Νέα

Mασάζ προστάτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxxnnn
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 72
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Tank111

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
127
Πόντοι
0
Καλησπερα
Υπάρχει κάποια που να ξέρει να κάνει πραγματικά Μασαζ προστάτη;

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.426
Πόντοι
2.356

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.810
Πόντοι
1.446
Τα καλύτερα κωλοδάχτυλα τα βάζουν Αλβανές πιτσιρίκες...
Μου έχουν πει άλλωστε ότι οι περισσότεροι αυτό τους ζητάνε...
Μια παρά λίγο να με τελειώσει έτσι...
Δεν της το είχα ζητήσει, μου το έκανε ξαφνικά και η ηδονή που ένοιωσα δεν περιγραφόταν...
Της πήρα το χέρι, παρασυρμένος από τα ταμπού που "μας έχουν περάσει" χρόνια...:(:cry:

OMSA20

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2021
Like
3.829
Πόντοι
441
Δεν της το είχα ζητήσει, μου το έκανε ξαφνικά και η ηδονή που ένοιωσα δεν περιγραφόταν...
Της πήρα το χέρι, παρασυρμένος από τα ταμπού που "μας έχουν περάσει" χρόνια...:(:cry:
εγώ ξέρω, ότι το κολοδαχτυλο αρέσει, σε πολλούς περισσότερους από οσους το παραδέχονται και το αναφέρουν δημόσια

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.810
Πόντοι
1.446
Αν ήξεραν όσοι δεν το έχουν δοκιμάσει, πόσο γλυκό είναι δεν θα γ@@@γ@ σχεδόν κανείς, που λέει ο λόγος...
Ούτε παιδιά θα γίνονταν επομένως... :wink: ?

• Like
Αντιδράσεις: xxxnnn

ASPIRE(2)

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Κριτικές
11
Like
22.502
Πόντοι
4.656
Γούστα εινΑι αυτά και ο καθένας έχει τα δικά του δεν πρέπει να κατακρίνουμε οτιδήποτε δεν συμφωνεί με τα δικά μας ….
Με αλλά λόγια όπως την βρίσκει ο καθένας !!!!?

OMSA20

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2021
Like
3.829
Πόντοι
441
Γούστα εινΑι αυτά και ο καθένας έχει τα δικά του δεν πρέπει να κατακρίνουμε οτιδήποτε δεν συμφωνεί με τα δικά μας ….
Με αλλά λόγια όπως την βρίσκει ο καθένας !!!!?
ετσι ακριβώς φιλε , μερικοι τη βρίσκουν και με τα δύο,το ένα δεν αποκλείει το άλλο

Εγγρ.
17 Ιαν 2019
Like
621
Πόντοι
81
Εγω θελω να ρωτησω εδω ποιοι εχετε χυσει μονο με αυτο. Δηλαδη χωρις να σας πιπωνει ή να σας κανει κατι αλλο η γκομενα. Τυπου δαχτυλο, χαιδεμα ή οτιδηποτε αλλο. Ποση ωρα χρειαζοταν; Μου εχει τυχει σε τρελες καυλες να χυσω απο γλειφωκωλι και χαιδεμα. Με δαχτυλο νιωθω κοντα αλλα κατι με σταματα οπως λιγος πονος απο νυχια πχ

OMSA20

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2021
Like
3.829
Πόντοι
441
Εγω θελω να ρωτησω εδω ποιοι εχετε χυσει μονο με αυτο. Δηλαδη χωρις να σας πιπωνει ή να σας κανει κατι αλλο η γκομενα. Τυπου δαχτυλο, χαιδεμα ή οτιδηποτε αλλο. Ποση ωρα χρειαζοταν; Μου εχει τυχει σε τρελες καυλες να χυσω απο γλειφωκωλι και χαιδεμα. Με δαχτυλο νιωθω κοντα αλλα κατι με σταματα οπως λιγος πονος απο νυχια πχ
εγώ εύκολα

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.207
Πόντοι
7.865
Γενικά,στον κόσμο που έχει γεμίσει άντρακλες και γαμιάδες,τα μπουρδέλα και οι ιερόδουλες κάθε είδους βάζουν στο πρόγραμμά τους αυταρχικό,που δεν χρειάζεται να είναι και με αυταρχικό τρόπο και αυτό λέει πολλά...Το γουστάρουν όλο και περισσότεροι άνδρες και για αυτό μπαίνει στο μενού.Κάποτε η Τζουλιάννα στο Φ69-Φωκ. 19 μου είχε πεί ότι είχε κάνει βάρδια που την γάμησαν μονο 2 και οι άλλοι είχαν πάει για αυταρχικό,είτε δάχτυλο,είτε στραπόν,καθώς είχε την φήμη ότι το κάνει πολύ καλά.Και εμένα μου το έκανε στο ξαφνικο και έχυσα πολύ δυνατά,σε σημείο μετά να τρέμουν τα πόδια μου.Και δεν είναι η πρώτη που με δαχτύλιασε πάνω σε πίπα και δεν εννοώ πόρνη,αλλά ερωτική σύντροφος.Δηλαδή εγώ είμαι πούστης τώρα;Σαφώς και όχι.Πολλοί απο τους κράζοντες εδώ,για να μην λένε και ονόματα,πάνε και τους τον φοράνε και καλά κάνουν που το γουστάρουν.Καπέλο του καθένα να κάνει ότι θέλει.Εδώ λέμε συγκεκριμένα πράγματα.Ναι,πολλοί γουστάρουν μασάζ προστάτη,καθώς είναι το σημείο G του άνδρα και δεν υπάρχει κανείς που να μην του το έκαναν σωστά και να μην γουσταρε και όχι,δεν είναι κάποιος ομοφυλόφιλος για αυτό το λόγο.Ομοφυλόφιλος είσαι αν πας με άντρες ή αν τρώς πουτσες ζωντανές εν γένει,που πάλι δικαίωμα του καθένος είναι.

OMSA20

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2021
Like
3.829
Πόντοι
441
Γενικά,στον κόσμο που έχει γεμίσει άντρακλες και γαμιάδες,τα μπουρδέλα και οι ιερόδουλες κάθε είδους βάζουν στο πρόγραμμά τους αυταρχικό,που δεν χρειάζεται να είναι και με αυταρχικό τρόπο και αυτό λέει πολλά...Το γουστάρουν όλο και περισσότεροι άνδρες και για αυτό μπαίνει στο μενού.Κάποτε η Τζουλιάννα στο Φ69-Φωκ. 19 μου είχε πεί ότι είχε κάνει βάρδια που την γάμησαν μονο 2 και οι άλλοι είχαν πάει για αυταρχικό,είτε δάχτυλο,είτε στραπόν,καθώς είχε την φήμη ότι το κάνει πολύ καλά.Και εμένα μου το έκανε στο ξαφνικο και έχυσα πολύ δυνατά,σε σημείο μετά να τρέμουν τα πόδια μου.Και δεν είναι η πρώτη που με δαχτύλιασε πάνω σε πίπα και δεν εννοώ πόρνη,αλλά ερωτική σύντροφος.Δηλαδή εγώ είμαι πούστης τώρα;Σαφώς και όχι.Πολλοί απο τους κράζοντες εδώ,για να μην λένε και ονόματα,πάνε και τους τον φοράνε και καλά κάνουν που το γουστάρουν.Καπέλο του καθένα να κάνει ότι θέλει.Εδώ λέμε συγκεκριμένα πράγματα.Ναι,πολλοί γουστάρουν μασάζ προστάτη,καθώς είναι το σημείο G του άνδρα και δεν υπάρχει κανείς που να μην του το έκαναν σωστά και να μην γουσταρε και όχι,δεν είναι κάποιος ομοφυλόφιλος για αυτό το λόγο.Ομοφυλόφιλος είσαι αν πας με άντρες ή αν τρώς πουτσες ζωντανές εν γένει,που πάλι δικαίωμα του καθένος είναι.
συμφωνώ απόλυτα
τι μασάζ προστάτη και αηδίες κολοδαχτυλο το λένε μη ντρέπεστε

• Χαχα
Αντιδράσεις: Jenos

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.207
Πόντοι
7.865
συμφωνώ απόλυτα

τι μασάζ προστάτη και αηδίες κολοδαχτυλο το λένε μη ντρέπεστε
Βρε όπως το λένε.Το ίδιο είναι και δεν αλλάζει το γεγονός ότι γουστάρει πολύς κόσμος να χύνει με δάχτυλα ή κάποιο βοήθημα στον κώλο του.Οι λέξεις είναι ασημαντες

OMSA20

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2021
Like
3.829
Πόντοι
441
Βρε όπως το λένε.Το ίδιο είναι και δεν αλλάζει το γεγονός ότι γουστάρει πολύς κόσμος να χύνει με δάχτυλα ή κάποιο βοήθημα στον κώλο του.Οι λέξεις είναι ασημαντες
έτσι, γουστα είναι αυτά και σε όποιον αρεσει

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.426
Πόντοι
2.356
Στο σεξ δεν πρέπει να υπάρχουν ταμπού. Με τον εαυτό σου είσαι εντελώς μόνος κατά βάθος. Εσύ μόνος έρχεσαι σε αυτή τη γαμημένη ζωή και μόνος φεύγεις. Είσαι ο πρωταγωνιστής. Άσε τι λέει η κάθε τσούτσα. Ό,τι θες θα κάνεις στη ζωή σου - και εσύ και όλοι όσοι μας διαβάζουν τώρα. Και δεν αναφέρομαι στο να γαμιέσαι ή όχι ή σε δάχτυλα κλπ μιλάω ΓΙΑ ΟΛΑ.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.426
Πόντοι
2.356
Κάποιοι χύνουν με αυτό και κάποιοι όχι. Σίγουρα δεν είναι τόσο εύκολο όσο η διείσδυση με το πέος σου. Τουλα΄χιστον έτσι το αντιλαμβάνομαι εγώ. Νομίζω οι εμπειρότεροι στο παθητικό σεξ ή στο δαχτυλιασμα (αναλόγως των γούστων) μπορούν να απαντήσουν σε αυτό το ερώτημα. Εγώ πιστεύω είναι δύσκολο. Νομίζω ότι αντί για απόλαυση μπορεί να προκαλεί και δυσφορία ή πόνο. Δεν ξέρω. Είναι αναλόγως.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.993
Πόντοι
9.297
Κάποιοι χύνουν με αυτό και κάποιοι όχι. Σίγουρα δεν είναι τόσο εύκολο όσο η διείσδυση με το πέος σου. Τουλα΄χιστον έτσι το αντιλαμβάνομαι εγώ. Νομίζω οι εμπειρότεροι στο παθητικό σεξ ή στο δαχτυλιασμα (αναλόγως των γούστων) μπορούν να απαντήσουν σε αυτό το ερώτημα. Εγώ πιστεύω είναι δύσκολο. Νομίζω ότι αντί για απόλαυση μπορεί να προκαλεί και δυσφορία ή πόνο. Δεν ξέρω. Είναι αναλόγως.
Να κάνω μια παρένθεση στην κουβέντα του κώλου και του προστάτη;
Από το εργασιακό μέτωπο έχουμε κανένα νεώτερο;

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.426
Πόντοι
2.356
Να κάνω μια παρένθεση στην κουβέντα του κώλου και του προστάτη;
Από το εργασιακό μέτωπο έχουμε κανένα νεώτερο;

Καλησπέρα Αργυρότοξε φίλε και σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου. Έχω ξεκινήσει εδώ και 1,5 μήνα να εργάζομαι και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Δεν προήλθε η εργασία από κάποια γνωριμία εδώ αλλά από προσπάθειες που έκανα γενικώς. Με βοήθησαν κάποιες συγκυρίες, κάποια σεμινάρια και μια γνωριμία και μπήκα σε μία σειρά. Δεν παίρνω πολλά χρήματα, αλλά είναι αυτό που ήθελα. Εύχομαι να σταθεροποιηθώ εκεί που είμαι και να αντιμετωπίζω με ενέργεια και δύναμη κάθε δυσκολία που θα μου προκύπτει.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.993
Πόντοι
9.297
Καλησπέρα Αργυρότοξε φίλε και σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου. Έχω ξεκινήσει εδώ και 1,5 μήνα να εργάζομαι και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Δεν προήλθε η εργασία από κάποια γνωριμία εδώ αλλά από προσπάθειες που έκανα γενικώς. Με βοήθησαν κάποιες συγκυρίες, κάποια σεμινάρια και μια γνωριμία και μπήκα σε μία σειρά. Δεν παίρνω πολλά χρήματα, αλλά είναι αυτό που ήθελα. Εύχομαι να σταθεροποιηθώ εκεί που είμαι και να αντιμετωπίζω με ενέργεια και δύναμη κάθε δυσκολία που θα μου προκύπτει.
Ως security ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom