You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασάζ στη θησέως στο Μαρούσι!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα staristo
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 522
- Εμφανίσεις 105K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
ρε ημαρτον..
όντως ήμαρτον....4 χρονια εχω να πατησω εκεί σχεδόν...ξενέρα σε όλο της το μεγαλείο
Δε λεει πια με τιποτα... εχει καταντησει αηδια, με ολη τη δηθεν ατμοσφαιρα, το δουλεμαόντως ήμαρτον....4 χρονια εχω να πατησω εκεί σχεδόν...ξενέρα σε όλο της το μεγαλείο
και το "γδαρσιμο" των 100 ευρω για 45'
Ημαρτον που λεει και ο δοντιας...
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Δε λεει πια με τιποτα... εχει καταντησει αηδια, με ολη τη δηθεν ατμοσφαιρα, το δουλεμα
και το "γδαρσιμο" των 100 ευρω για 45'
Ημαρτον που λεει και ο δοντιας...
βρε ούστττττττττττττττττ!!!!!!!!!!
βρε ούστττττττττττττττττ!!!!!!!!!!
πηγα προχτες να παρω Ναταλια μπας και μου σερβιρει μπριζολιτσα μιας που ειναι μεταξυ καλαμακιου και μπριζολας..αλλα σταματησε λεει..ειχε μια χοντρουλα και Νανσυ..καμια ανανεωση προς το καλυτερο..βαλια και ναταλια καλα μωρακια..εμεινε μονο βαλια που δεν προχωραει..φερτε ρε κανα μουνι της προκοπης
το πρωτο μπριζολιασμα θα το πληρωσουν σχετικα ακριβα!!
Μετα στρωνει...
αυτη ειναι η χειρωτερη μαλακια argument που μπορει να ειπωθει και ατυχως λέγετε κατα κορον στα μαγαζια του Κολωνακιου και της Γλυφαδας (στα οποια εχω onomastei χρυσός σπονσορας διαχρονικα τρομαρα μου ).
Το μαγαζι, εχει ενα τιμοκαταλογο. As simpple as that. Η αγοράζεις ή φευγεις. Εχει παει κανεις να φαει η να ψωνισει ρουχα η σε οδοντιατρο και του ειπαν οτι μετα την τριτη φορα θα σου βγαλω το καλο πιατο/ρουχο/δοντι αντίστοιχα?
Ας σταματήσουν λοιπον αυτο το τροπαρι. Το δε μαΤο αναφερομενο μαγαζι, επισης ειναι του κωλου. Ουτε απεξω να μην περασετε. Απαραδεκτο.
Το μαγαζί αυτό βρίσκεται εκεί πολλά χρόνια απότι ξέρω... Όπως επίσης και για καποια χρονια τώρα (3?) έχει πέσει κατακόρυφα. ¨Εχει φέρει τίποτα καινούργιο? Έχει βελτιωθεί η συμπεριφορά προς τον πελάτη? Από άριστη πιν πολύ καιρό είχε γίνει σχεδόν εκνευριστική. Και η ποιότητα από ποικιλία ημι-μοντέλων κάποτε σε ημι-μπάζα κάποτε πιο πρόσφατα... Κρίμα. Αν έχει κάποιος πληροφορίες ας στείλει. Εύχομαι να έχει φέρε νέο προσωπικό και να έχει φέρει τις τιμές σε λογικά επίπεδα για την εποχή. Αν βέβαια δεν το έχουν κάνει και πάνε καλά σε πελατεία, με το ίδιο κόστος και επίπεδο θεραπευτριών... μπράβο τους - είναι μάγκες. Αλλά θα μπορούσαν και καλύτερα γιατί είναι ωραίος χώρος και αρκετοί έχουμε καλές αναμνήσεις από εκει. Καλό απόγευμα!
Επειδη και αυτο το μαγαζι ειχε τιμηθει κατ επαναληψη στο παρελθον αλλα λογω σχεσης τιμης-υπηρεσιων μαυριστηκε, αλλα και επειδη με βολευει στη θεση που βρισκεται, αν κανεις ξερει α) αν λειτουργει ακομα και β) αν υπαρχουν καλα τεμαχια και σε τι τιμες... Ευχαριστω.
Καλά αυτό το μαγαζί είχε χάσει εντελώς τη μπάλα με τις τιμές...
Αλλά ρε πούστη μου, τι μουνάρα ήταν αυτή η Νάνσυ.. Την είχα πετύχει μια μέρα έξω στο μολ και ξεροχύναμε όλα τα αρσενικά..
τωρα τι παιζει ? Επαρχει τιποτα καλό ?
Φιλε σοορυ αλλα εχεις χασει επεισοδια που λενε... Η Νανσυ ειναι εκει και φουλ αλλα ειχε και αλλα καλα τεμαχια τα οποια ηλθαν και παρηλθαν...Κατα την ταπεινη μου γνωμη η Νανσυ ηταν ο,τι πιο ομορφο στον χωρο και γι αυτο πηγαινα εκει. Μου εφαγε πολλα μεχρι να αρχισει να καθεται. Εχει αποχωρησει;;
Θα πρεπει να επισκεπτεσαι συχνοτερα τα μαγαζια που σε ενδιαφερουν και ειδικα αυτο που ΔΕΝ θελουν δημοσιοτητα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 217
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 105
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις