Νέα

Μασαζερί - απόψεις και απορίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 268K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιο προιόν προτιμάτε για μασάζ?

• Λάδι

Ψήφοι: 208 54,2%
  • Γαλάκτωμα

Ψήφοι: 92 24,0%
  • Τάλκ

Ψήφοι: 15 3,9%
  • Άλλο προιόν

Ψήφοι: 12 3,1%
  • Τίποτα

Ψήφοι: 18 4,7%
  • Δε κάνω μασάζ!

Ψήφοι: 39 10,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.290
Πόντοι
46.232
όχι....ποτέ δεν το λέω...
αυτό που πάντα γράφω , είναι...διαβάζοντας κάποια κριτική , έχεις μια εικόνα , αλλά το αν θα περάσεις με κάποια είναι
δική σου απόφαση , ο καθένας έχει τα γούστα του , αφέντης της τσέπης του είναι ο ίδιος ο καθένας απο εμάς , απλά
υπάρχουν πολλοί κολλημένοι εδώ μέσα και μπαχαλάκηδες που προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις...

davidpav

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
1
Ο μάγκας και ο μόρτης όταν βλέπει ότι η τσούπρα τα έχει με άλλον, φεύγει σαν άντρας και δεν επιμένει με λελουδικά με στρασάκια και λούτρινα αρκουδάκια και δεν υπόσχεται ότι την αγαπάει και θέλει να την παντρευτεί ενώ ήδη είναι παντρεμένος κάτι δεκαετίες.

Λοιπόν για να τελειώνουμε με σένα μάγκα και μόρτη γιατί κουράζουμε και τον κόσμο, πρώτα σπαρκ, μετά αστραπή, μετά ρόκυ και τώρα davidpav η μόνη απορία που έχω για σένα είναι αν στο άλλο επαγγελματικό ταξίδι που θα κάνεις αν θα είσαι ο davidpav η θα πας για πέμπτο nickname. Γιατί βέβαια όσο είσαι στην Αθήνα, το πρωί δουλειά, το απόγευμα στο σπίτι στενό μαρκάρισμα από την κυρά (γιατί έχεις κάνει τις μαλακιούλες σου που σου έπιασε το κινητό με τα αγαπούλικα μηνύματα)δεν μπορείς να γράψεις και σε καταλαβαίνω.
Άσε λοιπόν αυτά τα παιγνίδια, δεν είναι για σένα, μαζέψου σπίτι γιατί η κυρά σου είναι πραγματικά ΚΥΡΙΑ και σ΄αγαπάει και έχει και λεφτά γιατί έχεις και κόρη και είναι κρίμα να τα διαλύσεις όλα.

Υ/Γ. Για το μόνο που σε παραδέχομαι είναι ότι τα κατάφερες και πήγες στην Πολωνία 3-4 ημέρες με την Πολωνέζα την Εύα. Είναι βέβαια κουτσομπόλα, αλλά στη ζωή δεν μπορεί να τα έχουμε όλα.
Γεια σου παλιο σειρα  "πατερουλη"  "olym"  στημενη στην ειχαμε μπαγασακο μορτακο της
δεκαρας, περιμεναμε ποτε θα εμφανισθεις με το δευτερο ονομα  απο "marios kalos"  σε "olym"
παντως ρε μπαγασακο  εχεις μεγαλο θαρος και θρασος  να βγεις δημοσια και να ομολογησεις οτι
εισαι πολυ καψουρης με το κατερινιω  απο ιουλιανου μπραβο σου που επιτελους το παραδεχτηκες δημοσια
γιαυτο ολος ο καβγας ταβαζες με τον αλλον τον αγαπουλη τον σπαρκ,αστραπη.
λοιπον χλεπουρα παλιοσειρα  ελα να απλοσουμε τον τραχανα να σου τα κανω λιανα.
ολα αυτα που θα σου πω ειναι λογια απο ολο το ροστερ  στο  πρωην τσαρδι της φιλεναδας σου της κατερινιως.
σε λεω παλιοσειρα γιατι ειμαστε συνομηλικοι ειμαι 64 στα 65 εισαι 63 στα 64  και ασε
τις μακακιες "πατερουλη "  για δηθεν κλωνους στο λεω για τελευταια φορα να το χωνεψεις καλα
ειμαι ο δαβιδ ελληνικοτατα  παλιοσειρα  απο τους λιγους γεροντοπαλικαρο και γλεντζες σε εμενα σου ειπα δεν πιανουν οι μακακιες σου
οπως εγραψες στο θρεντ της τσουπρας  για δηθεν αγαπες και μακακιες.
λοιπον σε λεω πατερουλη γιατι ετσι λενε εμας τους γεροντοτερους οι  θεραπευτριες, βεβαια συμφωνα με το ροστερ
στο τσαρδι της τσουπρας μορτη μου το κατερινιω σε λεει "πατερα"
σε δικαολογω βρε "πατερουλη" που εισαι πολυ καψουρης με το κατερινιω (ειναι μπανικη γκομενα ωραια) και εγω πριν 4 χρονια
τα ιδια επαθα με ενα 20ρι ρωσακι παρολιγο  να μου φαει το μαγαζι, στην ηλικια μας ειναι επικινδυνα ολα αυτα ακομη και για εμφραγμα.
λοιπον απ οτι κελαιδισαν ολες οι καναρες τσουπρες της καψουρας σου  ναι ο αλλος ο σπαρκ εστελνε λουλουδια
και γλυκα εσυ πηγαινες μονο 'ρεντ μπουλ ' καθε μερα απο 4 μεχρι 6 εκει βρισκοσαστε με τον σπαρκ  εσυ στο κουζινακι ο αλλος
σε δωματιο  μετα γνωριστικατε  και μετα τρωγωσαστε  γιατι εβγαινες εσυ σαν "μαριος καλος" και εγραφες εναντιον του  για να ανεβασης την
πελατεια .
ολες οι τσουπρες εκει ελεγαν και λενε ακομη οτι εισαι απο μπροστα καλος και απο πισω ''σκατος'' ετσι σε λενε ακομη δηλαδη
την φερνης στον αλλον απο πισω πολυ ασχημα.
τον αλλον τον αγαπουλη τον σπαρκ τον συμπαθουσαν ολες πολυ ειναι ποιο κυριλε λενε.
εσυ ρε μορτακο παλιοσειρα πατερουλη εκανες τα παντα να κλισεις το μαγαζι απο την ζηλια σου λενε και την μακακια σου
ενταξει δεν λεω τη βοηθησες τηντσουπρα οταν της το εκλεισες το μαγαζι απο τις μακακιες σου
1000 ευρωπουλακια ρε θηριο μπραβο αυτες τις δυσκολες μερες. αλλα ρε μορτακο  οι τσουπρες λενε οτι εκει στο κουζινακι που συχναζες
καθε μερα με το κατερινιω στα ποδια σου σαν γνησιος παπουλης!!!!!!!!! ελεγες
"οτι θελει το κοριτσι μου θα το βοηθησω " αλλα τακανες σκατα ρε μορτη ,,, εφερες και το αλλο το χαιβανι το νεοσμυρνιωτη
και εδεσε η κομποστα.  μαθενες ολα τα νεα  απο την τσουπρα για πελατες διαβασες και τα πμ που στελναμε εμεις οι μακακες  και
εβγαινες εδω να βριζεις ολους ειχες γινει ο ρομπεν του σαιτ και απ οτι βλεπω συνεχιζεις  , εχεις μεγαλο θρασος πατερουλη
για πεσμας ρε παλιοσειρα τωρα συχναζεις στο αλλο μαγαζι εκει που δουλευει η τσουπρα?
παρεα με τον νεοσμυρνιωτη? γιατι στο ιουλιανου τα πινατε και τα λεγατε συνεχεια.
τι λες θα το κλεισεις και εκεινο??
Υ.Γ1
τα υπολοιπα με π.μ στην τσουπρα μπες μεσα οπως μπενεις παντα και διαβασετο παλιοσειρα  για να τελειωνουμε
βαρεθηκα ειπα να εξυπηρετησω τα αλανια τα φιλαρακια μου  να γραψω αλλα ειναι πολυ κουραστικο εχω δικια μου ζωη
και θελω νατην γλεντησω  δεν ειμαστε ολοι σαν εσενα και τον χαιβανι τν νεοσμυρνιωτη να ειναι η ζωη μας μονο ... τανες
Υ.Γ. 2 θα γβγαινω οποτε εχω χρονο και οποτε θελουμε με τα φιλατακια μου να γραφουμε  και το ονομα αυτου δαβιδ
γκεκε μορτακο πατερουλη?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.290
Πόντοι
46.232
τελικά είσαι πολύ γελοίος......
ακόμα λάθος πληροφορίες έχεις για μένα....
κανονικά ούτε να σου απαντάω δεν θα έπρεπε....
ότι έχεις πληροφόρηση έχεις...αλλά τουλάχιστον να τα παρουσιάζεις όπως είναι και όχι όπως θές εσύ , τουλάχιστον σε ότι αφορά το πρόσωπο μου. 

davidpav

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
1
τελικά είσαι πολύ γελοίος......
ακόμα λάθος πληροφορίες έχεις για μένα....
κανονικά ούτε να σου απαντάω δεν θα έπρεπε....
ότι έχεις πληροφόρηση έχεις...αλλά τουλάχιστον να τα παρουσιάζεις όπως είναι και όχι όπως θές εσύ , τουλάχιστον σε ότι αφορά το πρόσωπο μου. 
νεοσμυρνιωτη μορτακο  χαιβανι  οτι εχω σωστοτατη ενημερωση απο τις τσουπρες που τους κοψατε το ψωμακι εχω  γιαυτο καντε τουμπεκι ψιλοκομενο και οι δυο γιατι στο φιναλε η τσουπρα την πληρωνει  ολα ειναι αληθεια σε εχουν δει και τα φιλαρακια μου εδω μου λενε τα αλανια στο γνωστο κλαμπακι στα κατω πατησια με τις τσουπρες και με τον αλλον τον καραφλα......  αστα μορτακο  μην το παιδευουμε αλλο  γιατι εχετε και οι δυο καταντησει να εισαστε οι ποιο καταζητουμενοι στα μασαντζιδικα  εχουν δωσει ολες οι τσουπρες τοσο λεπτομερη περιγραφη σας που  καλυτερη δεν γινεται.  λεω των δυο σας γιατι ο τριτος ο γαμπρος  εχει εξαφανιστει απελπιστικε η σας βαρεθηκε  μορτακια  και καλα εκανε εξυπνος το λενε ολες οι τσουπρες πολυ κυριλε  ... αντε τωρα  να βρουμε ακρη  .. λοιπον ας το τελειωνουμε εδω παλουκαρια  καντε οτι θελετε αρκει να μη μας τα πριζεται  οταν βγαινεται εδω.....

JANOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
νεοσμυρνιωτη μορτακο  χαιβανι  οτι εχω σωστοτατη ενημερωση απο τις τσουπρες που τους κοψατε το ψωμακι εχω  γιαυτο καντε τουμπεκι ψιλοκομενο και οι δυο γιατι στο φιναλε η τσουπρα την πληρωνει  ολα ειναι αληθεια σε εχουν δει και τα φιλαρακια μου εδω μου λενε τα αλανια στο γνωστο κλαμπακι στα κατω πατησια με τις τσουπρες και με τον αλλον τον καραφλα......   αστα μορτακο  μην το παιδευουμε αλλο  γιατι εχετε και οι δυο καταντησει να εισαστε οι ποιο καταζητουμενοι στα μασαντζιδικα   εχουν δωσει ολες οι τσουπρες τοσο λεπτομερη περιγραφη σας που  καλυτερη δεν γινεται.  λεω των δυο σας γιατι ο τριτος ο γαμπρος  εχει εξαφανιστει απελπιστικε η σας βαρεθηκε  μορτακια  και καλα εκανε εξυπνος το λενε ολες οι τσουπρες πολυ κυριλε  ... αντε τωρα  να βρουμε ακρη  .. λοιπον ας το τελειωνουμε εδω παλουκαρια  καντε οτι θελετε αρκει να μη μας τα πριζεται  οταν βγαινεται εδω.....

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:  πες τα ρε ΜΕΓΑΛΕ με τα ατομα. Ειναι γνωστο οτι Ο χρυσος οδηγος παιρνει και διαφημισεις.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.290
Πόντοι
46.232
νεοσμυρνιωτη μορτακο  χαιβανι  οτι εχω σωστοτατη ενημερωση απο τις τσουπρες που τους κοψατε το ψωμακι εχω  γιαυτο καντε τουμπεκι ψιλοκομενο και οι δυο γιατι στο φιναλε η τσουπρα την πληρωνει  ολα ειναι αληθεια σε εχουν δει και τα φιλαρακια μου εδω μου λενε τα αλανια στο γνωστο κλαμπακι στα κατω πατησια με τις τσουπρες και με τον αλλον τον καραφλα......   αστα μορτακο  μην το παιδευουμε αλλο  γιατι εχετε και οι δυο καταντησει να εισαστε οι ποιο καταζητουμενοι στα μασαντζιδικα   εχουν δωσει ολες οι τσουπρες τοσο λεπτομερη περιγραφη σας που  καλυτερη δεν γινεται.  λεω των δυο σας γιατι ο τριτος ο γαμπρος  εχει εξαφανιστει απελπιστικε η σας βαρεθηκε  μορτακια  και καλα εκανε εξυπνος το λενε ολες οι τσουπρες πολυ κυριλε  ... αντε τωρα  να βρουμε ακρη  .. λοιπον ας το τελειωνουμε εδω παλουκαρια  καντε οτι θελετε αρκει να μη μας τα πριζεται  οταν βγαινεται εδω.....
ναι ναι.....όπως τα λές
βρε βαλτέ παπαράκο ή μάλλον παπάρα γιατί είσαι και μεγάλος άνθρωπος(μόνο ηλικιακά) το έχω γράψει
ότι έχω βγεί 2-3 φορές , όλα τα άλλα ή είναι σάλτσες δικές σου ή  οι κοπέλες στα μεταφέρουν λάθος ,
όμως ακόμα περιμένω(στο έγραψα και στο πμ που σου έστειλα)να μου δείξεις ένα ποστ που προμοτάρω το μαγαζί...
να σαι πάντως καλά με κάνεις και ευθυμώ όταν γράφεις...απλά θα έπρεπε να γράφεις εδώ ή ρε παιδάκι μου άνοιξε ένα νέο θέμα πχ με τίτλο φθονώ και εγώ τον καταζητούμενο n.smirni , εδώ είναι για ενημέρωση και εσύ απο τότε που άνοιξες
τον κλώνο σου στις 31/1 δεν έχεις κάνει καμιά ενημέρωση...έχεις όμως τις πλατούλες σου  ;) άντε φιλάκια τζάμπα μορτάκο. 

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Γεια σου παλιο σειρα  "πατερουλη"  "olym"  στημενη στην ειχαμε μπαγασακο μορτακο της
δεκαρας, περιμεναμε ποτε θα εμφανισθεις με το δευτερο ονομα  απο "marios kalos"  σε "olym"

μπορει  και  να  παιζει  να  ειναι  και  το  ιδιο  προσωπο .   εχουν  τον  ιδιο  τροπο  σκεψης  :tooth: :tooth:   .     καποια  στιγμη  μου  ειχε περασει απο το μυαλο ,   αλλα  δεν  με  ενδιαφερει,    δεκαρα  δεν δινω ,    ποιος  ειναι ποιος  ,   τι  προθεσεις  εχει,  τι ρολο παιζει,  τι συμφεροντα εξυπηρετει κλπ κλπ.   ασχολουμαι μονο με αυτους που ξερω προσωπικα και ειναι ξηγημενοι  και καθαροι .    ο ενας  απο τους 2  αυτους  τους κυριους ,   μαλιστα  μου ειχε πει , οτι γνωριστηκαν  μεταξυ τους ,   τυχαια  σε ενα μασατζιδικο  μια φορα.     αρκετοι απο μας , λιγο  πολυ  ,  εχουμε γνωριστει ,  εχουμε βγει  εξω,   εχουμε πιει  ενα καφε ,  εχουμε μιλησει στα τηλεφωνα ,  εχουμε πει 2-3  κουβεντες, εχουμε πιει  ενα ποτηρι κρασι  και ξερουμε τι ρολο παιζει ο καθενας μας.      τους  συγκεκριμενους  τωρα  αυτους  κυριους ,  υπαρχει κανενας που να  τους ξερει ?   2  παρα  πολυ κλειστα  ατομα ,  που δεν επιθυμουν  να γνωρισουν  και να γνωριστουν ,   στο  επακρον μυστικοπαθεις ,  καυστικοι , επιθετικοι ,  κρυψινους  αμφοτεροι,  και να γνωριζονται  εντελως τυχαια ,  σε ενα μασατζιδικο   και να πιανουν κουβεντουλα ?   :think:    

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1

μπορει  και  να  παιζει  να  ειναι  και  το  ιδιο  προσωπο .   εχουν  τον  ιδιο  τροπο  σκεψης  :tooth: :tooth:   .     καποια  στιγμη  μου  ειχε περασει απο το μυαλο ,   αλλα  δεν  με  ενδιαφερει,    δεκαρα  δεν δινω ,    ποιος  ειναι ποιος  ,   τι  προθεσεις  εχει,  τι ρολο παιζει,  τι συμφεροντα εξυπηρετει κλπ κλπ.   ασχολουμαι μονο με αυτους που ξερω προσωπικα και ειναι ξηγημενοι  και καθαροι .    ο ενας  απο τους 2  αυτους  τους κυριους ,   μαλιστα  μου ειχε πει , οτι γνωριστηκαν  μεταξυ τους ,   τυχαια  σε ενα μασατζιδικο  μια φορα.     αρκετοι απο μας , λιγο  πολυ  ,  εχουμε γνωριστει ,  εχουμε βγει  εξω,   εχουμε πιει  ενα καφε ,  εχουμε μιλησει στα τηλεφωνα ,  εχουμε πει 2-3  κουβεντες, εχουμε πιει  ενα ποτηρι κρασι  και ξερουμε τι ρολο παιζει ο καθενας μας.      τους  συγκεκριμενους  τωρα  αυτους  κυριους ,  υπαρχει κανενας που να  τους ξερει ?   2  παρα  πολυ κλειστα  ατομα ,  που δεν επιθυμουν  να γνωρισουν  και να γνωριστουν ,   στο  επακρον μυστικοπαθεις ,  καυστικοι , επιθετικοι ,  κρυψινους  αμφοτεροι,  και να γνωριζονται  εντελως τυχαια ,  σε ενα μασατζιδικο   και να πιανουν κουβεντουλα ?   :think:    

Λοιπόν ας αρχίσω με σένα. Σε πληροφορώ ότι έχω συναντηθεί σε μασατζίδικο (με συστίσανε) με τον ν. σμύρνη, τον ψάρακα, τον μαριοκαλό και με τον σπαρκαστραπηροκυνταβιτπαβ. Με δύο δε από αυτούς έχω ανταλλάξει και μηνύματα.
Βέβαια με την έπαρση και εξυπνάδα που σε διακρίνει (που είναι και ο λόγος που γελάγανε στα μασατζίδικα μαζί σου) δεν μπορείς να φανταστείς ότι κάποιος μπορεί να μην έχει την τιμή να σε γνωρίζει.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
    καλα  σε  εχουν γνωρισει  2-3.    μεγαλη  τιμη  τους.    και λοιπον ?  παλι δεν καταλαβαινεις.  θα  σε ρωτησω λοιπον.  εσυ  φιλιππε  τον ναθαναηλ  τον γνωρισες εντελως  τυχαια  σε ενα μασατζιδικο  οπως  αυτος  ειπε  ?  ναι η οχι ?    και μην επαναλαμβανεις  συνεχεια το ιδιο και το ιδιο  ποιημα  σχετικα  με μενα.  σε εχουνε  διαβασει , τα εχεις πει , τα εχεις ξαναπει ,  τα  εχουν εμπεδωσει .    ας  γελουσανε  μαζι μου.  δεν πειραζει.  αυτο ειμαι  .  αφου  για γελιο  ειμαι ,  ας  γελουσαν.      εχω  το γνωθι  σαυτον .    ο καθενας  κατι  βγαζει  στους  αλλους .  παντως  στο δικο  σου επιπεδο ,  δεν υπαρχει περιπτωση να πεσω (  και ξερεις  γιατι )  τωρα  αν θελεις  να τα μαθουν  και οι αλλοι .........  αντε και καλη συνεχεια  να κρινεις και να περιλαβεις (  εισαι ο τελειος  αντρας ,  ο τελειος  ανθρωπος .  τιμωρε  μου  εσυ ,  κουτσουμπολη  μου  εσυ )  οσους λενε αληθειες  για  σενα.  αλλα  ετσι  εμαθες,  ετσι διαπεδαγωγηθηκες ,  αυτη ειναι  η κουλτουρα  σου ,  ετσι σε εμαθαν να κανεις και να φερεσαι  σε αυτην  την δουλεια που εκανες (  ο καταλληλος ανθρωπος  στην καταλληλη θεση )       

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
την προηγουμενη  φορα  εδειξα  υπομονη , καποια  σχετικη κατανοηση, καπου  σε συχγωρεσα, καπου  δεν ασχοληθηκα  μαζι σου, καπου  αδιαφορησα.    αλλα αυτη την φορα δεν θα ξαναγινει.  συνεχιζεις να εισαι προκλητικος,  αδαης , ξερολας , καμμια  σχεση με την πραγματικοτητα  κλπ.  και αφου λοιπον  σου αρεσει να χορευεις  ετσι ,  να  ειναι η ζωη  σου ολα  αυτα  ,  να τρεφεσαι  απο ολα  αυτα  , να συμπεριφερεσαι  ετσι ,    δεν θα σου χαλασω το χατηρι.

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Απλά αυτά που σου έγραψα ήταν γιατί είπες ότι είμαι κλειστός, μυστικοπαθείς κ.λ.π. Και για να σου αναφέρω ότι κάποιοι έστω και συμπτωματικά με ξέρουν. Βέβαια μπήκα εδώ μέσα, όχι για να κάνω κοινωνικές σχέσεις αλλά για να ανταλλάσω απόψεις και πληροφορίες για αυτό που με ενδιαφέρει. Τα υπόλοιπα μαζί σου ήρθαν στην πορεία. Θυμάσαι τώρα! να μην τα ξαναλέμε.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Απλά αυτά που σου έγραψα ήταν γιατί είπες ότι είμαι κλειστός, μυστικοπαθείς κ.λ.π. Και για να σου αναφέρω ότι κάποιοι έστω και συμπτωματικά με ξέρουν. Βέβαια μπήκα εδώ μέσα, όχι για να κάνω κοινωνικές σχέσεις αλλά για να ανταλλάσω απόψεις και πληροφορίες για αυτό που με ενδιαφέρει. Τα υπόλοιπα μαζί σου ήρθαν στην πορεία. Θυμάσαι τώρα! να μην τα ξαναλέμε.

το  ξερω οτι 2-3  σε ξερουν.    εγω  ποτε δεν ασχοληθηκα  με κανεναν .  εσυ ασχολεισαι και προκαλεις και πρεπει πια να σταματησεις.  δεν θα σε κρινω εγω ,  αλλα σταματα να μου κολλας  και απο πανω.  ποιος  νομιζεις  οτι εισαι , τελος παντων ?    δικαιωμα  σου ειναι να κανεις  οτι γουσταρεις  στην προσωπικη σου ζωη.  μην λες  ομως ανακριβειες και αναληθη πραγματα ,  και κοψε την παραπληροφορηση ,  για καποιους  που δεν ξερεις (  στην περιπτωση  την δικια μου ) .  δεν εισαι πια  μικρο  παιδακι , να πιστευεις οτι σου λενε και να τρως  αυτο που θελουν να σου δωσουν.    σταματα να παιζεις  αυτα  τα παιχνιδια πια.    τοσο πολυ τρεφεσαι  απο αυτα ?      ανταλασσεις  αποψεις  και πληροφοριες  για αυτο που σε  ενδιαφερει ε ?  δεν νομιζω .      ποιο ειναι  αληθινα  ομως  αυτο ?  λες ψεματα  συνεχεια  στον εαυτο σου.   

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
  ειμαι καποια χρονια  εδω μεσα  και δεν εχω τσακωθει με κανεναν,  δεν εχω  ερθει  σε προστριβη  με κανενα ,  και  σε λογοπαιγνια  αυτου του ειδους .  εξαιρεση  εισαι  μονο  εσυ (  και πραγματικα  απορω απο που ξεφυτρωσες . πραγματικα  απο το πουθενα )  και ενας  αλλος που ειναι ζηλοφθων  και που παιζει τα δικα του παιχνιδια ).   

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
το  ξερω οτι 2-3  σε ξερουν.    εγω  ποτε δεν ασχοληθηκα  με κανεναν .  εσυ ασχολεισαι και προκαλεις και πρεπει πια να σταματησεις.   δεν θα σε κρινω εγω ,  αλλα σταματα να μου κολλας  και απο πανω.   ποιος  νομιζεις  οτι εισαι , τελος παντων ?     δικαιωμα  σου ειναι να κανεις  οτι γουσταρεις  στην προσωπικη σου ζωη.   μην λες  ομως ανακριβειες και αναληθη πραγματα ,  και κοψε την παραπληροφορηση ,  για καποιους  που δεν ξερεις (  στην περιπτωση  την δικια μου ) .   δεν εισαι πια  μικρο  παιδακι , να πιστευεις οτι σου λενε και να τρως  αυτο που θελουν να σου δωσουν.    σταματα να παιζεις  αυτα  τα παιχνιδια πια.    τοσο πολυ τρεφεσαι  απο αυτα ?       ανταλασσεις  αποψεις  και πληροφοριες  για αυτο που σε  ενδιαφερει ε ?  δεν νομιζω .       ποιο ειναι  αληθινα  ομως  αυτο ?  λες ψεματα  συνεχεια  στον εαυτο σου.     

Είπα ότι μπήκα εδώ μέσα γιαυτό το λόγο. Στην πορεία όταν διαπίστωσα ότι λόγω ιδιαίτερων συνθηκών δεν θα ήμουν αντικειμενικός, σταμάτησα να γράφω για μαγαζιά γιατί αυτό νομίζω ότι ήταν το πιό έντιμο. Δεν τρέφομαι λοιπόν από αυτό, ούτε κοροϊδεύω τον εαυτό μου. Η κόντρα μαζί σου ήρθε λόγω των δικών σου κινήσεων και λαθών (κατά την γνώμη μου βέβαια). Σήμερα τα είπαμε γιατί πίστεψες και σιγοντάρισες ότι έχω κλώνο ή ότι είμαι κλώνος. Έτσι απλά και πάλι.

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Θέλω να καταλάβεις ότι σε πολύ μεγάλο ποσοστό αυτά που έχω γράψει για σένα είναι αλήθεια και το ξέρεις. Όπως κελαϊδάνε οι τσούπρες (που λέει και ο άλλος) από το μαγαζί που έκλεισε τώρα κάνοντας βέβαια το τόσο σε τοοοοοοόσο, έτσι άκουσα και για σένα κάποια πράγματα και τα μετέφερα εδώ. Και νομίζω ότι έκανα σωστά.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Είπα ότι μπήκα εδώ μέσα γιαυτό το λόγο. Στην πορεία όταν διαπίστωσα ότι λόγω ιδιαίτερων συνθηκών δεν θα ήμουν αντικειμενικός, σταμάτησα να γράφω για μαγαζιά γιατί αυτό νομίζω ότι ήταν το πιό έντιμο. Δεν τρέφομαι λοιπόν από αυτό, ούτε κοροϊδεύω τον εαυτό μου. Η κόντρα μαζί σου ήρθε λόγω των δικών σου κινήσεων και λαθών (κατά την γνώμη μου βέβαια). Σήμερα τα είπαμε γιατί πίστεψες και σιγοντάρισες ότι έχω κλώνο ή ότι είμαι κλώνος. Έτσι απλά και πάλι.

και ποιος  εισαι  εσυ που θα μιλησεις  για μενα ?  για  δικες μου κινησεις ?  που μιλας  για λαθη .    μονο  εγω ειμαι  υπευθυνος  για μενα .   τον καλο  σαμαρειτη   παριστανεις   ?   σου εδωσα εγω τετοιο δικαιωμα ?  απο που το βρηκες  αυτο το θρασος ?  εχεις μαθει να σεβεσαι ποτε  στην ζωη σου ?     μπορεις να συνειδητοποιησεις  μεχρι   που φτανουν  τα ορια  σου ?    θελεις εγω να μιλησω και να πω ,  για καποια πραγματα  που εχεις κανει  στην ζωη  σου  ?  που κατα την γνωμη  μου   ασε καλυτερα να μην τα χαρακτηρισω .

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Δεν έχω να πω τίποτε άλλο. Κάπου πήρε το μάτι μου ότι είσαι με μιά καλή περίπτωση αυτή την εποχή. Να περνάς καλά και να το απολαμβάνεις.

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Γεια σου παλιο σειρα  "πατερουλη"  "olym"  ............

Μετά από 9 ημέρες ξαναφάνηκες πάλι. Όπως σου το είχα πει στο ποστ στις 20-2-13. Θα μας ξαναγράψεις όταν θα είσαι στο εξωτερικό. Δεν σε ψέγω καλά κάνεις και προσέχεις γιατί η οικογένεια είναι πάνω από όλα.
Αλλά όχι και μόρτης και μάγκας όταν φοβάσαι να ακουμπίσεις το πληκτρολόγιο στο σπίτι. Μάλλον για Λουλού σε βλέπω.
Όσο για τα άλλα που γράφεις, αφού τα είπες όλα τι να γράψω εγώ!!!!

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Θέλω να καταλάβεις ότι σε πολύ μεγάλο ποσοστό αυτά που έχω γράψει για σένα είναι αλήθεια και το ξέρεις.  έτσι άκουσα και για σένα κάποια πράγματα και τα μετέφερα εδώ. Και νομίζω ότι έκανα σωστά.

τι λες  ρε μεγαλε  .  πω πω  .   εσκισες.   τα μετεφερες   εδω  ε ?  και  σωστα ε ?   μπραβο  σου.  εκανες  το καθηκον σου λοιπον .       συνεχιζεις   τις  βλακειες  σου  λοιπον  ε ?    κατι πρεπει να εχεις  εσυ  .    εισαι πολυ αρρωστος  τελικα  .   τι εχεις παθει με αυτη την κατερινα πια τοσα  χρονια και τοσα  χρονια ?   θες να μας πεις  την γνωμη σου   και την κοσμοθεωρια  σου ?    για  μενα αρρωστε , κακομοιρε  olym   τιποτα  μα τιποτα  δεν ειναι αληθεια  απο αυτα που ακουσες .    ενω  για σενα   δυστυχε   δεν ισχυει  αυτο.     πως  τα  εξηγεις ολα αυτα ,  που εχεις κανει για  αυτην  τοσα  χρονια ?  τι ειναι αυτο που σε εχει τυφλωσει με αυτην τοσα  χρονια ?   τι ειναι αυτο που αισθανεσαι για αυτην τοσα χρονια?   απο πισω της  τρεχεις τοσα χρονια.   ως κορη σου  την βλεπεις ,  σαν γυναικα  σου  ,  σαν πελατης ,  σαν τι  τελος παντων ?  τι μπερδεμενα και αναμεικτα  συναισθηματα  ειναι ολα  αυτα ,  ολα  αυτα τα  χρονια.   τι φωτογραφιες  ειναι αυτες  μαζι  της ?  με τι λατρεια  την κοιτας ,  την κρατας.  υπηρχε μερα  απο τοτε  που ανοιξε το μαγαζι  , που να μην ειχες παει , και να καθεσαι με τις  ωρες ?   δικαιωμα  σου βεβαια  να κανεις  οτι θελεις.  προσωπικη σου ζωη ειναι  αυτη.   εχει κανενας το δικαιωμα να σε κρινει  ?    τις κινησεις  σου , τα λαθη σου, την συμπεριφορα σου  και να τα  μεταφερει ολα  αυτα  εδω ?    που κατα την γνωμη  του  τα μεταφερει  σωστα ?   αρρωστε και κακομοιρε  olym.   τι προσωπικοτητα  εισαι ?     απορω πως  ησουνα  σε αυτην την δουλεια  που κανεις  ολα  αυτα  τα χρονια.  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom