You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασάζ στο Ηράκλειο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Andreas_Messara
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 677K
-
- Ετικέτες
- ηράκλειο κρήτης
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
matrix..8444
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2022
- Like
- 1.016
- Πόντοι
- 201
Είναι περίπου έτσι...και όταν υπάρξει καμία που τολμήσει να κάνει κάτι έξτρα το λένε εδώ φορά παρτίδα από εκεί που έκανε 5 ραντεβού μετά κάνει 25 και αν σέ κάποιον δεν του κάνει τα έξτρα εκθέτει ονόματα γιατί σέ αυτόν και όχι σέ μένα και έτσι χάνεται η οποία κοπέλα έχω παραδείγματα παρά πολλάΠοιοτικές υπηρεσίες μασάζ και με έξτρα στο Ηράκλειο δεν υπήρξαν ποτέ. Μόνο όταν και αν ξανάρθει η Στεφανία σώζεται η κατάσταση. Τα υπόλοιπα είναι χάσιμο χρόνου.
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2023
- Like
- 36
- Πόντοι
- 0
Είναι περίπου έτσι...και όταν υπάρξει καμία που τολμήσει να κάνει κάτι έξτρα το λένε εδώ φορά παρτίδα από εκεί που έκανε 5 ραντεβού μετά κάνει 25 και αν σέ κάποιον δεν του κάνει τα έξτρα εκθέτει ονόματα γιατί σέ αυτόν και όχι σέ μένα και έτσι χάνεται η οποία κοπέλα έχω παραδείγματα παρά πολλά
Χρόνια πολλα, τώρα έρχεσαι στα λόγια μου, αυτό αναφέρω πιο πάνω... και πρέπει να βρούμε μια λύση τουλάχιστον 7-8-10 ατομα έμπιστα υποτίθετε να κάνουμε ενβα πριβε ρουμ να τα λεμε εκει, να είμαστε σιγουροι ότι θα εχουμε κάτι και θα κρατησει.
και γω θέλω να με στη παρέα σας και υπόσχομαι ότι δεν θα αναφερθώ σε τίποτα....δεν έχω πάει ποτέ να κάνω μασαζ με κάτι έξτρα ξέρετε να μ ενημερώσετε για το που μπορώ να πάω ...?Χρόνια πολλα, τώρα έρχεσαι στα λόγια μου, αυτό αναφέρω πιο πάνω... και πρέπει να βρούμε μια λύση τουλάχιστον 7-8-10 ατομα έμπιστα υποτίθετε να κάνουμε ενβα πριβε ρουμ να τα λεμε εκει, να είμαστε σιγουροι ότι θα εχουμε κάτι και θα κρατησει.
Mounimaster
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2022
- Like
- 1.797
- Πόντοι
- 201
Καλημέρα. Οπότε κάποιοι που λένε για μονοφαγαδες επιβεβαιώνονται. Το πρόβλημα είναι ότι όταν μοιράζεται μια πληροφορία είναι πως θα την διαχειριστή ο καθένας μας. Ναι είδα το όνομα πάω και βλέπω εάν με παίρνει διακριτικά να ζητήσω το extra.
Να ξέρετε υπάρχουν κοπέλες που έχουν προχωρήσει σε κάτι παραπάνω, προχωράνε σε κάτι παραπάνω ή θα προχωρούσαν αν ήταν όλοι σωστοί. Δεν γίνεται να εξυπηρετείς άνδρες, γυναίκες, ζευγάρια, αθλητές και δεν ξέρω και εγώ τι και κάποιοι να μιλάνε για εσένα αποκλειστικά για την μαλάκια σου και να το λένε Αριστερά δεξιά, ιδίως όταν ο χώρος παρέχει πολλές υπηρεσίες ευεξίας ή δεν είναι καν δικός της. Επίσης κοπέλα που δουλεύει σε ξενοδοχείο και προχωρούσε σε παραπάνω σταμάτησε γιατί από στόμα σε στόμα πηγαίναν και ζητούσαν ευθέως τι ήθελαν σε λάθος άτομα. Επίσης η ίδια ενώ έκανε κάτι πολύ συγκεκριμένο(φραπέ) ο κάθε μερακλής ζητούσε και αδιανόητα για τη ίδια πραγματα( δάχτυλο...). Σοβαρευτείτε αλλιως προκοπή δεν θα δούμε.
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 22.177
ευχαριστώ πολύ για την εκτίμηση!τον Ιούνιο κοντά σαςΠοιοτικές υπηρεσίες μασάζ και με έξτρα στο Ηράκλειο δεν υπήρξαν ποτέ. Μόνο όταν και αν ξανάρθει η Στεφανία σώζεται η κατάσταση. Τα υπόλοιπα είναι χάσιμο χρόνου.
Διαγραμμένο μέλος 227556
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2022
- Like
- 515
- Πόντοι
- 81
Νομίζω ο καιρός επιτρέπει να έρθεις και μια βόλτα τον Μάιο !!
σε περιμενουμε πως και πως..θα σου προτεινα να βρεις ενα καταλυμα οσο πιο κοντα στο κεντρο γινεταιευχαριστώ πολύ για την εκτίμηση!τον Ιούνιο κοντά σας
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 22.177
το έχω ήδη κανονίσει στην περιοχή που μου λέγατε πέρσι!κ εμένα μου έχετε λείψει ..σε περιμενουμε πως και πως..θα σου προτεινα να βρεις ενα καταλυμα οσο πιο κοντα στο κεντρο γινεται
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 22.177
σίγουρα αλλά τότε θα πάω σε άλλα εξωτικά μέρη !ν σας έρθω μαυρισμένηΝομίζω ο καιρός επιτρέπει να έρθεις και μια βόλτα τον Μάιο !!
Διαγραμμένο μέλος 227556
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2022
- Like
- 515
- Πόντοι
- 81
Σε ποια περιοχή έχεις κανονίσει να μείνεις ;
Monte_Cristo
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2023
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Ωχ ελπίζω όχι Αγία Πελαγία (έχουμε και φανάρι φέτος...)
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 22.177
Σε ποια περιοχή έχεις κανονίσει να μείνεις ;
αμμουδαρα!Ωχ ελπίζω όχι Αγία Πελαγία (έχουμε και φανάρι φέτος...)
Monte_Cristo
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2023
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Τέλεια! Ελπίζω να τα πούμε.αμμουδαρα!
Διαγραμμένο μέλος 227556
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2022
- Like
- 515
- Πόντοι
- 81
αν θελεις στειλε μου π.μ. το ξενοδοχειο!!αμμουδαρα!
Άντε να σε τιμήσουμε φέτος γιατί πέρυσι μας τα χάλασε το μέροςαμμουδαρα!
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 22.177
Καλημέρα σας σε ένα μήνα κοντά σας! 9 με 23 Ιουνίου θα βρισκόμαι σε ένα πολύ ωραίο Airbnb στην Αμμουδάρα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 256
- Εμφανίσεις
- 15K
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 338
- Εμφανίσεις
- 47K
- Απαντήσεις
- 1K