Νέα

Μασάζ σε Πάτρα/Πύργο

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Al Petsiklan

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
8
Like
220
Πόντοι
1
Κι εμενα, αυτα για την ψωρα, απο μελος με τρεις μερες προφιλ, μουφα μου ακουγονται.

koolis

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
200
Πόντοι
1
Εγώ πάντως δε πιστεύω κάποιον που γράφτηκε πριν 2 μέρες και αρχίζει τη φλυαρία. Είτε προμοταρει είτε κατηγορεί. Οι προμοτορες εξαφανίστηκαν btw.
..όπως κι ο άλλος που είχε ξαναγράψει για ψώρα εξαϋλώθηκε! Μπορεί και δίκαια μπορεί και όχι..

koolis

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
200
Πόντοι
1
Καμία δεν αξίζει τώρα ειδικά αυτό το καιρό στο λουξουρι
Παλιά ναι υπήρχαν 2 κοπέλες που άξιζαν και δεν τις ξαναείδαμε
...μας έφαγε η ανανέωση! Πώς πας, την επανέλαβες τη θεραπεία?

Giannos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2014
Like
1.231
Πόντοι
201
Παιδες εχετε να προτεινετε κατι για μπατσελορ καθημερινη? Καμμια καλη ιδεα να ξελαμπικαρει ο γαμπρος πριν αρχισουν οι τσοκαριες οι αγγαρειες και οι εντολες? Για Πατρα κεντρο μετα απο πιωματα. Δηλαδη ισως 3 η4 το πρωι.προτεινετε κατι...κωλομπαρο που να γινεται παιχνιδι καμμια κοπελα που θελει να δεχτει κανα 4αρι ατομα μαζεμενα. Η οτι αλλο θελετε...

Al Petsiklan

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
8
Like
220
Πόντοι
1
Και Αγιου Ανδρέου στο τρίγωνο της επιτυχιας μουλεν, δεσμός, γουοτερμουν γινεται παιχνιδι!

alexboy

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2023
Like
146
Πόντοι
0
Και Αγιου Ανδρέου στο τρίγωνο της επιτυχιας μουλεν, δεσμός, γουοτερμουν γινεται παιχνιδι!
Κάτω από το Μουλέν δεν θυμάμαι το όνομα στο κωλομπαρο πέφτει τσιμπούκι με κανα 30ρη.και γαμησι σε μια καβατζα μέσα στο μαγαζί.παλια εσκαγε κάνα καλό.τωρα πατσαβουρες και μεγαλωμένος.Για καλτ κατάσταση

Nick8

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2021
Like
279
Πόντοι
21
Εγώ πριν ένα χρόνο πέτυχα μουναρες σλαβες πρώην μπλοκ
Μέσα σε ένα χρόνο χάλασε?
Φιλε μου δεν βλεπονται αυτες που δουλευουν μεσα..Τελευταια εχω παει 4 φορες παντα οι ιδιες ειναι απλα μια καθημερινη ηταν λιγοτερες

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.235
Πόντοι
206
Εχουμε κανεναν απο Αμαλιαδα Πυργο να μας ενημερωσει;;
Τι γινεται στο γνωστο σημειο "ελιες" στο Γερακι;;Ο νεος δρομος αφησε κανα σπιτακι ανοιχτο να το επισκεφτουμε;;

Giannos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2014
Like
1.231
Πόντοι
201
Καμμια ιδεα για 8 η 9 μαιου ειναι καθημερινη καποιο κωλομπαρο για φαση να φτιαξουμε το γαμπρο σε μπατσελορ?

Pangt13

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2024
Like
72
Πόντοι
0
Εχουμε κανεναν απο Αμαλιαδα Πυργο να μας ενημερωσει;;
Τι γινεται στο γνωστο σημειο "ελιες" στο Γερακι;;Ο νεος δρομος αφησε κανα σπιτακι ανοιχτο να το επισκεφτουμε;;
Φίλε και γω αυτό ήθελα να ρωτήσω. Και με πρόλαβες.. γτ είμαι ήδη στα άγια χώματα αλλά αυτά τα μέρη δεν πρόλαβα να τα επισκεφθώ ακόμα..
Εάν κανείς συναγωνιστής από την περιοχή έχει πάει να μας πει τι γίνεται...να συνδράμουμε και εμείς όσο μπορούμε και εάν αξίζει βέβαια..

Kwstis1996

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2025
Like
9
Πόντοι
0
Καλημερα!!
Ξερει εχει παει κανεις να μας πει τι παιζει στο anessis massage?
Γιατι δουλευει μια κοπελα ξανθια που ηταν σε κολομπαρα και στριπτιτζαδικα στην αθηνα

Xoui

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Like
97
Πόντοι
0
Καλημερα!!
Ξερει εχει παει κανεις να μας πει τι παιζει στο anessis massage?
Γιατι δουλευει μια κοπελα ξανθια που ηταν σε κολομπαρα και στριπτιτζαδικα στην αθηνα
Δύσκολο να παίζει κάτι. Δεν το έχω επισκεφθεί όμως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom