Νέα

Μασάζ σε Πάτρα/Πύργο

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

PatrasmanX

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2020
Κριτικές
3
Like
254
Πόντοι
1
Μάθαμε νέο προφίλ από την Κέλλυ μήπως;

Fititisneos21

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2021
Like
1
Πόντοι
0
Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω στο luxury σου λένε κάτι άμα δεν φοράς εσώρουχο κατά την διάρκεια του μασάζ ?

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.108
Πόντοι
206
Σου ζητάνε να σκεπαστείς με πετσέτα κάποιες.
σε αυτο το Luxury δηλαδη σου κανουν μασαζ και μετα παιζει και καμια πιπα ή σεξ?
ή σου κανουν ΜΟΝΟ μασαζ? Αυτο δεν εχω καταλαβει και επισης ποιο ειναι το κόστος?

john hard

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2023
Like
339
Πόντοι
21
Μας μπέρδεψες...η Βασιλική τον πιάνει ή δεν τον πιάνει τελικά??
Φίλε σου λέω δεν αξίζει... Και καλά θα σου κάνει εκτόνωση με το χέρι για 60 ευρώ αλλά να μην είσαι Πατρινός και θέλει να προσέχεις να της το πεις με τρόπο αλλιώς θα σε βρίσει άσχημα... Δεν αξίζει ρε φίλε να δώσεις 60 ευρώ σε μια γιαγιά για να στον παίξει... Δλδ καπου έλεος ρε παιδιά... Έχετε κάνει όλες τις σαβούρες πλούσιες... Είναι δυνατόν?

john hard

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2023
Like
339
Πόντοι
21
Μακρυά από luxury παιδιά...! Παραπλανουν με ψεύτικα στόρι και κοπέλες που δεν δουλεύουν Πάτρα... Πιθανών είναι στόρι βγαλμένα από το αντίστοιχο της Θεσσαλονίκης και τα στέλνουν για να κερδίζουν πελατεία και εδώ... Δυστηχως έχει χαλάσει πάρα πολύ και δουλεύουν μέσα κορίτσια που συγνώμη που θα το πω δεν αξίζει να ρίξεις ούτε 10 ευρω... Μην πετάτε τα λεφτά σας τζάμπα παιδιά... Αν θέλετε αντίστοιχο μασάζ με πολύ καλές υπηρεσίες καλύτερα να πάτε Αθήνα

kinkybutstr8

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2023
Like
89
Πόντοι
0
Στο luxury, πιο πιθανό είναι να χύσεις με τα stories τους στο instagram παρά σε μασάζ. Το φάουλ τους δεν είναι οτι δεν προσφέρουν τέτοια υπηρεσία, το φάουλ τους είναι οτι σε προιδεάζουν για κάτι που τελικά δεν το προσφέρουν.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.108
Πόντοι
206
Πολυ ζορικα τα πραγματα στην Πατρα σε οτι αφορά το σεξ επι πληρωμή
Ζητάνε μαλιστα χρηματα που δεν τα λες και λιγα κι απο υπηρεσίες χαλια μαυρα.
Ακομα και σε μπουρδελα τα τελευταια χρονια ειναι ελαχιστες οι περιπτωσεις που αξιζουν τα 30 ευρω

arour1

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
17
Πόντοι
0
Guest εμφάνιση τζοανα στο luxury. Στο ινστα φαίνεται ενδιαφέρουσα. Αν παει κάποιος ας ενημερώσει

Nick8

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2021
Like
251
Πόντοι
21
Φίλε σου λέω δεν αξίζει... Και καλά θα σου κάνει εκτόνωση με το χέρι για 60 ευρώ αλλά να μην είσαι Πατρινός και θέλει να προσέχεις να της το πεις με τρόπο αλλιώς θα σε βρίσει άσχημα... Δεν αξίζει ρε φίλε να δώσεις 60 ευρώ σε μια γιαγιά για να στον παίξει... Δλδ καπου έλεος ρε παιδιά... Έχετε κάνει όλες τις σαβούρες πλούσιες... Είναι δυνατόν?
Ειναι γρια φιλε και εμενα πριν 2 χρονια που ειχα παει ειχα φτιαχτει με το μασαζ φανηκε το πρησιμο στην πετσετα και μ ειπε οτι πρεπει να το ελεγχω και κατι βλακειες Δεν αξιζει η γιαγια μην πετατε λεφτα

Vagra7

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2022
Like
238
Πόντοι
1

Vagra7

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2022
Like
238
Πόντοι
1
Μου είχε στείλει στο ινσταγκραμ, 50 ευρώ για μισή ώρα μασάζ και με άτομα εμπιστοσύνης προχωράει σε φουλ πρόγραμμα. Όταν ρώτησα κόστος δεν απάντησε και το προφίλ της πλέον δεν υπάρχει.
Αδερφέ την είχα ρωτήσει και εγώ για σεξ ποσο.η τιμή που μου είπε ήταν 200 ευρώ! Δεν ξανασχοληθηκα.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.108
Πόντοι
206
Νομίζουν ότι στην Πάτρα είμαστε τίποτα Σαουδάραβες ναπουμε
δεν ειναι μονο αυτο ρε φιλε...Οκ ζητανε ας πουμε το ελαχιστο 30 ευρω σε μπουρδελο σωστα?Κοπελα μου για να ζητας 30 πρεπει να εισαι μουνάρα και να κανεις και προγραμμα βαρβάτο,οχι να βαριεσαι που ζεις και να το παιζεις και μουτρωμενη μεσα στο δωματιο!οσο για τις βιζιτες καλα αστο εκει μιλαμε για την απολυτη κοροιδία.Γενικα απο Πατρα η μόνη που αξιζε το 30αρι σε μπουρδελο ηταν η Νάντια.Ολες οι αλλες ειναι απλα σαν να πετάς τα λεφτα σου στα σκουπιδια.Εγω αν δεν βρεθει κατι πολυ καλο δεν μπαινω παντως.

john hard

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2023
Like
339
Πόντοι
21
Καλησπέρα στην παρέα... Δοκίμασε κανένας τζοανα από λουξουρι? Πάντως στα στορυ φαίνετε μουναρα αλλά δε θέλω να την πατήσω πάλι να πάω και να δω καμία τεράστια αγελάδα

Ekimus

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Like
262
Πόντοι
20
Καλησπέρα στην παρέα... Δοκίμασε κανένας τζοανα από λουξουρι? Πάντως στα στορυ φαίνετε μουναρα αλλά δε θέλω να την πατήσω πάλι να πάω και να δω καμία τεράστια αγελάδα
Είχα περάσει πριν μερικές μέρες. Όπως στα στόρυ είναι το σώμα, αλλα απο πρόσωπο δεν λέει πολλά. Σαν εικόνα απο κοντά είναι απο αυτές τις πολύ λεπτές κοπελίτσες που φοράνε σέξυ ρούχα αλλά κάτι λείπει. Πάντως όταν πήγα ήταν κλεισμένη ήδη αλλιώς θα δοκίμαζα.

ulisse

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω στο luxury σου λένε κάτι άμα δεν φοράς εσώρουχο κατά την διάρκεια του μασάζ ?
οχι βασικα καθεσαι γυμνός απλά προχθες που πήγα ήταν μαγκωμένες όλες.ηταν και η πρώτη μου φορα ίσως και με πέρασαν για μπάτσο. θα ξαναπάω ομως με φιλο πάλι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom