Νέα

Μασάζ στη θησέως στο Μαρούσι!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα staristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 522
  • Εμφανίσεις 105K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σε αυτο το parlour παίζει...

• Μπριζόλα

Ψήφοι: 36 23,5%
  • Φραπές

Ψήφοι: 54 35,3%
  • Λάδωμα

Ψήφοι: 43 28,1%
  • Ξεπέτα

Ψήφοι: 69 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    153

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287
γκάρυ κλύν :cheesy:(δεν πιστεύω να μου παρεξηγιέσαι) η νανσούλα είναι το ίδιο καυλωτική και όμορφη με πρίν 4 χρόνια?γιατί τότε ήταν πολύ προκλητική και σέξυ στο δωμάτιο..
Οχι και στα 2 φιλε μου...  Εχει παρει λιγο το "σασι" της, αλλα οταν στο παιζει παρθενοπη, μην το πεις... πρωτη φορα (για σημερα??)
κλπ κλπ ειναι απολαυση, αρκει να μη σου γινει συνηθεια, γιατι εχει ακριβο τιμολογιο και ΔΕΝ το αξιζει...

jimjimjim

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
1
Δουλευει χωρις τιποτα καινουριο, η τιποτα αξιο λογου... Νανσυ μιξο-παρθενα που σερβιρει τη μπριζολα, Ειρηνη μεχρι πιπα και καλα
αλλα τη δινει τη μπριζολα, Ναταλια επισης στα δεν που ομως παιζει μεταξυ καλαμακιου  :pipa1: και μπριζολας :fuck2:....
Οσο γι τη Βαλια... μην κανει κανεις τον κοπο!!
οταν λες μεταξυ καλαμακιου και μπριζολας τι εννοεις?την σερβιρει η οχι?

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287
οταν λες μεταξυ καλαμακιου και μπριζολας τι εννοεις?την σερβιρει η οχι?
Σ'αλλους ναι και σε αλλους οχι... Απο μια παρεα 3 που εχουμε κανει μαζι της, οι 2 την
πηραμε, ο 3ος τα "τρια" μας...

sikos333

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Και μετά ψάχνουμε ποιοί τα δίνουν. Ας της χωρίς δουλειά αγαπούλι μου (με την εννοια ότι νομίζεις ότι αν την καταφέρεις να την πηδήξεις, κάτι έκανες) και θα την δεις σε άλλο μαγαζί να τα παίρνει κανονικά. Ξέρεις πόσες τέτοιες έχουν υπάρξει;

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Και μετά ψάχνουμε ποιοί τα δίνουν. Ας της χωρίς δουλειά αγαπούλι μου (με την εννοια ότι νομίζεις ότι αν την καταφέρεις να την πηδήξεις, κάτι έκανες) και θα την δεις σε άλλο μαγαζί να τα παίρνει κανονικά. Ξέρεις πόσες τέτοιες έχουν υπάρξει;

και βέβαια υπάρχουν, μια δούλευε σε μαγαζί Β.Π, που έπρεπε να πας 3-4 φορές να τα χώσεις, στο τέλος έπαιρνες ένα φραπεδάκι και ήσουν και ευχαριστημένος.

Μετά η συγκεκριμένη κατέβηκε προς κέντρο, όπου άνοιγε τα ποδαράκια της από την πρώτη φορά

Αλλά είπαμε, αυτά τα μαγαζιά, σε αυτές τις περιοχές παίζουν με διαφορετικό παραμύθι από τα μαγαζιά του κέντρου και των Ν. Προαστίων. Είναι το ιντριγαδόρικο, όποιος θέλει και μπορεί το ακολουθεί, όποιος δεν γουστάρει πάει προς τα κάτω...

;)

sikos333

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Έτσι είναι. Φυσικά για την τσέπη του καθενός δεν μας πέφτει και πολύ λόγος.

πρωταρης

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
εχει γινει καμια ανανεωση στο μαγαζι?εχει παει κανενασ προσφατα..πηγα πριν 1 μηνα και πηρα νανσυ για σιγουρο φραπε..καμια καινουργια δεν ειδα..

Ειναι πολυ καλο το μαγαζι, και τα κοριτσια! Ισως υπαρχει λιγη ενταση τελευταια, αλλα σιγουρα ειναι απο τα καλητερα μαγαζια!

sikos333

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Ειναι πολυ καλο το μαγαζι, και τα κοριτσια! Ισως υπαρχει λιγη ενταση τελευταια, αλλα σιγουρα ειναι απο τα καλητερα μαγαζια!

Τι να το κάνουμε αυτό. Και ο Κωτσόβολος είναι καλό μαγαζί αλλά δεν γαμάς με τίποτα.

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287
Αυτός τουλάχιστον έχει και τιμές - προσφορές stock. Το άλλο τι έχει?
Φιλε μου εγγυημενα σου λεω πως αν δεν τα χωσεις πολυ χοντρα τις πρωτες φορες,
τη μπριζολα θα τη δεις μονο 2-3 τετραγωνα πιο πανω και αριστερα κατεβενωντας τη Θησεως
που εχει ενα χασαπικο...!!!!!
Και αυτο οχι απο ολες!! Νανσυ, Ειρηνη και ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΣΩΣ Ναταλι, σου "κατσουν"...
Παρακαλω μην μου πρηξετε τα αρχιδια τιποτα μυστηριοι οπως σε αλλα θρεντ που ηθελαν να μπριζολιασουν τα θεωρουμενα
-καλως η κακως- "τοπ" με 60 ευρω, δεν γινεται αυτο για την ωρα τουλαχιστον...
Μακαρι αλλα ΔΕΝ μπορεις να μπριζολιαζεις Στουρναρη, Καλλιροης κλπ με 60 και να θες Κολωνακια κλπ κλπ με τα ιδια!!
Διαφορες μαλακιες τυπου, προμοτορα, αγαπουλη, χαλας τη πιατσα κλπ κλπ, γι'αυτους που ξερουν ειναι μαλακιες...
Αυτοι που και θελουν και τα διαθετουν, καταλαβαινουν οτι το πρωτο μπριζολιασμα θα το πληρωσουν σχετικα ακριβα!!
Μετα στρωνει...

sikos333

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Να μου λείπει. Και δεν πέρνω ένα cg που το θεωρεί και υποχρέωση του να μου το δώσει?

jimjimjim

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
1
με 3 γυναικες πως κρατανε μαγαζι εκει?εκ των οποιων η μια Νανσυ(ποσα χρονια ειναι εκει?),η αλλη Βαλλια(φραπε και αν..)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom