Νέα

Mασάζ προστάτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxxnnn
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 72
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.426
Πόντοι
2.356
Ναι ως security αλλά μη φαντάζεσαι με στολές και τέτοια. Είναι κυριλέ φάση, χωρίς ιδιαίτερους κινδύνους και έκτακτα περιστατικά. Είναι σταθερό πόστο και καλή εταιρεία. Μένει να δούμε τι θα δείξει το μέλλον. Φυσικά με βάρδιες, νύχτες κλπ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ναι ως security αλλά μη φαντάζεσαι με στολές και τέτοια. Είναι κυριλέ φάση, χωρίς ιδιαίτερους κινδύνους και έκτακτα περιστατικά. Είναι σταθερό πόστο και καλή εταιρεία. Μένει να δούμε τι θα δείξει το μέλλον. Φυσικά με βάρδιες, νύχτες κλπ

Αλλά ας μην ταλαιπωρουμε το νήμα με τα δικά μου ρε. χαχα

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.100
Πόντοι
3.506
Καλη αρχή στην εργασία σου φίλε Μενέδημε !! Την αρχή την έκανες, σιγά σιγά θα έρχονται και άλλα πράγματα στην ζωή σου :hi:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.993
Πόντοι
9.297

Αλλά ας μην ταλαιπωρουμε το νήμα με τα δικά μου ρε. χαχα
Έστω 650-700 € ονομαστικος μισθός που όμως αν δεν έχεις να πληρώσεις ενοίκιο λόγω εγκατάστασης στο πατρικό είναι ένα μεγάλο πρώτο βήμα...περιμένω κριτικη σου σύντομα!
Σίδεροκεφαλος.Ολα θα πάνε καλά.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.426
Πόντοι
2.356
Έστω 650-700 € ονομαστικος μισθός που όμως αν δεν έχεις να πληρώσεις ενοίκιο λόγω εγκατάστασης στο πατρικό είναι ένα μεγάλο πρώτο βήμα...περιμένω κριτικη σου σύντομα!
Σίδεροκεφαλος.Ολα θα πάνε καλά.
Nα είσαι πάντα καλά Αργυρότοξε, και εσύ και όλοι όσοι από τη πρώτη στιγμή δείξατε έμπρακτο ενδιαφέρον για εκείνο το νήμα που είχα ανοίξει όταν έψαχνα εργασία - Ούτε οι γνωστοί και οι φίλοι μου δεν ανταποκρίθηκαν με τέτοια ευγένεια και ενδιαφέρον. Εύχομαι σε εσένα και στον κάθε άνθρωπο που έχει ενσυναίσθηση ό,τι καλύτερο στη ζωή σας! Θα είμαι εδώ όταν μπορώ και θα μιλάμε. Για μασαζ προστάτη και για τα πάντα - αρκεί όλοι μας να είμαστε εδώ, δυνατοί, δυνατοί σωματικά και ψυχικά.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.993
Πόντοι
9.297
Nα είσαι πάντα καλά Αργυρότοξε, και εσύ και όλοι όσοι από τη πρώτη στιγμή δείξατε έμπρακτο ενδιαφέρον για εκείνο το νήμα που είχα ανοίξει όταν έψαχνα εργασία - Ούτε οι γνωστοί και οι φίλοι μου δεν ανταποκρίθηκαν με τέτοια ευγένεια και ενδιαφέρον. Εύχομαι σε εσένα και στον κάθε άνθρωπο που έχει ενσυναίσθηση ό,τι καλύτερο στη ζωή σας! Θα είμαι εδώ όταν μπορώ και θα μιλάμε. Για μασαζ προστάτη και για τα πάντα - αρκεί όλοι μας να είμαστε εδώ, δυνατοί, δυνατοί σωματικά και ψυχικά.
Η ενσυναίσθηση αποκτάται μεσω δύσκολων καταστάσεων όπως στην περίπτωση μας ανεργία με συνεπακόλουθο κοινωνικό αποκλεισμό....όσοι δεν το έχουν ζήσει αυτό απλά δεν μπορούν να συμπαρασταθούν με ο,τι αυτό συνεπάγεται.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.993
Πόντοι
9.297
Δεν θυμάμαι να βγήκες να έκανες κάποια ανακοίνωση εδώ μέσα για το ότι βρήκες επιτέλους δουλεια..... :think:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.426
Πόντοι
2.356
Δεν θυμάμαι να βγήκες να έκανες κάποια ανακοίνωση εδώ μέσα για το ότι βρήκες επιτέλους δουλεια..... :think:
Δεν βγήκα, όχι. Και ξέρεις γιατί; Γιατί τα πράγματα είναι πολύ ρευστά. Δεν θεωρώ ότι είναι κάτι έστω και υποτυπωδως σταθερο. Μηνιαίες ακόμα υπογράφω, συμβασεις. Αύριο μπορεί κάποιος με βύσμα να μου πάρει τη θέση που έχω... Ναι είναι τρελό αλλά γίνεται χαμός έξω...

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
  • Χαχα
Αντιδράσεις: RETRO

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Εγώ είμαι προστάτης γενικά, τώρα οπότε πάω για μασάζ αμέσως στο ψητό δεν έχει μασάζ καβλωνουν οι θεραπενιδες και πέφτουν με τα μούτρα στο παγωτό, σιρόπι άφθονο. Κερασάκι να βάλω;

Οποία κυρία εδώ θέλει promotion και προστασία να μου στείλει

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477

greekfeet

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
1.458
Πόντοι
2.487
ομοφυλοφιλος ειναι αυτος που ελκεται απο το ιδιο φύλο, δεν έχει να κάνει με το παθητικό σεξ .
δεν ξερω και δεν με αφορα πως οριζει ο καθενας την ομοφυλοφιλια, ουτε μου πεφτει λογος αν γουσταρει να τον παιρνει η να τον δινει σε ατομα του ιδιου φυλου.
εγω απλα ειπα, πως δνε ειναι το ιδιο για εναν αντρα straight να του βαλει το πουλι του ενας αλλος αντρας η δαχτυλο η γκομενα ενω γαμιεται.

Jorhio

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2021
Like
2
Πόντοι
0
Γεια σας αλάνια, έχει κανένας σας το νούμερο της Ροζίτα απ' Θεσσαλονίκη;

Jenos

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2021
Like
35
Πόντοι
0
Εχω την εντυπωση πως ο γιατρός που υπογράφει το άρθρο είναι αρκετά "μερακλής"...!!
Είπαμε ρε μαγκες να σου κάνουν γλυφοκωλι είναι σουπερ καβλωτικο, αλλά όταν έχουμε παραβιαση κωλοτρυπίδας με επιδίωξη τότε κάτι

Διάβασα αυτό το άρθρο. Δεν ξέρω αν ίσχύει κλπ.

Πολυ καλο με πληροφοριες αγνωστες για πολλους ειδικα για τους αντρακλες του κολου , αλλα που μπορουν να βοηθησουν τους αντρες με μικροπροβληματα προστατη .Για σοβαρα στο γιατρο !

OMSA20

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2021
Like
3.829
Πόντοι
441
δεν ξερω και δεν με αφορα πως οριζει ο καθενας την ομοφυλοφιλια, ουτε μου πεφτει λογος αν γουσταρει να τον παιρνει η να τον δινει σε ατομα του ιδιου φυλου.
εγω απλα ειπα, πως δνε ειναι το ιδιο για εναν αντρα straight να του βαλει το πουλι του ενας αλλος αντρας η δαχτυλο η γκομενα ενω γαμιεται.
καλά δεν είναι ανάγκη να τον παίρνεις η να ορίζεις κάτι με το πως κάνεις σεξ , μπορεί άλλος να φοράει γυναικεια εσώρουχα και να μην είναι ομοφυλόφιλος, η καλσον, έτσι επειδή γουσταρει

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
καλά δεν είναι ανάγκη να τον παίρνεις η να ορίζεις κάτι με το πως κάνεις σεξ , μπορεί άλλος να φοράει γυναικεια εσώρουχα και να μην είναι ομοφυλόφιλος, η καλσον, έτσι επειδή γουσταρει
.... τα τακουνια ξέχασες.... Άντρακλας!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom