Ε καλά σίγουρα. Κατέθεσα λοιπόν στην oliga τρία εκατοσταρικακια και το ευχαριστήθηκα στο έπακρον το <μασαζ>!!!!!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασάζ στο Ηράκλειο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Andreas_Messara
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 660K
-
- Ετικέτες
- ηράκλειο κρήτης
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
katalagaros
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2012
- Like
- 44
- Πόντοι
- 0
Τι λεει φιλε η oliga?? Απο εμφανιση αξιζει και απο υπηρεσιες? Μου φαινεται πολυ πανω απο 30
Makakoscrete
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 100
- Πόντοι
- 1
Την ήπιαμε τη πορτοκαλάδα πάλι φίλος!!!!!!
FaySimp
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2019
- Like
- 1.432
- Πόντοι
- 201
Μέχρι και η Ανγκελίνα έφυγε από την πόλη ...
φιλε tsikistis μπορεις να μου στειλεις πμ το τηλ της ρωσιδας?
vaggelisvag
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2019
- Like
- 36
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα παιδιά, φίλε tsikisti αν δεν σου κάνει κόπο στείλε μου και εμένα το τηλ της ρωσίδας σε pm. Υπάρχει κάτι άλλο εδώ Ηράκλειο που να αξίζει?
btra21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 395
- Πόντοι
- 281
Ε αν δεν κανει κοπο πασαρε το και απο εδω,Καλησπέρα παιδιά, φίλε tsikisti αν δεν σου κάνει κόπο στείλε μου και εμένα το τηλ της ρωσίδας σε pm. Υπάρχει κάτι άλλο εδώ Ηράκλειο που να αξίζει?
btra21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 395
- Πόντοι
- 281
Ε αν δεν κανει κοπο πασαρε το και απο εδω,
Αυτα βλεπει ο πιπαβαρκιζα οτι πειναμε και θα μας την πεσει στο τελος, αλλα αντεχουμε στην πεινα ακομα.....
Makakoscrete
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 100
- Πόντοι
- 1
Tsikisti Άρχοντα του μασαζ
Τι λέει εδώ ????
Αδερφουλες Ρωσίδες???
[URL unfurl="true"]https://kanesex.com/erotikes-ypiresies/masaz/erotic-massage-from-russian-sisters-heraklion_i662973[/url]
Τι λέει εδώ ????
Αδερφουλες Ρωσίδες???
[URL unfurl="true"]https://kanesex.com/erotikes-ypiresies/masaz/erotic-massage-from-russian-sisters-heraklion_i662973[/url]
FaySimp
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2019
- Like
- 1.432
- Πόντοι
- 201
Παιδιά έχει κανεις το τηλ της Ρωσίδας?Ο τσικιστης δε μου απάντησε γι'αυτό ρωταω αν τοχει δώσει σε άλλο συναγωνιστή.Τωρα γενικά για μασάζ στη πολη σε μια Μαρία στην αμμουδαρα έκανα επίσκεψη σχετικά πρόσφατα κ έμεινα πολύ ικανοποιημενος.
sfakiot
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 353
- Πόντοι
- 26
Μπορεις να πεις λεπτομεριες για Μαρια, και κυριως τηλ επαφης;Παιδιά έχει κανεις το τηλ της Ρωσίδας?Ο τσικιστης δε μου απάντησε γι'αυτό ρωταω αν τοχει δώσει σε άλλο συναγωνιστή.Τωρα γενικά για μασάζ στη πολη σε μια Μαρία στην αμμουδαρα έκανα επίσκεψη σχετικά πρόσφατα κ έμεινα πολύ ικανοποιημενος.
vaggelisvag
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2019
- Like
- 36
- Πόντοι
- 1
Eπίσκεψη εχθές το μεσημέρι στη Μαρία αν λέμε την ίδια ξανθιά γύρω στα 35 πολύ καθαρή άνεση χρόνου και δεν αφήνει σταγόνα έξω συν ότι κάνει και ένα χαλαρό μασαζάκι. ΑξίζεΠαιδιά έχει κανεις το τηλ της Ρωσίδας?Ο τσικιστης δε μου απάντησε γι'αυτό ρωταω αν τοχει δώσει σε άλλο συναγωνιστή.Τωρα γενικά για μασάζ στη πολη σε μια Μαρία στην αμμουδαρα έκανα επίσκεψη σχετικά πρόσφατα κ έμεινα πολύ ικανοποιημενος.
Freddo Espresso
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2015
- Like
- 811
- Πόντοι
- 86
Eπίσκεψη εχθές το μεσημέρι στη Μαρία αν λέμε την ίδια ξανθιά γύρω στα 35 πολύ καθαρή άνεση χρόνου και δεν αφήνει σταγόνα έξω συν ότι κάνει και ένα χαλαρό μασαζάκι. Αξίζε
Τηλ πως βρίσκουμε φίλε; Πόσα σου πήρε;
Πριν περίπου 10 μέρες επισκέφθηκα μια κυρία από Καζακστάν για μασάζ σε μια παράλληλη της Μίνωος στην Θέρισο .θέλω να σας πω ότι κάνει καλό μασάζ για χαλάρωση όμως μιλάει πολύ .στο τέλος μου έκανε και ένα καλό φραπέ για χαλάρωση. Από εμφάνιση και χώρο δεν σε τραβάει . αλλά για μασάζ το έχει
foumarologos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2006
- Like
- 74
- Πόντοι
- 1
Δώστε στοιχεία παραπάνω εσείς που βρήκατε κάτι καλό. Δυστυχώς εγώ μόνο σε μούφες πέφτω
vaggelisvag
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2019
- Like
- 36
- Πόντοι
- 1
Καλημέρα παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς τη παρακάτω αγγελία Μαρία μελαχρινή από αμμουδάρα, είχα δοκιμάσει το καλοκαίρι αλλά ότι να ναι είχαμε κλείσει ραντεβού και δεν σήκωνε το τηλέφωνο μετά. Από υπηρεσίες αν ξέρει κάποιος
Προσωπική αγγελία είμαι ανεξάρτητη Ελληνίδα, γοητευτική ευχάριστη διακριτική κ πολύ καθαρή με φυσικό στήθος βελούδινο κορμί. Προσφέρω παρέα με συνδυασμό αισθησιασμού κ χαλάρωσης.
Προσωπική αγγελία είμαι ανεξάρτητη Ελληνίδα, γοητευτική ευχάριστη διακριτική κ πολύ καθαρή με φυσικό στήθος βελούδινο κορμί. Προσφέρω παρέα με συνδυασμό αισθησιασμού κ χαλάρωσης.
foumarologos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2006
- Like
- 74
- Πόντοι
- 1
Αν θέλεις φίλε μου κάνε ένα copy-paste την αγγελία ώστε να καταλάβουμε για ποια λές.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 256
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 497K