Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

1965neo

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2008
Like
185
Πόντοι
1
Εγγρ.
16 Οκτ 2020
Like
3.787
Πόντοι
446
Καλημέρα Σε όλους

Προσωπική μου άποψη

Από velvet προτείνω

Νεφέλη

Αφροδίτη

Εύα

Νάνσυ

Από vipmassage
Προτείνω

Αννα2 μιλφ

Ολυμπία 25 ετών

Έλλη μιλφ

Χρύσα μιλφ

Μιχαελα 28 ετών

Όλες κάνουν φραπέ κ καλαμάκι και κατ' επιλογή και μπριζόλα κόντρα
Μιχαελα δινει μπριζολα?

Η μιχαελα ξέρω ότι προχωράει σε εκτόνωση

Αλλά νομίζω Δεν ψήνει τη μπριζόλα

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.168
Πόντοι
456

Αυτό στα "ΔΕΝ" να υποθέσω...
Έχει κάποιος άποψη?
Και πολυ καλα υποθετεις...

Παλια καραβάνα εχεις περάσει από αρκετά γραφεία
Πάντως απο εμφάνιση πάνω του μέσω όρου όλες, κάποια καταδρομική θα 'αξιζε ίσως !

Δ

Διαγραμμένο μέλος 96713

Επισκέπτης
Η νανση από velvet
Ξέρει κάποιος συναγωνιστής που πήγε;
Γιατί μου είπαν ότι σταμάτησε
Απάντηση και με πμ
Ευχαριστώ

1965neo

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2008
Like
185
Πόντοι
1

Αυτό στα "ΔΕΝ" να υποθέσω...
Έχει κάποιος άποψη?
Και πολυ καλα υποθετεις...

Παλια καραβάνα εχεις περάσει από αρκετά γραφεία
Πάντως απο εμφάνιση πάνω του μέσω όρου όλες, κάποια καταδρομική θα 'αξιζε ίσως !

Σε τρώει τσέπη σου μάλλον . Εκτός αν θέλεις μόνο μασάζ και αν θυμάμαι καλα με πετσέτα.

Υπάρχει και η Ελπίδα ότι αλλαξε ροτα έτσι !!!! Αλλά αυτή πεθαίνει τελευταία !!!!

Intruder80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
3.648
Πόντοι
456
Για Μασαζ στο σπίτι (MS) τι ξέρουμε μύστες μου???Και για ποιές κοπέλες???Απο οτι βλέπω στο σαιτ ειναι σχεδόν όλες τους...για βουνό απο μπριζόλες!!!!

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.095
Πόντοι
736
μη σε απογοητευσω αλλα εχει γραφτει πολλες φορες οτι δεν κανει καμια τιποτα απο εκει..:sunglasses:

Intruder80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
3.648
Πόντοι
456
μη σε απογοητευσω αλλα εχει γραφτει πολλες φορες οτι δεν κανει καμια τιποτα απο εκει..:sunglasses:
Θα το αντέξω...κρίμα τα όπλα μαζικής εξόντωσης που διαθέτει το γραφείο...σκετο βάσανο να σε τρίβουν και να μην σε "αδειάζουν"!!!!Ισως με μαεστρικούς χειρισμούς...αξίζει μια καταδρομική!!!!

Spartiatis1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2020
Like
712
Πόντοι
81
Επιτέλους ας καταλάβουμε όλοι μας ότι υπάρχουν όλες οι τιμές στην αγορά και όλες οι επιλογές , μπορεί η άλλη να σου κάνει πίπα με 10 ευρώ και άλλη να σου κάνει πίπα με 100 ευρώ....ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ότι γουστάρει και να περνάει τον εαυτό του για έξυπνο ...

Εγώ επειδή ανήκω στους μεγάλους επενδυτές του σπορ και προτιμώ τα γραφεία γιατί υπάρχει και μια ασφάλεια σε περίπτωση που γίνει κάτι περίεργο με την κοπέλα , θα ήθελα να ενημερώσω ότι όσες φορές ασχολήθηκα με εφημερίδες ερχόταν η μια μπαλοτσα μετά την άλλη, όλες οι κοπέλες που δεν μπορούσαν να βρουν δουλειά πουθενά αλλού...

Και επειδή δεν θεωρώ τον εαυτό μου έξυπνο , επιλέγω σταθερά την εξυπηρέτηση του γραφείου γιατί απλά στην περίπτωση που δεν περάσω καλά , θα μπορέσω να απευθύνθω στο γραφείο

sfakiot

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
26

Titos(2)

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2020
Like
346
Πόντοι
21
Ερώτηση για το αν θα είναι ανοιχτά τώρα με τα νεα μέτρα και ολα Τα γραφεία φαινετε οτι μένουν ανοιχτά..Νεα άφιξη στο yourmassage Αλισα δούλευε σε σπα στο Κολωνακι και το γύρισε στα κατοικον...37αρα Ομορφούλα με πλούσιο μπούστο πολύ καλο μασαζ και πολύ πιο δυνατή στον αγώνα όταν γύρισα ανάσκελα..Έχει νέες αφίξεις το μαγαζί και προβλέπω έναν ωραίο χειμώνα..

Deluxe δοκίμασα χριστινα 24 χρόνο πολύ ωραίο και άνετο Κοριτσακι..χαμογελαστή παρουσία και δίνει ρέστα στον αγώνα...(μου έστειλαν φωτό Ρούλας και Της αδύνατουλας Της όμορφης Της Κρίστη της ξανθιάς που είχε σταματήσει ένα διάστημα και την ψάχναμε)..

Επιβεβαιωνω για massagelux ότι όλες είναι του αθλήματος και είναι ναι σε ότι ζητάμε..

Hermes ms Athens πεταμένα λεφτα το επιβεβαιωνω και γω..μακριά..

• Like
Αντιδράσεις: alpula

Titos(2)

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2020
Like
346
Πόντοι
21

Αυτό στα "δεν" να υποθέσω...
Έχει κάποιος άποψη?

Δυστυχως ειναι στα δεν, απ οσο ξερω. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ ειδικα για Κλεα και Μαιρη που ειναι απολυτα του γουστου μου.

Η Χρυσανα απο Delux ηταν καλη, συνεχιζει;
συνεχιζει στο deluxe μου έστειλαν φωτό της..όντως είναι από τις τοπ η Χρυσανα...και κάνει και φανταστικό μασαζ...

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Ερώτηση για το αν θα είναι ανοιχτά τώρα με τα νεα μέτρα και ολα Τα γραφεία φαινετε οτι μένουν ανοιχτά..Νεα άφιξη στο yourmassage Αλισα δούλευε σε σπα στο Κολωνακι και το γύρισε στα κατοικον...37αρα Ομορφούλα με πλούσιο μπούστο πολύ καλο μασαζ και πολύ πιο δυνατή στον αγώνα όταν γύρισα ανάσκελα..Έχει νέες αφίξεις το μαγαζί και προβλέπω έναν ωραίο χειμώνα..

Deluxe δοκίμασα χριστινα 24 χρόνο πολύ ωραίο και άνετο Κοριτσακι..χαμογελαστή παρουσία και δίνει ρέστα στον αγώνα...(μου έστειλαν φωτό Ρούλας και Της αδύνατουλας Της όμορφης Της Κρίστη της ξανθιάς που είχε σταματήσει ένα διάστημα και την ψάχναμε)..

Επιβεβαιωνω για massagelux ότι όλες είναι του αθλήματος και είναι ναι σε ότι ζητάμε..

Hermes ms Athens πεταμένα λεφτα το επιβεβαιωνω και γω..μακριά..
η Χριστίνα είναι η πρόσφατη μεταγραφή από το velvet?
η Αλίσα δηλαδή φραπέ και καλαμάκι?

6Y44

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Οκτ 2018
Κριτικές
56
Like
6.185
Πόντοι
11.836

Αυτό στα "δεν" να υποθέσω...
Έχει κάποιος άποψη?

Δυστυχως ειναι στα δεν, απ οσο ξερω. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ ειδικα για Κλεα και Μαιρη που ειναι απολυτα του γουστου μου.

Η Χρυσανα απο Delux ηταν καλη, συνεχιζει;
συνεχιζει στο deluxe μου έστειλαν φωτό της..όντως είναι από τις τοπ η Χρυσανα...και κάνει και φανταστικό μασαζ...
μόνο μασάζ;συνεχίζει η παπαρια?

Loverman40

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2020
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας παίδες.Ελπίζω να είσαστε όλοι καλά και υγιής.Μιας και ξεκίνησαν το lockdown σε εστίαση ελπίζω να μην κλείσουν και τα κατ'οίκον μασάζ γιατί μας βλέπω δύσκολα τον χειμώνα.Εχουμε και μια προσωπική ανάγκη και ευχαρίστηση για τον εαυτό μας μην μας την κόψουν και αυτήν.Αφου λοιπόν έμεινα ευχαριστημένος απο το Χρυσάκι του γραφείου Ι love massage σήμερα έκανα μασαζάκι Ενεργειακό Ταντρα με την Χρύσα2 μεν η τύπισσα 40+ αλλά πάρα πολύ καλό το πρόγραμμά της και ανετότατη.90 λεπτά το πρόγραμμα αλλά μπορώ να πω οτι αισθάνομαι σούπερ απο όλες τις απόψεις!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom