Νέα

Mασάζ προστάτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxxnnn
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 72
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.081
Πόντοι
6.515
Πολυ καλο με πληροφοριες αγνωστες για πολλους ειδικα για τους αντρακλες του κολου , αλλα που μπορουν να βοηθησουν τους αντρες με μικροπροβληματα προστατη .Για σοβαρα στο γιατρο !
Τυποι να παρω μια βιζιτα και να της πω να το διαβάσει ολο αυτο?

Vatrachos

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
619
Πόντοι
81
Ο καθένας κάνει ότι θέλει με τον προστάτη του (κωλο), δεν χρειάζεται να απολογηθεί ή ν ψάχνει άλλοθι γιατί το κάνει κτλ. Κάντε ότι θέλετε στο κρεβάτι σας (κωλο).

OMSA20

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2021
Like
3.829
Πόντοι
441
Ο καθένας κάνει ότι θέλει με τον προστάτη του (κωλο), δεν χρειάζεται να απολογηθεί ή ν ψάχνει άλλοθι γιατί το κάνει κτλ. Κάντε ότι θέλετε στο κρεβάτι σας (κωλο).
μωρε είναι κάτι τύποι τέρμα σερνικοι, με το σωστό το σωβρακο, πρέπει να τους δώσεις αναφορα τι φοράς γιατί τους χαλάει το αντριλικι

Akamatos

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2018
Like
442
Πόντοι
21
Προσωπικά τιμώ τον προστάτη μου εδώ και πολλά χρόνια. Δεν υπάχει τίποτα πιο καυλωτικό από το να σε δαχτυλιάζει μια κοπέλα του γούστου σου ενώ σου παίζει αυτή η εσύ ο ίδιος τον πούτσο σου. Ο οργασμός πάει σε άλλο επίπεδο!
Όποιος το έχει κάνει ξέρει. 100% παραπάνω καύλα στο χύσιμο.

Philanderer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Κριτικές
6
Like
2.237
Πόντοι
481
Πολλές φορές ετυχε να μπω σε δωμάτιο οίκου όπου κάποιος από τους προηγούμενους πελάτες είχε απολαύσει ενα βαθύ μασαζ προστάτη.
Πως το κατάλαβα?.. μα από τη σκατίλα που αναδυόταν από τον κάδο.

Να μην αναφέρω εδω λεπτομέρειες που κατά καιρούς μου έχουν πει τα κορίτσια για τους πελάτες που το αποζητουν διακαώς και το γαντοφορεμένο χεράκι ή ποδαράκι τους που χάνεται ολόκληρο στα βάθη του φιλόξενου αντρικού κώλου... ή για τις αιμορροΐδες και το λουτρό αίματος που ακολουθεί.

Μια σύσταση λοιπόν στους φίλους "μερακλήδες" του σπορ.

Αφου ασχολείστε με τον κωλο σας κάντε ένα δυο κλύσματα πριν πάτε στην αγαπημένη σας πόρνη να σας περιποιηθεί.
Είμαι σίγουρος ζεστό νεράκι διαθέτετε.

Καλύτερα για σας, γι' αυτήν αλλά και όλους εμάς που θα μπούμε μετά -- έλεος δηλαδή.

Τελευταία τροποποίηση:

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Πολλές φορές ετυχε να μπω σε δωμάτιο οίκου όπου κάποιος από τους προηγούμενους πελάτες είχε απολαύσει ενα βαθύ μασαζ προστάτη.
Πως το κατάλαβα?.. μα από τη σκατίλα που αναδυόταν από τον κάδο.

Να μην αναφέρω εδω λεπτομέρειες που κατά καιρούς μου έχουν πει τα κορίτσια για τους πελάτες που το αποζητουν διακαώς και το γαντοφορεμένο χεράκι ή ποδαράκι τους που χάνεται ολόκληρο στα βάθη του φιλόξενου αντρικού κώλου... ή για τις αιμορροΐδες και το λουτρό αίματος που ακολουθεί.

Μια σύσταση λοιπόν στους φίλους "μερακλήδες" του σπορ.

Αφου ασχολείστε με τον κωλο σας κάντε ένα δυο κλύσματα πριν πάτε στην αγαπημένη σας πόρνη να σας περιποιηθεί.

Καλύτερα για σας, γι' αυτήν αλλά και όλους εμάς που θα μπούμε μετά -- έλεος δηλαδή.

Συνημμένα

• 9.jpg
    9.jpg
    58,8 KB · Εμφανίσεις: 116

mpeles08

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2022
Like
37
Πόντοι
0

OP
OP
xxxnnn

xxxnnn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2021
Like
1.964
Πόντοι
201
Να μου το έκανες εσύ καύλα μου ατελείωτη ......

MALAPERDONIOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2014
Like
1.548
Πόντοι
206

τύπε εγώ προτείνω να βάζουν δεντράκι
Smell Ya Later Black Ice GIF

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom