Από σώμα δεν έχει αναλογίες μοντέλου, είναι όμως συμπαθητική. Εξάλλου αυτό είναι και υποκειμενικό. Περί ορέξεως... Εμένα έτσι κι αλλιώς δεν μου αρέσουν οι πολύ αδύνατες. Το θέλω το ζουμάκι. Πάντως στο μασάζ και σε ότι ακολούθησε μετά, ήταν εξαιρετική. Οπότε θετικό πρόσημο στη γενική εικόνα και σε καλή (θεωρώ) τιμή. Η ηλικία σαφώς κι έχει σημασία, η εθνικότητα δεν με ενδιαφέρει.Σου άρεσε η Στεφανία; Υποθέτω ότι περισσότερο αναφέρεσαι στο μασάζ γιατί από σώμα δεν λέει και πολλά. Την σώζει βέβαια η ηλικία της και ότι είναι Ελληνίδα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασάζ στο Ηράκλειο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Andreas_Messara
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 660K
-
- Ετικέτες
- ηράκλειο κρήτης
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Από σώμα δεν έχει αναλογίες μοντέλου, είναι όμως συμπαθητική. Εξάλλου αυτό είναι και υποκειμενικό. Περί ορέξεως... Εμένα έτσι κι αλλιώς δεν μου αρέσουν οι πολύ αδύνατες. Το θέλω το ζουμάκι. Πάντως στο μασάζ και σε ότι ακολούθησε μετά, ήταν εξαιρετική. Οπότε θετικό πρόσημο στη γενική εικόνα και σε καλή (θεωρώ) τιμή. Η ηλικία σαφώς κι έχει σημασία, η εθνικότητα δεν με ενδιαφέρει.
Και ξέχασα να αναφέρω την πολύ καλή συμπεριφορά που είναι πολύ σημαντική για να υπάρχει μια επιτυχημένη συνάντηση. Μακάρι κι άλλες τέτοιες στο μέλλον.
καλημερα φιλε μου.σν μπορεις στειλΣου άρεσε η Στεφανία; Υποθέτω ότι περισσότερο αναφέρεσαι στο μασάζ γιατί από σώμα δεν λέει και πολλά. Την σώζει βέβαια η ηλικία της και ότι είναι Ελληνίδα
καλημερα φιλε μου.αν μπορεις,στειλε π.μΚαι ξέχασα να αναφέρω την πολύ καλή συμπεριφορά που είναι πολύ σημαντική για να υπάρχει μια επιτυχημένη συνάντηση. Μακάρι κι άλλες τέτοιες στο μέλλον.
anavATIous
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.597
- Πόντοι
- 1.196
Από Αθήνα, κουράγιο αδέλφια, άλλο κακό (κακοκαιρία) να μη δείτε !
Loveunder30ladies
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2021
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1
Τα ίδια μωρέ..εσυ;Καλησπέρα μάγκες. Κανένα νέο.?
καλησπέρα ! νεος στο φορουμ! αν γνωρίζει κάποιος να στειλει ενα πμ για καλο μασαζ σε περιοχηΤα ίδια μωρέ..εσυ;
ηρακλειο , κοκκινη . ευχαριστω
Ας κάνουμε μια ανασκόπηση να δούμε τι παίζει στα μόνιμα μασατζίδικα μας ...
Crow - Η Μάγδα έχει μείνει μόνη ... αν καταφέρεις να συνεννοηθείς και κλείσεις ραντεβού ... κάνει πολύ καλό μασάζ γυμνός κλπ κλπ τιμή 35
Soft - Ria στο Κέντρο στα αλλά δύο έχω καιρό να πάω ... καλό μασάζ γυμνός 30
Masazaki - Τέλειος χώρος ... κάθε μήνα καινούργια κοπέλα από Αθήνα ... και μια μόνιμη ... πολύ καλό μασάζ με εσώρουχο μιας χρήσεις (άρα γυμνός ) πολλές τιμές αναλόγως το πρόγραμμα ... από 30 εως 100 . Αξίζουν όλα .
Αιμιλία - Έχει κουραστεί ... μέτριο μασάζ ... 40
Marve - Δεν έχω καταφέρει να κλείσω ραντεβού ...
Λευκορωσίδα γριά κάνει μόνο απογεύματα έχει βγάλει την αγγελία της μόνο με πελατεία 35 μέτριο μασάζ
Αυτά προς στιγμή ... όποιος έχει κάτι ας συμπληρώσει
Crow - Η Μάγδα έχει μείνει μόνη ... αν καταφέρεις να συνεννοηθείς και κλείσεις ραντεβού ... κάνει πολύ καλό μασάζ γυμνός κλπ κλπ τιμή 35
Masazaki - Τέλειος χώρος ... κάθε μήνα καινούργια κοπέλα από Αθήνα ... και μια μόνιμη ... πολύ καλό μασάζ με εσώρουχο μιας χρήσεις (άρα γυμνός ) πολλές τιμές αναλόγως το πρόγραμμα ... από 30 εως 100 . Αξίζουν όλα .
Λευκορωσίδα γριά κάνει μόνο απογεύματα έχει βγάλει την αγγελία της μόνο με πελατεία 35 μέτριο μασάζ
Marve ??? που την βρισκουμε???Ας κάνουμε μια ανασκόπηση να δούμε τι παίζει στα μόνιμα μασατζίδικα μας ...
soft? εννοεις στην οδο Ισμηνης?
Ναι Ισμήνης ... και έχει ένα στην Αμουδάρα και Πατέλες ...Marve ??? που την βρισκουμε???
soft? εννοεις στην οδο Ισμηνης?
Το MarrvoRe εννοούσα ... Sorry ... Λίγο μετά τον μεγάλο Σκλαβενίτη πριν το Crow ...
Ξέχασα να ρωτήσω αν έχει πάει κάποιος Avra
Ποια απο αυτα εχουν και συνεχεια και ποια ειναι μονο μασαζ; Ας πουμε το Masazaki ειναι μονο μασαζ;Ας κάνουμε μια ανασκόπηση να δούμε τι παίζει στα μόνιμα μασατζίδικα μας ...
Πηγαίνεις και διαπιστώνεις μόνος σου ... ο καθένας θέλει διαφορετικά πράγματα ... εδώ κάνουμε μια απλή αναφορά ...Ποια απο αυτα εχουν και συνεχεια και ποια ειναι μονο μασαζ; Ας πουμε το Masazaki ειναι μονο μασαζ;
Mounimaster
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2022
- Like
- 1.768
- Πόντοι
- 201
Ας κάνουμε μια ανασκόπηση να δούμε τι παίζει στα μόνιμα μασατζίδικα μας ...
Crow - Η Μάγδα έχει μείνει μόνη ... αν καταφέρεις να συνεννοηθείς και κλείσεις ραντεβού ... κάνει πολύ καλό μασάζ γυμνός κλπ κλπ τιμή 35Ας κάνουμε μια ανασκόπηση να δούμε τι παίζει στα μόνιμα μασατζίδικα μας ...
Καλημέρα εάν δεν είναι κόπος το κτλ κτλ είναι ο φραπές?
matrix..8444
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2022
- Like
- 998
- Πόντοι
- 81
Η Μάγδα παλιά που ήταν στο λιντλ απέναντι στο υπόγειο έκανε τά πάντα όλα τώρα εκεί που είναι όταν πήγα έκανε πώς δεν με ήξερεCrow - Η Μάγδα έχει μείνει μόνη ... αν καταφέρεις να συνεννοηθείς και κλείσεις ραντεβού ... κάνει πολύ καλό μασάζ γυμνός κλπ κλπ τιμή 35
Καλημέρα εάν δεν είναι κόπος το κτλ κτλ είναι ο φραπές?
Mounimaster
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2022
- Like
- 1.768
- Πόντοι
- 201
Καλημέρα.Η Μάγδα παλιά που ήταν στο λιντλ απέναντι στο υπόγειο έκανε τά πάντα όλα τώρα εκεί που είναι όταν πήγα έκανε πώς δεν με ήξερε
Πήγα την προηγούμενη Παρασκευή στο crown για πρώτη φορά και ραντεβού με την Μάγδα. Είναι μεγαλοκοπελα ανατολικού μπλοκ ρωσ Ουκρανία και μάλλον το παίζει εργοθεραπευτρια. Έκανα μια κίνηση και στραβωσε σηκώθηκα και έφυγα. Έχω βρεθεί και στο παρελθόν σε παρόμοια κατάσταση με άλλη κοπέλα αλλά η αντίδραση της ήταν σε λογικά πλαίσια με αποτέλεσμα να καθίσω φρόνιμος και να τελειώσει το μασάζ.
ASPIRE(2)
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 22.502
- Πόντοι
- 4.656
Ακριβώς το ίδιο έκανε και σε μένα που πριν μερικά χρόνια με έγλυψε ολόκληρο …Καλημέρα.
Πήγα την προηγούμενη Παρασκευή στο crown για πρώτη φορά και ραντεβού με την Μάγδα. Είναι μεγαλοκοπελα ανατολικού μπλοκ ρωσ Ουκρανία και μάλλον το παίζει εργοθεραπευτρια. Έκανα μια κίνηση και στραβωσε σηκώθηκα και έφυγα. Έχω βρεθεί και στο παρελθόν σε παρόμοια κατάσταση με άλλη κοπέλα αλλά η αντίδραση της ήταν σε λογικά πλαίσια με αποτέλεσμα να καθίσω φρόνιμος και να τελειώσει το μασάζ.
Δεν ξέρω αν έχει κάμερες η απλά η γραμμή είναι τέτοια πάντως και εγώ χαλάστηκα και έφυγα
FaySimp
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2019
- Like
- 1.430
- Πόντοι
- 201
Η αγγελία δεν βρέθηκε
www.kritikes-aggelies.gr
ALX4
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2014
- Like
- 744
- Πόντοι
- 81
Βαλε τον αριθμο της στο viber και δες το ονομα μετα στο Facebook. Ειναι λιγο BBWεχει παει κανεις;πρωτη φορα τη βλεπω αυτη την αγγελια...Η αγγελία δεν βρέθηκε
www.kritikes-aggelies.gr
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 256
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 495K