Ναταλι, στο στυλακι της Βαλιας "πιπινοειδες" και μεχρι φραπε...Ετσι τουλαχιστον λενε...Παιδιά, έχω να παω κανα 3μηνο, παίζει τίποτα καινούργιο
και αξιόλογο?
εγω δεν την εχω τεσταρει ακομα, αν και μου την πασαρε κανα-δυο φορες η Μαιρη (σεριφ)
Ναταλι, στο στυλακι της Βαλιας "πιπινοειδες" και μεχρι φραπε...Ετσι τουλαχιστον λενε...Παιδιά, έχω να παω κανα 3μηνο, παίζει τίποτα καινούργιο
και αξιόλογο?
Τελικα παιζει τιποτα ή μοωο μασαζ?????Θα το τσεκάρω εντός εβδομάς και θα επανέλθω!!!
Τελικα παιζει τιποτα ή μοωο μασαζ?????Θα το τσεκάρω εντός εβδομάς και θα επανέλθω!!!
Τελικα παιζει τιποτα ή μοωο μασαζ?????
@η βαλια ειναι αυτη που ειταν στην ελενη;
Καμια σχεση... Η Βαλια του Θησεως ειναι εκει οπως λεει και ο "παθος" χρονια...@η βαλια ειναι αυτη που ειταν στην ελενη;
Καμια σχεση... Η Βαλια του Θησεως ειναι εκει οπως λεει και ο "παθος" χρονια...
Καλο τεμαχιο, αλλα και δυσκολο...
Σωστος ο συναδελφος!!Εχει κορμάρα αλλά πέραν αυτού τίποτε
Εγω με την 3η πηρα φραπε απο Βαλια...Παιζει ευκολα φραπε στο μαγαζι η πρεπει να παει κανεις μερικες φορες? Γιατι οταν ειχα παρει
τηλεφωνο με περασανε ανακριση πως σε λενε και ποιος σε εστειλε και μαλακιες. Κια πια γκομενα
αξιζει τον κοπο?
Ναι, σημερα ητανη νανσυ ειναι κει;;
..ναι αλλά και η τιμή ανεβαίνει κατακόρυφα..στα 130-150 €....μόνο για να χουφτώσει κανείς;;;Εγω με την 3η πηρα φραπε απο Βαλια...
Προτιμησε το χαμαμ και τη σαουνα που ερχοντε με πετσετουλα και στρινγκακι και ολο και κατι θα χουφτωσεις...
Μονο σιγουρεψου οτι θα ειναι μεσα μαζι σου, μη σου τα παρουν χοντρα και σε αφηνουν να ψηνεσαι μονος
και ξεβρακωτος...
Φραπε και χουφτα απο Βαλια και Ναταλι, απο αλλες φουλ..ναι αλλά και η τιμή ανεβαίνει κατακόρυφα..στα 130-150 €....μόνο για να χουφτώσει κανείς;;;
Φραπε και χουφτα απο Βαλια και Ναταλι, [size=14pt]απο αλλες φουλ[/size]