Νέα

Μασάζ σε Πάτρα/Πύργο

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

john hard

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2023
Like
301
Πόντοι
21
εχω γραψει ενα σωρο σχολια για τη Δημητρα μασαζ αλλα επιμενετε να κανετε μια πρωην βυζιτα πλουσια με 0 υπηρεσιες με λαδι αξιας 3 ευρω και δε σεβεται με τιποτα τα λεφτα του καθενος!!! καλα σας κανουν!!την εχω πατησει και εγραψα την εμπειρια μου εδω μεσα αλλα απο σημερα τελος!! μαλλον ειστε μαζοχες και σας αρεσει η βρωμια και να σας παιρνουν 100 ευρω για να σας το παιξει καποια η οποια δεν αφηνει ουτε να την ακουμπησεις και σας κατουραει στη μαπα που δεν σας αφηνει ουτε ντους να κανετε !!!

Makis99

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
1.536
Πόντοι
2.285
εχω γραψει ενα σωρο σχολια για τη Δημητρα μασαζ αλλα επιμενετε να κανετε μια πρωην βυζιτα πλουσια με 0 υπηρεσιες με λαδι αξιας 3 ευρω και δε σεβεται με τιποτα τα λεφτα του καθενος!!! καλα σας κανουν!!την εχω πατησει και εγραψα την εμπειρια μου εδω μεσα αλλα απο σημερα τελος!! μαλλον ειστε μαζοχες και σας αρεσει η βρωμια και να σας παιρνουν 100 ευρω για να σας το παιξει καποια η οποια δεν αφηνει ουτε να την ακουμπησεις και σας κατουραει στη μαπα που δεν σας αφηνει ουτε ντους να κανετε !!!

Ότι πιο σωστό έχει ειποθει

andreas8484

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2024
Like
4
Πόντοι
0
luxury servces spa! Η Συλβια ειναι το καλυτερο μωρο απο ολα τα μασατζιδικα της Ελλαδας (εχω παει σε πολλα μασατζιδικα σε ολη την Ελλαδα και γνωριζω). Ματαρες, χειλαρες, κορμαρα, κωλαρα. Πολυ καυλιαρικο μωρο. Αφηστε χρηματα και θα παρετε καλο δωρακι... Την συστηνω ανεπυφυλακτα..

john hard

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2023
Like
301
Πόντοι
21
luxury servces spa! Η Συλβια ειναι το καλυτερο μωρο απο ολα τα μασατζιδικα της Ελλαδας (εχω παει σε πολλα μασατζιδικα σε ολη την Ελλαδα και γνωριζω). Ματαρες, χειλαρες, κορμαρα, κωλαρα. Πολυ καυλιαρικο μωρο. Αφηστε χρηματα και θα παρετε καλο δωρακι... Την συστηνω ανεπυφυλακτα..
ΣΥΜΦΩΝΩ για Συλβια

Nick8

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2021
Like
229
Πόντοι
21
Όντως η Σύλβια είναι φωτια.Δυο φορές την έχω πάρει δεν ήθελα να τελειώσει η συνεδρία όταν με άλλες έκλαιγα τα λεφτά πριν καν τελειώσω..Αν ήταν όλες έτσι(εμφανισιακά και σε συμπεριφορά)δεν θα βρίσκαμε ραντεβού από την πελατεία που θα έχουν..να βάλω ένα παράθυρο ότι είναι κούκλα η κοπέλα πρόσωπο βυζιά κωλος..Μόνο εκείνο το ελουροικο στα χείλη που τις κάνει σαν παπιες τι το ήθελε???

tromeroskaulas

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2023
Like
59
Πόντοι
0
ΣΥΜΦΩΝΩ για Συλβια
Ποσο δωράκι…..;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom