Νέα

Μασάζ σε Πάτρα/Πύργο

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

Tommmymeme

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2020
Κριτικές
1
Like
68
Πόντοι
0
Τι να πιστέψεις εδώ μέσα δε ξέρω πάντως. Καινούρια προφίλ άλλος προωθεί άλλος κατηγορεί. Άντε βγάλε άκρη τώρα

alexboy

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2023
Like
133
Πόντοι
0
Εγώ δεν έχω προσωπική άποψη.αλλα αν ήταν έτσι θα είχαμε κολλήσει ψώρα ολοι.λες και άλλα μέρη σφιζουν από καθαριότητα.

Kang ho

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2025
Like
265
Πόντοι
21
Τι να πιστέψεις εδώ μέσα δε ξέρω πάντως. Καινούρια προφίλ άλλος προωθεί άλλος κατηγορεί. Άντε βγάλε άκρη τώρα
Φίλε αν ήταν να το κατηγορήσω θα το κατηγορούσα αλλιώς
Έτσι και αλλιώς θα κινηθώ νομικά για το εν λόγο μασατζιδικο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγώ δεν έχω προσωπική άποψη.αλλα αν ήταν έτσι θα είχαμε κολλήσει ψώρα ολοι.λες και άλλα μέρη σφιζουν από καθαριότητα.
Εγώ πήγαινα 1 χρόνο πριν και τώρα μου έσκασε,είναι ποτέ θα σου σκασει

Tommmymeme

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2020
Κριτικές
1
Like
68
Πόντοι
0
Εγώ πάντως δε πιστεύω κάποιον που γράφτηκε πριν 2 μέρες και αρχίζει τη φλυαρία. Είτε προμοταρει είτε κατηγορεί. Οι προμοτορες εξαφανίστηκαν btw.

Ξάδερφος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2024
Κριτικές
6
Like
398
Πόντοι
300
Εχω πάει αρκετές φορές τελευταία πήγα με Καρολίνα, Μασάζ πολυ καλό και για αρκετη ωρα, ωραία και αισθησιακή εκτόνωση, τώρα για πετσέτες τη να πω; πάντως δεν έτυχε να μου συμβεί κάτι.

Al Petsiklan

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
8
Like
216
Πόντοι
1
Κι εμενα, αυτα για την ψωρα, απο μελος με τρεις μερες προφιλ, μουφα μου ακουγονται.

Kang ho

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2025
Like
265
Πόντοι
21
Εγώ πάντως δε πιστεύω κάποιον που γράφτηκε πριν 2 μέρες και αρχίζει τη φλυαρία. Είτε προμοταρει είτε κατηγορεί. Οι προμοτορες εξαφανίστηκαν btw.
Κοίτα φίλε είναι γνώμη σου αν πιστεύεις αν όχι,εγώ τα έγραψα για να προφύλαξω τους υπόλοιπους η να έχουν τον νου τους

koolis

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
200
Πόντοι
1
..όπως κι ο άλλος που είχε ξαναγράψει για ψώρα εξαϋλώθηκε! Μπορεί και δίκαια μπορεί και όχι..

Kang ho

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2025
Like
265
Πόντοι
21
Καμία δεν αξίζει τώρα ειδικά αυτό το καιρό στο λουξουρι
Παλιά ναι υπήρχαν 2 κοπέλες που άξιζαν και δεν τις ξαναείδαμε

koolis

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
200
Πόντοι
1
Καμία δεν αξίζει τώρα ειδικά αυτό το καιρό στο λουξουρι
Παλιά ναι υπήρχαν 2 κοπέλες που άξιζαν και δεν τις ξαναείδαμε
...μας έφαγε η ανανέωση! Πώς πας, την επανέλαβες τη θεραπεία?

Kang ho

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2025
Like
265
Πόντοι
21
Γαμω το λουξουρι και τα σκάτα που κάνουν εκεί μεσα

Τελευταία τροποποίηση:

Giannos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2014
Like
1.226
Πόντοι
201
Παιδες εχετε να προτεινετε κατι για μπατσελορ καθημερινη? Καμμια καλη ιδεα να ξελαμπικαρει ο γαμπρος πριν αρχισουν οι τσοκαριες οι αγγαρειες και οι εντολες? Για Πατρα κεντρο μετα απο πιωματα. Δηλαδη ισως 3 η4 το πρωι.προτεινετε κατι...κωλομπαρο που να γινεται παιχνιδι καμμια κοπελα που θελει να δεχτει κανα 4αρι ατομα μαζεμενα. Η οτι αλλο θελετε...

Kang ho

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2025
Like
265
Πόντοι
21
Παιδες εχετε να προτεινετε κατι για μπατσελορ καθημερινη? Καμμια καλη ιδεα να ξελαμπικαρει ο γαμπρος πριν αρχισουν οι τσοκαριες οι αγγαρειες και οι εντολες? Για Πατρα κεντρο μετα απο πιωματα. Δηλαδη ισως 3 η4 το πρωι.προτεινετε κατι...κωλομπαρο που να γινεται παιχνιδι καμμια κοπελα που θελει να δεχτει κανα 4αρι ατομα μαζεμενα. Η οτι αλλο θελετε...
Dunhill αγ Ιωάννη πρατσικα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom