giorgosbigone
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 789
- Πόντοι
- 361
Η κριστυ πάει φουλATTICA MASSAGE
Χριστινα κανει Χερι
Δημητρα κανει Χερι κ στομα
ΙΝΑ κανει Χερι
Κριστι κανει Χερι κ στομα
Λυδια κανει Χερι κ στομα
Η κριστυ πάει φουλATTICA MASSAGE
Χριστινα κανει Χερι
Δημητρα κανει Χερι κ στομα
ΙΝΑ κανει Χερι
Κριστι κανει Χερι κ στομα
Λυδια κανει Χερι κ στομα
Γίνονται και εξαιρέσεις πολλές φορές.....αν έχεις τον τρόπο (και το χρήμα) να εισαι απο αυτες...δεν ειναι ολα ασπρο-μάυρο συνάδελφε!!!!Καλο βραδυ να έχεις...!!!!To FULL Προγραμμα / ΣΕΞ
λιγες κοπελες το παρεχουν ως στανταρτ υπηρεσια σε ολους τους πελατες του μασαζ στο σπιτι Γενικως...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΕΚΤΟΝΩΣΗ ΚΑΝΕΙ
Δεν την εχω παρει εγω ., προς το παρων , φαινεται ωραιο μωρο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
H Κωνσταντίνα???Η κριστυ πάει φουλ
Εχεις δικιο φιλε μουΓίνονται και εξαιρέσεις πολλές φορές.....αν έχεις τον τρόπο (και το χρήμα) να εισαι απο αυτες...δεν ειναι ολα ασπρο-μάυρο συνάδελφε!!!!Καλο βραδυ να έχεις...!!!!
Κάτι τελευταίο φιλε Gravity....για την Κωνσταντινα απο Attica έχεις αποψη???Εχεις δοκιμάσει και προχωρήσει αρκέτα???Εχεις δικιο φιλε μου
πολλες φορες υπαρχουν εκπληξεις
και εξαιρεσεις...
βασικος παραγοντας χρημα + συμπεριφορα..
Κάτι τελευταίο φιλε Gravity....για την Κωνσταντινα απο Attica έχεις αποψη???Εχεις δοκιμάσει και προχωρήσει αρκέτα???
Κρίμα....ήθελα να μπω με φόρα....να σαι καλά φιλε μου!!!!!Η Κωνσταντίνα φίλε μου δεν προχωράει καθόλου! μόνο μασάζ! τσεκαρισμένο! ??
Που την ξεθεψες αυτήν;;; Έχει φύγει, ή μάλλον την έχουν φύγει από την εταιρεία εδώ και μήνες... Πάρε Μαίρη, Ιωάννα ή Αφροδίτη από joy... Πάρε deluxe, joy, velvet... και θα με θυμηθείς...έχω σταμπάρει έλενα από joy massage, φαίνεται τούμπανο...
ξέρουμε αν προχωράει; για κάποιο λόγω το joy βέβαι με έχει κάνει block κινητό
Θεός ο Γκραβιτυ...Κάνουν φουλ φίλε;;
@gravitygr(2)
Και η Λυδία τερματιζει! Δυνατή!Η κριστυ πάει φουλ
Θα δοκιμάσω Πενυ οπωσδήποτε!Ναι η Πενυ ειναι Δυνατη στις παροχες της
απ τη αρχη μεχρι το τελος
και σε πολυ καλες οικονομικες τιμες
Ειναι ΝΕΑ Στο χωρο του μασαζ στο σπιτι
Ακυκλοφόρητη !
DELUXE ΕΓΓΥΗΣΗ !!
Και your και joy και velvet για να είμαστε δίκαιοιΦαίνεται ότι έχει τις πιο καλές το ντελουξ.
Από ότι βλέπω...
Ιωάννα από το 1ο ραντεβού, Μαίρη από το 2ο, οι υπόλοιπες μέχρι χέρι στόμαΚάνουν φουλ φίλε;;
@gravitygr(2)
Γενικα ειναιβστα δεν.ωραια κοπελα αλλα δεν προχωραει.εκτος εαν εχει αποψη αλλη καποιος αλλος.Εκλεισα ραντεβου με Μαρκελλα απο vip massage! Εχει αποψη κανεις? Επισης και για Σοφια αν ξερει απο το ιδιο γραφειο?