Ioannis19841984
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2023
- Like
- 38
- Πόντοι
- 0
Δε μπορω να στειλω ακομα μνματαΣτείλτο κου προσωπικά παίχτη
Δε μπορω να στειλω ακομα μνματαΣτείλτο κου προσωπικά παίχτη
Δε μπορω να στειλω ακομαΣτειλε και σε μενα private αν θες
κι εμενα κι εμεναΣτείλτο κου προσωπικά παίχτη
Στο ritualΔευτέρο πέρασμα απο luxury σήμερα, με απογοητευτική έκβαση. Κλαψ..
Δεν ειναι μονο οτι η Ελπίδα ειχε βαλει ψηλα τον πηχη τη πρωτη φορα (πριν απο 1,5 μηνα).
Το κυριότερο και πιο ανησυχητικο αυτο που εχουν γραψει κι αλλοι τις τελευταίες μέρες, ότι εφαγα ενα τυπικο προς επαγγελματικο μασαζ αλλά από φραπέ δεν δροσιστηκα.
Ηταν δυο κοπελες, η Μελίνα κι η Νικολ. Προτιμησα τη δεύτερη αν και αρκετα πιο μικρη και φρεσκια η πρωτη, γιατι μου φανηκε πιο "προσβασιμη" για χτυπημα.. Ματαια ομως.
Μια εξηγηση ειναι οτι εγινε ντορος, ισως και κανα ντου, και μαζευτηκαν. Ή απλα η συγκεκριμένη κοπελα δεν σερβίρει.
Στο ritual ? Για δώσε πληροφορίες ρε μύστη!Παίδες καινούργιος εδώ ήθελα να σας πω και να μοιραστώ την χαρα μαζί σας πήγα στο ritual και περάσαμε μία Μαρία απίστευτο
δοκίμασα εάν θέλεις σκληρό μασαζ ψηλών κυβικών με ωραίο τελείωμα χώσου. Αλλά δεν είναι σαν το ritual. Για περισσότερα στείλτε να σας κατατοπίσωΓια εδώ γνωρίζει κανείς τπτ .?
Ολιστική τεχνικη
Ιωαννινα 6 Ιουλιου εως 8 σε δικό μου χώρο στο κέντρο θα εξυπηρετω 9:00-21:00. Ειμαι ώριμη Κυρία Ελληνιδα από την Αθήνα Αισθητικος Κοσμετολογος έχω μαθητευσει στην Health Academy massage επιπλέον το 2022 αναβάθμισα σε θεωρία και πρακτική τις γνώσεις μου μέσα απο εκπαιδευτικά σεμινάρια. Η Συνεδρια...kanesex.com
Στο ritual
Στο ritual ? Για δώσε
στείλε για να σου πω περισσότεραΣτο ritual
Στο ritual ? Για δώσε πληροφορίες ρε μύστη!
Στείλτο κου προσωπικά παίχτη
κανει παρα πολυ καλο μασαζ...εχει γνωσεις... ειναι γλυκομιλητη και στο τελος του μασαζ κανει εκτονωση αλλα μονο με το χερι... αν σε εμπιστευτει και πας και δευτερη φορα μπορει να δωσει και κατι παραπανοΓια εδώ γνωρίζει κανείς τπτ .?
Ολιστική τεχνικη
Ιωαννινα 6 Ιουλιου εως 8 σε δικό μου χώρο στο κέντρο θα εξυπηρετω 9:00-21:00. Ειμαι ώριμη Κυρία Ελληνιδα από την Αθήνα Αισθητικος Κοσμετολογος έχω μαθητευσει στην Health Academy massage επιπλέον το 2022 αναβάθμισα σε θεωρία και πρακτική τις γνώσεις μου μέσα απο εκπαιδευτικά σεμινάρια. Η Συνεδρια...kanesex.com
στειλε σε μνμ πληροφοριες σε παρακαλωΠαίδες καινούργιος εδώ ήθελα να σας πω και να μοιραστώ την χαρα μαζί σας πήγα στο ritual και περάσαμε μία Μαρία απίστευτο
καλησπερα... εχεις απολυτο δικιο...Παίδες αρχικά ζήτω επιτέλους η Πατρα ! Αλλά ειπαμε αν θέλετε να μείνει κάτι και εδώ στην μηναρουπολη σταματήστε τα ανοιχτά και στείλτε προσωπικά ! Εγώ έχω να προτείνω να Δοκιμάζετε και να μην γραφετε αναλυτικά εδώ γιατί θα το χάσουμε και δεν έχει και πολλα. Όποιος θέλει μου στέλνει για πληροφορίες. Ξέρω και για εκτός για όποιον θέλει.
Αδερφέ δεν έχεις για προσωπικο μήνυμαΠαίδες αρχικά ζήτω επιτέλους η Πατρα ! Αλλά ειπαμε αν θέλετε να μείνει κάτι και εδώ στην μηναρουπολη σταματήστε τα ανοιχτά και στείλτε προσωπικά ! Εγώ έχω να προτείνω να Δοκιμάζετε και να μην γραφετε αναλυτικά εδώ γιατί θα το χάσουμε και δεν έχει και πολλα. Όποιος θέλει μου στέλνει για πληροφορίες. Ξέρω και για εκτός για όποιον θέλει.
Συμπαθητικό μασαζ και εκτόνωση με χέρι.Για εδώ γνωρίζει κανείς τπτ .?
Ολιστική τεχνικη
Αδερφέ κάνει γυμνή; αφήνει να πιάνεις;Συμπαθητικό μασαζ και εκτόνωση με χέρι.