Petros Nik.
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2023
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Αμα υπαρχει κανενα νεο απο luxury θα ηθελα και εγω καποιος να με ενημερωσει αν μπορει
Ti ξέρουμε για την κυρία;;;
Εμφανιση καλή αλλά από εξυπηρέτηση πολύ κατω του μέτριου... Μονο που δεν σε σουταρει για προλαβει τον επομενο.. Αλλα "το γουστάρει" και "δεν ειναι επαγγελματίας", κατά τα άλλα.. Ε, ρε τι καταπίνουμε αμασητο στη ΠατρούλαTi ξέρουμε για την κυρία;;;
Για μασάζ κανονικό θα πας στο oxygen με τα παπούτσια... 2 κοπέλες πολύ καλό μασάζ...Καλημέρα! Buddha massage έχει πάει κανείς? Θέλω να μάθω αν την παλεύουν από μασάζ!
Και εσυ με 10€ τι πίστεψες ρε φιλε ότι θα κανεις ; Τουλάχιστον έκανες και καλο μασαζ δεν έχει και πολλές που να ξέρουν το άθλημα
Με πετσέτα ή χωρίς, έκανες φίλε?Παιδιά πήγα κι εγώ luxury. Στο τήλ μου είπαν οτι πριν θα διαλέξω ποια κοπέλα θέλω να μου κάνει μασάζ. Μόλις πήγα, με παίρνει η Νικόλ και με πάει κατευθείαν μέσα. Κάνω ντουζ και μπαίνει και ξεκινάει το μασαζ. Μίλαγε αρκετά αλλά τίποτα πονηρό. Εμπειρία δεν εχω απο μασάζ αλλά μου φάνηκε περίεργο οτι όταν ήμουν ανάσκελα και ήταν πίσα απο το κεφάλι μου, έσκυβε και ακούμπαγε το στήθος της στην μούρη μου. Είναι φυσιολογικό ή μου έστελνε μηνύματα???
Ε για να μας ρωτάει αν του έστελνε μνμ εσύ τι λές; να ήταν χωρίς πετσέτα; Απλά ο συνδρομητής δεν ήταν διαθέσιμος....Με πετσέτα ή χωρίς, έκανες φίλε?
Με πετσέτα ή χωρίς, έκανες φίλε?
Ε για να μας ρωτάει αν του έστελνε μνμ εσύ τι λές; να ήταν χωρίς πετσέτα; Απλά ο συνδρομητής δεν ήταν διαθέσιμος....
Dongan0s συμβουλεψε με αδερφε...μην με πικαρειςΕ για να μας ρωτάει αν του έστελνε μνμ εσύ τι λές; να ήταν χωρίς πετσέτα; Απλά ο συνδρομητής δεν ήταν διαθέσιμος....
Χαχαχα συγνώμη, πλάκα έκανα! Να σε συμβουλεψω δεν μπορώ γιατί μια φορά πήγα όταν άνοιξαν αλλά δεν έγινε κάτι με την Νατάσα. Και γενικά το σκέφτηκα λίγο μετά και ένιωσα μια αηδία με τον εαυτό μου γιατί πλήρωσα να πάω κάπου απλά να μου τον παίξουν, δεν μου κάθεται καλά εμένα προσωπικά. Οπότε προτιμώ να πληρώσω μια κοπέλα και να πάρω όλο το πακέτο, αφού δεν είμαι άξιος να κάνω σχέση και να μην χρειάζεται να πληρώνω.... Αυτά από έναν κατεστραμενοDongan0s συμβουλεψε με αδερφε...μην με πικαρεις
Περίπου 45 λεπτά στο δωμάτιο, μασάζ καλό, κόστος 30 ευρώ. Απο εμφάνιση αν περιμένεις 25χρονο ξεκωλλάκι κοίτα αλλού. Είναι κοντά 45άρα αλλά δυνατή.Για δώσε λίγες πληροφορίες. Εμφάνιση, αν την παλεύει στο μασάζ, κόστος και ώρα παραμονής στο δωμάτιο.
Nikol είναι πολύ καλή κ πολύ καλό μασάζ...μέχρι εκεί όμωςΕυχαριστώ για τις πληροφορίες!
Για ριτυαλ θέλω κ γω προσωπικό μνμΚαλησπέρα παίδες... γνωρίζει κανένας για ritual?? Αν ξέρει κανείς κάτι ας μου στείλει πρωσοπικο μνμ