Kostas_Kriti
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2017
- Like
- 60
- Πόντοι
- 1
Πιπα παίζει;
Tantra Zoe (9.5) | Massage Mussesκαλησπέρα... αυτή εδώ είναι η Ζωή. φοβερό τυπάκι και αξίζει να την συναντήσετε. body μασάζ και handjob στα 50€... αυτό θα είναι το πρόγραμμα της. ο χώρος θα είναι στις Γούρνες από Δευτέρα
Όταν λες γυμνός (για crown & soft touch), εννοείς ολόγυμνος χωρίς καν πετσέτα; Στο masazaki το εσώρουχο μιας χρήσης πως είναι;Γυμνός κάνεις Crown ... Soft-Tough ... Αιμιλια ...
και με εσώρουχο μιας χρήσεως στο Masazaki
Στείλε μου το τηλ. Σε ένα pmΕμένα Viber μου απάντησε
Έγραψε το πρόγραμμα
Μετά λέει πάρε με τηλ για τα υπόλοιπα;
Την επόμενη Παρασκευή κοντά Σύντομα θα ανακοινώσω Και το πρόγραμμα για να γνωρίζετε ακριβώς τις επιλογές..Για να δούμε...
καλημέρα πώς μπορώ να επικοινωνήσω μαζί τήςΕπίσκεψη χθες στην Ζωή στις Γούρνες. Εύκολο και διακριτικά η πρόσβαση.
Παρέχει μόνο μασάζ body to body , ουσιαστικά κάνει κάτι κινήσεις με τα πόδια χωρίς να γδυθεί τελείως δεν πέφτει πάνω σου με τα βυζομπαλα και στο τέλος σε γυρνάει ανάποδα και η μαλ@@κια που σου προσφέρει είναι αρκετά καλή.
Δεν προσφέρει προς το παρόν τίποτα επιπλέον ακαποτη φραπεδιά ή άλλη ερωτική υπηρεσίες. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της έκανε πολλά και πλούσια πρόγραμμα για όλα τα γούστα.
Εν κατακλείδι είναι μια αρκετά όμορφη milf , τίμιο μασάζ που εάν ανεβάσει τις υπηρεσίες θα ανέβει και η τιμή των 50€.
Ελπίζω να βοήθησα
Ρε παιδιά που στη γουνρες πώς ένα τηλέφωνοκαταδρομικη στην Ζωη
ειναι στην παραλια γουρνων
υπηρεσιες
Μασάζ και μαλακια στο τέλος
Ακριβά για 50
ξεκινησε χτες να δουλευει λεει ελπιζω να ενταξει κιαλλα στο προγραμμα
και γω θέλω ευχαριστώΣτείλε μου το τηλ. Σε ένα pm
καλησπέρα σας!παρασκευή απόγευμα καταφθανωΤην επόμενη Παρασκευή κοντά Σύντομα θα ανακοινώσω Και το πρόγραμμα για να γνωρίζετε ακριβώς τις επιλογές..
καλησπερα στεφανια και καλως να μας ερθεις...θα υπαρχει και το απλο μασαζ με εκτονωση οπως περυσι στα 40 ευρω?καλησπέρα σας!παρασκευή απόγευμα καταφθανω
έναν χρόνο μετά λοιπόν..
όπως γνωρίζετε σταθερή αξια το πολύ καλό μασάζ που προσφέρω πάνω από όλα.
Το πρόγραμμα μιας ώρας περιλαμβάνει το ιδιαίτερο edging δηλαδή χειροποίητη εκτόνωση με πιο αργή και διακεκομένη τεχνική στοιχίζει 60.
Το πρόγραμμα για μιάμιση ώρα περιλαμβάνει το πιο ολοκληρωμένο πακέτο δηλαδή στοματικό και κανονική ερωτική επαφή για μία φορά στοιχίζει 100.
Αν κάποιος ενδιαφέρεται για δύο ώρες τότε διαμορφώνεται στα 140 το κόστος.
όχι οχι έχει αντικατασταθεί με το edging!καλησπερα στεφανια και καλως να μας ερθεις...θα υπαρχει και το απλο μασαζ με εκτονωση οπως περυσι στα 40 ευρω?
καλημέρα πώς μπορώ να επικοινωνήσω μαζί τής;καλησπέρα... αυτή εδώ είναι η Ζωή. φοβερό τυπάκι και αξίζει να την συναντήσετε. body μασάζ και handjob στα 50€... αυτό θα είναι το πρόγραμμα της. ο χώρος θα είναι στις Γούρνες από Δευτέρα.