Εχουμε πει πάρα πολλές φορές εδω,με διαφορες ευκαιρίες,οτι τα πάντα γίνονται αλλά θέλουν ΤΡΟΠΟ.....
Προσωπικό παράδειγμα πρόσφατο.Επίσκεψη στη Ματζαγριωτάκη.Με την Τατιάννα εχω θάρρος και φιλική σχέση.Μάλιστα ειμαι απο τους πολύ λίγους που,πριν κανενα χρόνο περίπου,μου έκανε η ιδια μασαζ,με ολα τα παρελκόμενα.Τώρα,το έχει κόψει γενικώς.Οσες φορές της το ζήτησα,αρνήθηκε ευγενικά.
Λοιπόν....περνάνε 3-4,της λέω ποια να πάρω,μου λέει τη Μαρίνα.Ωραία κοπέλλα,με εντονα ασιατικά χαρακτηριστικά,καταπληκτικό σώμα.Μου λέει η Τατιάννα,"κάνει φοβερό μασαζ".Πράγματι η κοπέλλα μου φέρνει στο δωμάτιο ζεστό τσάι,με βοηθάει να γδυθώ,περιμένει να κάνω ντους και στην συνέχεια κάνει για μισή ώρα πολύ καλό και δυνατό μασάζ.Στην συνέχεια γδύνεται τελείως,αρχίζει μασαζ με το σώμα,αφήνει πιασίματα φιλιά,οτιδήποτε μπορείτε να φαντασθείτε,όμως οχι κλαρίνο και οχι σεξ.Παράλληλα,ξεκινάει φραπέ με μαεστρικό τρόπο,όπου συντομώτατα παραδίνω τα όπλα.Με στέλνει για ντούς,με σκουπίζει,περιμένει να ντυθώ και να τελειώσω το τσαι και με πάει κάτω.Εχει περάσει πάνω απο 1 ωρα.....
"Ευχαριστημένος?",με ρωτά η Τατιάννα."Ναι της λέω,αλλά δεν κάνει φουλ πρόγραμμα".Και μου απαντά το θεικό "αν θέλεις σκέτο γαμήσι,πήγαινε σε μπουρδέλλο.Εμεις εδω,όπως είδες,προσφέρουμε κάτι το διαφορετικό".Και εχει δίκιο,σύμφωνα με την δική της λογική.Πλήρωσα 80 ευρώ και,ειλικρινά,δεν τα έκλαψα.....