Πτωματοφαγος δεν ειμαι, οποτε δεν θα μπορουσα να ειμαι φιλαρακι με κανενα απο τους τρεις σας!
Το σχόλιό μου σαφώς περιείχε χιούμορ. Μέχρι τώρα πάντα ήσουν ευγενείς οπότε επέτρεψέ μου να θεωρήσω το σχόλιό σου σαν ατυχές.
Πτωματοφαγος δεν ειμαι, οποτε δεν θα μπορουσα να ειμαι φιλαρακι με κανενα απο τους τρεις σας!
και για τοθ λογου το αληθες πατερουλη ΟΛΥΜ Η ΜΑΡΙΟ ΚΑΛΟ τωρα συνδεθηκες σαν ΜΑΡΙΟ΅ΚΑΛΟ΅1644 ΣΑΝ ΟΛΥΜ 1653 και σαν ΚΑΤΕΡΙΝΑ 1652
οποιος καταλαβε καταλαβε οως λες και εσυ μορτακο μου αρα σου λεω εισαι καμενο χαρτι σταχτη στην κυριολεξια αρε να τη θελεις
ΑΝ ηξερες εστω και τα βασικα απο υπολογιστες και ιντερνετ και λοιπα δεν θα εγραφες αυτην την μακακια μορτακο γκεκε?Αυτή την ώρα 16.09 είναι μέσα και εγώ και ο μάριος καλος και η κατερινα από ότι βλέπω. Αν είμαι σε όλους εγώ λες να έχω τρια μόνιτορ μπροστά μου ? τι είμαι η ερτ.
Ολο αυτο που γινεται γυρο απο το ατυχο μαγαζι, εχει ξεφυγει εντελως και εχει μπει στη φαση του αηδιαστικου πλεον. Δεν γνωριζω προσωπα και πραγματα αρκετα, ουτε τη τυχον συμμετοχη - ευθυνη δικια σου, αλλα ελεος. Οταν ενα μαγαζι κλεινει υπαρχει ενας μικροκοσμος γυρο του, που εστω και προσωρινα, υποφερει. Αν δεν ειναι διατεθειμενος ο αλλος, σταματατο εσυ. Λιγος σεβασμος δεν θα εβλαπτε.Το σχόλιό μου σαφώς περιείχε χιούμορ. Μέχρι τώρα πάντα ήσουν ευγενείς οπότε επέτρεψέ μου να θεωρήσω το σχόλιό σου σαν ατυχές.
εγω δεν εχω καμια προθεση να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου γιατι ουτε καν σε ξερω και ουτε με εχεις ενοχλησει στο παραμικρο και στο φιναλε δεν ειμαι τρελος νασαι παντα καλα παληκαρι μουΠτωματοφαγος δεν ειμαι, οποτε δεν θα μπορουσα να ειμαι φιλαρακι με κανενα απο τους τρεις σας!
μου αρεσει που γραφεις " θα το πω και στον ΜΑΡΙΟ ΚΑΛΟ αν μου δωσεις το οκ" τρελαθηκαμε τελειως γιαυτο σου απαντησα και εγω δημοσιως οτι θια γινει οταν γινεις καλο παιδι (μεγαλο παιδι) , τωρα καλα λεει ο αγαπητος "αριστο-τελης" πιστευω να το γραφω σωστα πρεπει εδω να σταματησει αυτο το νταβαντουρι εξαλου το εχω υποσχεθει στο κατερινιω πραγματι υποφερουν καποια ατομα εσυ δεν το καταλαβαινεις μολονοτι εισαι και ο αμεσα ενδιαφερομενος λοιπον εγω σταματαω εδω μορτακο ΟΛΥΜ Η ΜΑΡΙΟ ΚΑΛΟ οτιδηποτε σχετικα με το μαγαζι και την τσουπρα κατερινιω νασαι καλα τερμα καλες δουλειες ναχεις παρατραβηξε ειπασμε πολες αληθειες αναμφισβητητα πολλα γεγονοτα ηταν εκατο τοις εκατο αληθηναΠρος davidpav.
Σήμερα μου έγραψες πμ με το ίδιο περιεχόμενο και κατόπιν αυτού ανταλλάξαμε κάμποσα πμ. Σε τρία από αυτά που σου έστειλα σου γράφω: Για να ξεκαθαρίσουμε ποιός είναι ποιός το καλλίτερο είναι να συναντηθούμε εσύ, τα φιλαράκια σου, εγώ και εφόσον μου δώσεις το Ο.Κ. να πω και του μαριος καλος. Τα υπόλοιπα είναι για λαϊκή κατανάλωση και δημιουργία εντυπώσεων. παρόλο που στα δύο πμ μου από τα τρία απάντησες αυτό το θέμα δεν το έθιξες. Το γράφω λοιπόν και δημόσια αυτό. Όλοι, ο εις απέναντι του άλλου.
Οντως κόφτε το γιατι τόχετε ξεκατινιάσει.. Εδώ είπαμε να γράφουμε για θέματα και απορίες όχι να διαβάζουμε τους καβγάδες σας. Θα μου πείτε μη μας διαβάζεις αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν κάνετε κατάχρηση του χώρου.
μου αρεσει που γραφεις " θα το πω και στον ΜΑΡΙΟ ΚΑΛΟ αν μου δωσεις το οκ" τρελαθηκαμε τελειως γιαυτο σου απαντησα και εγω δημοσιως οτι θια γινει οταν γινεις καλο παιδι (μεγαλο παιδι) , τωρα καλα λεει ο αγαπητος "αριστο-τελης" πιστευω να το γραφω σωστα πρεπει εδω να σταματησει αυτο το νταβαντουρι εξαλου το εχω υποσχεθει στο κατερινιω πραγματι υποφερουν καποια ατομα εσυ δεν το καταλαβαινεις μολονοτι εισαι και ο αμεσα ενδιαφερομενος λοιπον εγω σταματαω εδω μορτακο ΟΛΥΜ Η ΜΑΡΙΟ ΚΑΛΟ οτιδηποτε σχετικα με το μαγαζι και την τσουπρα κατερινιω νασαι καλα τερμα καλες δουλειες ναχεις παρατραβηξε ειπασμε πολες αληθειες αναμφισβητητα πολλα γεγονοτα ηταν εκατο τοις εκατο αληθηνα
Αμάν πια!!
Μας τα έχετε πρήξει!!
Το θέμα του νήματος είναι άλλο. Αν θέλετε να φαγωνεστε κάντε το με πμ. Εμεις οι υπόλοιποι δεν σας χρωστάμε τίποτα.
Μηπως μπορει κάποιος αντμιν να τους επαναφέρει στη τάξη?
Ειχα μερες να μπω στο σαιτ και περιμενα να διαβασω τη συνεχεια του σιριαλ ολυμ - νταβιντπαβ αλλα εξαφανιστηκατε. Βρεθηκατε και μονομαχισατε? Γιατι με κρατατε σε αγωνια......
ρε μορτη αφου εισαι κολητος με ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΛΟ Η ΟΛΥΜ και την τσουπρα γιατι δεν συναντιεστε εσεις να τα πειτε ?Ειχα μερες να μπω στο σαιτ και περιμενα να διαβασω τη συνεχεια του σιριαλ ολυμ - νταβιντπαβ αλλα εξαφανιστηκατε. Βρεθηκατε και μονομαχισατε? Γιατι με κρατατε σε αγωνια......
γεροξεκουτη μορτακο ΟΛΥΜ Η ΜΑΡΙΟ΅Σ ΚΑΛΟΣ εδω ειμαστε συλεγουμε πληροφοριες θα βγουνε πολλα στη φορα για παρτη σου κανε υπομονηΑγαπητέ μου από την ημέρα που του έγραψα του μάγκα του μόρτη να συναντηθούμε εξαφανίστηκε. Μαλακία μου που δεν του το ζήτησα νωρίτερα. Πρόκειται για άτομο που έχει μπει με 4 νικ στο φόρουν και πιθανόν να είναι και με καινούργιο τώρα και να διαβάζει. Ασήμαντη προσωπικότητα τελικά.
ωχ αρχισανε παλι
γεροξεκουτη μορτακο ΟΛΥΜ Η ΜΑΡΙΟ΅Σ ΚΑΛΟΣ εδω ειμαστε συλεγουμε πληροφοριες θα βγουνε πολλα στη φορα για παρτη σου κανε υπομονη
υποσχεθηκαμε να σταματησουμε το ιδιο υποσχεθηκες και εσυ το ξεχασες?????? γεροξεκουτη μου της ειπες οτι θα σταματησεις να γραφεις και σαν ΜΑΡΙΟ΅ΚΑΛΟΣ και σαν ΟΛΥΜ τα ξεχασες γερομπισμπικι μου ??????
εγω ειμαι μονο ο DAVIDPAV γκεκε μορτακο μου πατερουλη
εμεις εδω η παλιοπαρεα ειμαστε ανθρωποι πανω απολα και σεβομαστε ατομα και καταστασεις αντιθετα με εσενα που χεζεις εκει που τρως γκεκε μαριος καλος η ολυμ. υποσχεθηκαμε να σταματησουμε αλλα οσον αφορα εσενα παντα θα θυμιζουμε σε ολους ποιος εισαι για να εχουν τον νου τους
πολλα ματσα μουτσα μορτακο μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
αστα πατερουλη αυτα ειπαμε δεν περνανε σε εμας ειμαστε μαγκες οι πουστιες που εχεις μαθει απο την δουλεια σου δεν περνανε εδω υποσχεθηκες στην εγκονουλα σου κλαιγοντας οτι θα σταματησεις να γραφεις γκεκε πατερουλη κλαιγοντας μαλιστα οσο για την συναντηση γιατι ψαχνεις για παρεα επειδη δεν σε κανει κανεις εχεις χασει τα αυγα και τα πασχαλιαΔεν νομίζω να έγραψα ότι θα σταματήσω να γράφω. Αντίθετα έγραψα να συναντηθούμε για να ξεχωρίσουμε τους κορμούς από τους κλώνους. Εσύ εγώ τα φιλαράκια σου και ο μαριος. Τι λες?