Σου στελνω pm
PM me!!!!
Σου στελνω pm
Πάντως καλό είναι οι πληροφορίες να βγαίνουν προσεκτικά λόγω της μικρής κοινωνίας εδώ κάτω....δεν θέλει και πολύ να καεί κάνα καλό χαρτί....
ρε παιδια να ρωτησω κατι, τα Χανια ειναι τιγκα στο μουνι απο φοιτητριες και τουριστριες, 2 φορες εχω κατεβει διακοπες, εβγαλα γκομενα και τις 2, ειναι πολυ ευκολο να βρεις γκομενα να γαμησεις ..
γιατι ψαχνετε να πληρωσετε για να γαμησετε σε εναν τετοιο ευλογημενο τοπο?
γαμικουλας δεν ειμαι, παω κι εγω στα μπουρδελα!Γιατι εσυ εισαι gamikoulien, κι εμεις οχι Αλλα, περα απο την πλακα, αλλο μια αβγαλτη φοιτητριουλα (μη εδω, μη εκει, κωλο ;;;; απαπαπαπα), κι αλλο μια εμπειρη
ρε παιδια να ρωτησω κατι, τα Χανια ειναι τιγκα στο μουνι απο φοιτητριες και τουριστριες, 2 φορες εχω κατεβει διακοπες, εβγαλα γκομενα και τις 2, ειναι πολυ ευκολο να βρεις γκομενα να γαμησεις ..
εγω παντως εχω ενα φιλο που δεν εχει αγορασει ποτέ του αυτοκινητο. συνεχεια με νοικιασμενο ειναι..ρε παιδια να ρωτησω κατι, τα Χανια ειναι τιγκα στο μουνι απο φοιτητριες και τουριστριες, 2 φορες εχω κατεβει διακοπες, εβγαλα γκομενα και τις 2, ειναι πολυ ευκολο να βρεις γκομενα να γαμησεις ..
ελα ρε φιλε πες μας για Νέα Χωρα μην τρέχουμε και στο Πυθάρι καλοκαιριάτικα.....
καλησπερα το πυθαρι που κοντα ειναι γιατι κατεβαινω κρητη....
ελα ρε φιλε πες μας για Νέα Χωρα μην τρέχουμε και στο Πυθάρι καλοκαιριάτικα.....
Αλεξ, κακα νεα φιλαρακι. Το εν λογω τεμαχιο, εχει φυγει απο τα 50 τωρα και καιρο. Το ανακαλυψα γυρω στις 8 το απογευμα, αλλα οταν το ειδα εξω, δε μπηκα καν στον κοπο να κατεβω απο το αυτοκινητο. Την εκανα με ελαφρα. Παντως για οποιον γουσταρει γιαγιαδες, ειναι τερμα Σελινου, αριστερα στα 100 μετρα, σε ενα στενο. Αν θελετε και τηλ. σε pm μονο. Αλλα για να δειτε οτι ειμαι καλο παιδι, σας εχω SUPER νεα απο Μινωος!!!!!! Σε λιγα λεπτα, στο αντιστοιχο hread.