Al Petsiklan
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 220
- Πόντοι
- 1
Κι εμενα, αυτα για την ψωρα, απο μελος με τρεις μερες προφιλ, μουφα μου ακουγονται.
..όπως κι ο άλλος που είχε ξαναγράψει για ψώρα εξαϋλώθηκε! Μπορεί και δίκαια μπορεί και όχι..Εγώ πάντως δε πιστεύω κάποιον που γράφτηκε πριν 2 μέρες και αρχίζει τη φλυαρία. Είτε προμοταρει είτε κατηγορεί. Οι προμοτορες εξαφανίστηκαν btw.
Η φένια είναι μια χοντρούλα?
υπάρχουν κι αυτές, εκεί μέσα δεν ξέρωΧοντρούλες και νοστιμουλες......
...μας έφαγε η ανανέωση! Πώς πας, την επανέλαβες τη θεραπεία?Καμία δεν αξίζει τώρα ειδικά αυτό το καιρό στο λουξουρι
Παλιά ναι υπήρχαν 2 κοπέλες που άξιζαν και δεν τις ξαναείδαμε
Τι γίνεται εκεί??Dunhill αγ Ιωάννη πρατσικα
Dunhill δουλευουν 3 πατσαβουρες..Τι γίνεται εκεί??
Ήμουν σίγουροςDunhill δουλευουν 3 πατσαβουρες..
Κάτω από το Μουλέν δεν θυμάμαι το όνομα στο κωλομπαρο πέφτει τσιμπούκι με κανα 30ρη.και γαμησι σε μια καβατζα μέσα στο μαγαζί.παλια εσκαγε κάνα καλό.τωρα πατσαβουρες και μεγαλωμένος.Για καλτ κατάστασηΚαι Αγιου Ανδρέου στο τρίγωνο της επιτυχιας μουλεν, δεσμός, γουοτερμουν γινεται παιχνιδι!
Φιλε μου δεν βλεπονται αυτες που δουλευουν μεσα..Τελευταια εχω παει 4 φορες παντα οι ιδιες ειναι απλα μια καθημερινη ηταν λιγοτερεςΕγώ πριν ένα χρόνο πέτυχα μουναρες σλαβες πρώην μπλοκ
Μέσα σε ένα χρόνο χάλασε?
Πηγαινα παλια. Καβλαντα μονο και ρουφηημα ποτων τπτ αλλο.Μπαρ με κοπέλες καλές
Πήγαινε και θα δεις
Φίλε και γω αυτό ήθελα να ρωτήσω. Και με πρόλαβες.. γτ είμαι ήδη στα άγια χώματα αλλά αυτά τα μέρη δεν πρόλαβα να τα επισκεφθώ ακόμα..Εχουμε κανεναν απο Αμαλιαδα Πυργο να μας ενημερωσει;;
Τι γινεται στο γνωστο σημειο "ελιες" στο Γερακι;;Ο νεος δρομος αφησε κανα σπιτακι ανοιχτο να το επισκεφτουμε;;
Δύσκολο να παίζει κάτι. Δεν το έχω επισκεφθεί όμως.Καλημερα!!
Ξερει εχει παει κανεις να μας πει τι παιζει στο anessis massage?
Γιατι δουλευει μια κοπελα ξανθια που ηταν σε κολομπαρα και στριπτιτζαδικα στην αθηνα