You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ρε μορτακο γεροξεκουτη μου ξεκολα πια κανε φτου και φτυσε την μαμημενη καραμελα για κλωνους αφου ουτε και εσυ ο ιδιος το πιστευειςΓράφεις πολλά ψέματα για μένα και προσπαθώ να καταλάβω ποιός είναι ο αντικειμενικός σου σκοπός γιαυτό. Τώρα αν είναι πουστιά το να συναντηθούμε να ξεκαθαρίσουμε τους κορμούς από τους κλώνους, ας κρίνουν αυτοί που μας διαβάζουν.
εχεις πια ξεπερασει τα ορια της βλακειας και μακακιας και εχεις μπει για καλα στα χωραφια της σχηζοφρενειας διπλης προσωπικοτητας
μπαινεις στο σαιτ με τα δυο ονοματα στελνεις πμ στον εαυτον σου . πας καλα ρε μορτακο ??
οσα εχουμε γραψει για σενα ειναι αληθεια 100% τα εχεις παραδεχτει , καντη μοκο ρε παπουλη και αραξε σε καμια γερικη πολυθρονα και απολαυσε τα γεραματα ειπαμε να σταματησουμε μην ξανααρχιζεις παλι . και εγω παπους ειμαι ειπαμε αλλα δεν ξεμωραθηκα, ξεκολα πια απο την μακακια για κλωνους εισαι ειπαμε πλεον καμενο χαρτι εξαλλου δεν εχεις τωρα μαγαζι να πηγαινεις να αραζεις οως πριν παει το εκλεισες με τις μακακιες σου και με την κακια σου και την ζηλια σου αντε ματσα μουτσα και παλι μορτακο γερομπισμπικι :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
ρε μορτακο γεροξεκουτη μου ξεκολα πια κανε φτου και φτυσε την μαμημενη καραμελα για κλωνους αφου ουτε και εσυ ο ιδιος το πιστευεις.......
Εγώ επιμένω. Γράφεις πολλά ψέματα για μένα και προσπαθώ να καταλάβω ποιός είναι ο αντικειμενικός σου σκοπός γιαυτό. Τώρα αν είναι πουστιά το να συναντηθούμε να ξεκαθαρίσουμε τους κορμούς από τους κλώνους, ας κρίνουν αυτοί που μας διαβάζουν.
daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
ετσι δεν κανεις καθε φορα που λεμε για εκεινο το 50αρι??(ξερεις εσυ)
daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
υπαρχει λυση. ξεκαθαρισμα με αιμα.τωρα το κανω για αλλο λογο. πονανε τα αρχιδια μου απο το πρηξιμο που μας εχουν κανει σ αυτο το θρεντ
daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
βαλτε τα πιτογυρα του μηνα και κλειστε ραντεβου να τους δειρω μαζεμενους.(με το δεξι)να σου πω το χρειαζονται
daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
στο αριστερο το πιτογυρο για μεχρι 4 ατομα. για παραπανω και με τα δυο χερια.με την αλλη θα παρω απο 29-31 που θα ερθω πανω.στο αριστερο θα εχεις το πιτογυρο??? με την αλλη τι εγινε,κανονισες??
daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
πητ θυμισε μου ποσο ητανε η αλλη σε φραγκα να στειλω ενανε που ρωτησε για να μην ψαχνω
daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
οκ την συστηνω γιατι καποιος θελει να σοβαντισει μαπα σημερα100 η ωρα. κωλο δε δινει
daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
τον εχει πιασει μια βυζολαγνεια απο το μεσημερι......ο φιλος μας ο kaza....?
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
Το κεμενο λέει
ΑΝΩΡΙΜΟΤΗΤΑ