Τα έχουμε πει πολλές φορές πως υπάρχουν τύποι που σκάνε χρήμα εκεί που δεν πρέπει και για ένα απλό φραπέ γλυκό με γάλα καραβίσιο από καφετέρια των 90s.. και τύποι που κλείνουν ραντεβού με κοπέλες από τα γνωστά γραφεία που έχουν call girls και τις βαφτίζουν μασέζ.. αλλά φίλε δεν είναι αντιπροσωπευτικά παραδείγματα ενός γνήσιου λάτρη του μασάζ κατ οίκον και της φάσης… για αυτό σου λέω μη μπερδεύεσαι. Δυστυχώς αυτό το διάστημα δεν υπάρχουν δυνατά κομμάτια.Στο ότι δεν ξέρω τι μουνια έχουν παίξει στο κατ οίκον θα συμφωνήσω .όντως λόγω όπως γράφω δεν είχα ασχοληθεί με αυτό το σπορ .έγραψα για δυο τρεις εμπειριες τώρα που το δοκίμασα και γενικα από τα γραφόμενα σας που βλέπω σχεδόν να παρακαλάνε κάτι γκόμενες που είναι σαν καθαρίστριες όπως είπα της κυψέλης και να φτάνει το μαλλί στο 100-120 ενώ υπάρχουν δυνατά σιτι με 140 και πληθώρα .το άγγιγμα του 20 χρόνου αναφερόταν στα αθώα μασατζιδικα του 15-20 ευρώ που έχουν κάτι πιτσιρίκια τα οποία έχουν ίσως και μεγαλύτερη σχέση με το μασάζ από αυτές που λες στα κατ οίκον. Να καταλήξω άσε με να παραμυθιάζομαι εγώ με τα σιτι τουρ και οποιος θέλει ας ζει το όνειρο ότι κατάφερε τις παρθένες του κατ οίκον να πάρουν καλαμάκι με 100€ .επειδή όμως δεν είμαι τόσο πονηρός παραμένω ανοιχτός να μου προτείνεις κάποια δυνατά κομμάτια του κατ οίκον να δω τι χάνω .ίσως έκανα κακές επιλογές .
Πάρε Ελίνα η Λένα από Velvet αν σου αρέσουν τα Petit.. ή Κλαία από Hermes ή Ελισάβετ από Hermes αν γουστάρεις μιλφ.
Στο κατ οίκον όμως τίποτα δεν είναι στάνταρ ούτε η τιμή ούτε αν σου κάτσει… παίζει η προσωπική σου προσπάθεια και πόση όρεξη θα προκαλέσεις στην κοπέλα.. εάν δεν γουστάρεις τη φάση τότε σου προτείνω να μην μπεις στον κόπο καλύτερα μείνε στα call girls.