Νέα

Μασαζερί - απόψεις και απορίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 268K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιο προιόν προτιμάτε για μασάζ?

• Λάδι

Ψήφοι: 208 54,2%
  • Γαλάκτωμα

Ψήφοι: 92 24,0%
  • Τάλκ

Ψήφοι: 15 3,9%
  • Άλλο προιόν

Ψήφοι: 12 3,1%
  • Τίποτα

Ψήφοι: 18 4,7%
  • Δε κάνω μασάζ!

Ψήφοι: 39 10,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Δεν έχω να πω τίποτε άλλο. Κάπου πήρε το μάτι μου ότι είσαι με μιά καλή περίπτωση αυτή την εποχή. Να περνάς καλά και να το απολαμβάνεις.

ευχαριστω για τα καλα σου λογια.  να εισαι καλα.  επισης.  εγω ποτε μου  δεν ημουνα κολλημενος  και πορωμενος  με καμια και πουθενα.  εκανα την πλακα μου  και οταν βαριομουνα  ,    μετα  εφευγα.

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
 τι λες  ρε μεγαλε  .  πω πω  .   εσκισες.   τα μετεφερες   εδω  ε ?  και  σωστα ε ?   μπραβο  σου.  εκανες  το καθηκον σου λοιπον .       συνεχιζεις   τις  βλακειες  σου  λοιπον  ε ?    κατι πρεπει να εχεις  εσυ  .    εισαι πολυ αρρωστος  τελικα  .   τι εχεις παθει με αυτη την κατερινα πια τοσα  χρονια και τοσα  χρονια ?   θες να μας πεις  την γνωμη σου   και την κοσμοθεωρια  σου ?    για  μενα αρρωστε , κακομοιρε  olym   τιποτα  μα τιποτα  δεν ειναι αληθεια  απο αυτα που ακουσες .    ενω  για σενα   δυστυχε   δεν ισχυει  αυτο.     πως  τα  εξηγεις ολα αυτα ,  που εχεις κανει για  αυτην  τοσα  χρονια ?  τι ειναι αυτο που σε εχει τυφλωσει με αυτην τοσα  χρονια ?   τι ειναι αυτο που αισθανεσαι για αυτην τοσα χρονια?   απο πισω της  τρεχεις τοσα χρονια.   ως κορη σου  την βλεπεις ,  σαν γυναικα  σου  ,  σαν πελατης ,  σαν τι  τελος παντων ?  τι μπερδεμενα και αναμεικτα  συναισθηματα  ειναι ολα  αυτα ,  ολα  αυτα τα  χρονια.   τι φωτογραφιες  ειναι αυτες  μαζι  της ?  με τι λατρεια  την κοιτας ,  την κρατας.  υπηρχε μερα  απο τοτε  που ανοιξε το μαγαζι  , που να μην ειχες παει , και να καθεσαι με τις  ωρες ?   δικαιωμα  σου βεβαια  να κανεις  οτι θελεις.  προσωπικη σου ζωη ειναι  αυτη.   εχει κανενας το δικαιωμα να σε κρινει  ?    τις κινησεις  σου , τα λαθη σου, την συμπεριφορα σου  και να τα  μεταφερει ολα  αυτα  εδω ?    που κατα την γνωμη  του  τα μεταφερει  σωστα ?   αρρωστε και κακομοιρε  olym.   τι προσωπικοτητα  εισαι ?     απορω πως  ησουνα  σε αυτην την δουλεια  που κανεις  ολα  αυτα  τα χρονια.  

Σε κάποια σημεία νομίζω ότι παραφέρεσαι (άρρωστε, κακόμοιρε). Ας είναι.....

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
εισαι  πονηρουλης  παντως.  παντα λες  αυτα που θελεις να πεις και τα κατευθυνεις  εκει οπου θελεις  εσυ.  εκει οπου  σε  συμφερουν ,  αλλα χωρις  επιχειρηματα , χωρις  αποδειξεις.  χωρις τιποτα.  και πως να το κανεις  αλλωστε ?   αφου δεν εχεις.   και οταν στριμωχνεσαι την κοπανας ,  αλλαζεις θεμα  και  δεν απαντας.  θα μου πεις  τελικα ?  3 φορες  σε εχω  ρωτησει.  με τον μαριο   σε ποιο μαγαζι συναντηθηκατε  και γνωριστηκατε  και πιασατε κουβεντουλα  και  και  συστηθηκατε ?    εγω δεν το ξερω.   αυτος μου ειχε  στειλει ενα πμ  μια φορα  και μου το ειχε πει .   αν  θελεις να το ανεβασω να στο δειξω.   οτι μου ειπε  αυτος.  αν μου ειπε αυτος  ψεματα  ,  τοτε ψεματα λεω  και  εγω.      καλη  συνεχεια  στην ζωη σου.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Σε κάποια σημεία νομίζω ότι παραφέρεσαι (άρρωστε, κακόμοιρε). Ας είναι.....

κατα την γνωμη  μου  νομιζω  οτι τα εγραψα  σωστα  και τα μετεφερα  σωστα.  δεν εχω  αυτο το δικαιωμα ?  αλλα ακουσα , αλλα  ειδα με τα ματια μου  και εκανα  και εγω το καθηκον μου.    δεν εκανα κατι παραπανω η λιγοτερο  απο σενα  αγαπητε μου olym

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Δηλαδή άκουσες ότι είμαι άρρωστος και κακομοίρης. Ο.Κ.
Όσο για το προηγούμενο ποστ σου δεν έχω πρόβλημα να σου πω. το μάριο τον συνάντησα στο Ιουλιανούκαι έχουμε ανταλλάξει 10-15 μηνύματα.
Επίσης δεν την κοπανάω αλλά κάπου πρέπει να τελειώνουμε την κουβέντα. Μην κάνουμε "Αρμένικη συζήτηση"

davidpav

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
1
Δηλαδή άκουσες ότι είμαι άρρωστος και κακομοίρης. Ο.Κ.
Όσο για το προηγούμενο ποστ σου δεν έχω πρόβλημα να σου πω. το μάριο τον συνάντησα στο Ιουλιανούκαι έχουμε ανταλλάξει 10-15 μηνύματα.
Επίσης δεν την κοπανάω αλλά κάπου πρέπει να τελειώνουμε την κουβέντα. Μην κάνουμε "Αρμένικη συζήτηση"

καλημερα ρε παλιοσειρα "πατερουλη" "πατερα" κατα την τσουπρα κατερινα
καλο μηνα , πηγες στην δουλεια τωρα και εχεις μπει σαν "μαριος καλος" και οχι σαν "ολυμ". τελικα ρε μορτακο παλιοσειρα
πραγματικα εισαι φοβερα αρρωστος αυτη δεν ειναι καψουρα  ρε  παλιοσειρα που εχεις για την κατερινα πρωην ιουλιανου ειναι αρωστια.
εισαι σιγουρα το ιδιο προσωπο  σαν "ολυμ"   "μαριοσ καλος" μην με κανεις να τα βγαλω ολα στην φορα με ατρανταχτες  αποδειξεις και που εισαι μορτακο στο αρρωστο μυαλουδακι σου χωνεψετο εμενα δεν με εχεις γνωρησει ποτε  οθτε  μας συστησαν (δηλαδη εννοεις  η κατερινα)  σου ειπα σε μενα δεν περνανε το συστημα σου εχει μαθευτει σαν "ολυμ" σε συστηνει η τσουπρα  μαθαινεις λεπτομεριες οπως εχω αναφερει και μετα σαν "μαριος καλος " τα χτυπας εδω  τους αλλους  σπαρκ αστραπη, ν.σμυρνη (εσυ  τον πηγες"τον ψαρακα επισης σαν "ολυμ" σου τον συστησε και σαν
"μαριοσ καλος"  τον χτυπας  αυτο ειναι το συστημα σου παλιοσειρα
δεν μας νοιαζει τι κανεις με το κατερινιω ποσο αρωστη ειναι η καψουρασου αλλα αυτο που καλα θα κανεις να σταματησεις ειναι να βγαινεις εδω και να χτυπας να διασειρεις ατομα και μαγαζια .
το τονιζω παλιοσειρα εγω εδω βγηκα για χατηρι των κολλητων μου πρωην πελατες της κατερινιως που τους εχεις πρηξει. εγω ειμαι ρεμπετ ασκερ  αυτοι εχουν οικογενειες και τους σεβομαι  .
ετσι οπως πας θα αναγκασεις την καψουρα σου το κατερινιω να αλλαξει ονομα στα μαγαζια που παει η  μονη της  γιατι τωρα  της εχεις κανει τοσο αρνητικη διαφημηση μορτακο που ειναι πλεον καμενο χαρτι σχετη σταχτη.
οσο και να της δεινεις γερο χαρτζιλικη σε ευρωπουλακια.
αντε καλομηνα

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Δεν κανονιζετε μια συναντηση να μαλωσετε με την ησυχία σας !!!!! ειναι ολοφανερο οτι γνωριζοσαστε ο δε davidpav ειναι εντυπωσιακός με τις λεπτομερειες που πραγματι γνωριζει !!!!!

davidpav

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
1
Δεν κανονιζετε μια συναντηση να μαλωσετε με την ησυχία σας !!!!! ειναι ολοφανερο οτι γνωριζοσαστε ο δε davidpav ειναι εντυπωσιακός με τις λεπτομερειες που πραγματι γνωριζει !!!!!
εσυ απο που και καλα παληκαρι !!!!! αντε σε λεω παληκαρι εβγαλες το συμπερασμα οτι γνωριζομαστε !!!!! επειδη λεει  ο "πατερας" οτι μας συστησε η τσουπρα στο τσαρδι της ???
μηπως αλλοι εχουν το ονομα και αλλοι την χαρη???  εμενα δεν με συστησε καμια τσουπρα στον "ολυμ" η "μαριο καλο"
ειμαι ο δαβιδ ελληνοκατα και μονο ο δαβιδ
αλλα μαλλον πρεπει να σταματησουμε εδω γιατι τα καψαμε τα κοριτσοπουλα και πρεπει τωρα να αλλαξουν ονομα
αν και μερικες ηδη το εχουν κανει !!!!!!!! τι να κανουν το ψωμιτους βγαζουν και μας αλαφρωνουν απο περιτα "βαρη" απο μεσα μας
αντε τσουπρες οποιες με διαβαζεται καλες δουλειες και αερα στα...... πανια σας

Επισκέπτης
όχι....ποτέ δεν το λέω...
αυτό που πάντα γράφω , είναι...διαβάζοντας κάποια κριτική , έχεις μια εικόνα , αλλά το αν θα περάσεις με κάποια είναι
δική σου απόφαση , ο καθένας έχει τα γούστα του , αφέντης της τσέπης του είναι ο ίδιος ο καθένας απο εμάς , απλά
υπάρχουν πολλοί κολλημένοι εδώ μέσα και μπαχαλάκηδες που προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις...

ωραία το τοποθέτησες και σε πάω

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.855
Πόντοι
46.232
πάντα το λέω.........απλά σου είπα εδώ μέσα είναι διάφοροι κολλημένοι που θέλουν να δημιουργούν εντυπώσεις για δικούς τους σκοπούς που μόνο αυτοί καταλαβαίνουν........

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Κλώνε davidpav
Περιττό νομίζω να δηλώσω ότι είμαι ο marios kalos και δεν έχω άλλο nick. Μην ξεχνάς ότι έχω γραφτεί εδώ και 15 μήνες με συμμετοχή σε πάρα πολλά θρεντ ενώ εσύ πριν 25 μέρες και έχεις μονοθέματικό ρεπερτόριο. Να υποθέσω ότι αυτά που γράφεις δεν αφορούν εμένα αλλά τον olym. Ο οποίος δυστυχώς και του έστειλα μήνυμα γιαυτό  χτές ουδέποτε μου είπε ότι έχει γνωρίσει εσένα “συγνώμη το spark” ήθελα να πώ, τον ΨΑΡΑΚΑ_2  και τον n.smirni παρόλο που είχαμε πολλές φορές επικοινωνία. Πραγματικά αν το ήξερα θα είχα κόψει κάθε επαφή μαζί του.
Σχετικά τώρα με αυτά που γράφεις για μένα. Πρέπει να σε πληροφορήσω ότι είμαι εδώ και 8 μήνες συνταξιούχος άρα δεν πηγαίνω στη δουλειά πιά. Νομίζω ότι για μένα γράφεις ότι έχω πρήξει πελάτες , άτομα και μαγαζια. Για βρες μου ένα ποστ μου που έχω ενοχλήσει πελάτη μαγαζιού. Και γιατί να ενοχλήσω κάποιον πελάτη. Και επειδή πρέπει να μιλάμε με ουσία θέλω να μου πεις για όσους έχω γράψει, τι από αυτά είναι ψέματα. Συγκεκριμένα όμως και όχι μαγκιές. Για ποιόν έχω γράψει ψέματα; Όσο για τα μαγαζιά γενικά που αναφέρεις έχω γράψει μόνο για δύο και αυτό από σπόντα αφού το θέμα αφορούσε τους ιδιοκτήτες τους.

Επίσης ξεφώνησα εσένα (συγνώμη το spark και astrapi και rocky ήθελα να πω) που ήσουνα παπαγαλάκι της Κατερίνας, και από ότι διαβάζω τώρα μπλέξατε τα γκομενικά και  έγινες κατήγορος. Δεν με αφορά και ούτε με ενδιαφέρει.
Τώρα γιατί είσαι το ίδιο άτομο (spark, astrapi, rocky davidpav). Πρώτα πρώτα κάνεις τα ίδια ορθογραφικά λάθη όπως επίσης  και λάθη στο χειρισμό του πληκτρολογίου που μερικές φορές το μπερδεύεις με το αγγλικό. Είσαι ο μόνος που βάζεις υστερόγραφο και μάλιστα σε όλα τα nick σου με τον ίδιο τρόπο (Υ.Γ) Δηλαδή τα γραπτά σου μιλάνε μόνα τους. Το μόνο που άλλαξες είναι ότι έγινες μάγκας. Πρόσεξε μόνο μην σκίσεις κανένα καλτσόν.  

davidpav

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
1
Κλώνε davidpav
Περιττό νομίζω να δηλώσω ότι είμαι ο marios kalos και δεν έχω άλλο nick. Μην ξεχνάς ότι έχω γραφτεί εδώ και 15 μήνες με συμμετοχή σε πάρα πολλά θρεντ ενώ εσύ πριν 25 μέρες και έχεις μονοθέματικό ρεπερτόριο. Να υποθέσω ότι αυτά που γράφεις δεν αφορούν εμένα αλλά τον olym. Ο οποίος δυστυχώς και του έστειλα μήνυμα γιαυτό  χτές ουδέποτε μου είπε ότι έχει γνωρίσει εσένα “συγνώμη το spark” ήθελα να πώ, τον ΨΑΡΑΚΑ_2  και τον n.smirni παρόλο που είχαμε πολλές φορές επικοινωνία. Πραγματικά αν το ήξερα θα είχα κόψει κάθε επαφή μαζί του.
Σχετικά τώρα με αυτά που γράφεις για μένα. Πρέπει να σε πληροφορήσω ότι είμαι εδώ και 8 μήνες συνταξιούχος άρα δεν πηγαίνω στη δουλειά πιά. Νομίζω ότι για μένα γράφεις ότι έχω πρήξει πελάτες , άτομα και μαγαζια. Για βρες μου ένα ποστ μου που έχω ενοχλήσει πελάτη μαγαζιού. Και γιατί να ενοχλήσω κάποιον πελάτη. Και επειδή πρέπει να μιλάμε με ουσία θέλω να μου πεις για όσους έχω γράψει, τι από αυτά είναι ψέματα. Συγκεκριμένα όμως και όχι μαγκιές. Για ποιόν έχω γράψει ψέματα; Όσο για τα μαγαζιά γενικά που αναφέρεις έχω γράψει μόνο για δύο και αυτό από σπόντα αφού το θέμα αφορούσε τους ιδιοκτήτες τους.

Επίσης ξεφώνησα εσένα (συγνώμη το spark και astrapi και rocky ήθελα να πω) που ήσουνα παπαγαλάκι της Κατερίνας, και από ότι διαβάζω τώρα μπλέξατε τα γκομενικά και  έγινες κατήγορος. Δεν με αφορά και ούτε με ενδιαφέρει.
Τώρα γιατί είσαι το ίδιο άτομο (spark, astrapi, rocky davidpav). Πρώτα πρώτα κάνεις τα ίδια ορθογραφικά λάθη όπως επίσης  και λάθη στο χειρισμό του πληκτρολογίου που μερικές φορές το μπερδεύεις με το αγγλικό. Είσαι ο μόνος που βάζεις υστερόγραφο και μάλιστα σε όλα τα nick σου με τον ίδιο τρόπο (Υ.Γ) Δηλαδή τα γραπτά σου μιλάνε μόνα τους. Το μόνο που άλλαξες είναι ότι έγινες μάγκας. Πρόσεξε μόνο μην σκίσεις κανένα καλτσόν.  
Λοιπον πατερουλη η "πατερα" κατα την τσουπρα την κατερινα ελα να στο κανω λιανα γιατι εχεις χαζεψει τελειως ηρακλη μου πουαρω που ανακαλυψες με αντρανταχτα στοιχεια  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: οτι ειμαι και ο σπαρκ η αστραπι.
καθησε παλειοσειρα να τα πουμε , λοιπον ενα το κρατουμενο εισαι ο ΟΛΥΜ και ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΛΟΣ δεν χωρα αμφιβολια ουτε μια στο εκατομυριο εχω αντρανταχτα στοιχεια ειμαι ο ΔΑΒΙΔ  και οχι ο σπαρκ η αστραπη και εδω δεν χωρα καμια αμφιβολια ουτε μια στο εκατομυριο.
λοιπον πατερουλη εχεις χασει τον μπουσουλα απο την καψουρα σου με το κατερινιω γραφεις στον εαυτον σου υποτιθεται απο μαριος καλος σε ολυμ ρε συ μορτακο εχεις χαζεψει τελειως ??????  εχεις γινει μελος 16/1/2012 3 μερες πριν το θρεντ της κατερινας 19/1/2012 με ενα σκοπο που θα σπικαρουμε πιο κατω,σαν ολυμ στις 30/7/2012  0816 γραφεις προς τον αλλον τοτε 'ολιβερκαν' οτι εχεις γνωρισει
τον αστραπη και οτι ειναι εξυπνος ανθρωπος . καλα χαζεψες τελειως απο την καψουρα τωρα στα γεραματα ... παλι καλα που παραδεχτηκες οτι εισαι 64 χρονων συνομιλικος μου αρα δεν λεω ψεματα.
παμε παρακατω τον Ψαρακα2  ειπες στον συστησαν  ενταξει ξερουμε στον συστησε η τσουπρα στο μαγαζι  ,αυτος σε γνωρισε σαν Ολυμ  και μετα εσυ σαν Μαριος καλος τον χτυπαγες με το γαντι και χτυπαγες το μαγαζι πατησιων 77 , αλλα προσεξε ομως πατερουλη εκει ετρεξε η τσουπρα  μολις της εκλεισες το μαγαζι.  
το οτι το εκελεισες εσυ  δεν χωρα αμφιβολια  ουτε μια στο εκατομυριο ετσι λεει ολο το ροστερ με μια φωνη  του πρωην ιουλιανου  και το ελεγαν οι τσουπρες ολες οτι θα το προδωσεις το κοριτσι και νατο που εγινε . τα λενε ολα οι τσουπρες που τωρα εχουν σκορπιστει σε αλλη γη σε αλλα μερη για μεροκαματο σχεδον ολες ... βλεπεις τα παληκαρια μου τα αλανια μου εδω τα εμαθαν ολα.
λοιπον παμε τον Νεα σμυρνη σου τον συστησε  η τσουπρα  σαν ολυμ   σαν μαριος καλος δεν προλαβες να τα χωσεις γιατι το εκλεισες το μαγαζι.
τον σπαρκ λενε οι τσουπρες τον ζηλευες πολυ  ολες λενε με ενα στομα παλι οτι ειναι ωραιος τυπος κυριλε με τα σεα του με τα μεα του μιλαει ωραια φαιρεται ωραια  ολες τον λυμπιζοντουσαν και προσπαθουσαν να τον φανε , τα εβαζες μαζι του σαν μαριος καλος γιατι εβλεπες οτι εχανες εδαφος  και πραγματι εισαι πολυ αρωστος με την τσουπρα .
ολο το ροστερ λεει οτι γινοταν ο χαμος εκει μεταξυσας εσυ  σαν ολυμ η μαριος καλος ο σπαρκ η αστραπη  και η τσουπρα γιατι εβγαινες εσυ σαν μαριος καλος και τρογωσαστε  στο σαιτ η τσουπρα η ταλαιπωρη ηταν στη μεση και δεν ηθελε να χασει κανενα γιατι  ο σπαρκ ηξερε να φερθει  και ποια τσουπρα σε αυτη την δουλεια δεν θελει καποιον διπλάτης να της φερεται αψογα και απο τη αλλη εσυ  που της τα ακουμπαγες χοντρα  ετρεχες παντου για χαρι της  (αυτα τα λενε το ροστερ ολο παλειοσειρα πατερουλη)
με τον ολιβερκαν τα ιδια γινοτα  . αυτο ηταν το δικο σου κολπο γκροσο γκεκε μορτακο μου  σαν Ολυμ γνωριζες τους πελατες και σαν Μαριος καλος τους τα εχωνες  επισης παλιοσειρα μου  απο την αρχη ησουν αυτος που εγραφε την ενημερωση καθε μερα διαβαζες τα πμ  που  εστελναν οι πλετατες  απαντουσες οτι ηθελες εσυ ,  αρα ηξερες ποιος ειναι ποιος αφου σου συμπληρωνε και η τσουπρα .(αυτο μονο  2 τσουπρες απο το ροστερ το ειπαν)
μετα αναρωτιεσαι πως εκλεισε το μαγαζι  εδω ρε μορτακο 5 αλανια φιλαρακια μου την εκαναν απο εκει  γιατι ειχαν ακουσει και μερικα μπινελικια  που επεφταν εκει μεταξυσας . εμαθαν τωρα απο το ροστερ τα παντα καθε μερα ησουν εκει στο κουζινακι 4-6 το απογευμα  με τα ρεντ μπουλ αγκαλια  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: και καποιος αλλος σου εγραψε για τις φωτογραφιες σου  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
λοιπον  μορτακο πατερουλη αστο μην το παιδευεις αλλο  γιατι στο  φιναλε που λενε η τσουπρα την πληρωνει  της κοβεις το μεροκαματο  αστην να βγαλει  το μεροκαματο  τι σου χρωσταει  . λουφαξε εσυ στο λαγουμισου   συνεχισε να την αγαπας και να την χατζιλικωνεις 1000 /500/600 ευρωπουλακια  γιατι για να ελθει στο υσοζυγιο της πλαστιγκας παλουκαρι μου  πρεπει να της νοικιασεις μεζονετα ,ενα σπορ αυτοκινητο και να της δεινεις και 5000 ευρωπουλακια το μηνα  γκεκε μορτακο αλλοιως αραξετη ρε ταλαιπωρε παπουλη , και εγω παπουλης ειμαι και σε καταλαβαινω πριν χρονια την πατησα με ενα 20ρωσακι αλλα σωθηκα απο τα αλανια τα φιλαρακια μου και με μιση νταμιζανα ρακι σε μια νυχτα.
για να τελειωνουμε μου λενε τα φιλαρακια μου εισαι ο μαριος καλος και ολυμ ειμαι μονο ο νταβιδ . τιποτα αλλο  γιατι υποσχεθηκαμε στην κατερινιω  να σταματησουμε . οκ  παλιοσειρα μην το συνεχιζεις  γιατι  της κανεις κακο  η καψουρα στην ηλικια μας ειναι ασχημη . εδω ηγετες καψουρευτικαν μικρες και κατεστρεψαν εθνη εσυ μονο ενα μαγαζι εκλεισες  αντε ανοικξετης αλλο με το εφαπαξ :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: φιλακια πολλα πολλα μορτακο  παω να ξεκουραστω τωρα γιατι το βραδυ θα βγω με τα φιλαρακια για κρασοκατανυξη  και πουσαι πατερουλη μην το συνεχειζες σου το ξαναλεω  υποσχεθηκαμε στστο κατερινιω να σταματησουμε  αστο μην το παιδευεις αστο ετσι στο φιναλε αλλαξε ονομα δεν χαθηκε ο κοσμος μην το πας εγωιστικα γιατι κακο στην τσουπρα κανεις.

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Εγω σταμάτησα να παρεμβαινω γιατι σε κάθε πόστ προσθέτει και άλλα ευροπουλα και κινδύνευω να βρεθώ σε καμία λίστα και να μου την πέσει η τρόικα.  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

sikos333

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
1
εσυ απο που και καλα παληκαρι !!!!! αντε σε λεω παληκαρι εβγαλες το συμπερασμα οτι γνωριζομαστε !!!!! επειδη λεει  ο "πατερας" οτι μας συστησε η τσουπρα στο τσαρδι της ???
μηπως αλλοι εχουν το ονομα και αλλοι την χαρη???   εμενα δεν με συστησε καμια τσουπρα στον "ολυμ" η "μαριο καλο"
ειμαι ο δαβιδ ελληνοκατα και μονο ο δαβιδ
αλλα μαλλον πρεπει να σταματησουμε εδω γιατι τα καψαμε τα κοριτσοπουλα και πρεπει τωρα να αλλαξουν ονομα
αν και μερικες ηδη το εχουν κανει !!!!!!!! τι να κανουν το ψωμιτους βγαζουν και μας αλαφρωνουν απο περιτα "βαρη" απο μεσα μας
αντε τσουπρες οποιες με διαβαζεται καλες δουλειες και αερα στα...... πανια σας

εκανα παραθεση εδω γιατι τα αλλα ποστ ειναι μεγαλα.

πως να πιστεψουμε μεγαλε οτι εισαι καινουργιος αφου μπηκες σαν ταυρος σε γυαλαδικο. και εν πασει περιπτωσει και αν δεν γνωριζεστε δωστε ενα ραντεβου με πμ και βρητε οπως λεει ο ψαρακας. εκτος ....... και προκειται για ξεκαθαρισμα

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Κλώνε spark, astrapi, rocky davidpav
Ατελείωτο παραλήρημα με τα ίδια και τα ίδια.
Είναι γεγονός ότι αυτό το "ούτε μια στο εκατομμύριο" είναι ένα επιχείρημα που σκοτώνει. Τώρα πως καταλείγεις σε αυτό το ποσοστό είναι μάλλον αποτέλεσμα του εγκεφαλικού. Και λέω εγκεφαλικού γιατί αναμασάς τα ίδια και τα ίδια τόσες φορές όπως οι γέροι μετά το εγκεφαλικό. Αν θυμάμαι καλά αυτός ο όλιβερκαν σου έριξε τόσα μπινελίκια που τελικά τον διαγράψανε.
Το πιό ωραίο μου όμως επιχείρημα ότι είσαι ο spark και σια είναι γραμένο από σένα. Βέβαια αναφέρεται μάλλον για άλλον αλλά δεν έχει σημασία. το κοπιάρω λοιπόν:

"""...τον σπαρκ λενε οι τσουπρες τον ζηλευες πολυ  ολες λενε με ενα στομα παλι οτι ειναι ωραιος τυπος κυριλε με τα σεα του με τα μεα του μιλαει ωραια φαιρεται ωραια  ολες τον λυμπιζοντουσαν και προσπαθουσαν να τον φανε , τα εβαζες μαζι του σαν μαριος καλος γιατι εβλεπες οτι εχανες εδαφος  και πραγματι εισαι πολυ αρωστος με την τσουπρα .......
......γιατι  ο σπαρκ ηξερε να φερθει  και ποια τσουπρα σε αυτη την δουλεια δεν θελει καποιον διπλάτης να της φερεται αψογα"""

αυτά γράφεις λοιπόν. Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει!!!!!!!!!!!!!!!

Όσο γιαυτά που σου έγραψα χτές κουβέντα βλέπω. Επαναλαμβάνω "Για βρες μου ένα ποστ μου που έχω ενοχλήσει πελάτη μαγαζιού. Και γιατί να ενοχλήσω κάποιον πελάτη. Και επειδή πρέπει να μιλάμε με ουσία θέλω να μου πεις για όσους έχω γράψει, τι από αυτά είναι ψέματα. Συγκεκριμένα όμως και όχι μαγκιές. Για ποιόν έχω γράψει ψέματα; Όσο για τα μαγαζιά γενικά που αναφέρεις έχω γράψει μόνο για δύο και αυτό από σπόντα αφού το θέμα αφορούσε τους ιδιοκτήτες τους."  Γαργάρα όμως εσύ.
Τέλος μάθε ότι εγώ θα γράφω και φέτος και το 2014 και το 2015 κλπ σαν marios kalos (καλός ή κάλος για ορισμένους)και θα λέω αυτά που θα πέφτουν στην αντίληψή μου. Εσύ να δούμε που θα είσαι γιατί ακόμα δεν έχουμε καταλάβει γιατί έχεις μπει εδώ μέσα. Καλά κρασιά.
Υ.Γ Μην πίνεις πολύ κρασί γιατί το δεύτερο εγκεφαλικό μπορεί να είναι και μοιραίο

βλέπεις έμαθα από σένα και τα Υ.Γ

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπον πατερουλη η "πατερα"  να στο κανω λιανα γιατι εχεις χαζεψει τελειως, εχεις χασει τον μπουσουλα απο την καψουρα σου με το κατερινιω. καλα χαζεψες τελειως απο την καψουρα τωρα στα γεραματα ... παλι καλα που παραδεχτηκες οτι εισαι 64 χρονων συνομιλικος μου .
εσυ  που της τα ακουμπαγες χοντρα   ετρεχες παντου για χαρι της. λουφαξε εσυ στο λαγουμι σου   συνεχισε να την αγαπας και να την χατζιλικωνεις 1000 /500/600 ευρωπουλακια. και εγω παπουλης ειμαι.

Καθαρά χιουμοριστικά, ούρλιαζε στο μυαλό μου μία σχετικά πρόσφατη (;) διαφήμιση. Είμαι με τον σπάταλο!

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
.......παω να ξεκουραστω τωρα γιατι το βραδυ θα βγω με τα φιλαρακια για κρασοκατανυξη.....  

τι το θέλεις το κρασί μεγάλε, αφου δεν το σηκώνεις!!!! τα φιλαράκια φταίνε που σε παρασέρνουν    :tired: :tired: :tired: :tired: :tired: :tired: :tired: :tired:

davidpav

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
1
κλωνε μαριος καλος  η ολυμ :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:
--------------------------

ρε πατερουλη της κατερινιως απο πρωην ιουλιανου εισαι τοσο ηληθιος οσο δειχνεις εδω μεσα με αυτα που γραφεις???? :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:
ποσες φορες θα το πουμε  κοψε τις μακακιες βρες τον σπαρκ και ξεκαθαριστε τι εχετε γκεκε μορτη   σε χαζεψε η καψουρα με το κατερινιω???
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
τον σπαρκ τον ξερεις  το εχεις πει εδω σαν ολυμ   οι τσουπρες λενε οτι μαλωνατε συνεχεια γιατι εβγαινες σαν μαριος καλος και εγραφες .
οτι εχουμε γραψει ρε μορτακο ειναι εκατο τις εκατο αληθεια
εισαι φατσα καρτα σαν  κουρτινα στο κινητο της τσουπρας  ολο το ροστερ το λεει  εσυ με τα προγουλια σου ολυμ η μαριος καλος νατην κρατας στα γονατα σου  σαν γνησιος παπους . σε εχει βαλει σαν πατερα οταν την καλεις στο τηλεφωνο . ολες το εβλεπαν οτα σηκωναν το τηλεφωνοτης  οταν δεν μπορουσε αυτη.
εξηγησε πως ηξερες τοσες λεπτομεριες για τοτε που εφυγε η αλλη η τσουπρα  κε βγηκες και εγραφες για οργαμοπσολο με λεπτομεριες  σου τα ειπε ηο κατερινιω εγραπσες οτι ειχες παρει την τσουπρα . :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
τι να παρεις ρε ταλαιπωρε  ολες εχουν μαθει εκει μεσα οτι το πουλακι τσιου  δεν σου κανει κουκου... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:  μονο το κατερινω ειχες  απο εκει και για αυτο εχεις παθει  ψυχολογικο τραλαλα  και την  χατζηλικωνεις τρελα  γιατι φοβασαι μην σου φυγει
ειναι ψεμα ρε μορτακο οτι της τα εδωσες χοντρα οταν την μπουζουριασαν  μεσσα στην ψυρου βεβαια και ο αλλος υποσχεθηκε αλλα την εκανε με ελεφρα πηδηματακια απο οτι μουρμουρισαν οι τσουπρες απο  το ροστερ
ρε μορτακο  ολο το ροστερ λεει οτι οταν τρογωταν το κατερινιω με τον αλλον της ελεγε πεστο μακακα  τον πορνογερο  τον ολυμ η μαριο καλο να σταματησει να γραφει και τι του απαντουσε η τσουπρα σου  "αστον παπους ειναι ζηλευει" :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: αυτα ολα ειναι λογια απο το ροστερ  που τωρα τρεχει σε αλλη γη αλλα μερη για μεροκαματο
λοιπον για να μην το κουραζουμε αλλον πατερουλη σε εμενα δεν περνανε οι μακακιες σου οτι ειμαι ο σπαρκ  εγω γραφω γεγονοτα αληθειες και εσυ γραφεις την καραμελα για τον σπαρκ . ξεκολλα γερο μου  δεν υπαρχει σπαρκ που να χτυπιεσε γερακο μου. αστο  στο ξαναλεω ειμαι μαγκας και παιδι της νυχτας μαθε οτι εκτος απο αυτο το μαγαζι που εχω ειχα και ενα κωλομπαρο στο γκαζι για τεσεραμισυ χρονια με 5 ψωφιες και δυο γαυγαντζουδες (σκυλια) για κραχτες  , λοιπον οποια πετρα την νυχτα και να σηκωσεις θα με βρεις απο κατω, γκεκε μορτη
αστο σου ειπα σταματατο  σου τα χωνουμε εδω  με τα κοληταρια μου γιατι το επαιζες τοσο καιρο  ο ρομπεν  εδω  και αποτην αρχη που ανοιξε το ιουλιανου     ησουν εκει μεσα  δεν απαντησες που σου εγραψα οτι εγινες μελος αμεσως με το που ανοιξε το ιουλιανου  εμπαινες καθε μερα και εγραφες την ενημερωση σαν κατερινα και διαβαζες τα πμ σου  το ξαναλεω  για να το  διαβασουν και αλλοι . και ακομα μπαινεις  σαν κατερινα και διαβαζεις τα πμ που της στελνουν οι αλλοι , ο καθενας μπορει να το διαπιστωσει.  εγω ρε μορτακο πατερουλη  το κατερινιω το εχω δει ολες και ολες τρεις η τεσσερεις φορες απο τοτε που πρωτοβγηκε στο κλαρι και αν πω μια λεπτομερια την πρωτη φορα ισως με θυμηθει αλλα δεν το κανω τωρα καποια στιγμη κατερινιω θα στο στειλεω με πμ. λοιπον παπουλη  γιατι δεν απαντας σε αυτο??  μιλαω συγκεκριμενα εισαι ο μαριος καλος και ολυμ   , βεβαια εισαι τυχερος διοτι το εκλεισες το μαγαζι της τσουπρας σου αλλοιως  4-6 καθε μερα θα ερχοντουσαν πολοι να σε δουν στο κουζινακι  με τις κοιλιτσες σου τα προγουλια σου  και τις τσουπρες να κανουν αμαν να φυγεις γιατι οταν σε εβλεπαν ηταν ετοιμες να ξερασουν , τοσο πολυ σε συμπαθουσαν .
τωρα σαν ολυμ που λες οτι αυξανω τα ποσα ναι ρε πατερουλη παντα της δεινεις για να την κρατησεις κοντα σου ειναι ψεμα οτι της εδωσες 1000 ευρω για τα εξοδα μολις της εκλεισςς το μαγαζι  ειναι ψεμα οτι της δεινεις συνεχεια λεφτα  :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:
εγω πατερουλη στο ξαναλεω ειμαι ο  davidpav  μονο να το χωνεψεις και να στανατησεις  να πιπιλας την καραμελα    οτι ειμαι ο σπαρκ αυτος λενε οι τσουπρες την εκανε ,ζητησε ευγενικα απο την τσουπρα να κοψουν  και αυτη ευγενικα δεχθηκε και τελειωσε το παραμυθι  μαλλον γυρισε εκει που ειπες και εσυ  μορτακο   και καλο ειναι να γινεις λιγο ανθρωπος να μην αναφερουμε οικογενεις και λοιπα  οπως σεβομαι και εγω για σενα  δεν μπλεκω ποτε οικογενεις και σοβαρες γκομενες με τανογκομενες γκεκε μορτη γιατι εδω ολοιμας μπανουμε για τσιλιμπουρδισματα και μακακιες εγω ετσι και αλλοιως ειμαι ρεμπετ ασκε.
λοιπον δεν λεω μπλα μπλα   μαθαινες λεπτομεριες απο το κατερινω   για πελατες στο μαγαζι της και σε αλλα αφου 9 στα 10 μαγαζια εχουν αλβανιδες  και ειχες φτιαξει φακελο κανονικο εισαι και μαθημενος απο την δουλεια σου   μην με κανεις να αναφερω λεπτομεριες  πατερουλη  ενταξει
αντε κοφτο και τα αλανια τα φιλαρακια λενε οτι αν συνεχισεις να γραφεις  οπως εγραφες  θα σου ψισουν το ψαρι στα χειλη  οταν θα εχουν χρονο γεια χαρα ολυμ η μαριος καλος αυτο ειναι π-λεον δεδομενο   δωσε χρημα στο κοριτσι οσο σου το επιτρεπει τωρα η δουλεια γιατι μετα δεν θα μπορεις να εχεις αυτο το εισδοδημα δεν ξερω τβρα που εισαι στην αρχη της συνταξης  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
συνεχισε τις μακακις σου και θα βγουν και αλλα στη φορα  γιατι εμεις εδω δεν εχουμε να χασουμε τιποτα  γκεκε μορτακο παλιοσειρα ολυμ η μαριος καλος εσυ θα χασεις πολλα και το κατερινιω που σε λιγο μαλλον θα την αναγκασεις να παει σε αλλη χωρα οως πηγαν οι περισσοτερες απο το ροστερ το δικο της εκτος και αν της τα δινεις χοντρα . αλλα τωρα που πηρες την συνταξη δεν νομιζω  πριν με την δουλεια ναι ξερεις τι  εννοω  αντε γεια παλιοσειρα οσο και να λες εγω σαν δαωιδ θα γραφω οποτε γουσταρω και εμτα απο κρασοκατανυξη  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: και θα στα χωνουμε συνεχεια ρομπεν των δασων :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.145
Πόντοι
42.697
το όλο θέμα αρχίζει και αποκτά σουρεαλιστικές διαστάσεις....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom