Tommmymeme
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 68
- Πόντοι
- 0
Τι να πιστέψεις εδώ μέσα δε ξέρω πάντως. Καινούρια προφίλ άλλος προωθεί άλλος κατηγορεί. Άντε βγάλε άκρη τώρα
Φίλε αν ήταν να το κατηγορήσω θα το κατηγορούσα αλλιώςΤι να πιστέψεις εδώ μέσα δε ξέρω πάντως. Καινούρια προφίλ άλλος προωθεί άλλος κατηγορεί. Άντε βγάλε άκρη τώρα
Εγώ πήγαινα 1 χρόνο πριν και τώρα μου έσκασε,είναι ποτέ θα σου σκασειΕγώ δεν έχω προσωπική άποψη.αλλα αν ήταν έτσι θα είχαμε κολλήσει ψώρα ολοι.λες και άλλα μέρη σφιζουν από καθαριότητα.
Κοίτα φίλε είναι γνώμη σου αν πιστεύεις αν όχι,εγώ τα έγραψα για να προφύλαξω τους υπόλοιπους η να έχουν τον νου τουςΕγώ πάντως δε πιστεύω κάποιον που γράφτηκε πριν 2 μέρες και αρχίζει τη φλυαρία. Είτε προμοταρει είτε κατηγορεί. Οι προμοτορες εξαφανίστηκαν btw.
..όπως κι ο άλλος που είχε ξαναγράψει για ψώρα εξαϋλώθηκε! Μπορεί και δίκαια μπορεί και όχι..Εγώ πάντως δε πιστεύω κάποιον που γράφτηκε πριν 2 μέρες και αρχίζει τη φλυαρία. Είτε προμοταρει είτε κατηγορεί. Οι προμοτορες εξαφανίστηκαν btw.
Η φένια είναι μια χοντρούλα?
υπάρχουν κι αυτές, εκεί μέσα δεν ξέρωΧοντρούλες και νοστιμουλες......
...μας έφαγε η ανανέωση! Πώς πας, την επανέλαβες τη θεραπεία?Καμία δεν αξίζει τώρα ειδικά αυτό το καιρό στο λουξουρι
Παλιά ναι υπήρχαν 2 κοπέλες που άξιζαν και δεν τις ξαναείδαμε
Σε 2 μέρες επανάληψη,λοσιόν το βραδι μπάνιο το πρωί....μας έφαγε η ανανέωση! Πώς πας, την επανέλαβες τη θεραπεία?
Dunhill αγ Ιωάννη πρατσικαΠαιδες εχετε να προτεινετε κατι για μπατσελορ καθημερινη? Καμμια καλη ιδεα να ξελαμπικαρει ο γαμπρος πριν αρχισουν οι τσοκαριες οι αγγαρειες και οι εντολες? Για Πατρα κεντρο μετα απο πιωματα. Δηλαδη ισως 3 η4 το πρωι.προτεινετε κατι...κωλομπαρο που να γινεται παιχνιδι καμμια κοπελα που θελει να δεχτει κανα 4αρι ατομα μαζεμενα. Η οτι αλλο θελετε...
Τι γίνεται εκεί??Dunhill αγ Ιωάννη πρατσικα