παληκαρια, μετεφερα εδω 2-3 ποστ απο το θρεντ της ενημερωσης και σχολιαζω εδω..
Το μέλος 'giorgospapa' έχει απαγορεύσει τη λήψη προσωπικών μηνυμάτων από εσάς
τι ζορια τραβας ρε συ giorgospapa προτα μου σβηνει post μετα μου περνεις το θρεντ ... επιδει θελω να φιαξω μια λιστα με αυτους θελουνε να βρισκουνε πληροφοριες απο εδω μεσα και ΟΧΙ παρεα ?
βγες λιγο εξω στον πραγματικο κοσμο και θα βρεις και εσυ παρεα να κατσεις να μιλισεις
[size=14pt]οπως λεμε εδω και καιρο σε πολλα site στο ιντερνετ GET A REAL LIFE[/size]
γαυρε μου, [size=14pt]
εσεις το λετε εδω και τοσο καιρο σε πολλα sites[/size], εγω να βρω ζωη ????
μαρτυρας χωρις ξυλο αγορι μου..
ειναι δικαιωμα ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΥΣ να μπλοκαρει απο τα πμ του ΟΠΟΙΟ ΜΕΛΟΣ γουσταρει. οταν στελνεις πμ με στυλ ''κανε αυτο και κανε εκεινο'', δεν θα μπω καν στη διαδικασια να σου πω οτι δεν ειμαι υπαλληλάκι σου και αλλα διαφορα που ειναι ευκόλως εννοουμενα και παραλειπονται.
ληξις συναγερμου..
Άμα τα έχει βρει έτοιμα ο άλλος, δεν τα λογαριάζει. Ειδικά αν είναι ξελιγωμένος, μονόδουλος κ.λπ.
Αν σκεφτείς δε, ότι τα παίρνουν μαύρα για υπηρεσία(ες) που παρέχουν για 30-40 λεπτά και ότι οι περισσότερες από τις εν λόγω ψώλες είναι ουσιαστικά ανειδίκευτες, καταλήγουμε με ασφάλεια στο συμπέρασμα ότι είμαστε πολύ μαλάκες.
φιλε εχεις απολυτο δικιο μια μασατζου να καταλαβεις μετα απο ενα χρονο δουλεια εβγαλε ενα αουντι Α4 καμπριο .......................και απο σπουδες χαχααχαχχαχχαχχαχ ουτε να το σκεφτει κανεις !!!!!!!
larousse, 21 grams, εχετε απολυτο δικιο.
και δεν χρειαζεται βεβαια να το πω εγω αυτο, το λεει ολος ο κοσμος. με την οικονομικη δυστοκία που αρχιζει και επικρατει, ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να παιζουν τετοιες τιμες.
τα εξυπνα τεμαχια/μαγαζια το εχουν καταλαβει αυτο. τα υπολοιπα συντομα (ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΜΩΣ !!!!) θα πεινασουν.
το σαββατο το βραδυ ειχα τεμαχιο σπιτι που το εκανα νυχτιά με 200-250 ευρω μεχρι πριν απο 3-4-5 μηνες.
προχθες, ζητησε 100 ευρω (λογω γνωριμιας, διαθεσης κλπ, κανονικα θα ζητουσε 150) και πηγε τη βιζιτα 50 ευρω απο 70-80 που επαιρνε. παρεπιπτοντως και προς εκπληξη της (κατα την ιδια) τα ταμεια της ''ανεβηκαν''..
στην γενικοτερη κουβεντα που καναμε (νυχτιά γαρ) μου ελεγε οτι ήδη εχει βοηθησει οικονομικα 1-2 φιλες της που κανουν την ιδια δουλεια (αλλα με τιποτα δεν το σκεφτονται να ριξουν λιγο τις τιμες τους), οτι δεν τις ξαναβοηθαει ''ας παιρνουν λιγκότερα οι μαλακισμένες..'' κλπ κλπ.
τα τεμαχια/μαγαζια που παιζουν ψηλα σε τιμες, αποσκοπουν στους μουνόδουλους, στους ανημέρωτους κλπ.
ομως, οταν το μπικικίνι αρχιζει να λειπει απ την τσεπη, μοιραια θα παρουν τ αρχιδια μου ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ !!!!