pacha_1977
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 680
- Πόντοι
- 306
Φίλε καλησπέρα
Ολα αλλάζουν καθημερινά…..
Δεν εχεις αδικο σε αυτοΦίλε καλησπέρα
Φίλε καλησπέρα
Δεν εχεις αδικο σε αυτοΦίλε καλησπέρα
Τάκη καλησπέρα δώσε καμία πληροφορία αδελφεεεεΠαίδες αρχικά ζήτω επιτέλους η Πατρα ! Αλλά ειπαμε αν θέλετε να μείνει κάτι και εδώ στην μηναρουπολη σταματήστε τα ανοιχτά και στείλτε προσωπικά ! Εγώ έχω να προτείνω να Δοκιμάζετε και να μην γραφετε αναλυτικά εδώ γιατί θα το χάσουμε και δεν έχει και πολλα. Όποιος θέλει μου στέλνει για πληροφορίες. Ξέρω και για εκτός για όποιον θέλει.
Πώς μπορώ να σου στείλω προσωπικό μήνυμα;Παίδες αρχικά ζήτω επιτέλους η Πατρα ! Αλλά ειπαμε αν θέλετε να μείνει κάτι και εδώ στην μηναρουπολη σταματήστε τα ανοιχτά και στείλτε προσωπικά ! Εγώ έχω να προτείνω να Δοκιμάζετε και να μην γραφετε αναλυτικά εδώ γιατί θα το χάσουμε και δεν έχει και πολλα. Όποιος θέλει μου στέλνει για πληροφορίες. Ξέρω και για εκτός για όποιον θέλει.
Στείλε μου προσωπικό,παίζει κάτι σχετικό με το luxury η κάτι εκτός όπως λες;Παίδες αρχικά ζήτω επιτέλους η Πατρα ! Αλλά ειπαμε αν θέλετε να μείνει κάτι και εδώ στην μηναρουπολη σταματήστε τα ανοιχτά και στείλτε προσωπικά ! Εγώ έχω να προτείνω να Δοκιμάζετε και να μην γραφετε αναλυτικά εδώ γιατί θα το χάσουμε και δεν έχει και πολλα. Όποιος θέλει μου στέλνει για πληροφορίες. Ξέρω και για εκτός για όποιον θέλει.
Ποιος ξέρει αν παίζει κάτι σε φραπε στην Πάτρα σε κάποιο μαγαζί η κάπου έξω;Στείλε μου προσωπικό,παίζει κάτι σχετικό με το luxury η κάτι εκτός όπως λες;
Στειλε pm και σε μενα για εκτος αν θελεις.Παίδες αρχικά ζήτω επιτέλους η Πατρα ! Αλλά ειπαμε αν θέλετε να μείνει κάτι και εδώ στην μηναρουπολη σταματήστε τα ανοιχτά και στείλτε προσωπικά ! Εγώ έχω να προτείνω να Δοκιμάζετε και να μην γραφετε αναλυτικά εδώ γιατί θα το χάσουμε και δεν έχει και πολλα. Όποιος θέλει μου στέλνει για πληροφορίες. Ξέρω και για εκτός για όποιον θέλει.
Το είδους ερωτήσεις….;;;;Ερωτήσεις πολλές μέχρι να μπω στο δωμάτιο κτλ.εχει συμβεί το ίδιο και σε εσάς σαν πρώτη επίσκεψη??
Χωρίς φράπα….;;;;Μπήκα στο δωμάτιο και άφησα 10τιπς μετά μπήκε μια κυρία μέσα αλλά δεν έλεγε τπτ μεγάλη πολύ και όχι κάτι σπουδαίο εμφανισιακά.εκανε καλό μασάζ αλλά μέχρι.δεν με έψηνε κιόλας για κάτι παραπάνω.
Λοιπόν συναγωνιστή στείλε μια προσωπικό για μασαζ φουλ έξτρα αου έχω πληροφορίες ;)Οποιος μπορει να βοηθησει που γνωριζει περισσοτερα για μασαζ και εκτος luxury ας στειλει προσωπικο μυνημα.
Στείλε προσωπικό μήνυμα να μάθουμε τι παίζειΠαίδες καλησπέρα και στους καινούργιους! Πάμε δυνατά για ωραια χαλαρωτικά μασαζάκια. Ότι θέλετε pm αγόρια οχι πολλα πολλα εδώ.
Και εσυ με 10€ τι πίστεψες ρε φιλε ότι θα κανεις ; Τουλάχιστον έκανες και καλο μασαζ δεν έχει και πολλές που να ξέρουν το άθλημαΜπήκα στο δωμάτιο και άφησα 10τιπς μετά μπήκε μια κυρία μέσα αλλά δεν έλεγε τπτ μεγάλη πολύ και όχι κάτι σπουδαίο εμφανισιακά.εκανε καλό μασάζ αλλά μέχρι.δεν με έψηνε κιόλας για κάτι παραπάνω.