piges kai den egine tipota? giati to les auto?
** Γράφουμε Ελληνικά, είναι στους κανόνες του φόρουμ **
piges kai den egine tipota? giati to les auto?
Φιλε αμας πας εκει και εχω φυγει σφαιρα και εγω μιασ και ειμαι διπλαΤο μαγαζί έχει αλλάξει αρκετά. Η Νάνσυ έφαγε σουτ (τον λόγο δεν τον ξέρω, ούτε τον λένε φυσικά). Οι τιμές όμως ίδιες υψηλές (σε πέρασμα πριν κάνα μήνα (δεν έκατσα). Οι κοπέλες μέτριες (δεν θυμάμαι κάποια να μου έκανε κλικ).
Έχω ρίξει καλούς πούτσους στο παρελθόν εκεί μέσα, ιδιαίτερα στο χαμάμ. Όμως τις εποχές των παχιών αγελάδων. Τώρα πλέον βρίσκεται σε ελαφρά παρακμή, αν και κάνουν κάποιες φιλότιμες προσπάθειες για να ανακαινίσουν τα ντουβάρια. Το πρόβλημα όμως είναι το προσωπικό.Φιλε αμας πας εκει και εχω φυγει σφαιρα και εγω μιασ και ειμαι διπλα
Έχω πολλούς μήνες, σχεδόν χρόνο, να κάτσω σε αυτό το μαγαζί. Πολλά λεφτά πλέον γι' αυτά που προσφέρει.Έχω ρίξει καλούς πούτσους στο παρελθόν εκεί μέσα, ιδιαίτερα στο χαμάμ. Όμως τις εποχές των παχιών αγελάδων. Τώρα πλέον βρίσκεται σε ελαφρά παρακμή, αν και κάνουν κάποιες φιλότιμες προσπάθειες για να ανακαινίσουν τα ντουβάρια. Το πρόβλημα όμως είναι το προσωπικό.
Έλα ρε, η πρώην μουνάρα Νάνσυ ακόμα εδώ είναι? Εμφανισιακά πως είναι τώρα? Γέρασε?
για αυτο πρεπει να ρωτησεις την τσεπη σου,και αν σου κανει καποια κοπελα απο αυτες που θα δεις...τελικα αξιζει να παμε να ριξουμε κανα τεμαχιο η μονο μασαζ
Όπως είπα και προηγουμένως, η Νάνσυ έφυγε (ή την έδιωξαν) προ εξαμήνου περίπου (ίσως και οκτάμηνο).ελα μνι στον τόπο σου!!!! ήταν μέχρι προσφάτως ακόμη η νάνσυ στον κιλ μπιλ????
Μια Χρύσα ήταν μέχρι πριν λίγο καιρό που πήγαινε στο ίδρυμα δύο φορές την εβδομάδα. Πλήρες πρόγραμμα, όμως πολύ λεπτή και άβυζη. Προτιμούσε το στοματικό από το γαμήσι, διότι παραπονιόταν ότι πονούσε με τους μεγάλους πούτσους. Σε πέρασμα προ δεκαημέρου μου είπαν όμως ότι σταμάτησε.σιγουρα απλα ρωταω αν προσφερουν ακομα ολοκληρωμενες υπηρεσιες η θα μου τραβηξουν ενα μπουκιτσι κ μια μαλακια κ γεια σας..αυτο ρωταω
καλημεραΜια Χρύσα ήταν μέχρι πριν λίγο καιρό που πήγαινε στο ίδρυμα δύο φορές την εβδομάδα. Πλήρες πρόγραμμα, όμως πολύ λεπτή και άβυζη. Προτιμούσε το στοματικό από το γαμήσι, διότι παραπονιόταν ότι πονούσε με τους μεγάλους πούτσους. Σε πέρασμα προ δεκαημέρου μου είπαν όμως ότι σταμάτησε.
καλημερα
για πες πιο συγκεγκρομενα τιμη? πληρες προγραμμα ?
Οχι απαραιτητα για την χρυσα, αλλα για το μαγαζι.Λεει οτι εχει σταματησει κι εσυ ρωτας προγραμμα;...
Οχι απαραιτητα για την χρυσα, αλλα για το μαγαζι.
Φανταζομαι οτι ισχυειε για την χρυσα ισχυει και για της υπολοιπες
ο.κ [size=20pt] Χ [/size] λοιπον.........
ΟΙ τιμές ήταν στα 100 με 120 (ανάλογα το εάν θα δώσεις κάτι παραπάνω) για το πλήρες πακέτο. Περίπου εκεί που ήταν χρόνια.καλημερα
για πες πιο συγκεγκρομενα τιμη? πληρες προγραμμα ?
Όπως όμως είπα η Χρύσα μάλλον έχει φύγει. Οι λοιπές που έχει δεν λένε και πολλά πράγματα.ΟΙ τιμές ήταν στα 100 με 120 (ανάλογα το εάν θα δώσεις κάτι παραπάνω). Ήταν περίπου εκεί που ήταν χρόνια.