Νέα

Μασάζ σε Πάτρα/Πύργο

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Takis_b

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Like
50
Πόντοι
0
Παίδες αρχικά ζήτω επιτέλους η Πατρα ! Αλλά ειπαμε αν θέλετε να μείνει κάτι και εδώ στην μηναρουπολη σταματήστε τα ανοιχτά και στείλτε προσωπικά ! Εγώ έχω να προτείνω να Δοκιμάζετε και να μην γραφετε αναλυτικά εδώ γιατί θα το χάσουμε και δεν έχει και πολλα. Όποιος θέλει μου στέλνει για πληροφορίες. Ξέρω και για εκτός για όποιον θέλει.

Jagerbull13

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2023
Like
10
Πόντοι
0
Δευτέρο πέρασμα απο luxury σήμερα, με απογοητευτική έκβαση. Κλαψ..
Δεν ειναι μονο οτι η Ελπίδα ειχε βαλει ψηλα τον πηχη τη πρωτη φορα (πριν απο 1,5 μηνα).
Το κυριότερο και πιο ανησυχητικο αυτο που εχουν γραψει κι αλλοι τις τελευταίες μέρες, ότι εφαγα ενα τυπικο προς επαγγελματικο μασαζ αλλά από φραπέ δεν δροσιστηκα.
Ηταν δυο κοπελες, η Μελίνα κι η Νικολ. Προτιμησα τη δεύτερη αν και αρκετα πιο μικρη και φρεσκια η πρωτη, γιατι μου φανηκε πιο "προσβασιμη" για χτυπημα.. Ματαια ομως.
Μια εξηγηση ειναι οτι εγινε ντορος, ισως και κανα ντου, και μαζευτηκαν. Ή απλα η συγκεκριμένη κοπελα δεν σερβίρει.
Στο ritual
Παίδες καινούργιος εδώ ήθελα να σας πω και να μοιραστώ την χαρα μαζί σας πήγα στο ritual και περάσαμε μία Μαρία απίστευτο
Στο ritual ? Για δώσε πληροφορίες ρε μύστη!

Jagerbull13

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2023
Like
10
Πόντοι
0
Για εδώ γνωρίζει κανείς τπτ .?

Andreas43

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2023
Like
12
Πόντοι
0
δοκίμασα εάν θέλεις σκληρό μασαζ ψηλών κυβικών με ωραίο τελείωμα χώσου. Αλλά δεν είναι σαν το ritual. Για περισσότερα στείλτε να σας κατατοπίσω

john hard

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2023
Like
293
Πόντοι
21
κανει παρα πολυ καλο μασαζ...εχει γνωσεις... ειναι γλυκομιλητη και στο τελος του μασαζ κανει εκτονωση αλλα μονο με το χερι... αν σε εμπιστευτει και πας και δευτερη φορα μπορει να δωσει και κατι παραπανο

john hard

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2023
Like
293
Πόντοι
21
Παίδες καινούργιος εδώ ήθελα να σας πω και να μοιραστώ την χαρα μαζί σας πήγα στο ritual και περάσαμε μία Μαρία απίστευτο
στειλε σε μνμ πληροφοριες σε παρακαλω

john hard

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2023
Like
293
Πόντοι
21
Παίδες αρχικά ζήτω επιτέλους η Πατρα ! Αλλά ειπαμε αν θέλετε να μείνει κάτι και εδώ στην μηναρουπολη σταματήστε τα ανοιχτά και στείλτε προσωπικά ! Εγώ έχω να προτείνω να Δοκιμάζετε και να μην γραφετε αναλυτικά εδώ γιατί θα το χάσουμε και δεν έχει και πολλα. Όποιος θέλει μου στέλνει για πληροφορίες. Ξέρω και για εκτός για όποιον θέλει.
καλησπερα... εχεις απολυτο δικιο...

Vagra7

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2022
Like
235
Πόντοι
1
Αδερφέ δεν έχεις για προσωπικο μήνυμα

Xoui

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Like
83
Πόντοι
0
Συμπαθητικό μασαζ και εκτόνωση με χέρι.

Stories