Νέα

Μασάζ στο Ηράκλειο

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Rafus13

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2022
Like
10
Πόντοι
0
Επίσκεφθηκα σήμερα την Στεφανία όντως εχεμυθη πεντακάθαρη 1 λεπτό από τον ΒΟΑΚ σε μια ονειρική σουίτα η κοπέλα φανταστική έκανα το πρόγραμμα της μιας ώρας μασάζ με εκτόνωση,Αρχικά τιμάει τα χρήματα της, είναι ομιλητική μέχρι εκεί που θέλεις κάνει φοβερό μασάζ και ξεκλειδώνει άμεσα τον πελάτη από το άγχος και το στρες της πρώτης συνάντησης , πεντακάθαρη ,χαμογελαστή με σώμα Πλατωνικό (φιδίσιο) για όλα τα γούστα πέρασα υπέροχα..Στεφανία ραντεβού την επόμενη φορά που θα ξαναέρθεις..

aektzis77

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2017
Like
3
Πόντοι
0
Επίσκεφθηκα σήμερα την Στεφανία όντως εχεμυθη πεντακάθαρη 1 λεπτό από τον ΒΟΑΚ σε μια ονειρική σουίτα η κοπέλα φανταστική έκανα το πρόγραμμα της μιας ώρας μασάζ με εκτόνωση,Αρχικά τιμάει τα χρήματα της, είναι ομιλητική μέχρι εκεί που θέλεις κάνει φοβερό μασάζ και ξεκλειδώνει άμεσα τον πελάτη από το άγχος και το στρες της πρώτης συνάντησης , πεντακάθαρη ,χαμογελαστή με σώμα Πλατωνικό (φιδίσιο) για όλα τα γούστα πέρασα υπέροχα..Στεφανία ραντεβού την επόμενη φορά που θα ξαναέρθεις..
Πόσο πάει το πρόγραμμα της μια ώρας μασαζ με εκτόνωση φίλε;

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.992
Πόσο πάει το πρόγραμμα της μια ώρας μασαζ με εκτόνωση φίλε;
Τώρα είναι λίγο αργά για ενημέρωση καθώς αύριο νωρίς το μεσημέρι σας αφήνω.. μπορούσες όμως να με καλέσειε να σε ενημερώσω!

ntukos

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2008
Like
21
Πόντοι
0
σε ευχαριστουμε για τις υπηρεσιες σου εισαι υπεροχη επιβεβαιωνω ολουσ τους παραπανω για αυτα που εχουν γραψει για σενα με το καλο να σε ξανα δουμε

papakos13

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2018
Like
273
Πόντοι
21
Πραγματικά η Στεφανία είναι ότι καλύτερο έχει περάσει από τη Κρήτη στο συγκεκριμένο τομέα. Ευελπιστώ να ξανάρθει και ακόμα καλύτερα εντός της πόλης του Ηράκλειου.

lefterpap

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2019
Like
66
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδες..εχει παει κανεις στη Μαριαστο Τεχνοπολις και να εχει παρει μονο το μασαζ με την πιπα να μας πει εντυπωσεις? αν θυμαμαι καλα θελει 30 ευρω γι αυτο

apalos12

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2022
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδες..εχει παει κανεις στη Μαριαστο Τεχνοπολις και να εχει παρει μονο το μασαζ με την πιπα να μας πει εντυπωσεις? αν θυμαμαι καλα θελει 30 ευρω γι αυτο
Ποια ειναι αυτη η Μαρια στο Τεχνοπολις ρε παιδια; Εχουθμε κανα τηλ κανα λινκ;

Manolis8

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Like
328
Πόντοι
21
Δεν ήταν η απόσταση.. Ήταν ο κορώνας.. Ακόμα μέσα!
Και εγώ αδερφέ το ίδιο ήμουν θετικός και δεν την επισκέφθηκα αυτή την φορά...την προηγούμενη βέβαια είχα πάει Κοκκίνη και πέρασα τέλεια!
Ελπίζω να μας βάλει στο μηνιαίο της πρόγραμμα και να είναι πάντα καλα να έρχεται να μας χαρίζει απόλαυση.
@biky-stefania σε περιμένουμε σύντομα!

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.992
Και εγώ αδερφέ το ίδιο ήμουν θετικός και δεν την επισκέφθηκα αυτή την φορά...την προηγούμενη βέβαια είχα πάει Κοκκίνη και πέρασα τέλεια!
Ελπίζω να μας βάλει στο μηνιαίο της πρόγραμμα και να είναι πάντα καλα να έρχεται να μας χαρίζει απόλαυση.
@biky-stefania σε περιμένουμε σύντομα!
Περαστικά χρυσέ μου κ στον dimima επίσης!
Σύντομα κοντά σας ξανά!
Το προγραμματίζω..Αγία Πελαγία πως σας φαίνεται σαν τοποθεσία μακριά κ αυτό?

Pal Dim 2

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2022
Like
17
Πόντοι
0
Σύντομα κοντά σας ξανά!
τι παλι κρητη?ε τωρα δε το γλυτωνεις το στεφανι!!!σε ειχα προειδοποιησει!!!χα χα!!κουζουλαθηκες εντελως!!@

Manolis8

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Like
328
Πόντοι
21
Σύντομα κοντά σας ξανά!
Σ ευχαριστώ!
Η Αγία Πελαγία είναι ιδια απόσταση με κόκκινη απλά είναι από την άλλη πλευρά του Ηρακλείου, οπότε μια χαρά. Είναι και όμορφο μέρος για να το συνδυάσεις με τις διακοπές σου στον ελεύθερο χρόνο.
Αναμένουμε ημερομηνίες!

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.169
Πόντοι
5.916
Πραγματικά η Στεφανία είναι ότι καλύτερο έχει περάσει από τη Κρήτη στο συγκεκριμένο τομέα. Ευελπιστώ να ξανάρθει και ακόμα καλύτερα εντός της πόλης του Ηράκλειου.
αν φίλε μου η Στεφανία είναι ότι καλύτερο έχει περάσει από την Κρήτη , όλες οι ντόπιες τσιγκουδιές, τα μέλια και τα τυροκομεία μαζί με το κεδροδάσος δίπλα στο ελαφονήσι, το φοινικόδασος του Βάι και το Φραγκοκάστελο θα έρθουν κατά πάνω σου να σε πλακώσουν!!!

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.106
Πόντοι
5.956
αν φίλε μου η Στεφανία είναι ότι καλύτερο έχει περάσει από την Κρήτη , όλες οι ντόπιες τσιγκουδιές, τα μέλια και τα τυροκομεία μαζί με το κεδροδάσος δίπλα στο ελαφονήσι, το φοινικόδασος του Βάι και το Φραγκοκάστελο θα έρθουν κατά πάνω σου να σε πλακώσουν!!!
Είπε ο Brad Pitt!

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.106
Πόντοι
5.956

Stories

Νέο!

Stories