Νέα

Μασάζ στη θησέως στο Μαρούσι!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα staristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 522
  • Εμφανίσεις 105K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σε αυτο το parlour παίζει...

• Μπριζόλα

Ψήφοι: 36 23,5%
  • Φραπές

Ψήφοι: 54 35,3%
  • Λάδωμα

Ψήφοι: 43 28,1%
  • Ξεπέτα

Ψήφοι: 69 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    153

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Όπως λέγεται, σέρνει καράβι. Μαγαζί δεν θα κρατήσει?

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287
όντως ήμαρτον....4 χρονια εχω να πατησω εκεί σχεδόν...ξενέρα σε όλο της το μεγαλείο
Δε λεει πια με τιποτα... εχει καταντησει αηδια, με ολη τη δηθεν ατμοσφαιρα, το δουλεμα
και το "γδαρσιμο" των 100 ευρω για 45'
Ημαρτον που λεει και ο δοντιας...

john255

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
21
Like
553
Πόντοι
4.240
απατη ειναι πανακριβο και δεν παιζει τπτ

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Δε λεει πια με τιποτα... εχει καταντησει αηδια, με ολη τη δηθεν ατμοσφαιρα, το δουλεμα
και το "γδαρσιμο" των 100 ευρω για 45'
Ημαρτον που λεει και ο δοντιας...

βρε ούστττττττττττττττττ!!!!!!!!!!

jimjimjim

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
1
πηγα προχτες να παρω Ναταλια μπας και μου σερβιρει μπριζολιτσα μιας που ειναι μεταξυ καλαμακιου και μπριζολας..αλλα σταματησε λεει..ειχε μια χοντρουλα και Νανσυ..καμια ανανεωση προς το καλυτερο..βαλια και ναταλια καλα μωρακια..εμεινε μονο βαλια που δεν προχωραει..φερτε ρε κανα μουνι της προκοπης

jimjimjim

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
1
εφυγε και η βαλια και μεινανε οι πατσαβουρες..ελεος ρε με το μαγαζι αυτο..2 μουνακια ειχε ωραια και εφυγαν..

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
το πρωτο μπριζολιασμα θα το πληρωσουν σχετικα ακριβα!!
Μετα στρωνει...

αυτη ειναι η χειρωτερη μαλακια argument που μπορει να ειπωθει και ατυχως λέγετε κατα κορον στα μαγαζια του Κολωνακιου και της Γλυφαδας (στα οποια εχω onomastei χρυσός σπονσορας διαχρονικα τρομαρα μου  :headbang:).
Το μαγαζι, εχει ενα τιμοκαταλογο. As simpple as that. Η αγοράζεις ή φευγεις. Εχει παει κανεις να φαει η να ψωνισει ρουχα η σε οδοντιατρο και του ειπαν οτι μετα την τριτη φορα θα σου βγαλω το καλο πιατο/ρουχο/δοντι αντίστοιχα?  :2funny:

Ας σταματήσουν λοιπον αυτο το τροπαρι. Το δε μαΤο αναφερομενο μαγαζι, επισης ειναι του κωλου. Ουτε απεξω να μην περασετε. Απαραδεκτο.

jimjimjim

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
1
κανενα νεοτερο κανεις?καμια αφιξη καινουργια?

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287
Ουδεν νεωτερο...
Βαλια, Ναταλυ και Μελιτα τραβηξαν για αλλες πολιτειες...
Ειδα μια καινουρια μικρουλα 20κατι  καστανη 1.60+ νορμαλ σωματοτυπο
αλλα δεν ελεγε και δεν συγκρατησα ονομα.

jimjimjim

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
1
περασα τις προαλλες ηταν μονο νανσυ διαθεσιμη..μου ειπαν οτι εχουν φερει κατι καινουργιες..γνωριζει κανεις τπτ?

news

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Το μαγαζί αυτό βρίσκεται εκεί πολλά χρόνια απότι ξέρω... Όπως επίσης και για καποια χρονια τώρα (3?) έχει πέσει κατακόρυφα. ¨Εχει φέρει τίποτα καινούργιο? Έχει βελτιωθεί η συμπεριφορά προς τον πελάτη? Από άριστη πιν πολύ καιρό είχε γίνει σχεδόν εκνευριστική. Και η ποιότητα από ποικιλία ημι-μοντέλων κάποτε σε ημι-μπάζα κάποτε πιο πρόσφατα... Κρίμα. Αν έχει κάποιος πληροφορίες ας στείλει. Εύχομαι να έχει φέρε νέο προσωπικό και να έχει φέρει τις τιμές σε λογικά επίπεδα για την εποχή. Αν βέβαια δεν το έχουν κάνει και πάνε καλά σε πελατεία, με το ίδιο κόστος και επίπεδο θεραπευτριών... μπράβο τους - είναι μάγκες. Αλλά θα μπορούσαν και καλύτερα γιατί είναι ωραίος χώρος και αρκετοί έχουμε καλές αναμνήσεις από εκει. Καλό απόγευμα!

panagos35

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2006
Κριτικές
3
Like
38
Πόντοι
1
Επειδη και αυτο το μαγαζι ειχε τιμηθει κατ επαναληψη στο παρελθον αλλα λογω σχεσης τιμης-υπηρεσιων μαυριστηκε, αλλα και επειδη με βολευει στη θεση που βρισκεται, αν κανεις ξερει α) αν λειτουργει ακομα και β) αν υπαρχουν καλα τεμαχια και σε τι τιμες... Ευχαριστω.

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.198
Πόντοι
4.365

Καλά αυτό το μαγαζί είχε χάσει εντελώς τη μπάλα με τις τιμές...
Αλλά ρε πούστη μου, τι μουνάρα ήταν αυτή η Νάνσυ.. Την είχα πετύχει μια μέρα έξω στο μολ και ξεροχύναμε όλα τα αρσενικά..  :bigdick:

lippy

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
148
Like
6.875
Πόντοι
27.055
Καλά αυτό το μαγαζί είχε χάσει εντελώς τη μπάλα με τις τιμές...
Αλλά ρε πούστη μου, τι μουνάρα ήταν αυτή η Νάνσυ.. Την είχα πετύχει μια μέρα έξω στο μολ και ξεροχύναμε όλα τα αρσενικά..  :bigdick:

τωρα τι παιζει ? Επαρχει τιποτα καλό ?

panagos35

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2006
Κριτικές
3
Like
38
Πόντοι
1
Κατα την ταπεινη μου γνωμη η Νανσυ ηταν ο,τι πιο ομορφο στον χωρο και γι αυτο πηγαινα εκει. Μου εφαγε πολλα μεχρι να αρχισει να καθεται. Εχει αποχωρησει;;

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287
Κατα την ταπεινη μου γνωμη η Νανσυ ηταν ο,τι πιο ομορφο στον χωρο και γι αυτο πηγαινα εκει. Μου εφαγε πολλα μεχρι να αρχισει να καθεται. Εχει αποχωρησει;;
Φιλε σοορυ αλλα εχεις χασει επεισοδια που λενε... Η Νανσυ ειναι εκει και φουλ αλλα ειχε και αλλα καλα τεμαχια τα οποια ηλθαν και παρηλθαν...
Θα πρεπει να επισκεπτεσαι συχνοτερα τα μαγαζια που σε ενδιαφερουν και ειδικα αυτο που ΔΕΝ θελουν δημοσιοτητα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom