Νέα

Μασάζ στη θησέως στο Μαρούσι!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα staristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 522
  • Εμφανίσεις 105K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Σε αυτο το parlour παίζει...

• Μπριζόλα

Ψήφοι: 36 23,5%
  • Φραπές

Ψήφοι: 54 35,3%
  • Λάδωμα

Ψήφοι: 43 28,1%
  • Ξεπέτα

Ψήφοι: 69 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    153

xristos000

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καποιος να μας πει τι ακριβως παιζει και με ποια.....και στισ ποσες φορες?

Οταν εγω πηγα....δεν επαιξε τιποτα.....

Εγγρ.
5 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Καποιος να μας πει τι ακριβως παιζει και με ποια.....και στισ ποσες φορες?

Οταν εγω πηγα....δεν επαιξε τιποτα.....

Ζητησες να σου κανουν φραπε ή το αφησες να εννοηθει? Γενικα πρεπει να τα
χωσεις απο οτι καταλαβα για να παρεις φραπε.

news

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Έχουν φέρει τίποτα καινούργιες ή τα ίδια??? Ρόστερ? Γενικά έχει πέσει πολύ τα τελεύταια.... 2 χρόνια  :)

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Γιατί έχεις κολλήσει τόσο πολύ στο συγκεκριμένο μαγαζί? Θες να τα χώσεις χοντρά με αμφίβολα αποτελέσματα?
Πήγαινε σε κάποιο άλλο (τόσα υπάρχουν), που θα πάρεις σίγουρα αυτό που θέλεις.  ;)

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Γιατί έχεις κολλήσει τόσο πολύ στο συγκεκριμένο μαγαζί? Θες να τα χώσεις χοντρά με αμφίβολα αποτελέσματα?
Πήγαινε σε κάποιο άλλο (τόσα υπάρχουν), που θα πάρεις σίγουρα αυτό που θέλεις.  ;)
:thumbsup:

tweety

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αυτοι που τρωνε μπριζολιτσα εδω και εχουν το κοκο να την πληρωσουν δεν τους πολυνοιαζει να πανε απο ΒΠ σε ενα μαγαζι του κεντρου μονο και μονο για να  :humpleg: επειδη εκει κοστιζει 70-80ε.
Σκεφειτε οτι θα φας μια ωρα να πας και μια να γυρισης και να παρκαρεις (που κοστιζει) και να εχει και της προκοπης τεμαχιο ελευθερο το ιδρυμα. Αν γυρισεις 2-3 ιδρυματα τοχασες το τριωρο.
Οποτε στα ιδρυματα αυτου του τυπου, ΜΟΝΟ εαν σου εχουν ανοιξει την κουζινα τους και το τεμαχιο ειναι καλο, μπορειτε να το δειτε και σαν CG σε incall.
Τοτε ειναι ανταγωνιστικο το 100-150ε και επισης το περιβαλλον με τα κερακια κλπ ειναι πιο αισθησιακο απο το δωματιο του ξενοδοχειου.
Αυτα για οσους δεν συχναζουν σε στουντιο και δεν πατανε κεντρο γιατι αν ναι τοτε το ποσο ειναι απλα υπερβολικο.

πρωταρης

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0

Συγγνωμη ρε φιλε!Σε πληρωνουν να τα γραφεις αυτα, η εχεις δικο σου μαγαζακι, και απλα ... το παιζεις πικραμενος? Αν εχεις παντως δικο σου μαγαζακι, μην γινεσαι ... ρομπα, ψαχνωντας ετσι πελατες! Δηλαδη, που εχεις βαλει ... λευκο, για να ξερουμε! υπαρχει?

panagos35

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2006
Κριτικές
3
Like
38
Πόντοι
1
Προφανως αλλος εχει ιδιον συμφερον (αλλιως θα εξηγουσε τι καλο εχει το μαγαζι σε σχεση με αλλα που και ωραιες λαδοκορες εχουν και καλυτερες υπηρεσιες και πιο χαμηλες τιμες). Εγω ειμαι απλος πελατης που διαπιστωνω ευκολα οτι η αποδοση υπηρεσιας-τιμης ειναι απο τις χειριστες αν οχι η χειροτερη.... (μαζι με το μαγαζι της Δημητσανας). Και οπως εχω ξαναγραψει, θα εξακολουθουσα να ημουν πελατης γιατι ζω βορεια, αν το μαγαζι ηταν απλα ανταγωνιστικο στις τιμες του -και αν δεν ειχε χρειαστει τοση προσπαθεια με την Νανσυ -και αν η Βαλια εκανε οτι κανουν οι περισσοτερες.

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.217
Πόντοι
4.365
Λόγω μαύρης πέτρας που έχω ρίξει στο κέντρο, έκανα ένα πέρασμα από Θησέως για μασαζοφραπέ. Για να εξηγούμαστε όρεξη για μπριζόλες, κοψίδια και λοιπά ούτε είχα, ούτε επρόκειτο να τα έσκαγα χοντρά στο συγκεκριμένο κατάστημα για ένα γαμήσι που βρίσκω αλλού στα 70..
Μοναδική επιλογή η Νάνσυ (δεν με χάλασε) και πρώτο φάουλ από τσατσά, που αν και με γνώριζε, με παρακάλασε να δώσω τα φράγκα μπροστά.
Έδωσα το 80αρι και πήγα στα ενδότερα, όπου έρχεται η προσπάθεια από Νάνσυ για ξεζούμισμα, προτείνοντας σάουνα με +50. Εκεί έριξα τη πρώτη χυλόπιτα και συνεχίσαμε με ένα πολύ ωραίο χαλαρωτικό μασάζ, μέχρι να έρθει η ώρα για το διαταύτα.
Νέα πρόταση από Νάνσυ για άλλα 30 ή 40 έουρα (δεν άκουσα καλά) για γαμησάκι. Δεύτερη χυλόπιτα, για να καταλήξουμε επιτέλους στο φραπεδάκι. Ακόμα και έτσι η Νάνσυ δεν έφευγε από το δωμάτιο και άρχιζε τα νάζια περιμένοντας εξτραδάκι που φυσικά δεν πήρε ποτέ.
Και ερωτώ : Τόσο ξεφτιλισμένο θεωρούν εκεί μέσα το ποσό των 80 για φραπέ? Σε ποια χώρα ζουν άραγε?
Κρίμα γιατί το πακετάκι χώρου-εμφάνιση κορασίδας-μασάζ δεν ήταν καθόλου άσχημο..

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Αυτοι που τρωνε μπριζολιτσα εδω και εχουν το κοκο να την πληρωσουν δεν τους πολυνοιαζει να πανε απο ΒΠ σε ενα μαγαζι του κεντρου μονο και μονο για να  :humpleg: επειδη εκει κοστιζει 70-80ε.
Σκεφειτε οτι θα φας μια ωρα να πας και μια να γυρισης και να παρκαρεις (που κοστιζει) και να εχει και της προκοπης τεμαχιο ελευθερο το ιδρυμα. Αν γυρισεις 2-3 ιδρυματα τοχασες το τριωρο.
Οποτε στα ιδρυματα αυτου του τυπου, ΜΟΝΟ εαν σου εχουν ανοιξει την κουζινα τους και το τεμαχιο ειναι καλο, μπορειτε να το δειτε και σαν CG σε incall.
Τοτε ειναι ανταγωνιστικο το 100-150ε και επισης το περιβαλλον με τα κερακια κλπ ειναι πιο αισθησιακο απο το δωματιο του ξενοδοχειου.
Αυτα για οσους δεν συχναζουν σε στουντιο και δεν πατανε κεντρο γιατι αν ναι τοτε το ποσο ειναι απλα υπερβολικο.
...το 100 μην το βάζεις....150 +......

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Λόγω μαύρης πέτρας που έχω ρίξει στο κέντρο, έκανα ένα πέρασμα από Θησέως για μασαζοφραπέ. Για να εξηγούμαστε όρεξη για μπριζόλες, κοψίδια και λοιπά ούτε είχα, ούτε επρόκειτο να τα έσκαγα χοντρά στο συγκεκριμένο κατάστημα για ένα γαμήσι που βρίσκω αλλού στα 70..
Μοναδική επιλογή η Νάνσυ (δεν με χάλασε) και πρώτο φάουλ από τσατσά, που αν και με γνώριζε, με παρακάλασε να δώσω τα φράγκα μπροστά.
Έδωσα το 80αρι και πήγα στα ενδότερα, όπου έρχεται η προσπάθεια από Νάνσυ για ξεζούμισμα, προτείνοντας σάουνα με +50. Εκεί έριξα τη πρώτη χυλόπιτα και συνεχίσαμε με ένα πολύ ωραίο χαλαρωτικό μασάζ, μέχρι να έρθει η ώρα για το διαταύτα.
Νέα πρόταση από Νάνσυ για άλλα 30 ή 40 έουρα (δεν άκουσα καλά) για γαμησάκι. Δεύτερη χυλόπιτα, για να καταλήξουμε επιτέλους στο φραπεδάκι. Ακόμα και έτσι η Νάνσυ δεν έφευγε από το δωμάτιο και άρχιζε τα νάζια περιμένοντας εξτραδάκι που φυσικά δεν πήρε ποτέ.
Και ερωτώ : Τόσο ξεφτιλισμένο θεωρούν εκεί μέσα το ποσό των 80 για φραπέ? Σε ποια χώρα ζουν άραγε?
Κρίμα γιατί το πακετάκι χώρου-εμφάνιση κορασίδας-μασάζ δεν ήταν καθόλου άσχημο..

καλά εγώ μιά φορά πήγα πριν 3 χρόνια εκεί και πήρα νάνσυ η οποία μου το έπαιζε μυξοπαρθένα αλλά στο τέλος μου πήρε μια πιπα.Το συνέχισα μονο και μονο επειδή μου άρεσε εμφανισιακά,αλλά φυσικά δεν ξαναπάτησα ούτε θα ξαναπατήσα ποτέ σε αυτό το απατεωνομάγαζο...Γιασάν(οπως λεμε χασαν) του μάγκα σε όσους το συντηρούν ακομη!Αν και δεν βλέπω να συντηρούνται πλέον....θα την δούμε και αυτήν σύντομαι σε κανα αντόος εκτός αν είναι γάτα και έχει κάνει καρνέ με καμμια 50αρια τηλέφωνα για να παρακαλαει για κώλο με 50..

πρωταρης

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
καλά εγώ μιά φορά πήγα πριν 3 χρόνια εκεί και πήρα νάνσυ η οποία μου το έπαιζε μυξοπαρθένα αλλά στο τέλος μου πήρε μια πιπα.Το συνέχισα μονο και μονο επειδή μου άρεσε εμφανισιακά,αλλά φυσικά δεν ξαναπάτησα ούτε θα ξαναπατήσα ποτέ σε αυτό το απατεωνομάγαζο...Γιασάν(οπως λεμε χασαν) του μάγκα σε όσους το συντηρούν ακομη!Αν και δεν βλέπω να συντηρούνται πλέον....θα την δούμε και αυτήν σύντομαι σε κανα αντόος εκτός αν είναι γάτα και έχει κάνει καρνέ με καμμια 50αρια τηλέφωνα για να παρακαλαει για κώλο με 50..

Αν μου επιτρεπεις, θα ηθελα να πω την γνωμη μου πανω σε αυτο! Λογο της αναπυριας μου, και της καθηλωσης μου στην αναπυρικη καρεκλα, εδω και 14 περιπου χρονια, εχω παει σε αρκετα ... μασαζ, και εχω δει παρα πολλα! Ομως, λιγα ειναι τα καλα μαγαζια, που ακομα εχουν ... ανθρωπια, και αυτο, ειναι ενα απο αυτα! Δεν ειναι λιγο το να μπαινεις μεσα και να σε σεβονται, και να μην σε εχουν σαν ενα ... τερας, με ροδες, οπως κανουν τα περισοτερα στο κεντρο! Λυπαμε αν καποια, μπορει να σου φερθηκε σκαρτα πριν καιρο, ομως, δεν ειναι σωστο να τα βαζεις ολα ετσι ευκολα στην ... μαυρη λιστα! Τωρα, το οικονομικο, ειναι αλλο θεμα, και δεν πιστευω να αναγκαζουν καποιον να παει με το ζωρι εκει, η σε καποιο αλλο μαγαζι των 100- 150 ευρω! Καμια φορα, ενα απλο και ζεστο ... {τι κανετε?}, αξιζει παρα πολλα! Θελω να με συχωρεσεις που πηρα το θαρρος να μπω στην σελιδα σου και να πω την αποψη μου! Να εισαι καλα!

jimjimjim

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
1
καμια καινουργια κοπελα μηπως ξερει κανεις?

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
καμια καινουργια κοπελα μηπως ξερει κανεις?

Που το θυμήθικες αυτο!

Νομίζω δεν έχει υπάρξει τίποτα αξιόλογο στην μετα-Μαρσυ εποχή.
Οι συναγωνιστές που ίσως να έχουν επισκεφτεί πιό πρόσφατα από μένα (2008) ας με διαψέυσουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom