποσχεθηκαμε να σταματησουμε το ιδιο  υποσχεθηκες και εσυ το ξεχασες?????? γεροξεκουτη μου της ειπες  οτι θα σταματησεις να γραφεις και σαν ΜΑΡΙΟ΅ΚΑΛΟΣ και σαν ΟΛΥΜ  τα ξεχασες γερομπισμπικι  μου ?????? :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
εγω ειμαι μονο ο DAVIDPAV γκεκε μορτακο μου πατερουλη
εμεις εδω η παλιοπαρεα ειμαστε ανθρωποι πανω απολα και σεβομαστε ατομα και καταστασεις αντιθετα με εσενα που χεζεις εκει που τρως γκεκε μαριος καλος η ολυμ. υποσχεθηκαμε να σταματησουμε αλλα οσον αφορα εσενα παντα θα θυμιζουμε σε ολους ποιος εισαι  για να εχουν τον νου τους
πολλα ματσα μουτσα μορτακο μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.745
Πόντοι
41.813
ωχ αρχισανε παλι  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
γεροξεκουτη μορτακο ΟΛΥΜ  Η ΜΑΡΙΟ΅Σ ΚΑΛΟΣ  εδω ειμαστε συλεγουμε πληροφοριες   θα βγουνε πολλα στη φορα για παρτη σου κανε υπομονη

υποσχεθηκαμε να σταματησουμε το ιδιο  υποσχεθηκες και εσυ το ξεχασες?????? γεροξεκουτη μου της ειπες  οτι θα σταματησεις να γραφεις και σαν ΜΑΡΙΟ΅ΚΑΛΟΣ και σαν ΟΛΥΜ  τα ξεχασες γερομπισμπικι  μου ?????? :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
εγω ειμαι μονο ο DAVIDPAV γκεκε μορτακο μου πατερουλη
εμεις εδω η παλιοπαρεα ειμαστε ανθρωποι πανω απολα και σεβομαστε ατομα και καταστασεις αντιθετα με εσενα που χεζεις εκει που τρως γκεκε μαριος καλος η ολυμ. υποσχεθηκαμε να σταματησουμε αλλα οσον αφορα εσενα παντα θα θυμιζουμε σε ολους ποιος εισαι  για να εχουν τον νου τους
πολλα ματσα μουτσα μορτακο μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Δεν νομίζω να έγραψα ότι θα σταματήσω να γράφω. Αντίθετα έγραψα να συναντηθούμε για να ξεχωρίσουμε τους κορμούς από τους κλώνους. Εσύ εγώ τα φιλαράκια σου και ο μαριος. Τι λες?

davidpav

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
1
Δεν νομίζω να έγραψα ότι θα σταματήσω να γράφω. Αντίθετα έγραψα να συναντηθούμε για να ξεχωρίσουμε τους κορμούς από τους κλώνους. Εσύ εγώ τα φιλαράκια σου και ο μαριος. Τι λες?
αστα πατερουλη αυτα ειπαμε δεν περνανε σε εμας ειμαστε  μαγκες οι πουστιες που εχεις μαθει απο την δουλεια σου δεν περνανε εδω υποσχεθηκες στην εγκονουλα σου  κλαιγοντας οτι θα σταματησεις να γραφεις  γκεκε πατερουλη κλαιγοντας μαλιστα  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: οσο για την συναντηση γιατι ψαχνεις για παρεα επειδη δεν σε κανει κανεις  εχεις χασει  τα αυγα και τα πασχαλια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εχεις να απαντησεις μην ξεχνας σε ενα ποστ με 19 ερωτηματα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: πολλα πολλα ματσα μουτσα μορτακο και να κλαις πιο λιγο ειδες που τα μαθαινουμε ολα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δεν ειπαμε οτι εγραψες  αλλα της υποσχεθηκες κλαιγοντας  παρ ολο την ηλικια σου 64 χρονων μορτακο και κλαις σαν μωρο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom