Νέα

Μασάζ στο Ηράκλειο

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Mounimaster

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2022
Like
1.758
Πόντοι
201
Μαμά όχι θα φάω όλο το φαγητό μου !!!

Milfokratoria

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2019
Like
31
Πόντοι
0
Ας κάνουμε μια ανασκόπηση να δούμε τι παίζει στα μόνιμα μασατζίδικα μας ...
Crow - Η Μάγδα έχει μείνει μόνη ... αν καταφέρεις να συνεννοηθείς και κλείσεις ραντεβού ... κάνει πολύ καλό μασάζ γυμνός κλπ κλπ τιμή 35
Soft - Ria στο Κέντρο στα αλλά δύο έχω καιρό να πάω ... καλό μασάζ γυμνός 30
Masazaki - Τέλειος χώρος ... κάθε μήνα καινούργια κοπέλα από Αθήνα ... και μια μόνιμη ... πολύ καλό μασάζ με εσώρουχο μιας χρήσεις (άρα γυμνός ) πολλές τιμές αναλόγως το πρόγραμμα ... από 30 εως 100 . Αξίζουν όλα .
Αιμιλία - Έχει κουραστεί ... μέτριο μασάζ ... 40
Marve - Δεν έχω καταφέρει να κλείσω ραντεβού ...
Λευκορωσίδα γριά κάνει μόνο απογεύματα έχει βγάλει την αγγελία της μόνο με πελατεία 35 μέτριο μασάζ
Αυτά προς στιγμή ... όποιος έχει κάτι ας συμπληρώσει
Φραπέ δίνει η Λευκορωσίδα; Παίζει καποιος να στείλει τηλ ;

Freddo Espresso

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2015
Like
810
Πόντοι
86

Τι παίζει εδώ; Ξέρουμε τίποτα;

steve444

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2022
Like
2
Πόντοι
0

Τι παίζει εδώ; Ξέρουμε τίποτα;
Πήρα τηλ 80 για μασάζ πιπα, σεξ

Duradoum

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2022
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα ομάδα, καινούργιος εδώ, σας βρίσκω πολύ δραστήριους, παίζει κάτι καλό στο Ηράκλειο;

matrix..8444

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2022
Like
998
Πόντοι
81
Επιβεβαιώνω αυτό που λέει ο φίλος.. χωρίς να θέλω να πάρω κανένα στο λαιμό μου έχω ακούσει ότι αξίζει η συγκεκριμένη περίπτωση από ένα φίλο στον Βόλο είναι γνωστή εκεί..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλησπέρα ομάδα, καινούργιος εδώ, σας βρίσκω πολύ δραστήριους, παίζει κάτι καλό στο Ηράκλειο;
Ακριβώς τίποτα φίλε ξεραηλα

gyrologos77777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
5.092
Πόντοι
441
Η πιπα με προφυλακτικο. Η δεύτερη πιστολιά; Τελείωμα που; Τα σημαντικά δεν σου είπε.... Ευχαριστούμε πέρα από την πλάκα για την ενημέρωση

monkagiooros

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2022
Like
0
Πόντοι
0
Ας κάνουμε μια ανασκόπηση να δούμε τι παίζει στα μόνιμα μασατζίδικα μας ...
Crow - Η Μάγδα έχει μείνει μόνη ... αν καταφέρεις να συνεννοηθείς και κλείσεις ραντεβού ... κάνει πολύ καλό μασάζ γυμνός κλπ κλπ τιμή 35
Soft - Ria στο Κέντρο στα αλλά δύο έχω καιρό να πάω ... καλό μασάζ γυμνός 30
Masazaki - Τέλειος χώρος ... κάθε μήνα καινούργια κοπέλα από Αθήνα ... και μια μόνιμη ... πολύ καλό μασάζ με εσώρουχο μιας χρήσεις (άρα γυμνός ) πολλές τιμές αναλόγως το πρόγραμμα ... από 30 εως 100 . Αξίζουν όλα .
Αιμιλία - Έχει κουραστεί ... μέτριο μασάζ ... 40
Marve - Δεν έχω καταφέρει να κλείσω ραντεβού ...
Λευκορωσίδα γριά κάνει μόνο απογεύματα έχει βγάλει την αγγελία της μόνο με πελατεία 35 μέτριο μασάζ
Αυτά προς στιγμή ... όποιος έχει κάτι ας συμπληρώσει
η Αιμιλια η μιλφαρα σεξακι κανει η μονο μασαζ?

monkagiooros

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2022
Like
0
Πόντοι
0
Μία Ελληνίδα που είναι στο Γάζι αλλά όχι η Αιμιλία έχει πάει κανείς....
φιλε ξερεις αν η Αιμιλια κανει και σεξακι μαζι?κατι καλο εχω ακουσει για αλικαρνασο.θα μαθω και θα ενημερωσω.

gyrologos77777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
5.092
Πόντοι
441
Λοιπόν.... Μην πάτε! Αποτυχία! Μασαζ δεν ξέρει να κάνει, σώμα άθλιο, σπαστική φωνή, δεν σε αφήνει να πιάσεις τίποτα. Να γαμησεις.... χαχαχα, ίσα το κεφάλι γιατί πονάει .... Εγώ την εχυσα στο στόμα και έφυγα! Στο μισάωρο θέλει να σε ξεπετάξει.

Freddo Espresso

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2015
Like
810
Πόντοι
86
Λοιπόν.... Μην πάτε! Αποτυχία! Μασαζ δεν ξέρει να κάνει, σώμα άθλιο, σπαστική φωνή, δεν σε αφήνει να πιάσεις τίποτα. Να γαμησεις.... χαχαχα, ίσα το κεφάλι γιατί πονάει .... Εγώ την εχυσα στο στόμα και έφυγα! Στο μισάωρο θέλει να σε ξεπετάξει.
κρίμα τι να πω και ψηνομουν να παω μια βολτα. Ευχαριστούμε φίλε για την ενημέρωση.

VGiannis78

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Like
308
Πόντοι
21
Άλλη μια αποτυχημένη επίσκεψη. Δεν αξίζει. Μεγάλη (mature κατάσταση) ψιλοκρεμασμενη κοιλιά και βυζιά. Υποτίθεται κάνει μασάζ με τα δάχτυλα............. Μόνο που σου την τρίβει με το χέρι μέχρι να καβλωσεις. Δεν σε αφήνει για δάχτυλο γιατί πονάει και μαλακίες. Τουλάχιστον έκατσε και έριξα ένα για να αδειάσω μια που την πατήσαμε και φύγαμε όπως όπως.

Masazkriti

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2022
Like
90
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας θα ήθελα να ρωτήσω για μασάζ ζευγαριού αν έχετε να προτείνετε κανένα καλό μέρος ή κοπέλα. Σας ευχαρστω

Atmj

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
94
Πόντοι
0
Άλλη μια αποτυχημένη επίσκεψη. Δεν αξίζει. Μεγάλη (mature κατάσταση) ψιλοκρεμασμενη κοιλιά και βυζιά. Υποτίθεται κάνει μασάζ με τα δάχτυλα............. Μόνο που σου την τρίβει με το χέρι μέχρι να καβλωσεις. Δεν σε αφήνει για δάχτυλο γιατί πονάει και μαλακίες. Τουλάχιστον έκατσε και έριξα ένα για να αδειάσω μια που την πατήσαμε και φύγαμε όπως όπως.

Όταν λες mature πάνω από 50?Πιπαειχε το menu η κατευθείαν σεξ?

takis229

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2021
Like
345
Πόντοι
21
Ποια Αιμιλια ρε παιδες ελεος διαβαστε και καμια σελιδα πισω καντε ενα γκουγκλαρισμα,οι μισες σελιδες σε αυτο το θεμα για την Αιμιλια λενε....

Jjabrams

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2017
Like
8
Πόντοι
0
Η άλλη στην Αμμουδάρα έκλεισε; Που ήταν με τα αντισυλληπτικά γτ παίρνω και είναι απενεργοποιημένα τα τηλέφωνα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom