Επίσκεφθηκα σήμερα την Στεφανία όντως εχεμυθη πεντακάθαρη 1 λεπτό από τον ΒΟΑΚ σε μια ονειρική σουίτα η κοπέλα φανταστική έκανα το πρόγραμμα της μιας ώρας μασάζ με εκτόνωση,Αρχικά τιμάει τα χρήματα της, είναι ομιλητική μέχρι εκεί που θέλεις κάνει φοβερό μασάζ και ξεκλειδώνει άμεσα τον πελάτη από το άγχος και το στρες της πρώτης συνάντησης , πεντακάθαρη ,χαμογελαστή με σώμα Πλατωνικό (φιδίσιο) για όλα τα γούστα πέρασα υπέροχα..Στεφανία ραντεβού την επόμενη φορά που θα ξαναέρθεις..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασάζ στο Ηράκλειο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Andreas_Messara
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 660K
-
- Ετικέτες
- ηράκλειο κρήτης
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Πόσο πάει το πρόγραμμα της μια ώρας μασαζ με εκτόνωση φίλε;Επίσκεφθηκα σήμερα την Στεφανία όντως εχεμυθη πεντακάθαρη 1 λεπτό από τον ΒΟΑΚ σε μια ονειρική σουίτα η κοπέλα φανταστική έκανα το πρόγραμμα της μιας ώρας μασάζ με εκτόνωση,Αρχικά τιμάει τα χρήματα της, είναι ομιλητική μέχρι εκεί που θέλεις κάνει φοβερό μασάζ και ξεκλειδώνει άμεσα τον πελάτη από το άγχος και το στρες της πρώτης συνάντησης , πεντακάθαρη ,χαμογελαστή με σώμα Πλατωνικό (φιδίσιο) για όλα τα γούστα πέρασα υπέροχα..Στεφανία ραντεβού την επόμενη φορά που θα ξαναέρθεις..
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.992
Τώρα είναι λίγο αργά για ενημέρωση καθώς αύριο νωρίς το μεσημέρι σας αφήνω.. μπορούσες όμως να με καλέσειε να σε ενημερώσω!Πόσο πάει το πρόγραμμα της μια ώρας μασαζ με εκτόνωση φίλε;
Τώρα είναι λίγο αργά για ενημέρωση καθώς αύριο νωρίς το μεσημέρι σας αφήνω.. μπορούσες όμως να με καλέσειε να σε ενημερώσω!
Θα ξανάρθεις σύντομα;
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.992
Θα δούμε! σίγουρα όχι Μάλια γιατί σας έπεφτε μακριά δυστυχώς..Θα ξανάρθεις σύντομα;
Ποια ειναι αυτη η Μαρια στο Τεχνοπολις ρε παιδια; Εχουθμε κανα τηλ κανα λινκ;Καλησπερα παιδες..εχει παει κανεις στη Μαριαστο Τεχνοπολις και να εχει παρει μονο το μασαζ με την πιπα να μας πει εντυπωσεις? αν θυμαμαι καλα θελει 30 ευρω γι αυτο
Δεν ήταν η απόσταση.. Ήταν ο κορώνας.. Ακόμα μέσα!Θα δούμε! σίγουρα όχι Μάλια γιατί σας έπεφτε μακριά δυστυχώς..
Και εγώ αδερφέ το ίδιο ήμουν θετικός και δεν την επισκέφθηκα αυτή την φορά...την προηγούμενη βέβαια είχα πάει Κοκκίνη και πέρασα τέλεια!Δεν ήταν η απόσταση.. Ήταν ο κορώνας.. Ακόμα μέσα!
Ελπίζω να μας βάλει στο μηνιαίο της πρόγραμμα και να είναι πάντα καλα να έρχεται να μας χαρίζει απόλαυση.
@biky-stefania σε περιμένουμε σύντομα!
mixalisanto
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Like
- 417
- Πόντοι
- 21
Θα σου βρω εγώΤέτοια εποχή στην Σαντορίνη ούτε πέτρα διαθέσιμη δεν βρίσκεις για να μείνεις.. χαχα
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.992
Περιμένω την πρόταση σου!Θα σου βρω εγώ
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.992
Περαστικά χρυσέ μου κ στον dimima επίσης!Και εγώ αδερφέ το ίδιο ήμουν θετικός και δεν την επισκέφθηκα αυτή την φορά...την προηγούμενη βέβαια είχα πάει Κοκκίνη και πέρασα τέλεια!
Ελπίζω να μας βάλει στο μηνιαίο της πρόγραμμα και να είναι πάντα καλα να έρχεται να μας χαρίζει απόλαυση.
@biky-stefania σε περιμένουμε σύντομα!
Σύντομα κοντά σας ξανά!
Το προγραμματίζω..Αγία Πελαγία πως σας φαίνεται σαν τοποθεσία μακριά κ αυτό?
τι παλι κρητη?ε τωρα δε το γλυτωνεις το στεφανι!!!σε ειχα προειδοποιησει!!!χα χα!!κουζουλαθηκες εντελως!!@Περαστικά χρυσέ μου κ στον dimima επίσης!
Σύντομα κοντά σας ξανά!
Σ ευχαριστώ!Περαστικά χρυσέ μου κ στον dimima επίσης!
Σύντομα κοντά σας ξανά!
Η Αγία Πελαγία είναι ιδια απόσταση με κόκκινη απλά είναι από την άλλη πλευρά του Ηρακλείου, οπότε μια χαρά. Είναι και όμορφο μέρος για να το συνδυάσεις με τις διακοπές σου στον ελεύθερο χρόνο.
Αναμένουμε ημερομηνίες!
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.169
- Πόντοι
- 5.916
αν φίλε μου η Στεφανία είναι ότι καλύτερο έχει περάσει από την Κρήτη , όλες οι ντόπιες τσιγκουδιές, τα μέλια και τα τυροκομεία μαζί με το κεδροδάσος δίπλα στο ελαφονήσι, το φοινικόδασος του Βάι και το Φραγκοκάστελο θα έρθουν κατά πάνω σου να σε πλακώσουν!!!Πραγματικά η Στεφανία είναι ότι καλύτερο έχει περάσει από τη Κρήτη στο συγκεκριμένο τομέα. Ευελπιστώ να ξανάρθει και ακόμα καλύτερα εντός της πόλης του Ηράκλειου.
billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.106
- Πόντοι
- 5.956
Είπε ο Brad Pitt!αν φίλε μου η Στεφανία είναι ότι καλύτερο έχει περάσει από την Κρήτη , όλες οι ντόπιες τσιγκουδιές, τα μέλια και τα τυροκομεία μαζί με το κεδροδάσος δίπλα στο ελαφονήσι, το φοινικόδασος του Βάι και το Φραγκοκάστελο θα έρθουν κατά πάνω σου να σε πλακώσουν!!!
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.992
Είδε ηρεμία εδω σε σχέση με την Αθήνα κ είπε ν ρίξει την ειρωνεία του!Είπε ο Brad Pitt!
Θα με κυνηγάει όπου κ αν πάω τελικά!
billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.106
- Πόντοι
- 5.956
Μην ασχολείσαι με κομπλεξικους αργοσχολους!Είδε ηρεμία εδω σε σχέση με την Αθήνα κ είπε ν ρίξει την ειρωνεία του!
Θα με κυνηγάει όπου κ αν πάω τελικά!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 256
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 494K