Επισκέπτης
δηλαδή ο nsmirni είναι λίρα εκατό ????
Γεια σου παλιο σειρα "πατερουλη" "olym" στημενη στην ειχαμε μπαγασακο μορτακο τηςΟ μάγκας και ο μόρτης όταν βλέπει ότι η τσούπρα τα έχει με άλλον, φεύγει σαν άντρας και δεν επιμένει με λελουδικά με στρασάκια και λούτρινα αρκουδάκια και δεν υπόσχεται ότι την αγαπάει και θέλει να την παντρευτεί ενώ ήδη είναι παντρεμένος κάτι δεκαετίες.
Λοιπόν για να τελειώνουμε με σένα μάγκα και μόρτη γιατί κουράζουμε και τον κόσμο, πρώτα σπαρκ, μετά αστραπή, μετά ρόκυ και τώρα davidpav η μόνη απορία που έχω για σένα είναι αν στο άλλο επαγγελματικό ταξίδι που θα κάνεις αν θα είσαι ο davidpav η θα πας για πέμπτο nickname. Γιατί βέβαια όσο είσαι στην Αθήνα, το πρωί δουλειά, το απόγευμα στο σπίτι στενό μαρκάρισμα από την κυρά (γιατί έχεις κάνει τις μαλακιούλες σου που σου έπιασε το κινητό με τα αγαπούλικα μηνύματα)δεν μπορείς να γράψεις και σε καταλαβαίνω.
Άσε λοιπόν αυτά τα παιγνίδια, δεν είναι για σένα, μαζέψου σπίτι γιατί η κυρά σου είναι πραγματικά ΚΥΡΙΑ και σ΄αγαπάει και έχει και λεφτά γιατί έχεις και κόρη και είναι κρίμα να τα διαλύσεις όλα.
Υ/Γ. Για το μόνο που σε παραδέχομαι είναι ότι τα κατάφερες και πήγες στην Πολωνία 3-4 ημέρες με την Πολωνέζα την Εύα. Είναι βέβαια κουτσομπόλα, αλλά στη ζωή δεν μπορεί να τα έχουμε όλα.
νεοσμυρνιωτη μορτακο χαιβανι οτι εχω σωστοτατη ενημερωση απο τις τσουπρες που τους κοψατε το ψωμακι εχω γιαυτο καντε τουμπεκι ψιλοκομενο και οι δυο γιατι στο φιναλε η τσουπρα την πληρωνει ολα ειναι αληθεια σε εχουν δει και τα φιλαρακια μου εδω μου λενε τα αλανια στο γνωστο κλαμπακι στα κατω πατησια με τις τσουπρες και με τον αλλον τον καραφλα...... αστα μορτακο μην το παιδευουμε αλλο γιατι εχετε και οι δυο καταντησει να εισαστε οι ποιο καταζητουμενοι στα μασαντζιδικα εχουν δωσει ολες οι τσουπρες τοσο λεπτομερη περιγραφη σας που καλυτερη δεν γινεται. λεω των δυο σας γιατι ο τριτος ο γαμπρος εχει εξαφανιστει απελπιστικε η σας βαρεθηκε μορτακια και καλα εκανε εξυπνος το λενε ολες οι τσουπρες πολυ κυριλε ... αντε τωρα να βρουμε ακρη .. λοιπον ας το τελειωνουμε εδω παλουκαρια καντε οτι θελετε αρκει να μη μας τα πριζεται οταν βγαινεται εδω.....τελικά είσαι πολύ γελοίος......
ακόμα λάθος πληροφορίες έχεις για μένα....
κανονικά ούτε να σου απαντάω δεν θα έπρεπε....
ότι έχεις πληροφόρηση έχεις...αλλά τουλάχιστον να τα παρουσιάζεις όπως είναι και όχι όπως θές εσύ , τουλάχιστον σε ότι αφορά το πρόσωπο μου.
νεοσμυρνιωτη μορτακο χαιβανι οτι εχω σωστοτατη ενημερωση απο τις τσουπρες που τους κοψατε το ψωμακι εχω γιαυτο καντε τουμπεκι ψιλοκομενο και οι δυο γιατι στο φιναλε η τσουπρα την πληρωνει ολα ειναι αληθεια σε εχουν δει και τα φιλαρακια μου εδω μου λενε τα αλανια στο γνωστο κλαμπακι στα κατω πατησια με τις τσουπρες και με τον αλλον τον καραφλα...... αστα μορτακο μην το παιδευουμε αλλο γιατι εχετε και οι δυο καταντησει να εισαστε οι ποιο καταζητουμενοι στα μασαντζιδικα εχουν δωσει ολες οι τσουπρες τοσο λεπτομερη περιγραφη σας που καλυτερη δεν γινεται. λεω των δυο σας γιατι ο τριτος ο γαμπρος εχει εξαφανιστει απελπιστικε η σας βαρεθηκε μορτακια και καλα εκανε εξυπνος το λενε ολες οι τσουπρες πολυ κυριλε ... αντε τωρα να βρουμε ακρη .. λοιπον ας το τελειωνουμε εδω παλουκαρια καντε οτι θελετε αρκει να μη μας τα πριζεται οταν βγαινεται εδω.....
ναι ναι.....όπως τα λέςνεοσμυρνιωτη μορτακο χαιβανι οτι εχω σωστοτατη ενημερωση απο τις τσουπρες που τους κοψατε το ψωμακι εχω γιαυτο καντε τουμπεκι ψιλοκομενο και οι δυο γιατι στο φιναλε η τσουπρα την πληρωνει ολα ειναι αληθεια σε εχουν δει και τα φιλαρακια μου εδω μου λενε τα αλανια στο γνωστο κλαμπακι στα κατω πατησια με τις τσουπρες και με τον αλλον τον καραφλα...... αστα μορτακο μην το παιδευουμε αλλο γιατι εχετε και οι δυο καταντησει να εισαστε οι ποιο καταζητουμενοι στα μασαντζιδικα εχουν δωσει ολες οι τσουπρες τοσο λεπτομερη περιγραφη σας που καλυτερη δεν γινεται. λεω των δυο σας γιατι ο τριτος ο γαμπρος εχει εξαφανιστει απελπιστικε η σας βαρεθηκε μορτακια και καλα εκανε εξυπνος το λενε ολες οι τσουπρες πολυ κυριλε ... αντε τωρα να βρουμε ακρη .. λοιπον ας το τελειωνουμε εδω παλουκαρια καντε οτι θελετε αρκει να μη μας τα πριζεται οταν βγαινεται εδω.....
Γεια σου παλιο σειρα "πατερουλη" "olym" στημενη στην ειχαμε μπαγασακο μορτακο της
δεκαρας, περιμεναμε ποτε θα εμφανισθεις με το δευτερο ονομα απο "marios kalos" σε "olym"
μπορει και να παιζει να ειναι και το ιδιο προσωπο . εχουν τον ιδιο τροπο σκεψης . καποια στιγμη μου ειχε περασει απο το μυαλο , αλλα δεν με ενδιαφερει, δεκαρα δεν δινω , ποιος ειναι ποιος , τι προθεσεις εχει, τι ρολο παιζει, τι συμφεροντα εξυπηρετει κλπ κλπ. ασχολουμαι μονο με αυτους που ξερω προσωπικα και ειναι ξηγημενοι και καθαροι . ο ενας απο τους 2 αυτους τους κυριους , μαλιστα μου ειχε πει , οτι γνωριστηκαν μεταξυ τους , τυχαια σε ενα μασατζιδικο μια φορα. αρκετοι απο μας , λιγο πολυ , εχουμε γνωριστει , εχουμε βγει εξω, εχουμε πιει ενα καφε , εχουμε μιλησει στα τηλεφωνα , εχουμε πει 2-3 κουβεντες, εχουμε πιει ενα ποτηρι κρασι και ξερουμε τι ρολο παιζει ο καθενας μας. τους συγκεκριμενους τωρα αυτους κυριους , υπαρχει κανενας που να τους ξερει ? 2 παρα πολυ κλειστα ατομα , που δεν επιθυμουν να γνωρισουν και να γνωριστουν , στο επακρον μυστικοπαθεις , καυστικοι , επιθετικοι , κρυψινους αμφοτεροι, και να γνωριζονται εντελως τυχαια , σε ενα μασατζιδικο και να πιανουν κουβεντουλα ?
Απλά αυτά που σου έγραψα ήταν γιατί είπες ότι είμαι κλειστός, μυστικοπαθείς κ.λ.π. Και για να σου αναφέρω ότι κάποιοι έστω και συμπτωματικά με ξέρουν. Βέβαια μπήκα εδώ μέσα, όχι για να κάνω κοινωνικές σχέσεις αλλά για να ανταλλάσω απόψεις και πληροφορίες για αυτό που με ενδιαφέρει. Τα υπόλοιπα μαζί σου ήρθαν στην πορεία. Θυμάσαι τώρα! να μην τα ξαναλέμε.
το ξερω οτι 2-3 σε ξερουν. εγω ποτε δεν ασχοληθηκα με κανεναν . εσυ ασχολεισαι και προκαλεις και πρεπει πια να σταματησεις. δεν θα σε κρινω εγω , αλλα σταματα να μου κολλας και απο πανω. ποιος νομιζεις οτι εισαι , τελος παντων ? δικαιωμα σου ειναι να κανεις οτι γουσταρεις στην προσωπικη σου ζωη. μην λες ομως ανακριβειες και αναληθη πραγματα , και κοψε την παραπληροφορηση , για καποιους που δεν ξερεις ( στην περιπτωση την δικια μου ) . δεν εισαι πια μικρο παιδακι , να πιστευεις οτι σου λενε και να τρως αυτο που θελουν να σου δωσουν. σταματα να παιζεις αυτα τα παιχνιδια πια. τοσο πολυ τρεφεσαι απο αυτα ? ανταλασσεις αποψεις και πληροφοριες για αυτο που σε ενδιαφερει ε ? δεν νομιζω . ποιο ειναι αληθινα ομως αυτο ? λες ψεματα συνεχεια στον εαυτο σου.
Είπα ότι μπήκα εδώ μέσα γιαυτό το λόγο. Στην πορεία όταν διαπίστωσα ότι λόγω ιδιαίτερων συνθηκών δεν θα ήμουν αντικειμενικός, σταμάτησα να γράφω για μαγαζιά γιατί αυτό νομίζω ότι ήταν το πιό έντιμο. Δεν τρέφομαι λοιπόν από αυτό, ούτε κοροϊδεύω τον εαυτό μου. Η κόντρα μαζί σου ήρθε λόγω των δικών σου κινήσεων και λαθών (κατά την γνώμη μου βέβαια). Σήμερα τα είπαμε γιατί πίστεψες και σιγοντάρισες ότι έχω κλώνο ή ότι είμαι κλώνος. Έτσι απλά και πάλι.
Γεια σου παλιο σειρα "πατερουλη" "olym" ............
Θέλω να καταλάβεις ότι σε πολύ μεγάλο ποσοστό αυτά που έχω γράψει για σένα είναι αλήθεια και το ξέρεις. έτσι άκουσα και για σένα κάποια πράγματα και τα μετέφερα εδώ. Και νομίζω ότι έκανα σωστά.