Διαγραμμένο μέλος 227556
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2022
- Like
- 515
- Πόντοι
- 81
Βλέπουμε μια αισθητή αύξηση τιμών! 70 πέρσι το ολοκληρωμένο πρόγραμμα για 1 ώρα
100 φέτος!
100 φέτος!
Στις 2 ώρες(140) πάλι μία εκτονώση είναι;καλησπέρα σας!παρασκευή απόγευμα καταφθανω
έναν χρόνο μετά λοιπόν..
όπως γνωρίζετε σταθερή αξια το πολύ καλό μασάζ που προσφέρω πάνω από όλα.
Το πρόγραμμα μιας ώρας περιλαμβάνει το ιδιαίτερο edging δηλαδή χειροποίητη εκτόνωση με πιο αργή και διακεκομένη τεχνική στοιχίζει 60.
Το πρόγραμμα για μιάμιση ώρα περιλαμβάνει το πιο ολοκληρωμένο πακέτο δηλαδή στοματικό και κανονική ερωτική επαφή για μία φορά στοιχίζει 100.
Αν κάποιος ενδιαφέρεται για δύο ώρες τότε διαμορφώνεται στα 140 το κόστος.
καμία σχέση..άλλο 1 ώρα άλλο μιάμιση.Βλέπουμε μια αισθητή αύξηση τιμών! 70 πέρσι το ολοκληρωμένο πρόγραμμα για 1 ώρα
100 φέτος!
όχι..μέχρι κ 2..Στις 2 ώρες(140) πάλι μία εκτονώση είναι;
δεν ισχύει αυτό απαραίτητα .Ε νομίζω το ιδανικό για τους πιο πόλους είναι μια ώρα με φουλ πρόγραμμα
Δεν ξέρω αν είναι εφικτό αυτό να γίνει
Η κατάργηση του 40 και 70 ισχύει και για Αθήνα άρα; Θυμάμαι ότι Αθήνα/επαρχία έχουν πάντα τα ίδια πρόγραμμαδεν ισχύει αυτό απαραίτητα .
Ο καθένας Έχει άλλες επιθυμίες με διαφορετική ανάγκη άνεσης χρόνου Από τη στιγμή που δεν είμαι συχνά εκεί ώστε να μπορεί να με βλέπει τακτικά. Να διευκρινίσω ότι θα είμαι μόνο για δύο εβδομάδες και δεν προβλέπεται να έρθω Δευτέρη ή Τρίτη φορά όπως πέρυσι.
Σε κάθε περίπτωση αυτά τα προγράμματα που ανακοίνωσα θεωρώ ότι είναι τα καλύτερα μου και με αυτά πορεύομαι δεν έχω καμία διάθεση η πρόθεση αντιπαράθεσης μαζί σου
ναι καλέ τα ίδια ισχύουν ηδη από Νοέμβριο... προφανώς έχεις ν έρθεις καιρό...Η κατάργηση του 40 και 70 ισχύει και για Αθήνα άρα; Θυμάμαι ότι Αθήνα/επαρχία έχουν πάντα τα ίδια πρόγραμμα