You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασάζ στο Ηράκλειο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Andreas_Messara
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 655K
-
- Ετικέτες
- ηράκλειο κρήτης
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Mounimaster
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2022
- Like
- 1.758
- Πόντοι
- 201
Μαμά όχι θα φάω όλο το φαγητό μου !!!
Milfokratoria
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2019
- Like
- 31
- Πόντοι
- 0
Φραπέ δίνει η Λευκορωσίδα; Παίζει καποιος να στείλει τηλ ;Ας κάνουμε μια ανασκόπηση να δούμε τι παίζει στα μόνιμα μασατζίδικα μας ...
Crow - Η Μάγδα έχει μείνει μόνη ... αν καταφέρεις να συνεννοηθείς και κλείσεις ραντεβού ... κάνει πολύ καλό μασάζ γυμνός κλπ κλπ τιμή 35
Soft - Ria στο Κέντρο στα αλλά δύο έχω καιρό να πάω ... καλό μασάζ γυμνός 30
Masazaki - Τέλειος χώρος ... κάθε μήνα καινούργια κοπέλα από Αθήνα ... και μια μόνιμη ... πολύ καλό μασάζ με εσώρουχο μιας χρήσεις (άρα γυμνός ) πολλές τιμές αναλόγως το πρόγραμμα ... από 30 εως 100 . Αξίζουν όλα .
Αιμιλία - Έχει κουραστεί ... μέτριο μασάζ ... 40
Marve - Δεν έχω καταφέρει να κλείσω ραντεβού ...
Λευκορωσίδα γριά κάνει μόνο απογεύματα έχει βγάλει την αγγελία της μόνο με πελατεία 35 μέτριο μασάζ
Αυτά προς στιγμή ... όποιος έχει κάτι ας συμπληρώσει
Freddo Espresso
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2015
- Like
- 810
- Πόντοι
- 86
6942214721 Μασάζ χαλαρωτικό σέ άνδρες και ζευγάρια
Πραγματικές φωτογραφίες!!! Για καλύτερη επικοινωνία Facebook Anna Annoula Masaz Valeria Email annoula.anna2424@yahoo.com Instagram Annoula.masaz Twitter πού έγινε Χ Anna.annoula.masaz @MasazAnna56103 Είμαι Καλλονή, ψηλή, ξανθιά και σού κάνω μασάζ χαλαρότεικο για περίπου μια ώρα!!! Στείλτε μου...
kanesex.com
Τι παίζει εδώ; Ξέρουμε τίποτα;
Πήρα τηλ 80 για μασάζ πιπα, σεξ6942214721 Μασάζ χαλαρωτικό σέ άνδρες και ζευγάρια
Πραγματικές φωτογραφίες!!! Για καλύτερη επικοινωνία Facebook Anna Annoula Masaz Valeria Email annoula.anna2424@yahoo.com Instagram Annoula.masaz Twitter πού έγινε Χ Anna.annoula.masaz @MasazAnna56103 Είμαι Καλλονή, ψηλή, ξανθιά και σού κάνω μασάζ χαλαρότεικο για περίπου μια ώρα!!! Στείλτε μου...kanesex.com
Τι παίζει εδώ; Ξέρουμε τίποτα;
matrix..8444
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2022
- Like
- 998
- Πόντοι
- 81
Επιβεβαιώνω αυτό που λέει ο φίλος.. χωρίς να θέλω να πάρω κανένα στο λαιμό μου έχω ακούσει ότι αξίζει η συγκεκριμένη περίπτωση από ένα φίλο στον Βόλο είναι γνωστή εκεί..Πήρα τηλ 80 για μασάζ πιπα, σεξ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ακριβώς τίποτα φίλε ξεραηλαΚαλησπέρα ομάδα, καινούργιος εδώ, σας βρίσκω πολύ δραστήριους, παίζει κάτι καλό στο Ηράκλειο;
gyrologos77777
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 5.092
- Πόντοι
- 441
Η πιπα με προφυλακτικο. Η δεύτερη πιστολιά; Τελείωμα που; Τα σημαντικά δεν σου είπε.... Ευχαριστούμε πέρα από την πλάκα για την ενημέρωσηΠήρα τηλ 80 για μασάζ πιπα, σεξ
monkagiooros
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2022
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
φιλε να ρωτησω..η Αιμιλια κανει μονο μασαζ η και τιποτα παραπανω?Φραπέ δίνει η Λευκορωσίδα; Παίζει καποιος να στείλει τηλ ;
monkagiooros
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2022
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
η Αιμιλια η μιλφαρα σεξακι κανει η μονο μασαζ?Ας κάνουμε μια ανασκόπηση να δούμε τι παίζει στα μόνιμα μασατζίδικα μας ...
Crow - Η Μάγδα έχει μείνει μόνη ... αν καταφέρεις να συνεννοηθείς και κλείσεις ραντεβού ... κάνει πολύ καλό μασάζ γυμνός κλπ κλπ τιμή 35
Soft - Ria στο Κέντρο στα αλλά δύο έχω καιρό να πάω ... καλό μασάζ γυμνός 30
Masazaki - Τέλειος χώρος ... κάθε μήνα καινούργια κοπέλα από Αθήνα ... και μια μόνιμη ... πολύ καλό μασάζ με εσώρουχο μιας χρήσεις (άρα γυμνός ) πολλές τιμές αναλόγως το πρόγραμμα ... από 30 εως 100 . Αξίζουν όλα .
Αιμιλία - Έχει κουραστεί ... μέτριο μασάζ ... 40
Marve - Δεν έχω καταφέρει να κλείσω ραντεβού ...
Λευκορωσίδα γριά κάνει μόνο απογεύματα έχει βγάλει την αγγελία της μόνο με πελατεία 35 μέτριο μασάζ
Αυτά προς στιγμή ... όποιος έχει κάτι ας συμπληρώσει
monkagiooros
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2022
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
φιλε ξερεις αν η Αιμιλια κανει και σεξακι μαζι?κατι καλο εχω ακουσει για αλικαρνασο.θα μαθω και θα ενημερωσω.Μία Ελληνίδα που είναι στο Γάζι αλλά όχι η Αιμιλία έχει πάει κανείς....
gyrologos77777
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 5.092
- Πόντοι
- 441
Λοιπόν.... Μην πάτε! Αποτυχία! Μασαζ δεν ξέρει να κάνει, σώμα άθλιο, σπαστική φωνή, δεν σε αφήνει να πιάσεις τίποτα. Να γαμησεις.... χαχαχα, ίσα το κεφάλι γιατί πονάει .... Εγώ την εχυσα στο στόμα και έφυγα! Στο μισάωρο θέλει να σε ξεπετάξει.Πήρα τηλ 80 για μασάζ πιπα, σεξ
Freddo Espresso
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2015
- Like
- 810
- Πόντοι
- 86
κρίμα τι να πω και ψηνομουν να παω μια βολτα. Ευχαριστούμε φίλε για την ενημέρωση.Λοιπόν.... Μην πάτε! Αποτυχία! Μασαζ δεν ξέρει να κάνει, σώμα άθλιο, σπαστική φωνή, δεν σε αφήνει να πιάσεις τίποτα. Να γαμησεις.... χαχαχα, ίσα το κεφάλι γιατί πονάει .... Εγώ την εχυσα στο στόμα και έφυγα! Στο μισάωρο θέλει να σε ξεπετάξει.
VGiannis78
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Like
- 308
- Πόντοι
- 21
Άλλη μια αποτυχημένη επίσκεψη. Δεν αξίζει. Μεγάλη (mature κατάσταση) ψιλοκρεμασμενη κοιλιά και βυζιά. Υποτίθεται κάνει μασάζ με τα δάχτυλα............. Μόνο που σου την τρίβει με το χέρι μέχρι να καβλωσεις. Δεν σε αφήνει για δάχτυλο γιατί πονάει και μαλακίες. Τουλάχιστον έκατσε και έριξα ένα για να αδειάσω μια που την πατήσαμε και φύγαμε όπως όπως.
Ερωτική απόλαυση
Γλυκιά Ελληνίδα, σας προσφέρει αισθησιακό χαλαρωτικό ερωτικό μασάζ για να απογειώσει την πιο τρελή σας φαντασίωση (γίνονται και αυταρχικά παιχνίδια) Τηλ. 6972880229
kanesex.com
Masazkriti
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2022
- Like
- 90
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σας θα ήθελα να ρωτήσω για μασάζ ζευγαριού αν έχετε να προτείνετε κανένα καλό μέρος ή κοπέλα. Σας ευχαρστω
εμαθες κατι σχετικα?φιλε ξερεις αν η Αιμιλια κανει και σεξακι μαζι?κατι καλο εχω ακουσει για αλικαρνασο.θα μαθω και θα ενημερωσω.
Όταν λες mature πάνω από 50?Πιπαειχε το menu η κατευθείαν σεξ?Άλλη μια αποτυχημένη επίσκεψη. Δεν αξίζει. Μεγάλη (mature κατάσταση) ψιλοκρεμασμενη κοιλιά και βυζιά. Υποτίθεται κάνει μασάζ με τα δάχτυλα............. Μόνο που σου την τρίβει με το χέρι μέχρι να καβλωσεις. Δεν σε αφήνει για δάχτυλο γιατί πονάει και μαλακίες. Τουλάχιστον έκατσε και έριξα ένα για να αδειάσω μια που την πατήσαμε και φύγαμε όπως όπως.
Ερωτική απόλαυση
Γλυκιά Ελληνίδα, σας προσφέρει αισθησιακό χαλαρωτικό ερωτικό μασάζ για να απογειώσει την πιο τρελή σας φαντασίωση (γίνονται και αυταρχικά παιχνίδια) Τηλ. 6972880229kanesex.com
VGiannis78
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Like
- 308
- Πόντοι
- 21
Είχε με σκούφο, αλλά ούτως η άλλως δεν ήθελα χωρίςΌταν λες mature πάνω από 50?Πιπαειχε το menu η κατευθείαν σεξ?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 256
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 487K