Και εγώ ενδιαφέρομαιΠειτε για Πατρα εστω και inbox μαγκες και φοιτητριες εχω ακουσει αλλα σε πολυ στενο κυκλο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Undertaker__
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2015
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Αν υπάρχει κάποια πληροφορία για μασάζ στείλτε inbox και εδώ παρακαλώ.
Ducatakias123
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2023
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα Στηλε μνμ αν μπορείς με ενδιαφέρειΣτείλε προσωπικό μνμ σε παρακαλώ... Με ενδιαφέρει
propper79
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2016
- Like
- 385
- Πόντοι
- 21
για πες μας φιλε τι παιχτηκε.........μνμ δεν μπορεις να στειλεις προς το παρον σαν νεο μελος.....Παίδες καινούργιος εδώ ήθελα να σας πω και να μοιραστώ την χαρα μαζί σας πήγα στο ritual και περάσαμε μία Μαρία απίστευτο
Δεν κάνει τπτ ομωςΟλες οι κοπέλες τέλειες αλλα η Νατάσα παιδιά ολα τα λεφτά
Στηλε και από δω manΠαίδες αρχικά ζήτω επιτέλους η Πατρα ! Αλλά ειπαμε αν θέλετε να μείνει κάτι και εδώ στην μηναρουπολη σταματήστε τα ανοιχτά και στείλτε προσωπικά ! Εγώ έχω να προτείνω να Δοκιμάζετε και να μην γραφετε αναλυτικά εδώ γιατί θα το χάσουμε και δεν έχει και πολλα. Όποιος θέλει μου στέλνει για πληροφορίες. Ξέρω και για εκτός για όποιον θέλει.
Τι γίνεται στο ritual θα μας πει κανείς ;;;δοκίμασα εάν θέλεις σκληρό μασαζ ψηλών κυβικών με ωραίο τελείωμα χώσου. Αλλά δεν είναι σαν το ritual. Για περισσότερα στείλτε να σας κατατοπίσω
Νατάσα οχιΟπως ρώτησε κι ο φίλος, η Νατάσα σερβιρει; ξέρει κανείς;
Δεν κάνειΝατάσα ξέρει κανείς αν κάνει ;
Πες μας αδερφε εγω πηγα retual μου εκανε μια αδυατη ξανθια αλλα τιποτα παραπανω , πες μας πως ??? Ζηταω την Μαρια???για πες μας φιλε τι παιχτηκε.........μνμ δεν μπορεις να στειλεις προς το παρον σαν νεο μελος.....
propper79
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2016
- Like
- 385
- Πόντοι
- 21
δεν το εγραψα εγω φιλε το σχολιο για την μαρια...Πες μας αδερφε εγω πηγα retual μου εκανε μια αδυατη ξανθια αλλα τιποτα παραπανω , πες μας πως ??? Ζηταω την Μαρια???
Δεν κατάφερα κάτι τέτοιο δεν είχε πήδημα στο τέλος παρότι γενναιόδωροςΠαιδιά ξέρει κάποιος για μια Μαρία που κάνει μασαζ με εκτόνωση και πιπα στην Πάτρα? Νοικιάζει εξω σπίτι απο όσο ξέρω αλλα με κάτι παραπάνω σε αφήνει να την γαμησεις
nikos-power2013
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 0
Έχεις κανένας περισσότερες πληροφορίες, αν ναι pm παρακαλώ. Ευχαριστώ!Παιδιά ξέρει κάποιος για μια Μαρία που κάνει μασαζ με εκτόνωση και πιπα στην Πάτρα? Νοικιάζει εξω σπίτι απο όσο ξέρω αλλα με κάτι παραπάνω σε αφήνει να την γαμησεις
nikos-power2013
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα!!! Στείλε περισσότερες πληροφορίες. Ευχαριστώ!Παίδες αρχικά ζήτω επιτέλους η Πατρα ! Αλλά ειπαμε αν θέλετε να μείνει κάτι και εδώ στην μηναρουπολη σταματήστε τα ανοιχτά και στείλτε προσωπικά ! Εγώ έχω να προτείνω να Δοκιμάζετε και να μην γραφετε αναλυτικά εδώ γιατί θα το χάσουμε και δεν έχει και πολλα. Όποιος θέλει μου στέλνει για πληροφορίες. Ξέρω και για εκτός για όποιον θέλει.
καλησπερα... εχεις απολυτο δικιο...
Αν μπορείς στείλε μου πληροφορίες για το εκτός φίλε μουΠαίδες αρχικά ζήτω επιτέλους η Πατρα ! Αλλά ειπαμε αν θέλετε να μείνει κάτι και εδώ στην μηναρουπολη σταματήστε τα ανοιχτά και στείλτε προσωπικά ! Εγώ έχω να προτείνω να Δοκιμάζετε και να μην γραφετε αναλυτικά εδώ γιατί θα το χάσουμε και δεν έχει και πολλα. Όποιος θέλει μου στέλνει για πληροφορίες. Ξέρω και για εκτός για όποιον θέλει.
φιλε δεν μπορω να σου στηλω προσωπικο pm νεος εδω στηλε εσυ ενημερωσε με αν θες!!Παίδες αρχικά ζήτω επιτέλους η Πατρα ! Αλλά ειπαμε αν θέλετε να μείνει κάτι και εδώ στην μηναρουπολη σταματήστε τα ανοιχτά και στείλτε προσωπικά ! Εγώ έχω να προτείνω να Δοκιμάζετε και να μην γραφετε αναλυτικά εδώ γιατί θα το χάσουμε και δεν έχει και πολλα. Όποιος θέλει μου στέλνει για πληροφορίες. Ξέρω και για εκτός για όποιον θέλει.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις