You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασάζ στη θησέως στο Μαρούσι!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα staristo
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 522
- Εμφανίσεις 105K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Τελικά αντί για αναβάθμιση έγινε υποβάθμιση??? 50+ ??? Μην τρελαθούμε... και ζητάνε ακόμα 100???
Η άλλη η μικρ'η λέει τίποτα?
Την δοκίμασα χθές και το έπαιζε μυξοπαρθένα (την άλλη φορά, να γνωριστούμε καλύτερα, κ.λ.π.)
Μαύρο στην μικρή και στο μαγαζί
LonelyTraveller
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
γεια σας
το μαγαζι αυτο ειναι στη θησεως μαρουσι, εχει και σαουνα και χαμαμ μεσα?
Palaiokwstas
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα στην παρεα!Ειναι να πηγαινεις στο κεντρο για λιγο και να ακους τοσες για τα βορεια! Ουτε θυσεως,ουτε χαλανδρι, ουτε σκουφα, ουτε choco εχουν προβλημα! Απλα καποιες ...κοπελες, ανοιξανε πολλα στο κεντρο, και ... πισωπλατα τα αλλα! ψαχτε το και τηα δειτε!
Καλησπερα στην παρεα!Ειναι να πηγαινεις στο κεντρο για λιγο και να ακους τοσες για τα βορεια! Ουτε θυσεως,ουτε χαλανδρι, ουτε σκουφα, ουτε choco εχουν προβλημα! Απλα καποιες ...κοπελες, ανοιξανε πολλα στο κεντρο, και ... πισωπλατα τα αλλα! ψαχτε το και τηα δειτε!
[/quote
Συγνωμη κι ολας ρε κολητε! Αφου ειναι τακτικη του κυρ-Βασιλη και καποιων αλλων καταστηματαρχων αυτο το παραμυθι.Δεν κανουμε τιποτα απο την πρωτη φορα, και τα σερβιρουμε ολα σιγα-σιγα και λιγο-λιγο, για να τον εχουμε στην καψουρα τον αλλον και να μας τα σκαει.
Palaiokwstas
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Φιλαρακο? Ο Βασιλης ειναι ωραιος τυπος και εξηγημενος! Απλα ειπα πως καποιες ... νεες, στην δουλεια που ανοιγουν μαγαζια, κατηγωρουν τους παλιους τησ δουλειας και ειναι αδικο! τι το κακο ειπα?Καλησπερα στην παρεα!Ειναι να πηγαινεις στο κεντρο για λιγο και να ακους τοσες για τα βορεια! Ουτε θυσεως,ουτε χαλανδρι, ουτε σκουφα, ουτε choco εχουν προβλημα! Απλα καποιες ...κοπελες, ανοιξανε πολλα στο κεντρο, και ... πισωπλατα τα αλλα! ψαχτε το και τηα δειτε!
[/quote
Συγνωμη κι ολας ρε κολητε! Αφου ειναι τακτικη του κυρ-Βασιλη και καποιων αλλων καταστηματαρχων αυτο το παραμυθι.Δεν κανουμε τιποτα απο την πρωτη φορα, και τα σερβιρουμε ολα σιγα-σιγα και λιγο-λιγο, για να τον εχουμε στην καψουρα τον αλλον και να μας τα σκαει.
Φιλαρακο? Ο Βασιλης ειναι ωραιος τυπος και εξηγημενος! Απλα ειπα πως καποιες ... νεες, στην δουλεια που ανοιγουν μαγαζια, κατηγωρουν τους παλιους τησ δουλειας και ειναι αδικο! τι το κακο ειπα?
Δεν ειπες κατι κακο φιλε μου. Απλα υπερασπιστηκα την αποψη μου,που πιστευω οτι ειναι δικαιωμα μου να εχω. Ειναι αυτο κακο?
Palaiokwstas
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Να σου πω την αληθεια? 25 χρονια στην νυχτα, εχουν δει πολλα τα ματια μου, και εχω ψαξει τα παντα! Στα βορεια προαστεια, ειναι πολυ ποιο ηρεμα ολα, πιστεψε με! Πειραιας και κεντρο, εχουν μαζεψει πολλα ... ασχημα χαρτια, και νεες ξεψαρωμενες, και πιστευουν πως κατηγωροντας τους αλλους, θα βγουν κερδησμενες αυτες!Δεν ειπες κατι κακο φιλε μου. Απλα υπερασπιστηκα την αποψη μου,που πιστευω οτι ειναι δικαιωμα μου να εχω. Ειναι αυτο κακο?
Palaiokwstas
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μακαρι να ειχαμε και στην καλλιθεα ενα καθαρο μαγαζι, αλλα ολα τα εχουνΔεν ειπες κατι κακο φιλε μου. Απλα υπερασπιστηκα την αποψη μου,που πιστευω οτι ειναι δικαιωμα μου να εχω. Ειναι αυτο κακο?
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
.....χαμάμ.....γεια σας
NEON7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.655
- Πόντοι
- 216
.....χαμάμ.....
και σαουνα
Τελικά κουβέντα καμία για τις κοπέλες.... Λένε κάτι? Τιμές? Αυτός που πηγε ας μας πει. Για εμένα είναι ακριβό μαγαζί. Στα 80 θα ήταν καλά αν είχε και καλό προσωπικό. Ο Βασίλης καλός είναι, αν σου πει παίζει κάτι θα παίξει. Αλλά νομίζω και αυτοί δεν είναι ευχαριστιμένοι με το τι προσφέρουν. Παλαιότερα είχε 7 με 8 κοπέλες και δεν ήξερες ποιά να διαλέξεις.
Με τιμές στα 80 και με μερικές καλές μεταγραφές θα είναι πάλι στα τοπ.
Πέρασε φίλος μου και όλα τα δωμάτια ήταν γεμάτα!!!!
Ασ μας πει κάποιος τιμες και κανένα ρόστερ.
Palaiokwstas
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παιζει στα 100, και εχει και καλες κοπελες! Αυτα που αξειζουν και θα παραμεινουν στο τελος θα ειναι 3! Βασιλησ, σκουφα, και choco! Τα μοναδικα ... καθαρα και αξιολογα!Τελικά κουβέντα καμία για τις κοπέλες.... Λένε κάτι? Τιμές? Αυτός που πηγε ας μας πει. Για εμένα είναι ακριβό μαγαζί. Στα 80 θα ήταν καλά αν είχε και καλό προσωπικό. Ο Βασίλης καλός είναι, αν σου πει παίζει κάτι θα παίξει. Αλλά νομίζω και αυτοί δεν είναι ευχαριστιμένοι με το τι προσφέρουν. Παλαιότερα είχε 7 με 8 κοπέλες και δεν ήξερες ποιά να διαλέξεις.
LonelyTraveller
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
εχω να παω περιπου τρια χρονια. δεν ξερω, τοτε δεν γαμησα, μονο πιπα. παιζει γαμησι τωρα?
Μακαρι να ειχαμε και στην καλλιθεα ενα καθαρο μαγαζι, αλλα ολα τα εχουν
Εχουμε φιλε μου.Εχουμε...
jd
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Παιζει στα 100, και εχει και καλες κοπελες! Αυτα που αξειζουν και θα παραμεινουν στο τελος θα ειναι 3! Βασιλησ, σκουφα, και choco! Τα μοναδικα ... καθαρα και αξιολογα!
Τί εννοείς με το καθαρό?
Στα 100 στο μαρούσι παίζει φουλ? είσαι σίγουρος?
xasodikisgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Το αλλο με τον Τοτο το ξερεις? ΄Παιζει στα 100, και εχει και καλες κοπελες! Αυτα που αξειζουν και θα παραμεινουν στο τελος θα ειναι 3! Βασιλησ, σκουφα, και choco! Τα μοναδικα ... καθαρα και αξιολογα!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 217
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 105
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις