PatrasmanX
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 3
- Like
- 254
- Πόντοι
- 1
Μάθαμε νέο προφίλ από την Κέλλυ μήπως;
Και εγω θα το ήθελα !Μάθαμε νέο προφίλ από την Κέλλυ μήπως;
Σου ζητάνε να σκεπαστείς με πετσέτα κάποιες.Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω στο luxury σου λένε κάτι άμα δεν φοράς εσώρουχο κατά την διάρκεια του μασάζ ?
σε αυτο το Luxury δηλαδη σου κανουν μασαζ και μετα παιζει και καμια πιπα ή σεξ?Σου ζητάνε να σκεπαστείς με πετσέτα κάποιες.
Φίλε σου λέω δεν αξίζει... Και καλά θα σου κάνει εκτόνωση με το χέρι για 60 ευρώ αλλά να μην είσαι Πατρινός και θέλει να προσέχεις να της το πεις με τρόπο αλλιώς θα σε βρίσει άσχημα... Δεν αξίζει ρε φίλε να δώσεις 60 ευρώ σε μια γιαγιά για να στον παίξει... Δλδ καπου έλεος ρε παιδιά... Έχετε κάνει όλες τις σαβούρες πλούσιες... Είναι δυνατόν?Μας μπέρδεψες...η Βασιλική τον πιάνει ή δεν τον πιάνει τελικά??
Ειναι γρια φιλε και εμενα πριν 2 χρονια που ειχα παει ειχα φτιαχτει με το μασαζ φανηκε το πρησιμο στην πετσετα και μ ειπε οτι πρεπει να το ελεγχω και κατι βλακειες Δεν αξιζει η γιαγια μην πετατε λεφταΦίλε σου λέω δεν αξίζει... Και καλά θα σου κάνει εκτόνωση με το χέρι για 60 ευρώ αλλά να μην είσαι Πατρινός και θέλει να προσέχεις να της το πεις με τρόπο αλλιώς θα σε βρίσει άσχημα... Δεν αξίζει ρε φίλε να δώσεις 60 ευρώ σε μια γιαγιά για να στον παίξει... Δλδ καπου έλεος ρε παιδιά... Έχετε κάνει όλες τις σαβούρες πλούσιες... Είναι δυνατόν?
Όλη η κατάρα έχει πεσει εδώΑυτό που ζουμε στην Πατρα ειναι κατάντια γι αυτο κι εγω απέχω γενικα και πηγαινω μόνο με περιπτωσεις που αξιζουν καπως.
Αδερφέ την είχα ρωτήσει και εγώ για σεξ ποσο.η τιμή που μου είπε ήταν 200 ευρώ! Δεν ξανασχοληθηκα.Μου είχε στείλει στο ινσταγκραμ, 50 ευρώ για μισή ώρα μασάζ και με άτομα εμπιστοσύνης προχωράει σε φουλ πρόγραμμα. Όταν ρώτησα κόστος δεν απάντησε και το προφίλ της πλέον δεν υπάρχει.
οπως το ειπες κατάρα.οσο για τις τιμές και γενικα τα χρηματα που ζητανε τι να πει κανεις!Όλη η κατάρα έχει πεσει εδώ
Νομίζουν ότι στην Πάτρα είμαστε τίποτα Σαουδάραβες ναπουμεοπως το ειπες κατάρα.οσο για τις τιμές και γενικα τα χρηματα που ζητανε τι να πει κανεις!
δεν ειναι μονο αυτο ρε φιλε...Οκ ζητανε ας πουμε το ελαχιστο 30 ευρω σε μπουρδελο σωστα?Κοπελα μου για να ζητας 30 πρεπει να εισαι μουνάρα και να κανεις και προγραμμα βαρβάτο,οχι να βαριεσαι που ζεις και να το παιζεις και μουτρωμενη μεσα στο δωματιο!οσο για τις βιζιτες καλα αστο εκει μιλαμε για την απολυτη κοροιδία.Γενικα απο Πατρα η μόνη που αξιζε το 30αρι σε μπουρδελο ηταν η Νάντια.Ολες οι αλλες ειναι απλα σαν να πετάς τα λεφτα σου στα σκουπιδια.Εγω αν δεν βρεθει κατι πολυ καλο δεν μπαινω παντως.Νομίζουν ότι στην Πάτρα είμαστε τίποτα Σαουδάραβες ναπουμε
Είχα περάσει πριν μερικές μέρες. Όπως στα στόρυ είναι το σώμα, αλλα απο πρόσωπο δεν λέει πολλά. Σαν εικόνα απο κοντά είναι απο αυτές τις πολύ λεπτές κοπελίτσες που φοράνε σέξυ ρούχα αλλά κάτι λείπει. Πάντως όταν πήγα ήταν κλεισμένη ήδη αλλιώς θα δοκίμαζα.Καλησπέρα στην παρέα... Δοκίμασε κανένας τζοανα από λουξουρι? Πάντως στα στορυ φαίνετε μουναρα αλλά δε θέλω να την πατήσω πάλι να πάω και να δω καμία τεράστια αγελάδα
οχι βασικα καθεσαι γυμνός απλά προχθες που πήγα ήταν μαγκωμένες όλες.ηταν και η πρώτη μου φορα ίσως και με πέρασαν για μπάτσο. θα ξαναπάω ομως με φιλο πάλιΚαλησπέρα ήθελα να ρωτήσω στο luxury σου λένε κάτι άμα δεν φοράς εσώρουχο κατά την διάρκεια του μασάζ ?