You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασάζ στο Ηράκλειο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Andreas_Messara
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 657K
-
- Ετικέτες
- ηράκλειο κρήτης
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Στις 2 ώρες(140) πάλι μία εκτονώση είναι;καλησπέρα σας!παρασκευή απόγευμα καταφθανω
έναν χρόνο μετά λοιπόν..
όπως γνωρίζετε σταθερή αξια το πολύ καλό μασάζ που προσφέρω πάνω από όλα.
Το πρόγραμμα μιας ώρας περιλαμβάνει το ιδιαίτερο edging δηλαδή χειροποίητη εκτόνωση με πιο αργή και διακεκομένη τεχνική στοιχίζει 60.
Το πρόγραμμα για μιάμιση ώρα περιλαμβάνει το πιο ολοκληρωμένο πακέτο δηλαδή στοματικό και κανονική ερωτική επαφή για μία φορά στοιχίζει 100.
Αν κάποιος ενδιαφέρεται για δύο ώρες τότε διαμορφώνεται στα 140 το κόστος.
Νομίζω το μια ώρα 70 ήταν το vfm
Για τους πιο πολλούς και για την κοπέλα μιας και δεν χάνει το χρόνο της
Βέβαια με τα προγράμματα με πιο πολλά χρόνο έχει λιγότερη ώρα σεξ και περισσότερο μασάζ. Νομίζω όμως ότι το πιο πολλά κοινό το ενδιαφέρει το σεξ πρώτα και μετά το μασάζ
Για τους πιο πολλούς και για την κοπέλα μιας και δεν χάνει το χρόνο της
Βέβαια με τα προγράμματα με πιο πολλά χρόνο έχει λιγότερη ώρα σεξ και περισσότερο μασάζ. Νομίζω όμως ότι το πιο πολλά κοινό το ενδιαφέρει το σεξ πρώτα και μετά το μασάζ
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.743
καμία σχέση..άλλο 1 ώρα άλλο μιάμιση.Βλέπουμε μια αισθητή αύξηση τιμών! 70 πέρσι το ολοκληρωμένο πρόγραμμα για 1 ώρα
100 φέτος!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
όχι..μέχρι κ 2..Στις 2 ώρες(140) πάλι μία εκτονώση είναι;
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.743
μα τα ίδια προγράμματα είχα κ πέρσι καλε..αυτό είναι το θέμα άδικα η αντίδραση..απλά η μία ώρα για μασάζ κ φουλ καταργήθηκε γτ είναι αρκετά πιεστικο ν βγουν όλα αυτά σ 1 ώρα..
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.743
δεν ισχύει αυτό απαραίτητα .Ε νομίζω το ιδανικό για τους πιο πόλους είναι μια ώρα με φουλ πρόγραμμα
Δεν ξέρω αν είναι εφικτό αυτό να γίνει
Ο καθένας Έχει άλλες επιθυμίες με διαφορετική ανάγκη άνεσης χρόνου Από τη στιγμή που δεν είμαι συχνά εκεί ώστε να μπορεί να με βλέπει τακτικά. Να διευκρινίσω ότι θα είμαι μόνο για δύο εβδομάδες και δεν προβλέπεται να έρθω Δευτέρη ή Τρίτη φορά όπως πέρυσι.
Σε κάθε περίπτωση αυτά τα προγράμματα που ανακοίνωσα θεωρώ ότι είναι τα καλύτερα μου και με αυτά πορεύομαι δεν έχω καμία διάθεση η πρόθεση αντιπαράθεσης μαζί σου
Τελευταία τροποποίηση:
BabyFarkMcGeezax
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 304
- Πόντοι
- 21
Η κατάργηση του 40 και 70 ισχύει και για Αθήνα άρα; Θυμάμαι ότι Αθήνα/επαρχία έχουν πάντα τα ίδια πρόγραμμαδεν ισχύει αυτό απαραίτητα .
Ο καθένας Έχει άλλες επιθυμίες με διαφορετική ανάγκη άνεσης χρόνου Από τη στιγμή που δεν είμαι συχνά εκεί ώστε να μπορεί να με βλέπει τακτικά. Να διευκρινίσω ότι θα είμαι μόνο για δύο εβδομάδες και δεν προβλέπεται να έρθω Δευτέρη ή Τρίτη φορά όπως πέρυσι.
Σε κάθε περίπτωση αυτά τα προγράμματα που ανακοίνωσα θεωρώ ότι είναι τα καλύτερα μου και με αυτά πορεύομαι δεν έχω καμία διάθεση η πρόθεση αντιπαράθεσης μαζί σου
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.743
ναι καλέ τα ίδια ισχύουν ηδη από Νοέμβριο... προφανώς έχεις ν έρθεις καιρό...Η κατάργηση του 40 και 70 ισχύει και για Αθήνα άρα; Θυμάμαι ότι Αθήνα/επαρχία έχουν πάντα τα ίδια πρόγραμμα
δυστυχως η αυξηση ειναι μεγαλη απο τα 40 στα 60..προφανως και μπορεις να κοστολογεις οσο θελεις τις υπηρεσιες αλλα για μενα, και φανταζομαι και για αλλους, θα ειναι δυσκολο να ερθουμε...καλη επιτυχια παντως ευχομαι στην επισκεψη σου
giwrgaras21
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2022
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα συναγωνιστές βλέπω ότι ψάχνουν για κορόιδα έρχονται απο Αθήνα που κάνουν τα πάντα με λιγότερα λεφτά ..και εδώ επειδή μπαίνουν και διαβάζουν ότι δεν έχουν πολλές επιλογές μας γδερνουν σαν μαλακές..δεν την ξέρω την κοπέλα την στεφάνια θα ήθελα να πάω αλλά δεν γινεται από 70 100 ..αν έρθει και δεν πάει κανείς θα το κατεβάσει ναι η όχι ιδού η απορία ..βέβαια ο κάθενας κανει ότι γουστάρει δεν κρίνω κανένα απλά είπα την άποψη μου
Εδώ αδέρφια πιστεύω δεν είναι όλα άσπρο μαύρο,προσωπικά θα επιλέξω την edging που είχα πάρει και πέρσι στα 60€, βλέπω την αύξηση στα υπόλοιπα όντως αλλά κάνω αυτή την επιλογή και προχωράω.
Το ίδιο ισχύει και με την Ζωή τη επισκέφθηκα, πέρασα ωραία είναι αρκετά έμπειρη ,νομίζω θέλει χρόνο εδώ για να ξεκλειδώσει ,είναι καλό που επιτέλους έχουμε νέες αφίξεις αυτή η γνώμη μου. Ανέβαινε το επίπεδο.
Το ίδιο ισχύει και με την Ζωή τη επισκέφθηκα, πέρασα ωραία είναι αρκετά έμπειρη ,νομίζω θέλει χρόνο εδώ για να ξεκλειδώσει ,είναι καλό που επιτέλους έχουμε νέες αφίξεις αυτή η γνώμη μου. Ανέβαινε το επίπεδο.
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.743
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.743
Είναι απίστευτο ότι δεν μπορεί να επέμβει κάποιος διαχειριστής όταν ξεφεύγει η κατάσταση και ο καθένας πίσω από το πληκτρολόγιο μπορεί να γράψει ό,τι ασυναρτησία και αναλήθεια του κατέβει.
Διατηρώ μία στάση σιωπής γιατί έχω μάθει να μην έρχομαι σε αντιπαράθεση με άτομα που το μόνο που ξέρουν είναι να είναι εμπαθη και επιθετικά χωρίς λόγο αλλά παρακαλώ κάποιον από την διαχειρίση να επιληφθεί
Διατηρώ μία στάση σιωπής γιατί έχω μάθει να μην έρχομαι σε αντιπαράθεση με άτομα που το μόνο που ξέρουν είναι να είναι εμπαθη και επιθετικά χωρίς λόγο αλλά παρακαλώ κάποιον από την διαχειρίση να επιληφθεί
nicknick11
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2023
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα σας,
Μπορω να εχω σε μηνυμα το τηλεφωνο της στεφανιας καιντης ζωης?
Μπορω να εχω σε μηνυμα το τηλεφωνο της στεφανιας καιντης ζωης?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 256
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 488K