vasgiannop
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2023
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
τελικά σε Πάτρα παίζει τίποτα απο μασάζ? απο αυτή την Κατερίνα απο πάνω ξέρουμε κάτι?
Δεν κάνει κάτι αλλοΚαλησπερα
Εχουμε καμιa πληροφορια για την μιχαελα απο luxury ?
Όσον αφορά τη Μικαέλα δες 2 μηνύματα πάνωΚαλησπερα παίδες… θα ήθελα και εγώ κάποιο ινφο για λουξουρι αν έχει καποιος. Και επισης αν έχει καποιος άποψη για Μικαελα (αν κάνει παραπάνω, και εμφάνιση)
Με ενδιαφέρει και εμένα !Παιδιά χρειάζομαι μασάζ με happy ending .. στο luxury αυτό είναι 30+20 ; Ξέρω ότι σε σχέση με Αθήνα είναι χαλια αλλά έχω πέσει στην ανάγκη τους.. pls help εδώ ή pm
μαγαζι και να κανει τα παντα; Και εδω στους μαλακες μονο φραπεδια;Καλησπέρα! Μικαελα αδιάφορο μασάζ, τίμιος φραπές. Ειναι απο σαλονικα και έρχεται ανα διαστήματα. Οι φωτός στα stories ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα
Μα το ειπες μονος σου. Επειδη μας βρηκαν μαλακεςΜας βρηκαν μαλακες εντελως. Τι να πεις δηλαδη. Ανεβάζουν κάτι φωτογραφίες πρόκληση, Για ποιο λόγο δεν μπορώ να καταλάβω.
Αυτή η Μικαελα που είναι ? Πώς την βρίσκουμε ? Είναι εμφάνισιμη?Καλησπέρα! Μικαελα αδιάφορο μασάζ, τίμιος φραπές. Ειναι απο σαλονικα και έρχεται ανα διαστήματα. Οι φωτός στα stories ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα
Στείλε και σε μένα pm !στειλε μου pm